2014. október 13., hétfő

: Legyetek nyugodtak az Októberi Fogyatkozások - Selecia 10.11.



Mivel annyi minden van az életetekben, amit szeretnétek megváltoztatni, miért is ne használnátok is ennek a két fogyatkozásnak az energiáit, amelyek olyanok mintha feldúsított üzemanyaguk lenne, és arra jó hogy újragondoljátok azt hogyan éltek. Tegyetek egy alapos vizsgálatot arra a személyiségre, akik vagytok


2014. október 11. szombat, 08:37



Selacia és a Tizenkettek Tanácsa:
 Legyetek nyugodtak az Októberi Fogyatkozások Viharában

Ahogy egy tengerésznek egy hosszú utazás során figyelemmel kell lennie arra, hogy napkeletkor kémlelje a fenyegetően vörös égalját, úgy ebből tudja meg azt, hogy rossz idő kerekedhet ki belőle. Ti is akár a tengerészek egy nagyon hosszú utazást jártok végig, és a mostani életetek kibontakozása is ilyen, amikor számos tapasztalaton estek keresztül. Ezek alatt lehetnek viharok, lehetnek benne boldogabb időszakok és olyan pillanatok is, amikor úgy látszik, hogy nagyon is rezeg a léc és még mindig reménykedve vártok valakire. De tudatosan a képességeitek csiszolásával, fényesítésével és józanésszel, mesteri szinten meg lehet tanulni a (az élet hajójának irányítását) navigálás mindhárom fajtáját.

Néha lehet, egy nagyon nyugtalanító viharos időszakotok is és ennek sokkal több köze van hozzátok, mint az időjárás változásához. Az ilyen energiaviharok mindent betakarnak és elérnek mindenkit, bennetek ugyanúgy ezen a bolygón. Sőt ilyen időszakok alatt fogjátok igazán megtapasztalni számos forradalmi változást, de amennyi most történik, annyi csak hosszú évek során volt ezen a Földön.


Az Október 8-as és Október 23-as Fogyatkozásokról


A globális tudatosság nagyon is drámai módon változott meg az utóbbi időkben. De sok ember, bátortalansággal, bizonytalansággal és szorongás tónusával éli meg. Ilyen körülmények között egy olyan fogyatkozási időszakban, mint Október, egy összesűrűsödött intenzív erőséggel katalizált energiák váltanak ki reakciókat. Ebben a hónapban kettő is elő fog fordulni, egy teliholdas holdfogyatkozás, október 8-án, és egy újholdas napfogyatkozás október 23.

Az elmúlt héten már írtam arról, hogy az októberi energiák hatalmas tűz- és változtató, illékony erővel érkeznek, azt tartalmaznak. Ez az intenzitás legfőképp a fogyatkozási ciklussal kapcsolható össze, és mint egy globális jelenségként érezhetitek meg az egész bolygón. Ha egyike vagy azoknak, akik érzékenyebbek és érzékivé válnak a telihold idején, akkor egy fogyatkozási napon, amikor telihold is van jelentősen, felerősödnek az érzelmi visszahatások.

Ha előre ismeritek ezeket az energiákat, hogy mikor érnek a tetőpontjukra, akkor segít az bennetek abban, hogy a hétköznapi helyzetekben válaszolni tudjatok rájuk. Menjetek vissza és találjátok meg a nyugalmi központotokat és kérjetek egy magasabb szempontból, az ilyen helyzetekben egy átfogó képet. Használatok bármilyen eszközt, mint például a tengerészek, lennétek, amikor a háborgó, hullámzó tengeren használjátok a (belső) iránytűt, és emlékezzetek a már említett józanészre.

De ne ragadjatok le a megadott dátumokon. Minden megjelenő planetáris energiás eseménynek van és lesz is visszhangja, csúcs előtti és azt követő visszhangja. Ezek az energiák a fogyatkozást megelőző hetek alatt is már felépülhetnek is. Éppen ezért van az, hogy egyesek már nyugtalanok, izgatottak, idegesek és már hetekkel az új történések kibontakozása előtt éreznek egyfajta közelgő fenyegető veszélyt vagy világvége hangulatot.

Egy nyomásgyakorlás a Változásokért

A fogyatkozásaik alapvetően se nem rosszak, se nem negatívok, sőt még ördögiek sem. Bár vannak bennük olyan pillanatok, amikor az energetikai erők arra kényszeríthetnek bennetek, hogy változtassatok a dolgaitokon, és ez gyakran nagyon is megérzitek. Valójában úgy érezhetitek majd, mintha egy hurrikán száguldana keresztül rajtatok, és ennek energiája táplálja a belső késztetéseteket arra, hogy változtatásaitokat.

Mivel annyi minden van az életetekben, amit szeretnétek megváltoztatni, miért is ne használnátok is ennek a két fogyatkozásnak az energiáit, amelyek olyanok mintha feldúsított üzemanyaguk lenne, és arra jó hogy újragondoljátok azt hogyan éltek. Tegyetek egy alapos vizsgálatot arra a személyiségre, akik vagytok és tegyétek fel újra azt a kérdést, hogy tükrözze azt,hogy kik is vagytok most, és milyen képességekkel rendelkeztek, és ezután húzzátok ki magatokat, hogy még ennél többre és jobbra is képesek, érdemesek vagytok.

Ne akarjátok a világot meghatározni. Engedjétek meg a belső isteni forrásotoknak, hogy az igazi független önvalótokra, folyamatosan, egyre erősebben figyelmeztetve bökdössön bennetek, mert ekkor egyre szabadabbakká is váltok.

Közreadja: www.foldicsillagok.hu



Forrás: Be Calm in October's Eclipse Storm by Selacia

Copyright 2014 by Selacia - author of Earth's Pivotal Years, healer, and teacher * All Rights Reserved * www.Selacia.com * Feel free to share these articles with your friends and post to your blog or website as long as you include this copyright line and the full article text.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése