2014. november 28., péntek

Tegyél valamit most! 11.28.


Kaptam ezzel a véleménnyel: "Ez már innentől  ÉLES ...ha most nem állítódnak meg, akkor nem lehet tudni mi lesz a következménye... A folyamat elkezdődött... a kimenetele nem mindegy... sok ártatlan áldozata lehet az ÜGYnek."

Remélem tudjuk, hogy már eddig is pár ezren belehaltak.. gyerekeik árván maradtak.
A Tűzzel játszanak!!

 "Minden lehetséges eszközzel tiltakozzunk a megszavazott, lényegében piaci áron történő forintosítás ellen!" 


Az biztos, hogyha semmit nem teszünk, akkor a birkákhoz vagyunk hasonlóak.

De lehet meditálni is, imádkozni is...

Ezért kétféle felhívást teszek közzé itt.

A döntés a te szabad akaratod!

Milly


Tegyél valamit magadért, családodért, népedért
most!

 

Tüntetés a hitelkárosultakért:

 

 

 

Péntek, 16 óra, Szabadság tér, a Bank Center előtt

2014-11-26 14:17


2014. 11. 28-án pénteken 16 órára várunk minden bankok által kifosztott polgárt a Szabadság térre, a Bank Center elé, hogy határozott kiállásunkkal megállítsuk a kormányzat bankokkal összejátszó paktumpolitikáját!
Minden lehetséges eszközzel tiltakozzunk a megszavazott, lényegében piaci áron történő forintosítás ellen!

A devizahitelek piaci árfolyamon történő forintosításával a kormány legalizálja az évszád nagy pénzügy átverését, százmilliárdos nagyságrendben jutalmazza a bankokat az emberektől indokolatlanul elvett forintokkal. 

Ennek érdekében, a kérdésben egyet értő civil szervezetek, valamint a Jobbik, november 28-án (pénteken) tüntetést szervez az MNB és a Bank Center épületei közé, kifejezésre juttatva a számukra teljesen elfoghatatlan törvénymódosítást.

A devizahiteleseket képviselő számos civil szervezet, valamint a Jobbik Magyarországért Mozgalom egyet ért abban, hogy minden lehetséges eszközzel meg kell akadályozni a napi árfolyamon történő forintosításnak nevezett pénzügyi szemét legalizációját. 

Elfogadhatatlan és álságos, hogy a kormányzat indoklásában a bíróságok döntéseivel takaródzik, mivel a Kúria állásfoglalása egyáltalán nem kötötte meg a kabinet kezét a forintosítási árfolyam tekintetében. 

A civil érdekvédők közül felszólal többek között Dr. Damm Andrea, a Devizahiteles Kerekasztal jogvédője, Dr. Varga István közgazdász, az MNB Felügyelő Bizottságának tagja, és Tatár József, az Otthonvédelmi Tanács vezetője is.

A parlamenti pártok közül sajnálatos módon csak a Jobbik érezte úgy, hogy ki kell állnia a több százezer devizahiteles érdekeiért, a rendezvényen így felszólal Vona Gábor, a Jobbik elnöke, továbbá Z. Kárpát Dániel a párt alelnöke, és országgyűlési képviselője .

Pénteken tehát 16 órára várunk minden bankok által kifosztott polgárt a Szabadság térre, a Bank Center elé!



Magyar Devizahiteles KARTA
www.kitoresabankokkarmaibol.com


 http://www.peticiok.com/a/72815
https://www.facebook.com/events/743899762367492 
Heti Világmeditáció - 
"Saját magad légy a Változás!"





 Elérkezett az idő számunkra, hogy elérjük az Egység és az Összefogás új fokát, a személyes különbségekre való tekintet nélkül, hogy segítsük a bolygót átalakulásában. 

Ezért a Fény erői felhívást intéznek minden meditációs csoporthoz, illetve meditáló egyénhez a bolygón, hogy egyesüljenek és hozzanak létre egy erőteljes pozitív energiamezőt.

Az elgondolás az, hogy legyen egy világméretű meditáció hetente egyszer ugyanabban az időpontban, amikor minden csoport és egyén végrehajtja a saját meditációját, a maga módján. Ha mindannyian ugyanabban a pillanatban meditálunk, egy nagyon erőteljes, összefüggő, egységes mező jön létre, ami valóban elkezdheti átalakítani közös valóságunkat.

A tömeges meditációnak az emberi társadalomra gyakorolt pozitív hatását immár számos alkalommal bizonyították tudományos kutatások (Lásd: Maharishi-effektus http://www.tminfo.hu/tmkutatasok/szociologia/), így mindenki aki részt vesz, éppenséggel emberi életeket segít megváltoztatni világszerte.

Képzeld el a világ összes meditációs kezdeményezésének egyesített erejét: közösen, rendszeresen, minden héten egyszer!


A Világmeditáció időpontja vasárnaponként
15:00 GMT, ez Közép-európai idő szerint 16:00,
pl. Londonban 15:00, New Yorkban 10:00, Bukarestben 17:00, Tajvanon 23:00

Egyéb időzónákoz lásd:
http://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Planetary+Meditation&iso=20140831T17&p1=215

A Világmeditáció kívánt hatásához szükséges kritikus tömeg alkalmanként legalább 144 000 résztvevő.
Ha sikerül minden héten elérnünk ezt a számot, az egész emberi társadalom számára tartós, pozitív változásokat segíthetünk elő.

Meg tudjuk csinálni!
Minden egyes ember számít
!

Hogy minél több potenciális résztvevőhöz jusson el az információ, kérjük, terjeszd üzenőfaladon, csoportjaidban, oldalaidon, ill. hívd meg ismerőseidet!
Ha ismersz közösségeket, vagy alternatív médiafelületeket, amelyeket be lehetne vonni, kérjük tájékoztasd őket erről a kezdeményezésről!

Eredeti felhívás:
http://2012portal.blogspot.hu/2014/08/an-open-letter-to-all-meditation-groups.html


 Forrás:
 https://www.facebook.com/events/1534340193463117/












Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése