2015. július 10., péntek

A Chimera csoport eltávolítása folytatódik.


Ahogy egyre közelebb kerülünk az Eseményhez, a Cabal tagjai egyre jobban félnek, nagyon félnek. Ugyanakkor a Fényerők is készülődnek. 



2015. JÚLIUS 9., CSÜTÖRTÖK

Bolygószintű helyzetjelentés

Először is frissült az ajánlott weboldalak menü három új oldallal. Ehhez a bejegyzéshez pedig már új címkék is kerültek, melyek valószínűleg lesznek a későbbiekben is. Cobra még nem írt (e-mailt) választ a korábban a Facebook csoportban általam írt dologra a közvetlen Esemény előtti dolgokról. Viszont most az ezen cikk végén is olvasható Gaia Konföderációhoz kértünk csatlakozást! Ami olyan pozitív csoportok globális hálózata, melyek a bolygó felszabadítására összpontosítva egyesítik erejüket.

Íme Cobra új bejegyzése kiegészítve sok érdekességgel, információval.

A Chimera csoport eltávolítása folytatódik. 

A fő probléma továbbra is a Föld körül lévő plazmanövelő örvény, ami tele van strangelet és toplet bombákkal. Ez az örvény úgy néz ki, mint egy polip, aminek a csápjai kiterjednek a bolygóközi űrbe és a strangelet bombák a ráksejtek a testében. Ez az örvény nem egy halott plazmamező, hanem tulajdonképpen egy negatív természetű élő entitás. A MOSS egyik fő célja ez, hogy eltüntessék ezt az entitást, elvigyék a Galaktikus Központi Napba és ott tiszta pozitív plazmaszintű elemi esszenciává alakítsák.


Négy képet találtam többek között az interneten Cobra bejegyzése után, kutakodva, ami érdekes lehet. Korábban gondolom ezt nem oszthatta meg velünk, hogy tulajdonképpen egy negatív entitás ez a plazmanövelő örvény. És ez nagyon érdekes számomra. Ez volna, minden fő negativitás eredendője, táplálója a bolygón? A fő rendszer/mátrix "agya"? Vagy egyfajta erősítő rendszernek tekinthető? A piramis legteteje? Egy érdekes olvasmány, amit egy olvasónk küldött ehhez a bejegyzéshez. Illetve itt egy angol és itt egy magyar nyelvű is az úgynevezett óriás plazmakígyókról.

,,A tudósok már közel hatvan éve sejtik, hogy hatalmas plazmaalakzatok rejtőznek a Föld magnetoszférájának belső rétegeiben."





entitás jelentése: Valaminek a létszerűsége, ahol a hangsúly azon van, hogy létezik valami, és nem azon, hogy mi létezik.


,,A magnetoszférában lévő plazma a nap sugárzásának hatására keletkezik, amely ionizálja a légköri gázokat." A vegyi permetezés is ezt erősítené akkor a mérgezés mellett? Minden kezd összefüggeni szépen egy nagy képpé, ahogy elérünk az Eseményhez? Úgy tűnik. Ez is a jele, hogy már nincs sok hátra a végső áttörésig.

Június 30-án erős energiakiegyenlítésnek lehettünk részesei, ami hatalmas pozitív lehetőséget hozott, a Vénusz-Jupiter együttállásnak. Ez állítólag az egyik legpozitívabb energiakiegyenlítésnek számít, de június 30-a körül a sötét erők sok energiatámadást intéztek a Fénymunkások és Fényharcosok ellen, hogy elnyomják a pozitív idővonalat. Ez a próbálkozásuk nem bizonyult sikeresnek és két nappal később a Fényerők erőteljes ellentámadásának köszönhetően a bolygó pozitív idővonala megerősítésre és megújításra került. Ez fogja stabilizálni és harmonizálni a fennmaradó folyamatokat az Eseményig.


Sárkány források közölték velem, hogy a Keleti Szövetség támogatni fogja Görögországot a szabadságáért és a Cabaltól való pénzügyi függetlenségéért vívott harcában és valóban, az erről a támogatásról szóló hírek már megjelentek a médiában. Érdekes megjegyezni, hogy a BRICS Új Fejlesztési Bankja július 7-én kezdi meg működését, két nappal a görög népszavazás után.


Bár a jezsuiták mélyen beszivárogtak a BRICS szövetség infrastruktúrájába, az a tervük, hogy megakadályozzák a felszabadítási folyamatot, NEM fog sikerülni. Az Ellenállás bizonyos lépéseket tesz annak érdekében, hogy minimálisra csökkentsék a görög népszavazás manipulálásának kockázatát. Nagyon valószínű, hogy sikeres lesz az az akciójuk, amivel megakadályozzák a Cabal beavatkozását. Úgy tűnik, a görög szavazatok eredménye: Nem. Vagyis a görögök nem fogadják el az Uniótól és a bankoktól a további "segítséget". A görögországi helyzet nagy valószínűséggel egy olyan irányba tart, ahol a görögök megerősítik a Keleti Szövetséggel való kötelékeiket, elfogadják a drachmát és kilépnek az Eurozónából. Így a pénzügyi újraindítást eredményező pénzügyi összeomlás globális folyamata fokozatosan fog megtörténni és nem lesz olyan sokkoló. Mégis hamarosan itt lehet az ideje, hogy kivedd a pénzed a bankból.


Nagyon kevés ember érti meg, hogy a jelenlegi pénzügyi helyzet egy zavaros logikán alapuló mesterséges intelligenciájú számítógépes program olyan algoritmusokkal, amik nincsenek összefüggésben a valódi világkereskedelemmel, tőzsdével, de még a derivatívákkal vagy gyors-kereskedelemmel sem, legalább is nem az elmúlt néhány évben. Ez teljesen független a valódi piactól és a JP Morgan informatikus szakemberei tervezték az algoritmusait. Sokan közülük nem tudták elviselni azt a tényt, hogy egy globális pénzügyi szörnyeteget alkottak (és igen, ez kapcsolódik a plazma polip entitáshoz), ami felzabálja az emberiség vagyonát. Azokat a JP Morgan-nél dolgozó informatikai szakembereket és programozókat, akik nyilvánosságra akarták hozni amire rájöttek, a Cabal módszeresen eltávolította a bolygóról.


Ahogy egyre közelebb kerülünk az Eseményhez, a Cabal tagjai egyre jobban félnek, nagyon félnek. Ugyanakkor a Fényerők is készülődnek. A német nyelvű országok Eseményt Támogató Csoportjainak együttműködése egyszerűen bámulatos és jó példája annak, hogy te mit tehetnél a saját országodban ennek érdekében. Csatlakozhatsz a Gaia Konföderációhoz is (Gaia Confederation), ami olyan pozitív csoportok globális hálózata, melyek a bolygó felszabadítására összpontosítva egyesítik erejüket. Vagy meditálhatsz a végső áttörésért.


Az Áttörés közel van!

Forrás: http://www.2012portal.blogspot.com/
Fordította: Cobra Etheric Liberation Hungary
Kiegészítette, módosította:http://felemelkedes.blogspot.hu/



1 megjegyzés:

  1. Annak aki nem tudná, hogy ki az Ellenállási mozgalom ! (2012.05.24.)

    http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/24/az_ellenallasi_mozgalom

    VálaszTörlés