2017. március 9., csütörtök

Most föl ne add! - Milly 2017.03.09.


Sokan vannak, akiknek a türelme már fogytán. Elegük van abból, hogy nem szűnik a szenvedés a világban, vagy a saját életükben. A háttérhatalom még mindig éli a világát, legalábbis látszólag. Akik hisznek Istenben, régóta imádkoznak a segítségért, de még ők sem látják az alagút végét. Felmerül bennük a kérdés, miért nem segítenek az Égiek?  Akik ateistán gondolkodnak, a sok szörnyű esemény hatására könnyen eljuthatnak negatív gondolkodásig, végül depresszióig.  Előfordul, hogy egyesek még a Fény terjesztése érdekében végzett munkálkodásukat is feladják. Ezért írtam le a témával kapcsolatos gondolataimat.
Milly


Most föl ne add! 
Milly
2017.03.09.

Nem segítenek az égiek? Rengeteget segítenek az égiek. 

Többek között mutatják nekünk az utat. Vezetnek egyénileg, védelmeznek ... persze ha odafigyelsz és  megszívleled a tanácsokat. Képesek lehetünk rá, hogy megérezzük, meghalljuk, de ezt a képességet többnyire nekünk kell kifejlesztenünk, illetve előhívni magunkból. Mert ott van, csak el lett rejtve. 

Számtalan Égi üzenetben említették, hogy több esetben is megakadályozták a 3. világháború kitörését. Elkapták és hatástalanították a kilőtt atomrakétákat. 

Érdekes módon sok erőteljes napkitörés a Föld felé indult, és valahogy mégis elterelődött, vagy nem okozott komoly bajt. 

A Természet szennyezésével és pusztításával sem tudtunk akkora károkat okozni, mint az logikus lett volna. Vajon miért? 

Miért is kapjuk a láthatatlan segítséget?

Mert a mostani emberiség kiérdemelte, hogy tovább éljen, minden hibája ellenére, nem úgy, mint előttünk több civilizáció, melyek el lettek törölve a Föld felszínéről. Pedig azok között volt Atlantisz és Lemúria is. Hmmm... Talán mégsem olyan reménytelen a helyzetünk, mint gondolnánk a mostani események alapján?

A kozmikus törvények és a földi lelkekkel kötött szerződés szerint az Égieknek sürgős beavatkozásra nincs lehetőségük, csak abban az esetben, ha az emberiség vagy a bolygó egész létét fenyegeti komoly veszély. Mert szabad akaratot kaptunk. Cserébe azt vállaltuk, hogy "süketen és vakon" (vagyis nem látjuk és halljuk az Igazságot), a sötét hatalom igájában éljük  sok-sok életünket (a Mátrixban). 


Ezt vállaltuk leszületésünk előtt. A földi kemény megpróbáltatásokkal olyan lelki fejlődésen tudunk (tudtunk) keresztülmenni, és olyan csodálatos célokat lehet elérni, ami más bolygón nem lehetséges.

A háttérhatalom uralma és sötét tevékenységük valóban meg volt tervezve előre... mégpedig az égiek által, a Teremtő szándéka szerint. Mi is tudtuk előre, ha leszületünk, kemény prés alá fogunk kerülni, vagy éppen mi leszünk a prés... Mert álltunk már azon az oldalon is.... 

Mindez egy csodálatos teljesen egyedülálló célt szolgált... az emberiség különleges felemelkedését, mely az egész világegyetemre pozitív hatással lesz.  Ezért figyelnek minket nagy izgalommal a Földön kívülről, és nagy-nagy örömmel, mert látják, hogy milyen szépen tanulunk, fejlődünk, milyen keményen álljuk a sarat. Azt mondják hősök vagyunk, a világegyetem hősei.

Amíg az emberiség rezgésszintje és tudatossága nem éri el a megfelelő szintet, addig a látványos égi beavatkozások erőszaknak számítanának sokak szemében és rengeteg emberáldozatot okozna. Addig tehát a legfontosabb kitartani, és emelni, és tartani a magas rezgésszintünket. 

Ajánlatos töretlenül bízni az égiekben és magunkban, a vállalásunk sikerében! Ha föladnád, ez nem hozna jót. Kezdhetnéd újra az egészet, pedig már milyen jól előrehaladtál. Ezt ugye nem akarod?

Ne add föl! Soha ne add föl!

Őrizd a bizalmadat, hitedet!

Add át magad az égi vezetésnek, akkor hamarabb változik meg életed és a környezeted és akkor jobban fogod magad érezni.

Légy jó, mégha mások nem is! 
Tégy jót, mégha mások nem is! 

Nem válthatsz meg másokat, csak annyit tehetsz, amennyi nem húz vissza téged. Ne vedd magadra mások szenvedését! Végy példát az ápolónőkről. Teszik a dolgukat töretlenül. Mihez is kezdenénk nélkülük? Ilyen nagy szükség van a fénymunkásokra is. 

Bízzál, mégha mások nem is! Még akkor is, ha nem látszik most az eredménye! Ez nagyon fontos.

Mert amíg kitartasz, addig magadat is emeled, a többieket is, a szenvedőket is.... és az egész emberiségnek segítesz!

Az Esemény, amire várunk, már nagyon közel!  Mindenkire hatással lesz, ha akarja, ha nem. Az fogja beindítani a nagy változást, és új fejezete nyílik az emberiségnek. Mert az égiek nem hagynak magunkra. 

Milly






Az egyének rezgésének hatása 

- Egyetlen egyén, akinek az élete és a rezgései megfelelnek az optimizmus és azon hajlandóság energiájának, hogy tartózkodjon mások bírálatától
90.000 olyan ember negatív hatását ellensúlyozza, akik az alacsonyabb, gyengítő szintekre hangolódtak.

- Egyetlen olyan egyén, akinek az élete és a rezgései megfelelnek az élet egésze iránti színtiszta szeretet és tisztelet energiájának
750.000 olyan ember negatív hatását ellensúlyozza, akik az alacsonyabb, gyengítő szintekre hangolódtak.

- Egyetlen olyan egyén, akinek az élete és a rezgései megfelelnek a megvilágosodás, az üdvözült boldogság és a végtelen béke energiájának, 
10 millió olyan ember negatív hatását ellensúlyozza, akik az alacsonyabb, gyengítő szintekre hangolódtak
(hozzávetőlegesen 22 ilyen bölcs él napjainkban).

- Egyetlen olyan személy, akinek az élete és a rezgései megfelelnek a kegyelem, a testen túli tiszta Szellem energiájának a megosztottságtól mentes, tökéletes egység világában
70 millió olyan ember negatív hatását ellensúlyozza, akik az alacsonyabb gyengítő szintekre hangolódtak.
(hozzávetőlegesen 10 ilyen bölcs él napjainkban).














2 megjegyzés:

  1. Miért kell a fájdalmat, a szenvedést, az elkeseredettséget megtanulni, ha egyáltalán nem lesz rájuk szükségünk? Tanulunk, igen. Mindenben meglátjuk a szépet, a jót és megpróbáljuk felfedezni a kínlódásainkban az igazságot. De, mindeközben ebbe pusztulunk bele.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm kedves Milly a lelkesítő szavaidat, amit elmondasz az így igaz!
    Azt én is nagyon remélem, hogy még a mi életünkben megtörténnek a globális szintű változások, hogy még ebben az életben szemtanúi lehessünk a Föld megújulásának. Minden attól függ, hogy az emberek mennyire gyorsan és mélyrehatóan képesek befogadni és magukba integrálni az új energiákat, hogy elérjék a magasabb tudatosságot. A földi emberiség már kiérdemelte a szabadságot és a jólétet, eleget szenvedtünk már a Mátrix dualitásában.

    A Teremtő fénye és szeretete legyen mindnyájunkkal, sok erőt és kitartást mindenkinek!

    VálaszTörlés