2016. augusztus 24., szerda

A ti küldetésetek most van és itt - MIhály arkangyal 2016.08.18.


Akik készek elfogadni, azoknak  olyan aktiváltságot fogunk adni, ami felgyorsítja az emlékezetüket és a végső újraegyesülést. 


A ti küldetésetek most van 

és itt


Mihály Arkangyal csatornázott üzenete 

augusztus 18.





Ma a szent isteni női energiával ereszkedtünk le hozzátok, amely sok szívben a felvilágosodás felé vezető úton aktiválódik. Az Anya, az Istennő ölelését ajándékozzuk nektek, hogy emlékeztessünk titeket a belső bölcsességetek, intuícióitok és szeretetetek erejére. Bízzatok a tudásotokban kedveseim, mert most van az ideje eltüntetni a kétségeket, a ködöt a szemetek elől és eljutni arra a tudásra, hogy amit belül találtok, az valóban igaz. Ideje cselekedni és mozdulni. Egy igazi ajándék erre a teliholdra. Ne engedjétek meg senkinek sem, hogy elmondja az igazat rólatok, mert akik ezt olvassák, tudják, hogy kik ők. 
(Do not allow anyone to tell you the truth about yourself, for those who are reading, they know who they are.)

Az isteni férfi és az isteni nő most azt jelenti, isteni egységbe kerülni a dualitáson és jelöléseken túl, visszaállítani az ősi igazságokat és tanításokat, amiket évezredeken át kaptatok. Ezek mind ugyanazok az esszenciák, a teremtés anyagai, az Egy Ősi Erő egyéni kifejeződései, ami a transzcendencia, a kettő Egysége. A legmagasabb ikerlelkek most ébrednek fel az álmukból és a legtöbben éppen most testesülnek meg a földön. Az ő céljuk az, hogy összefogjanak és olyan szent helyekre utazzanak a földön, ahol helyreállítják a megfelelő frekvenciákat és segítenek leföldelni azokat az energiákat, amelyek fel fogják ébreszteni vagy most ébresztik fel a tömegeket. Ezt már megkaptátok. Ők a jövő „forgó modelljei”, azok, akiket kiválasztottak, hogy mutassák az utat, akik megszabadították magukat a szigorú logikától, a jelektől, a tabuktól, a világotok korlátaitól és a terhes kapcsolatoktól. Ők szabadságban élnek és szeretik a szabadságot.

Akik készek elfogadni, azoknak  olyan aktiváltságot fogunk adni, ami felgyorsítja az emlékezetüket és a végső újraegyesülést. A ti küldetésetek most van és itt. Egy angyali vendég van mögöttetek, aki naponta segít és véd titeket, mert azok vagytok, akikre a világnak a legnagyobb szüksége van. Ez egy nagy felelősség, és most úgy kell viselkednetek, mint egy mesternek, mert valóban azok vagytok. Legyetek felelősek az erőtökért és a kollektív történelemben betöltött szerepetekért, amit most élünk.

Az energiák újra felgyorsulnak és a következő hónapban növekedni fognak. A ti DNS-etek is felemelkedőben van. A föld jelenleg egy másik olyan nagy energialökés hatása alatt van, mint a 3. hullám. Ez egy megállás nélküli kitágulás! 
Észrevettétek már, milyen sokat változtatok egy nagyon rövid idő alatt? Ahogy előre haladtok és az idő is felgyorsul, a tudatotok hatványozottan növekedni fog.

Nagyon fontos megalapozottnak és központosítottként maradni. Ne álljatok ellen a változásnak kedveseim, mert ezek azok az idők, amire vártatok, és amikor egy nagy aktiválódásra van esély, amit nektek teljesen ki kell használnotok. Ez az, ahogyan átugorjátok az idővonalat.

Ha egy energiacsúcs közepén megengeditek magatoknak, hogy azt teljesen megkapjátok, akkor egy hónapnyi belső munkát egy hét alatt meg tudtok tenni.

Tudjuk, mennyire fontos nektek a fizikai valóságotok és ezért emlékeztetünk titeket, hogy most egy magasabb energiaszintről vagy egy másik dimenzióból működtök. Ezért fontos megérteni, hogyan lehet megnyilvánulni az 5D szintről.

 Meg kell élnetek azt a valóságot, amit a fizikai megjelenésbe akartok most hozni, mert már valóban megvan az időn és a téren túl. Az idő nem létezik és még a tér-elkülönülés sem. 
Ti úgy élitek az életeteket, hogy tudjátok, mit akartok megvalósítani, nem számít, mi az, a szeretetetek, egy kocsi, pénz, az már ott van. 
Azután magatokon dolgoztok azon, hogy eltávolítsátok azt, amit nem engedtek meg, hogy arra a frekvenciára jusson, mint amit megvalósítani és természetesen a működtetni  akartok, de tartozék és erőfeszítés nélkül. 

Ha például pénzügyi szabadságot akartok megvalósítani, azt a jelenbe kell hoznotok olyan frekvenciába, és azért, hogy eltávolítsatok minden beprogramozott dolgot és hitet arról, hogy „a pénz rossz és veszélyes”. Ezek csak eszközök és azoknak a kezébe valók, akik tudják, hogyan kell azokat használni. Nekünk az az elképzelésünk, hogy a következő évtizedekben olyan világ legyen, ahol nincs pénz. De most, a jelenlegi idővonalban még szükség van arra, hogy megtartsák azt. Ezek eszközök, hogy segítsenek önmaguk és mások felébredésében. Ezek energiák, amint minden más. De ne a pénzzel jussatok előre, haladjatok a szolgálattal, mert az a célotok.

Emlékezzetek: éljétek és fogjátok fel az ötödik dimenziót, mert ez az, ami ti vagytok, és éljetek a MOST-ban;
így lehozzátok a fizikai birodalomba, a 3D-be, amit meg akartok valósítani. Elkülönülve és elvárások nélkül.

Mihály Arkangyal vagyok  

Csatornázta:  Michele Cornacchia.



1 megjegyzés:

  1. Megertem hogy minden csatornazas egy uj dolgot bontogat es hoz/(na), de megkell erteni hogy nem minden csatornazo Mihaly Arkangyalt tudja csatornazni es minden gondolatat ugy lehozni ahogy o megfogalmazta. Ezert jo lenne ha mindenki atvinne ezt a Sziven, es figyelmesen elolvassa, egyszer,kerszer, es ha kell tobszor is, aktivalvan a Sziv megkullombozteto erejet. Sok csatornazo mondja, na, ez O illetve azt aki be jon, meg mar hosszu ideje csatornazik es ez anyira megszokotta valik hogy eszre sem veszi a befurakodott dolgokat.A Samaga Egi egyesulet figyelmeztetett a csatornazasokra es azoknak hamissagara, es megkert minket hogy nagyon vigyazzunk hogy mit hiszunk el es mit nem. Ketsegek es kodok( ekezettel) mindig is lesznek, amig az ember teste at nem valtozik teljesen cristalyteste. Az ikerlelkek nem most ebrednek, mert azok mar felebredtek, csak most esetleg emlekeznek, bizonyos dolgokra. Nem akarok jobban bele melyedni az uzenetben, es nem akarom hogy piszkalodonak tunjek, nem es a lenyeg hogy valogassak a szavak kozott. Minden keppen mindenkinek eszre kell venni hogy az igazsag nagyon kozel es parhuzamosan halad az igazsaggal. Ami a legfontosabb az hogy tavol tartsatok azokat az energiakat amik arthatnak az uton. Tulajdonkeppen az eletunk a Foldon nem abbol all hogy folyton kullombseget tegyunk hanem hogy mindent elfogadjunk hogy ebbol majd egy olyan valamit hozzunk letre ami epito a lelkunk szamara. A Lelek mindent tapasztal ilyet is olyat is, de a vegso megteremtett eredmeny a fontos, hogy azt Szeretetbol epiti e, vagy maskeppen, hogy epito e az alany vagy nem.Ezt a dolgot csak Isten a Teremtonk Aldasaval es Bekejevel lehet megvalositani, es persze a Szivunkkel es Isten Erejevel Tudataval "Kez a Kezben", megertesben, oromben, lelkesedesben es halaban, es a kihagyhatatlan Remenyben.
    Meg egy dolog, igen, sokmindent erint, az uzenet, de amit itt elolvastam azt mar mashol is olvastam ugyan igy mind hogy Mihaly Arkangyaltol jot. Ez egy osszefoglalo, talan, az uzenetekbol es egy jo Asztrologustol, aki asztrologiaval foglalkozik. Nem mondom jo talan hogy irta, de... azert jo volna ezt hangsulyozni is. Lehet tevedek, de azert a szivet nem lehet olyan konyen becsapni, a legjobb szandek mellett.

    VálaszTörlés