2012. január 2., hétfő

Elindult valami?


Az ázsiaiak lépnek


Ha újat, jobbat akar valaki, akkor változtatni kell. Az összeomlóban lévő épületek helyett újat kell építeni, ha lakni akarunk valahol.  Ez történik most a pénzügyi rendszerrel.  Ez alapjaiban rengeti meg egész földi-társadalmunkat. Az biztos, hogy az ázsiaiknak is elegük van, éppúgy, mint más országoknak is, a pénzügyi elnyomatásból. Az a szerencsénk, hogy Kínának és Japánnak hatalmában áll tenni is ellene valamit.

A következő cikk valószínűleg igazat tartalmaz, de mindenképpen érdemes is elolvasni.  Az egészen  közeli jövő meg fogja mutatni, hogy mennyire igazak az állításai. Az biztos, hogy sok ország készül különleges helyzetekre, védelemre. Mindenki érzi, hogy valami óriási dolog fog történni hamarosan. Számunkra most az a fontos, hogy végre elindul valami komoly változás. Végre már nemcsak a rogyadozó falakat nézhetjük tehetetlenül, hanem hallhatjuk a bulldózerek hangját is, és jönnek mögöttük az építők..... Hogy mennyire lesz jobb, az elválik, de így nem maradhat, az biztos.Persze nem fog ez mindenkinek tetszeni, ezért léptettek életbe több helyen különböző szigorú intézkedéseket. Eddig nem tudtuk mi célból. Most  már érthetjük..

 Ezért ne féljünk az újtól, mert az jót hozhat nekünk,
Talán abban van az utolsó remény.
Létünk ingoványra épült, mely a sötét mélybe húz,
De ha akarjuk, még tűzhet ránk a fény!

Egyszer véget érnek múló napjaink,

Egyszer elbúcsúznak túlzó vágyaink,
Tudjuk azt, hogy egyszer végleg, sajnos végleg elmegyünk,
De még addig mindent újra kezdhetünk!
 (Máté Péter)

Lássuk a cikket. De nyomatékosítom, hogy ne félelemmel olvassuk, inkább örüljünk, hogy végre beindulnak a világrengető események. Akarunk egy szebb jövőt? Akkor higgyünk és bízzunk benne. Bármennyire is nehéz lesz, de haladni kell az emberiségnek előre. Nincs más út, csak előre az igazságért, a békéért.






"Már folynak a titkos tárgyalások. Mivel óriási felfordulás lesz, illetve lehetséges,... Obama elnök aláírta és 2012.január 1-el életbe is léptette a határozatlan idejű fogvatartásról és internálásról szóló,Statárium bevezetését lehetővé tevő NDAA törvényt,....


ÚJ PÉNZÜGYI RENDSZERT LÉPTETNEK ÉLETBE és azonnal leállíthatják a FED-et !
Példátlan történelmi átalakulás előtt állunk - Az eddigi háttérelit a Cabal lefejezésére készülnek az "ázsiai erők" ...jelentette Benjamin Fulford."



(A FED az Amerikai Egyesült Államok központi bankrendszere, ami már egyre súlyosabban ránehezedik a világra.)

 



Tehát a amire vártunk, már itt van az orrunk előtt! Megváltozik ez az elfuserált gazdasági, politikai rendszer, amiben eddig éltünk! A legjobb, amit tehetünk most, ha bízunk és hiszünk mélyen abban, hogy végül minden szépen úgy alakul, hogy az jó legyen az emberiségnek!


..Mert kiérdemeltük!

Néhány milliárd ember szíve vágya kezd most teljesülni... Reggel van....

Szép napunk lesz. Béke lesz, miután lezajlik minden változás.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése