2017. február 28., kedd

Itt az idő!; Különös tavasz lesz! 2017.02.26.


Aki az elmúlt hónapokban rendet tett magában és maga körül, az képes lesz meglovagolni a mostani csodálatos tavasz energiáit. Aki nem tette meg, az valószínűleg nem fog semmit észrevenni.




Itt az idő, el kell kezdened a munkát! 

Schilling Péter
2017. február 28.


Hatalmas változás következik az életedben a holnapi naptól. Ha eddig úgy érezted, mintha kissé le lennél fékezve,mintha nem indultak volna el azok a változások, amikre olyan régóta vártál, akkor nagyon jól érezted. 


Ez eddig eltelt két hónap energiája inkább a belső átalakulásról és a most következő rendkívül  intenzív munka előkészítéséről szólt. Most kezdesz el dolgozni azoknak a kívánságoknak, álmoknak és vágyaknak a megvalósításán, amiket az előző évben és az idei év elején megfogalmaztál. Ha eddig követted az energiák változását, akkor mostanra megérett benned, hogy pontosan mi az, amire igazán vágysz.

Itt az idő, el kell kezdened a munkát! Készen állsz erre?

(Schilling Péter- hírlevél)






Különös tavasz lesz ez!

Veres Mónika
2017. február 26.

Részletek

 Különös tavasz lesz ez. Misztikus, varázslatos. Szívet melengetően szép tavasz. Vénusz Hercegnő gondoskodik róla.

A szabadság napjait éljük, így ahhoz is segítséget kapunk, hogy félelmektől szabadon lépjünk meg valamit.  (Ez lehet egy fontos belső lépés is!) 

Mindaz, amit eddig terveztünk a jövőt illetően, most kicsit más megvilágításba kerül és új utakra ösztönöz.

Ennek a belső késztetésnek két fontos pillanata lesz a héten: a február 27. hétfő és a március 03. péntek. Természetesen ezeken a napokon (illetve egész héten) arra is érdemes kicsit jobban figyelni milyen inspiráló érzelmek, vágyak, megérzések bukkannak fel lelkünkben, milyen irányba akar hívni minket Égi Vezetőnk. Itt nem csak érzelmi dolgok jöhetnek elő, hanem olyan tudás, olyan mágikus képesség is, melynek előző életünkben már birtokában voltunk, s most visszatér. Most is fontos lesz persze, hogy készen állunk – e a visszaérésre? Ha nem, sajnos úgy elmehet mellettünk, hogy észre se vesszük. De aki az elmúlt hónapokba maga körül és magában legbelül is teljesen rendet tett, az minden bizonnyal készen áll arra, hogy társa, múltbeli képessége, vagy a szeretet varázsereje visszatérjen hozzá ezen a tavaszon.

Február vége erőt ad, sőt kifejezetten inspirál új dolgokat kipróbálni, új irányba elindulni, új lehetőségeket bátran elfogadni. Minden olyan helyzetbe kiválóan bele lehet menni vele, amire korábban azt mondtuk volna „lehetetlen!”, vagy „úgyse sikerül”, vagy „ez túl őrült ötlet”.

Egy újabb erősödő, határokat feszegető időszakban vagyunk, melyben azt a világot tudjuk kitágítani, amiben eddig éltünk. Belső forradalom ez is. Határ a csillagos ég! Új szellemi dimenziók nyílhatnak meg február végén annak, aki tiszta szívvel kinyílik rá. Nagy szellemi robbanást is magában rejt ez a pár nap, sőt olyat, amely a legtisztább angyali dimenziókból vezérelt! Minden váratlan felismerés, megértés, szokatlan sugallat azt segíti, hogy fel tudjunk lépni egy magasabb (rezgés)szintre. A váratlan ötletek, zseniális megoldások csak úgy záporozhatnak ránk. Érdemes azonnal leírni őket bárhol vagyunk, mert ha elsőre őrültségnek tűnik is, talán pár héttel később fog hasznunkra válni

Rendet kell hát márciusban tenni magunkban érzelmileg! Újrabogozni a szálakat.  Lezárni valamit. Vagy: belemenni úgy igazán mélyen, az egót teljesen feladva. A halak nagy korszakváltó stáció. Érzelmi téren mindenképpen egyfajta korszakváltáshoz érkezik most mindenki. Valamit nem lehet úgy csinálni, mint eddig. A halott kapcsolatok és viselkedésminták végleg véget érnek, ahogy a fojtogató kötődések is. (Jó időszak mágikus kötésektől való megszabadulásra is, hiszen ezen energetikai szálak szintén lezárhatóak.) 


A lendületes tettek és a csendes befelé figyelés kényes egyensúlyával lehet tehát a legtöbbet kihozni ebből a hétből, ez vezethet el egy jelentős előrelépéshez, vagy valaminek az elindításához. Az is nagyon jó, ha valami újat beemelünk az életünkbe, ha változtatunk egy szokásunkon. A megújulás képessége zseniális megoldásokhoz vezet, az Élet van benne!

Veres Mónika







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése