2016. június 25., szombat

TÖMEGES FELEMELKEDÉS : A TI NAGY IDŐTÖK ELJÖTT! 2016.06.19."A FÖLD VISSZA FOG KERÜLNI AZ EREDETI PARADICSOMI ÁLLAPOTÁBA,
AHOL AZ EMBEREK EGÉSZSÉGESEK LESZNEK, BOLDOGOK, JÓLÉTBEN ÉS BÉKÉBEN,
ÉS TELJESEN BETÖLTI ŐKET A LEGNAGYOBB SZERETET!"


TÖMEGES FELEMELKEDÉS: 

A TI NAGY IDŐTÖK ELJÖTT!


June 19 2016AZ ESEMÉNY-HORIZONT
TÖMEGES FELEMELKEDÉS 
3. HULLÁMA 


A BOLYGÓ TÖMEGES FELEMELKEDÉSÉT AZ ANGYALI HÍRHOZÓK MOST BEHARANGOZZÁK AZ EMBERISÉG NAGY TÖMEGEINEK

„ ÖRÜLJ FÖLD, ELJÖTT A NAGY IDŐD!”


AZ EMBERI TUDATOSSÁGBAN SOHA NEM TAPASZTALT VÁLTOZÁS KEZD VÉGIGSÖPÖRNI EZEN A BOLYGÓN
KÉT FÖLDI NAP MÚLVA 
ÉS EGÉSZEN 2016. TELÉIG FOG ELTARTANI, 
MIRE MINDEN VÉGBEMEGY!A VALÓS IDŐVONALON EGY TELJES VÁLTOZÁS FOG BEKÖVETKEZNI A VILÁG SZEME ELŐTT!


A KORÁBBI DOLGOK ELTŰNNEK, AKÁRCSAK 
A KETTŐSSPIRÁL DNS ÁLLAPOTÚ LÉT
 EL FOG TŰNNI A KÖVETKEZŐ HAT HÓNAPBAN.


A MESTEREK, AZ ANGYALOK ÉS AZ ISTENEK, AKIK VEZETTEK ÉS SEGÍTETTEK NEKTEK, AZT KÉRDIK: „KÉSZEN ÁLLTOK?”

A 3D-S TÉR-IDŐ MÁTRIXOT TELJESEN LEVÁLTJA AZ 5D-S 
ÉS EGY ÚJ VILÁG FOG SZÜLETNI!A FÖLD VISSZA FOG KERÜLNI AZ EREDETI PARADICSOMI ÁLLAPOTÁBA, 
AHOL AZ EMBEREK EGÉSZSÉGESEK LESZNEK, BOLDOGOK, JÓLÉTBEN ÉS BÉKÉBEN, 
ÉS TELJESEN BETÖLTI ŐKET A LEGNAGYOBB SZERETET!


A FÖLDÖN MINDEN SZEM FOGJA LÁTNI A FÖLD SZABADDÁ VÁLÁSÁT 
VÉGLEG ÉS ÖRÖKRE!


~ MIHÁLY ARKANGYAL VAGYOKFORRÁS: http://www.earthascends.com/page/493321644

 http://projectfreedomearth.com/category/archangel-michael/

*******************************************  Fordította: M Anna11 megjegyzés:

 1. Kíváncsi vagyok, mit fogok ebből érzékelni! Az emberek változását várom a legjobban!

  VálaszTörlés
 2. Hogy.hogy 6 hónap? Én úgy tudom hogy hamarabb is bejelentik a.győzelmet még szenvedni kell? de.miért? a federation of Light bejelentésének hiszek hamarabb is nyáron.megkell történnie mindennek télen örülünk ez hogy van és ha nem akkor hanem mostanában? addigra lehet simán elpusztitanak mindenkit. Ha már minden készen áll úgymond a flottáknak.a jóoknak akkor miért nem jönnek nem.siettetem őket csak már annyi.gonoszság és szenvedést kaptunk hogy elég legyen hamarabb. Miért kell sokat várni még ha minden készen áll?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azért mert még mindig rengeteg teljesen hülye liberális van,akiknek nagy része lehet hogy jó szándékú és hisz a mesében csak az ostobaságával háborúba sodor mindenkit.

   Törlés
 3. 6 hónap alatt zajlik le, tél végéig, a kezdet jul. 8. Ez nem varázsütés, hanem egy folyamat, amíg mindenki befogadja az átalakulást.

  VálaszTörlés
 4. Nagyon biztató ez az Égi üzenet, remélem hamarosan valóban lesz okunk az örömre és az ünneplésre.
  Szeretetemet és Áldásomat küldöm minden nyitott szÍvű lélektársamnak!

  VálaszTörlés
 5. Ugyanaz az móka mint 12.12.12. előtt, ezt is megnézzük.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Pedig akkor is nagy változások történtek, de most se -mint akkor se- fognak a szkeptikusok észrevenni semmit... eleinte... csak ha már nagyon éles lesz a helyzet

   Törlés
  2. naaa az éles helyzet, az hiányzik ebből a zsibbadt világból, azzal talán letudnánk rúgni magunkról ezt rabszolga világot!

   Törlés
 6. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

  VálaszTörlés
 7. Az meg mi hogy aki türelmetlen az nem isteni termèszetben él? A mi időnk véges,székből diligálni meg könnyű.De szerintem ha mindez igaz mármint a mese része akkor se élsz isteni természetben jelentsen is ez bármit.5 dimenzióba is vannak háborúk.Szóval feljebb kell még annál is lépned.Ahogy olvastam 6 dimenziótól nincs fizikai tested,onnantól számítasz "istennek" hatalom nélkül.Bár ki tudja,jelenleg istenre sincs bizonyíték.

  VálaszTörlés
 8. Aki türelmetlen abban még nem teljes a SZERETET, tehát nem isteni természetét éli, sőt még rá sem ébredt igazán isteni ÉN-jére, nemhogy eggyé vált volna vele. Éppen ezért annak örülnie kell, hogy kap még időt a szeretet megértésére és megélésére, mert egyedül ez az ami felemeli és képessé teszi őt a magasabb frekvenciák befogadására majd. De mivel, minden mindennel összefügg, pontosan az az ami miatt egyesek nem látják a változás folyamatát.Minden ami zajlik az anyagi világunkban előbb szellemi szinten teremtődik meg, s szép lassan kibontakozik a fizikai síkon.Szellemi szinten 2012.12.21,-én megtörtént az áttörés, ami minden napforduló alkalmával egyre jobban kibontakozik anyagi szinten is.Hogy mennyi idő kel még teljes kibontakozásra, az RAJTUNK múlik, mennyi és milyen frekvenciákat vagyunk képesek befogadni és kisugározni a látható valóság megteremtéséhez.Ez a jó föld amibe képes gyökeret ereszteni és kifejlődni egy magasabb szintű életforma a Földön.Ebben igenis nagyon sokat segítenek nekünk, de a legtöbben nem igénylik, vagy nem képesek befogadni, látni, meghallani kéréseikre a választ a magasabb szinten élő lényektől, angyaloktól, földönkívüliektől (kinek hogy tetszik?).Mindenki azt lát, amit látni képes - mondják a mestereink ! S mindenki annyit képes látni a világból, melyben él, amennyi bölcsességgel rendelkezik, amilyen kapcsolatot volt képes megvalósítani Istennel, s a magasabb ÉN-jével, hogy isteni természetét fel és megismerve élje meg a feltétel nélküli igaz szeretetet.
  Akinek kérdései lennének saját önmegismerése útján, hogy mit jelent a mindennapokban megélni a feltétel nélküli szeretetet, szívesen segítek e-mailben vagy telefonon is: gella@tvn.hu Szerető szívvel, Lehner Ella

  VálaszTörlés