2014. október 20., hétfő

Most épp politizálok 10.20.


 Most épp politizálok. Miért is?  Valaki azt mondta nekem, hogy a politizálás nem más, mint kiállni a véleményünk mellett, mely a többi embert érinti...Akkor most én is politizálok....  Őszintén szólva nem szívesen foglalkozom vérengzésekről szóló történetekkel, a világháborúkkal sem és 56-tal sem. Azt szeretem megosztani, ami a jelenben történik, vagy az ősi időkről szól.. hogy tudjuk meg, honnan jöttünk, kik és milyenek vagyunk, és hova tartunk. A pártokban nem bízok, sem a kapitalistákban, sem a kommunistákban. Az igazságnak egyelőre csak morzsáira derül fény... de egyre több ez a morzsa.
Milly
 ...................................................

Most épp politizálok

...az EU országokban (is) megkezdik a US Dollárt - mint tartalékvalutát - leváltani az ÚJ tartalékvalutára az un. "renminbi"-re, - ez a Yen (kinai valuta) álneve ...

Angol nyelvű cikk:

 http://www.sovereignman.com/trends/russians-and-chinese-are-ditching-the-dollar-as-europeans-start-using-renminbi-in-their-reserves-15260/

....................................................

Miért nem foglalkozik a sajtó a palesztin áldozatokkal?

 videó magyar felirattal



Az egyik oldalon az elnyomó, a mások oldalon pedig a szabadtéri börtönben élő palesztin nép küzd. Az elnyomók oldalán senki sem halt meg, miközben a palesztin oldalon egyre nő a halottak száma. A sajtó pedig Izrael mellett. A magyar sajtó is!!!




....................................................

A hírek hamisítása - Ismert német újságíró vallomása 

 videó magyar felirattal 

Dr. Udo Ulfkotte, ismert német újságíró és szerző megelégelte, és felfedi, hogy számos jelentős újságban a hírszerző ügynökségek írják a cikkeket, kémként beépítve az újságírókat, meghamisítva az eseményeket.

 

https://www.youtube.com/watch?v=sy9KFOVf8Ro&list=UUWzl1hXyVkV9FdSenbtwjOQ 

 

Pilóták, orvosok, tudósok tanúvallomása a chemtrailről

videó magyar felirattal 

 Nyilvános meghallgatás a kaliforniai Shasta megyében, amelyen többek között orvosok, vadbiológusok, pilóták, ügyvédek tettek tanúvallomást a chemtrailek káros környezeti, egészségügyi hatásairól.

 

 

 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése