2012. január 7., szombat

2012-ről / Máté üzenetei 2.



Máté Üzenetei 2012.


2. rész


Természetes építőipari termékeket fogtok használni, továbbá növényeket, agyagot, erős nádat, szalmát, trópusi nádat és felszíni kőzeteket, az emberiség tudatos egyetértésével. Amíg számtalan szint létezik a legalacsonyabb és a legmagasabb közt az egyetemes intelligenciát tekintve, amire a mindentudásként gondolhattok, semmi se maradt ki a tömeg tudatából. Személyesebben szólva – vagyis pontosabban – cseréld fel a ’lélek’ és a ’dolog’ fogalmát, és láthatod a kölcsönös kapcsolatot az egész univerzummal. Minél magasabb rezgésszinten áll a környezet, annál magasabb a rezgésszintje a benne élőknek, így ahogy tágítjátok a tudatotokat, ehhez mérten fognak nőni a Természet elemei is.
A gyorsan növő termések, virágok, gyapot, és más rostot képző növények, gyógynövények, nádak és füvek, és minden fafajta egyet fog érteni abban hogy olyan nagyra nőjenek, amilyenre nektek szükségetek van, és átadják az energiájukat a hasznotokra. Habár sokkal kevesebb faanyagot fogtok használni mint most, a szent kapcsolat a fák és emberek közt tartalmazza a fák nemzetségének odaadását, hogy a belső elemek díszítőelemeivé, vagy bútorokká váljanak, egy darabig, talán a következő fél évszázadig. Elismeritek, és tisztelni fogjátok ezen források fontosságát, hogy nektek adják az életüket, hogy felhasználjátok őket. Valamint megismeritek, és elismeritek a ’Deva’ Királyságot, ami együtt jár a szépséggel, és gyarapít mindent, amit Természetnek tartotok.
Az étel és más létfontosságok, amiket a gazdag országok birtokolnak, egyenlően lesz szétosztva a szegényebb országokkal, míg elérik, hogy mindenki meg tudja magának azokat termelni. Az emberek étrendje megváltozik, hús és hal helyett növényeket fognak fogyasztani, amint az emberek megtanulják tisztelni az állati életet. A húsukért tartott állatok nyájai megfogyatkoznak a tenyésztés beszűntetésével, és ahogy a növények jelentik majd a fő táplálékot, a genetikailag módosított termények elpusztulnak.
                                     
A vadállatok ösztönösen tudni fogják, hogy nem szabad túlszaporodniuk, és a húsevők a növények királyságához fognak fordulni táplálékért. A különböző állatfajok albínóinak spirituális és átmeneti jelentősségük van. A fehérről a békére asszociálunk, és ezen ritkaságok az eljövendő változások szimbólumaként tűnnek fel az állatvilágban, ahol megszűnik a ragadozó-zsákmány felépítésű tápláléklánc, és visszaáll egy békeképes kapcsolat, ami valaha minden lény között létezett, még az emberek között is. Az állati barátságok, vagy a más fajok kicsinyeinek táplálásának példája is azt mutatja, hogy a Föld visszatér paradicsomi állapotába. Habár nagyon fontos tényező a lelkekben lévő inspiráció, hogy támogassa az állatok királyságát, és enyhítse azt az állapotokat, ahogy az ember eddig kezelte őket.
                                                     
A cetek spirituális küldetése, hogy benépesítsék, és lakják az óceánt, ahonnan felhasználják, és biztosítják a távoli civilizációkból a bolygóra sugárzó fényt, lassan beteljesítik. Ezek a bálna és delfin lelkek, ők a földi fajok közül a legfejlettebbek spirituálisan és intellektuálisan, de továbbra is meg fogják ajándékozni a földet szeretet energiáikkal.
Amit ’globális felmelegedésként’ vagy ’El Nino-ként’ emlegetnek, része a Föld természetes folyamatainak, hogy visszaálljon az eredeti mérsékelt klíma mindenütt. Amíg ezt eléri, a jégsapkák olvadni fognak, a hatalmas sivatagok termékennyé válnak, az esőerdők kivirágoznak, és a hőmérsékletbeli eltérések jelentősen csökkennek – végül a föld minden területe élhetővé válik. A népek, akik szélsőséges klímájú területeken élnek, alkalmazkodni fognak, de elkerülhetetlen hogy a sarkkör néhány állatfaja kihaljon, és néhányuk elvándoroljon; az érintett fajok ösztönösen tudni fogják, hogy mikor jön el ennek az ideje.
A jelenlegi számítássokkal, és népesség vetületével ellentétben a lélekszámotok csökken, és a születési ráta a továbbiakban is csökkenni fog, de nem jelentős mértékben.
A Természet egyensúlya többé nem szorul járványokra, így semmilyen kórokozó vagy közvetítő tényező nem lesz, és a gyakran használt mérgező kemikáliákra és a receptre adott drogokra nem lesz szükség. Az orvosi kezelések drasztikus változásokon mennek keresztül, mivel már nem lesz szükség a test gyógyítására, az átlagéletkor is jelentősen nőni fog, mivel nem lesznek betegségek. Az új oktatási rendszer és a tananyag az univerzum és a bolygó történelméről fog szólni, és az igaz spiritualitás veszi át a vallások helyét, és minden igazságra fény derül.
Ezek a legjelentősebb változások út közben, és később, és ami leszivárog, áthatol és felemeli az élet minden oldalát. Az Aranykor – az Édenkert ’második kiadása’ – fogja sugározni a szeretetet, harmóniát, derűt, és a szellem szépségét, amit ti, a ti tudatotok hogy istenek és istennők vagytok.
Most elmondok pár ’Vissza-a-Földre’ jellegű dolgot, amit várhattok ettől a gyönyörű világtól. A városi élet nagyobb beteljesülést fog jelenteni a léleknek mint ma, köszönhetően a kifogásolható lebontásnak, és a romlásnak indult valaha jó épületek felújításának; a sok új kicsi parknak és játszótérnek, konyhakerteknek és virágoskerteknek, könyvtáraknak, koncerteknek, múzeumoknak, és a helyi művészeti életet tömörítő galériáknak; és állatoknak, amiket ma vadnak tartanak, akik szabadon szaladgálnak. Továbbá új közlekedési módok, és a haszon igazságosabb eloszlásának köszönhetően a városlakók gyakran látogathatnak vidékre, ahol gombamód elszaporodnak a ’szoba reggelivel’ jellegű fogadók, hogy alkalmazkodjanak a napi rutinban megfáradt emberek igényeihez, mint hogy messzi vidékekre utazzanak.
Bár a mai városlakók milliói talán jobb szeretnének családiasabb környékre, vidékre, vagy erdők mellé költözni. És mint a telepesek új hulláma, néhányotok a ma lakhatatlan területeken talál új otthonra, mikor azok virágzani kezdenek, és hívogatni kezdik a kalandvágyókat, míg más lelkek majd hajó-házakon fognak élni a csendes, békés tengereken.
Az építészetnek csak a képzelet és a döntések jelenthetnek határt, de egy épület se lesz csúnya, vagy megfelelőtlen a szándékához. A geodéziai boltozatok lesznek népszerűek, valamint a furcsa formájú épületek, amik tükrözik a könnyedtségét a léleknek, amely oly sokáig megtagadott volt a föld népességének a nagyrészétől.
A jelenlegi és az új technológiák olyan építési anyagokat hoznak létre, amelyek erősségében és megjelenésében hasonlóak a mai betonhoz, vashoz, merev, és hajlítható műanyagokhoz, mindezek természetes termékek, és a jó minőségű fához hasonlatos anyagok is széles körben elterjednek. Az üveg is, csak az összetevői fognak megváltozni, mivel akkor is közelebb akartok majd élni a Természethez, amikor házon belül lesztek.
Egyesített törekvésből, semmilyen hulladék, vagy szemet sértő dolog nem fog létezni. Akárhol éltek, vagy utaztok, nem akarjátok majd elrontani a látképet a hasznos póznákkal, amik ma szükségből hervasztják a tájképet. A póznákat elviszik, és ahova vezetékek kellenek, azok a föld alatt lesznek; a többi energiaforrás helyben lesz, nem kellenek majd kábelek hozzájuk. Habár a telepátia gyakran használt kommunikációs formává válik, a mérföldeken áthaladó hangos kommunikáció továbbra is fontos marad, de a mai vezeték nélküli módok káros hatásai nélkül. A nagy betontömegek is el fognak tűnni, ahogy az új közlekedési módok is felszámolnak az üzemanyagszükséggel és az országutakkal.
Az igazságtalan törvények és szabályokat bevonják, és az oktatás az egyetemes igazságról fog szólni. Az írás, nyomtatás, és a szövegkönyveket felváltják elosztva komputerizált leckékkel, és a lelkek akik öröklötten fel vannak készítve az oktatásra, meg fogják oldani a küldetésüket, amit választottak.
Ilyen és más csodás életmódbeli különbségek várnak rátok, hatalmas változások mennek keresztül az életetekben ebben a percben is, habár a legnagyobb változást magatok fogjátok megtapasztalni, az emberiségben, ahol a szeretet és a magasabb tudat teremti újra a ’csodákat’. Mint a lelkek a Földön és a Nirvánában egyszer megint visszatérnek, és valahol a fizikai és spirituális világok közt fognak utazni, ami egy gyakori hely volt, amíg a harmadik sűrűség határai bezárultak az emberek látókörével.
Mint ahogy a felsőbbrendűség attól hogy elhiszed, hogy egyedüli individuum vagy, hogy tudod hogy nem vagy elszigetelve az univerzum összes életétől, és átölelitek egymást, mint a földöntúli civilizációk, mint a testvérek, amik vagytok. Az aggodalom és a konfliktus nélküli élet, ahogy minden ország és kultúra emberei harmóniában, együttműködésben segítik egymást, és mind spirituálisan fejlett, és jó természetű.
Most el kell, hogy mondjam, hogy a változás mától az eljövendő világig próbák elé fog állítani. Máshogy szólva nem lenne se igaz se bölcs, ahogy az elvárásaitok nem találkoznának, és ahelyett hogy jól teljesítsétek a kihívásokat – amikre termettetek a bölcsességetekkel és erőtökkel, és egyéb tulajdonságaitokkal, különben nem erre lettetek volna kiválasztva! – elkedvetleníthetne benneteket ahogy a Föld rohamléptekkel fejlődik.
A háború és egyéb erőszak, igazságtalanság, csalás és korrupció mindaddig folytatódik, míg az arra szánt energiát eljátsszák. Habár a hatalmas sötét erőknek, a negatív gondolatok egy formáinak még maradt hely a galaxisban, az energiahatások csápjai megmaradnak, és tesznek még egy utolsó kísérletet arra hogy uralják a legsérülékenyebb lelkeket, éppen azokat, akik a legnagyobb fokon égnek.
Továbbá a magasabb frekvenciák a bolygón felnagyítják az emberek főbb tulajdonságait, és a problémásabb lelkeknél ez úgy jelentkezhet, hogy egyre barátságtalanabbak, kapzsibbak, erőszakosabbak, és érzéketlenebbek lesznek azokkal szemben, akik szenvednek, és szűkölködnek. Szóval míg nem lesz a múlté az összes sötét csatározás, reméljük, hogy erőt ad bármi új ami felmerülhet – ez azt jelenti, hogy a sötétség legyőzése sokkal közelebb van mint hinnétek. Örvendezzetek, tudván, hogy ennek lendülete hamarosan kifárad, mert ti mind, akik a fényetekben éltek, gyorsítjátok a megoldást.
A pénzáramlás irányítása az utolsó evilági eszköze a sötétségnek, és ehhez tíz körömmel ragaszkodik. A ’rohadt főgyökér’ meggyengült, és az indái letörnek, de amíg el nem pusztul mind, a gazdasági nehézségek rengeteg életre hatnak. Ne feledjétek, megvan az erőtök hogy létrehozzátok a saját jólétetek a vonzás törvényével, és az energiaforrásaitok megosztása a legjárhatóbb út a jólét felé.
Mielőtt a béke és a harmónia fogja uralni a Földet, rengeteg lélek el fogja hagyni betegségek, éhezés, háborúk és egyéb erőszak, vagy geofizikai történések miatt, szóval a népességszám továbbra is csökkenni fog, bármennyire is sajnálatosnak is tűnnek ezek a halálozások, ezek azok csapások, amiket a lelkek a születésük előtti megállapodásuk szerinti akadályként élnek meg, a lelki fejlődésük érdekében. Boldogan vissza fognak térni a Nirvánába tudván, hogy ha még egyszer a Földön választanak életet, az ragyogó lesz egy egészséges világban, aminek lakói szeretettel viseltetnek egymás iránt.
A geofizikai történések folytatódnak, mivel ezek a Föld természetes és szükséges tisztító folyamatai. Az égbekiáltó semmibevevése az emberi és állati életeknek az elmúlt évezredben– ami még mindig siralmas mértékben történik – egy masszív negatív energiatömb felhalmozódását eredményezte. Habár ez nagyban visszaszorult a geofizikai történések miatt, a maradványait, és az újonnan keletkező erőket el kell engedni. Nem számít hogy természetes, vagy ember okozta események ezek – a negatív erők felszabadítása a lényeg.
Ezek ritkulni fognak és egyre enyhébbek lesznek, mert a bolygóközi családotok a legnagyobb erőikkel dolgoznak ezek enyhítésén. A módszerük nem tudja megakadályozni az összes halált és kárt, de korlátok közé szorítják a halálozási arányt, és a károkozást, úgy, hogy egy nagy területről kiirányítja az energiát földrengésekkel, vulkánkitörésekkel, és erősebb viharokkal, a lehető legritkábban lakott területeken.
A hideg- és melegrekordok, aszályok és árvizek részei a Föld eredeti klímájának visszaállításának, így ezek viszontagságai még eltartanak egy darabig. Néhány tenger partvonala fokozatosan lesüllyed, emiatt nem kell most aggódni, mivel időben fel fogják mérni a helyzetet az ottlakók. Tudunk az Atlantisz és Lemuria felemelkedéséről szóló találgatásokról, de ez nem fog megtörténni. Azok a hatalmas földtömegek szolgálták a civilizációjukat abban az időben, de a visszatérésük nem szükséges, habár néhány akkor élő lélek visszatért hogy segítse a folyamatban lévő tudatosodást és spirituális megújulást.
Megmutatkozik, hogy a vallások amik ’Isten igéjét’ tanítják, a legnagyobb tévedésből származnak, és a kihívások közt szembesülni fogtok olyanokkal, akik nem fognak hinni a felszínre hozott igazságban. Néhányan szembeszállnak, azon a vélt isteni jogon, hogy lefegyverezzék az Antikrisztust, vagy a hitetleneket. Tanúi lesztek a sokknak, zavarnak, haragnak, kiábrándulásnak, de leginkább a félelemnek – a csalók miatt, akik egy bosszúálló Istent kreáltak – .

Ti fektetitek le a 2012 utáni Új Föld rácsait. A leghihetetlenebb lehetőségek állnak rendelkezésetekre most, mert a múlt történelmében vagy 2012 utánra nem volt ilyen megírva. Ahol a maja naptár végződik, ahol a jövendölések végződnek, ott végződik a jövő történelme, ezért abban a helyzetben vagytok, hogy megteremtsétek az új világot, és hogy megtegyétek azt, ami a szívetek legmélyebb vágya, és a tiszta isteni kozmikus és szoláris szeretet szakrális univerzumainak folyékonyságából származó vágyatok, túl szűk a jelenésekhez. Biztosítsátok őket egy könyörületes, biztonságos mennyországról ha kérdeznek, és bízzatok a megérzéseitekben mikor válaszoltok – ott lesznek mikor szükségetek lesz rá.
Habár nem a ti felelősségetek, hogy meggyőzzétek őket arról hogy a hitük alapja – talán a küldetésük is – hazugság. Örüljetek, ahogy mi is, amikor a fáradozásotok eredményes lesz, de ne keseredjetek el, ha nem így lesz. Az ellenálló lelkek, ahogy mások is az univerzumban, folytatni fogják a fejlődési útjukat, akárhol is lesznek az igényeik kielégítve, és a Forrás örök és korlátlan szeretete fogja útjukat kísérni.
          
Összefoglalva, amit üzenünk nektek, a mi szeretett Földi családunknak, tudjátok hogy a létetek ebben a szeretetteljes, békés, harmonikus világban, ami felé törekedtek, egyre közelebb ér. Emlékezvén, hogy ti választottátok, hogy ott legyetek, ahol most vagytok, és részt vegyetek ebben a semmihez sem fogható időszak elérésében, és könnyű szívvel és diadalmasan kalandozzatok. Számtalan fénylény van veletek, és megtöltenek a Krisztusi fény szeretetével és oltalmával, ahogy bevezetnek a Föld rég várt ’2012-es’ Aranykorába.
Isten – Suzy, köszönet az ’ejtőernyő éneimtől’, akik nem tudnak mit hozzáadni Máté szerető, felvilágosító szavaihoz, amit ilyen jól összegeztél.
Suzy – Hát tudod, ő segített. Szóval, Isten, úgy gondolom, kész vagyok.
Isten – Igen, természetesen tudom hogy segített, drága gyermekem, és alig fejeztem be, de tudom hogy komolyan vetted ezen fejezet munkálatait, és szép munka volt!
A fordításban való segédkezést megköszönöm, V. A-nak .és kiterjedésének.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése