2014. november 26., szerda

A Pentagon készen áll.. 11.25. - Fulford


Hiába fújnak sokan Fulfordra.. lassan beválik amikről írt idáig.  Akárki, akármit mond... ezek tények.. és azt mutatják, hogy valóban megkezdődött az átalakulás!!

A Pentagon készen áll arra, hogy az Egyesült Államok nácionista gazember rezsimje ellen fellépjen

Az amerikai nácionista gazember rezsim elszigeteltsége elérte azt a pontot, amikor a Pentagonnak cselekednie kell, ha meg akarja menteni az Egyesült Államokat a rendszer kaotikus összeomlásától. Sehol sem volt ez világosabb, mint az ENSZ szavazás során a múlt héten, amikor csak Kanada, az Egyesült Államok és Ukrajna szavazott az oroszok által beterjesztett nácizmust és más rasszista ideológiákat elítélő határozat ellen.

http://hungarian.ruvr.ru/news/2014_11_23/Puskov-el-telte

Stephen Harper Kanada miniszterelnöke, és Barack Obama amerikai elnök ezzel aláírták a saját elfogatóparancsukat a náci gyilkosok ezen nyílt támogatásával. Obama hangsúlyozta a múlt héten, hogy 120 millió dollár értékű fegyver szállításával támogatja a neonáci milíciákat Ukrajnában, amerikai kormányzati források szerint. "Írországon keresztül, a Boriszpili repülőtéren (Kijev közelében Ukrajnában) több ezer puskát, aknavetőt és pisztolyt fognak kapni," - mondta el az amerikai forrás.

Undorral reagálva az Obama gazember rezsim gyilkos akcióira, a CIA most már többnyire azon frakció irányítása alá került, melynek az egykori CIA igazgató, William Colby (1) volt a vezetője. Colbyt 1996-ban a Bush náci CIA Műveleti Igazgatóság frakció gyilkolta meg, de hívei most visszavették az irányítást, CIA és Pentagon források szerint.

A múlt héten kapcsolatba léptek a Pentagon Központi Parancsnokságával, és arra kérték őket, hogy tegyenek lépéseket a nácionista csaló rezsim ellen, amely elbitorolta az Egyesült Államok Köztársasága feletti hatalmat.

A Pentagon felső vezetői azt válaszolták, hogy ők a költségvetési megszorításokkal és más ügyekkel vannak jó előre elfoglalva, és egy jó okot kértek arra, hogy beavatkozzanak az amerikai belpolitikai folyamatokba.

Az első kérdés, amit fel kell tenniük, hogy ők is megértsék, hogy valójában kiknek is dolgoznak? A P2 szabadkőműves páholy magas rangú vezetői szerint, akik egészen mostanáig a nácionistákkal szövetkeztek, az amerikai csaló kormányt jelenleg három ember irányítja. Ezek Jeb Bush (a Bush/Sherff/Pierce/Pecce klán jelenlegi vezetője), David S. Cohen pénzügyi államtitkár, és Benjamin Netanjahu Izrael miniszterelnöke. Ezeknek az embereknek nincs más jövőképe, csak a 3. Világháború kirobbantása, és az emberiség 90 százalékának megölése annak érdekében, hogy megőrizzék okkult sátáni hatalmukat.

http://en.wikipedia.org/wiki/Jeb_Bush
http://www.treasury.gov/about/organizational-structure/Pages
http://hu.wikipedia.org/wiki/Benjámín_Netanjáhú

Ők irányítják az adósrabszolgaság eszközeként ismert amerikai dollár létrehozását és forgalmazását.

Ez a három pszichopata, és nácionista összeesküvő társaik irányítják a hatalom öt következő eszközét: az IMF-et, a Világbankot, az ENSZ-t, a Federal Reserve Board-ot, és a Pentagont, a P2 források szerint.

A BIS (Svájci Bank), a skót szertartásos szabadkőművesek (brit birodalom), a P2 szabadkőművesek (Vatikán és maffia), a Keleti nagy páholy (francia birodalom), és a Thule Társaság (Németország és Észak-Európa) már nem működik együtt a nácionistákkal, ezen titkos csoportok különböző forrásai szerint.

Mivel az IMF-nek, a Világbanknak, az ENSZ-nek és a Fed-nek nincsen hadserege, most valóban a Pentagon vezetőinek kell eldönteni, hogy mit tegyenek a kitaszított rezsimmel Washingtonban, és a látszólagosan globális leányvállalataikkal, az ENSZ-el, az IMF-el, és a Világbankkal.

A másik dolog, amit a Pentagonban meg kell érteniük, ha ezt a csaló adósrabszolga rendszert eltávolítanák az Egyesült Államok irányításából, az amerikai átlag polgárok életszínvonala kevesebb mint egy év alatt könnyen megduplázódhatna.

Itt van egy részletes, reális magyarázata, hogyan lehet ezt elérni néhány egyszerű lépésben.

Először is, államosítani kell a Federal Reserve Board-ot, és meg kel kezdeni a kormány deviza kibocsátását a Fed adós bankjegyei helyett. Ez lehetővé tenné, hogy hatalmas tömegek dolgozhassanak, nagyobb lehetne a katonai költségvetés, ingyenes az oktatás, az egészségügyi ellátás stb. adók, vagy adósság nélkül.

Másodszor következhetne egy jubileum, az összes állami és magántartozás egyszeri elengedése. Ez gyakorlatilag megszüntetné a törlesztő részleteket, a diákhitelt, az államadósságot stb. egyik napról a másikra. A tengerentúli hitelezők, mint Kína felé az adósságok leírhatók lennének, miután úgy minősítenék, hogy az Amerikai Egyesült Államok Vállalat csődbe ment, és helyette visszaállították az Amerikai Egyesült Államok Köztrásaságát.

Harmadszor az eszközök újra elosztása. Ezt meg lehet tenni sok szempontból úgy, hogy ne büntessék a valódi vállalkozókat és a kapitalistákat. A könnyű dolog az lenne, ha Fortune 500 vállalat beltenyésztett családjainak kis csoportjától elvennék az irányítást, melyek titokban arra használták a hatalmukat, hogy adósság "pénzt" hozzanak létre a semmiből annak megszerzéséhez. Egy meritokratikus személyzettel működő kormányzati hivatal kezelhetné ezen vállalatok részvényeit az átlag amerikaiak javára. Továbbá jó ötlet lenne minden ember számára, aki ingatlant bérel, ha az a tulajdonába kerülne. Azoknak az embereknek, akik a bérbeadásból származó jövedelemből élnek, a bérleti díjjal megegyező kormányzati valutát fizetnének.

Negyedszer, a jövőre vonatkozóan létre kell hozni egy tervet. Bármely társadalom, amely nem rendelkezik jövőképpel, hogy hová akar eljutni a jövőben, az hanyatlásra és stagnálásra van ítélve. Helyre kell állítani az amerikai álmot, együttműködve minden amerikaival egy új, reális jövőbeli társadalmi cél érdekében.

Ötödször, terjeszkednünk kell az univerzumban. A források ellopása, és a hadiipar gazdagítása érdekében kreált háborúk helyett tegyük azt, amit tennünk kellett volna, és hozzunk létre egy Star Trek jövőt, és jussunk el oda, ahol ember korábban még sosem járt.

Az alternatíva, mellyel a Pentagon szembesül az, hogy tovább működik egy erkölcsileg és anyagilag csődbe jutott rezsim, amíg a kaotikus rendszer elkerülhetetlen összeomlása be nem következik. Ez egy matematikai bizonyosság, hogy az Egyesült Államoknak a jelenlegi úton egyirányú jegye van a pokolba.

Ha a Pentagon vezetői még mindig túl makacsok és rövidlátóak, hogy megértsék az Egyesült Államok valós helyzetét, csak arra van szükségük, hogy jól megnézzék, mi történik a világ többi részén.

A lényeg az, hogy Európa elhatárolja magát az amerikai szélhámos rendszertől. Németország, Franciaország és az Egyesült Királyság már nem szövetségese az Egyesült Államoknak a szó valódi értelmében. November 15-én Angela Merkel német kancellár és Vlagyimir Putyin orosz elnök négy órát beszélgetett egyedül egymással.

Merkel folyékonyan beszél oroszul, Putyin kiválóan beszél németül, így nincs szükségük semmilyen tolmácsra. A két vezető és vezető kormányzati tisztviselők különböző észrevételeiből ítélve a héten a találkozó óta a fő vitatéma Németország csatlakozása volt a BRICS szövetséghez. Egyéb téma volt: Kelet-Európa orosz és német befolyási övezetekre történő felosztása, Ukrajna felosztása, német márka vagy euró használata az orosz gázért cserébe, és egy szabadkereskedelmi egyezmény a németek vezette EU, és az oroszok által vezetett Eurázsiai Gazdasági Unió között (2). A franciák is azt tervezik, hogy euróban, vagy francia frankban fizetnek az orosz olajért és gázért.

A britek szeretnének közel maradni angolszász társaikhoz az Egyesült Államokban és Kanadában, és hogy ezt elérjék, harcolni fognak azért, hogy eltávolítsák a nácionistákat, akik magukhoz ragadták a hatalmat, MI5 források szerint.

A másik lényeges dolog az, hogy az Egyesült Államok csaló rezsimje hamarosan elveszti Japánt. A nácionista rabszolga Shinzo Abe miniszterelnök kénytelen volt kihirdetni egy hirtelen választást december 14-ére. Mivel Abe diktatórikus hatalommal bír, és nem kell újabb két évig választást kiírni, az agymosott emberek nem tudják, hogy miért is tartják ezt a választást. A válasz az, hogy a szélsőjobbosok kényszerítették, akik dühösek lettek Japán kifosztása miatt a nácionista gengszterek nevében. Meg fogják ölni, ha nem mond le, jobboldali források szerint.

A szélsőjobbosok fenntartanák inkább az amerikai hadsereggel kötött szövetséget, és támogatnák az Egyesült Államok csendes-óceáni flottáját, de szeretnék, hogy a Pentagon tegyen valamit a bűnözőkkel Washingtonban.

Szintén a múlt héten volt egy 6.8-as erősségű földrengés Nagano prefektúrában, Japánban. Az epicentruma ennek a rengésnek ott volt, ahol egy hatalmas japán földalatti bázis található. A bázis a 2. Világháború alatt épült, és fel volt/van szerelve a kormány, a katonai vezetés, az NHK országos műsorszóró hálózat és más elit emberek számára arra az esetre, ha a szövetséges erők elfoglalták vagy megsemmisítették volna Tokiót. Elég valószínű, hogy ezt a bázist megsemmisítették, hogy elvágják az összeesküvés egyik menekülési útvonalát.

Egy másik kulcsfontosságú USA szövetséges, Szaúd-Arábia is a BRICS felé közeledik, orosz források szerint. A G20 találkozó során a szaudi koronaherceg Salman bin Abdulaziz Al Saud sok időt töltött Putyin orosz elnökkel. Beszélgetésük lényege, hogy a közelmúltban csökkentették az olajárakat, melynek célja, hogy az amerikai palaolaj termelés versenyképessége csökkenjen, és ne az oroszoké. Megvitatták egy muszlim szövetség létrehozásának lehetőségét oly módon, hogy az ne sértse az orosz energetikai és katonai érdekeket a régióban.

A Pentagon vezetőinek továbbá azt is meg kell érteniük, hogy az Egyesült Államok időjárási hadvsielésnek van kitéve titkos, de hatalmas erők részéről, akik szeretnék megszabadítani az országot a sátáni irányítástól. Ezért csapott le Amerikára a rekord hideg, amint Obama elkezdte hangoztatni a hamis globális felmelegedés propagandát. Ez az időjárási hadviselés folytatódni fog, és még intenzívebb lesz, amíg a rendszerváltás be nem következik. Végül hadd fejezzem be néhány jó hírrel. Az első, hogy a Toyota Motors és a Honda is bejelentette, hogy hidrogén üzemű autókat kezdenek értékesíteni jövőre. A másik, hogy terveket jelentettek be víz alatti városok építéséről az új Vízöntő kor reményében, mely pirkadni készül.

Videó:   https://www.youtube.com/watch?v=L7e2DUZlBa4

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford tudósítóként dolgozott Japánban a Knight Ridder, az International Financing Review, a Nihon Keizai Shimbun angol kiadásánál, és a South China Morning Post számára, mielőtt a Forbes magazinhoz került, ahol ő volt az ázsiai iroda vezetője 1998 és 2005 között. Oknyomozó riportjait botrányok követték a japán kormányban és az üzleti világban. Miután elhagyta a Forbes-ot, egy könysorozatot írt japán nyelven, melyek közül néhány bestseller lett, majd elkezdett az interneten is publikálni.
(1) - http://en.wikipedia.org/wiki/William_Colby
(2) - http://hu.wikipedia.org/wiki/Eurázsiai_Gazdasági_Unió

Forrás: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/11/a-pentagon-keszen-all-arra-hogy-az.html#comment-form

------------------------

Megjegyzés

  Megjelent cikkek A Merkel-Putyin találkozóról

http://www.oroszhirek.hu/index.php/politika/4125-merkel-maskeppen-probalt-beszelni-az-orosz-elnokkel-ausztraliaban/4125-merkel-maskeppen-probalt-beszelni-az-orosz-elnokkel-ausztraliaban

http://magyarhirlap.hu/cikk/10123/Merkel_leszamol_Putyinnal

http://hvg.hu/vilag/20141115_Putyin_Merkelnek_es_Junckernek_is_felvazo/ 

Milly

1 megjegyzés:

  1. Ide már le sem írom, hogy Fulford milyen szinten mond ellent önmagának. Semmi sem igazolódott be, egy bomlott,paranoid elme képzelgéseinek hisztek. Tudom, jó hinni, és bízni a jóban, könnyíti a lelket,és reményt ad. Lehet hinni a jóban, és kell is tenni érte, de nézzetek ki a köd mögül, és vegyétek észre, hogy Fulford össze vissza beszél. A történésekhez igazítja minden írását, miközben azbsem zavarja, hogy önmagának mond ellent. Tudom, most bántom "szegényt"....Nem erről van szó....Csak arról,ahogy én látom a dolgokat.Emellett azt is látom,hogy nektek kényelmesebb inkább kitörölni a hozzászólásom, mint reagálni rá. Legalább is az Ujvilagtudaton ezt teszik. Számomra ez annyit jelent, hogy ti sem vagytok "tárgyalókepesek", elutasitjátok másik véleményét, miközben az összetartásról,szeretetről,megértésről papoltok. Ha ilyen a Sziriusziak új, emberszerető világa, én leszek az első aki szembeszáll velük.

    VálaszTörlés