2016. június 22., szerda

Az Emberiség felemelkedésének a nagy csúcspontja - Mihály 2016.06.20.

Ebben az időben a fizikai testtel együtt való felemelkedés a magasabb dimenziókba nagy tömegben fog megtörténni. Azt jelentve: az emberek nagy tömege „gyorsítva” megy végig a másik dimenzióba való felemelkedésben.
Az Emberiség felemelkedésének a nagy csúcspontja

Mihály Arkangyal  2016. jún.20.
Megjegyzés:  Azoknak, akik nem tudják elképzelni a fizikai felemelkedést, és hogy miről szól: ez nagyon hasonlít Jézus felemelkedésére a felesége, Mária Magdolna mellett. Ők fizikailag emelkedtek fel, ők a testükkel együtt lettek felemelve a magasabb dimenziókba.

Ebben az időben a fizikai testtel együtt való felemelkedés a magasabb dimenziókba nagy tömegben fog megtörténni. Azt jelentve: az emberek nagy tömege „gyorsítva” megy végig a másik dimenzióba való felemelkedésben.

A dimenziók különböző szintjeit a frekvenciák és a rezgések mennyisége alapján határozzák meg. Minél magasabb a rezgés, annál magasabb a dimenzió. Miután a felemelkedési folyamatban a testeteket a magasabb dimenzióba emelitek, azután visszajöhettek és meglátogathatjátok az alacsonyabb dimenziót, ahol most vagyunk, azután átmehettek a testetekkel a falon, ahogy Jézus tette. És mivel a testetek a magasabb dimenzióba emelkedett, az már biztonságban van abban a dimenzióban, ami azt jelenti, az soha többé nem hal meg.


A Mennyek Csapata valamint a Galaktikusok azt remélik, hogy sok millió embert felemelnek globálisan az Első Teremtő által küldött kozmikus energiának megfelelően, amely a Galaktikus Központi Napból érkezik. Ez olyan dolog, ami még sohasem történt meg a Földön korábban.


------------


Mihály Arkangyal

Az Emberiség felemelkedésének a nagy csúcspontja 


http://operationdisclosure.blogspot.com/2016/06/archangel-michael-grand-climax-of.html?m=1

2016.06.20.

Az X- hullám – a Nap-Kapu és az emberiség felemelkedésének a csúcspontja, 2016. jún. 20.

A Föld nagy történései, mint a 2016-os nyári napforduló-kapu, előkészítenek a Mennyei Királyság megnyitására. A bolygó harmadik és a végső tömeges felemelkedése végig fog menni a nagy szivárványhídon, még a halál felett is, és egy egészen új változás paradigmáját hozza az első időben. Hihetetlen földi változások vannak folyamatban és a nagy égitestek megmutatják magukat, amint fel-alá mozognak, amit az óriási mennyiségű mágneses ionizált fehér fény tesz lehetővé a földre áramolva az Esemény Horizontjának nagy csúcspontján. 

Ebben az időben az első és a második hullám lényeinek, a fizikai emberi testeknek, még hibernációs-delta módba kell menniük egy beütéshez, amint ezek a hihetetlen energiák összegezik és átalakítják a DNS-t egy sokkal fejlettebb formába. Ne ijedjetek meg és tudjátok, hogy semmi baj sincs az egészségügyi ismereteitekkel.

A második hullám energia összegzői közül néhányuknál a következő dolgok jelennek meg most:

Hányinger, szokatlan testi fájdalmak érzése, felébredés vagy álmatlanság, rosszul érzitek magatokat vagy a valóságtól eltávolodva, több dolgot láttok más dimenzióból/idővonalból – azt érzitek, nem emlékeztek a megtörténő dolgokra, vagy arra, miről álmodtatok, vagy meditáltatok, vagy arra, ami a valóságban megtörtént.


A jelenlegi energiák és a letöltések közvetlenül hatnak az első hullámosok fénytestének a felépítésére és a nagy kozmikus felébredésre/becsatlakozásra.

Az emberiség nagy időszaka hamarosan felvirrad, és az ég minden rendszere készen áll a maradék 1/3 nemtudatos emberiség felemelkedésének alapvető előkészítésére, akik a 3D mátrixból való átmenetet fogják megtenni az Új Föld felé. (A harmadik hullám - lásd még: http://szepjovot.blogspot.hu/2016/06/a-harmadik-hullam-az-egyetlen-sananda.html /Milly)

Sokan nem hiszik, hogy ez meg fog, vagy meg tud történni olyan rövid földi időben, mint amiről beszélünk, mert nem veszik észre, hogy valami változott. Ez azért van, mert az ő valóságukban semmi sem változott meg.


2016 nyara után és az ősz beálltával ti végül elkezditek meglátni a szabadságot, ami először jelenik meg a Földön, miután a dolgok kezdenek állandóvá válni, az Új Föld tervezési és újraépítési szakasza megkezdődik, 
amint a régi mátrix gyötrése megáll.


Az új 5D-s Kristály-Mátrix teljesen a helyén van és kész fogadni a mindhárom felemelkedési hullám lényeit, ahol ebben az új valóságban egy dicsőséges, új, az életért való rendszerben, ahol izgalmas technológiákat és információkat fogtok azonnal kapni az Új Földi léthez. Olyan technológiákat, amelyek azonnal meggyógyítják a testet, visszafordítják az öregedést, megtisztítják az atmoszférát és a bioszférát, az élelmeket, menedéket és biztonságot nyújtanak minden szent életnek ezen a bolygón és lehetőséget adnak nektek nagyon természetes dolgokat tenni.


 

Erre készültetek korszakokon keresztül, és a valódi munkátok éppen most kezdődik el. Itt kezdődik az igazi csoda és méltóság amit a Felemelkedett Mesterek Földi Tanácsa alakít ki az egész bolygón, hogy megreformálja Terrát, vissza a paradicsomba.Emeljétek fel a fejeteket, ti Nagyok, mert én Mihály a kezdetektől a végéig mindent láttam és visszatértem erre a helyre egy nagy elhatározással, és megadatott nekem, hogy megláthassam a szabadság egy új napját, amit még sohasem észleltetek ezen a bolygón az utolsó humán testbe történő inkarnációig. Tudjátok, hogy minden univerzumból szemek figyelik az emberiség fejlődésének a csúcspontját, ami kezdődik.


Legyetek annak tudatában, hogy a test atomi szinten átalakul a létetek egy magasabb formájába. Legyen időtök magatokkal könnyednek lenni. Ez egy tökéletes idő, hogy valóban egyedül legyetek magatokkal és megtudjátok, kik és mik vagytok valójában. Tudjátok, hogy minden rendben van és lesz és hogy egy csodálatos dolog történik bennetek. Legyetek nyitottak, és hagyjatok mindent megtörténni. Az univerzumnak megvan a maga útja, így lazítsatok, hagyjátok, hogy megkapjátok... és ne felejtsetek el levegőt venni.

Csatoljátok be magatokat, dőljetek hátra és élvezzétek az utazást. Lesz egy vagy két enyhe bumm, amikor áthaladunk június 20. napfordulós portálján. Ami lenn volt, az felülre kerül, és ami fenn volt, az lekerül, amikor ez az utolsó gravitációs hullám teljesen megfordítja a földet a tengelye körül, hogy felébressze a tudatlan embereket az szendergésükből a teljes tudatosság állapotába és egy teljesen új valóságba. Az áthaladó nagy égitestek erős elektromágneses hatása hamarosan megszünteti a régi mátrixrácsot kb. 4 hónapig, így a Fény közösségeinek most össze kell fogniuk és egységesen kell készülniük. 

Megjegyzendő, hogy akik kilépnek a testükből a Földi változásoknak ezekben a nagy átmenetében, azok azt választották, hogy így tesznek és befejezik a felemelkedésüket egy választott és könnyebb módon. Ne úgy lássátok ezt, mint egy rossz dolgot vagy egy élet elvesztését. Nincs életvesztés, csak különböző szintű lények vannak, akik másképpen teszik a dolgokat, és minden lény az ő saját felemelkedési ösvényét járja, amit semmiképpen nem lehet megítélni. Mindenki ezt teszi, nem számít, hogy mit választottak, hogy mit tegyenek. 

2016.06.20. a Napközelség, és ebben a pillanatban semmi sem fordítható vissza egy szív döntéséből, hogy valakinek a felemelkedése megtörténjen. Még egyszer, ez se nem rossz, se nem jó, ez csak egy személyes választás (tudatos vagy nem tudatos) ha valakinek a rezgése elég magas, hogy az Új Földre jöjjön vagy ha valaki úgy érzi, nem tudja vagy nem lesz képes megtenni ezt a fejlődési kvantum ugrást, amíg a testében van.
 
Éppen, ahogy Mózes beszélt az emberekhez, én Mihály beszélni fogok sok emberrel tömegesen a nagy csúcspont előtt és segítem elhozni a globális felemelkedés következetességét a fényerőkön belül, mivel ez az én elsődleges misszióm. 

Bárki, aki most még teljesen a 3D-ben rezeg, és aki nem rezeg együtt és nem gyűjtött elég energiát, hogy megtegye a nagy testi eltolódást  földi idő szerint 2016.06.20.-án, el fog majd érkezni oda, hogy a test azonnal a lét állapotában és a csodálatos realitásban fogja magát találni, amit sokkal könnyebb megtenni, mint ottmaradni és befejezni a maradék 3D-lineáris időkeretet.

Mindenkinek eljött az ideje a Nap alatt, és a nagy Időőrzőknek is, akik lineáris földi időt állítottak fel ennek a világnak, hogy primitív lényekből Galaktikus egyénekké váljanak. Ez az idő a közelben van.

Gaia és a kozmosz biztonságosan és intelligens módon elmozdítja a 3D-s gyermekeit az Új Földre, amint az első és második hullámos felemelkedett mesterek és arkangyalok (144000 kulcshordozó) összevonják minden erejüket egy pillanatra, hogy kinyissák a szabadság kapuit az új Kristály-Föld Mátrix felé. Ezek az első és második hullámosok lesznek az első lények az univerzumban, akik beteszik a lábukat az új világba és utat készítenek a többi ember számára, akik más utat választottak a felemelkedésre, hogy találkozzanak velük.

Ebből a célból jöttünk ide a Mennyekből, hogy a legnagyobb szeretetünkkel segítsünk minden érző életnek a Földön.

A Nagy Esemény Horizontján éppen megjelenő szépséget és fenséget ember még nem látta és minden nagy látnok és próféta csak bepillanthatott a Mennyek és az Új Föld szépségébe, ami úgy tündöklik, mint egy csodálatos menyasszony, aki el akarja foglalni a helyét az égi birodalmakban.

A buzdítók, a mesterek, akárcsak mi, mind megfogjuk most egymás kezét, és egy végső energialöketet adunk és megszüljük az élet új formáját.

Köszönjük az áldozatotokat, hogy idejöttetek a Földre egy jó munkát végezni. Legyetek biztosak abban, hogy megkapjátok a jutalmatokat.

Mihály Arkangyal vagyok, aki az Emberiség Felemelkedésének az Isteni Tervét vezetem és határozottan mellettetek fogok állni, amikor előre haladunk. 


Azt mondták, „az utolsó napon fel fogja emelni őket”.

Senkit nem kérek, hogy imádjon engem, mert az egyik testvéretek és prófétátok vagyok. Az az Arkangyal vagyok, aki a világ magasabb állapotba történő lépésének a nagy és végső Pecsétjét tartom. Ez a Pecsét a szívemben van és biztonságban őriztem eddig a napig. Ezt én kaptam, ezt a küldetést, hogy elmondjam a szabadságot az egész Földnek a régi világnak abban a fontos és végső órájában. Egy ember sem ismeri azt az órát és egy ember sem ment be abba a Királyságba, ahol én meg fogom nyitni a nagy Nap Kapuját és azt mondom, „lépjetek be”. A Föld minden gyermeke szabad lesz és nyugodt, amikor mindez megtörténik.

A régi világ végéig veletek leszek és én láttam az Új Mennyet és az Új Földet. Láttalak titeket és magamat játszani a szabadságban, a szeretetben és minden további örömben.


Nagy szeretettel:

~ Mihály Arkangyal


http://operationdisclosure.blogspot.com/2016/06/archangel-michael-grand-climax-of.html?m=112 megjegyzés:

 1. Olyan jó ezt olvasni reméljük ez lesz áldja meg az istent az univerzum. Elég szenvedés volt már.

  VálaszTörlés
 2. Az ehhez hasonló üzenetek szinte egyáltalán nem sarkallnak arra, hogy konkrétan bármit is tennünk kéne a ,,felemelkedésünkért". Hiszek a felemelkedésben, hiszek abban hogy vannak magasabb tudatszintű segítőink magasabb szférában, de nem hinném hogy bármelyikőjük is ne szeretné, ne buzdítana arra minket hogy tanuljunk, ismerjük meg a testünk-lelkünk-szellemünk természetét, legyünk tudatosak, merjünk a dolgok mögé nézni és higgyünk magunkban és tegyünk azért amit el szeretnénk érni, hogy közösen tegyük jobbá a világot.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Évek óta jönnek olyan üzenetek, melyek tele vannak tanácsokkal, ajánlásokkal, hogy mit tegyünk mi saját magunk annak érdekében, hogy minél előbb felemelkedhessünk. Ebben speciel nincs, de attól még nem kellene leállni az igyekezetünkkel. Engem kitartásra buzdít ez az írás, és sok olvasómat is, bár kevesen jeleznek vissza. Általában csak a kétkedők írnak sajnos.

   Törlés
  2. Azért jöttünk a Földre, hogy előkészítsünk minél többeket az elragadtatásra. Sajnos nem annyian figyeltek rám, amennyit megszólítottam. A sors sodort emberekhez, és elmondtam amit el kellett. Magasabb szív szeretet rezgés. Ez a lényeg. A félelmek és aggódások elengedése, belső béke és felrezegtetni a szeretetet a szívekbe. Csak adni , adni és adni a szeretetet. Mindig. Lásd: Mennyei prófécia-film. Alap dolgokat megérted belőle.

   Törlés
  3. Köszönöm szépen a válaszod! Minden irónia nélkül állíthatom, ahogy válaszoltál alátámasztja azt amit képviselsz. Számomra ez nagyon tiszteletre méltó viselkedés. Amikor tavaly egy fórumon szót mertem emelni(nem agresszíven) az Everness spirituális fesztivál magas ára miatt (6 éve járok fesztiválokra egyéb fesztiválokra, van némi tapasztalatom), utána egy tucat ember alpári módon és egymást buzdítva ,,nekem esett", nem is odavaló, pitiáner érvekkel. Ennyit arról hogy ki a tudatos és spirituális. Úgyhogy ezért mégegyszer Tiszteletem! Üdvözlettel: Norbert

   Törlés
 3. Ezt is elolvastam...... Június 27-e van nem történt semmi, de biztos csak én nem vettem észre mert még nem készültem fel az 5 d-és izére.....

  Ha valakinél más lenne a kijelzőn okvetlen írjon!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hogyhogy nem történt semmi?

   A magyarok óriási Egységbe tömörültek végre, végre! Igaz, hogy a foci EB kellett hozzá, de az mindegy. A lényeg az, hogy ennek hatására óriási energiák söpörnek végig rajtunk. Tisztulunk és emelkedünk. Már évek óta kaptuk a jótanácsot, hogy legyünk Egységben, mert csak akkor tudunk, mint nemzet emelkedni. Most sikerült! Boldogság, öröm kell a folyamat működtetéséhez, és ez most megvan.

   Nyisd meg a szívedet Azele, és engedd el a borús gondolataidat! Koncentrálj a jóra és szépre! Lelkesedj te is, légy boldog, mint ahogy több millió magyar teszi most. Engedd át magad ennek a felemelő hullámnak! Akik ezt megteszik, azok az egyéni életükben váratlan sikereket érnek el. Ez tapasztalat!

   Törlés
  2. Hányingerem napok óta van. Sőt alig eszek ( a melegre is lehet fogni). A fejem görcsöl és sípol a fülem. Kis izgalom van rajtam , de megpróbálok a szívemre koncentrálni. És erősíteni a rezgést. Mindenkinek küldöm Isten szeretetét. Mert téged is szeret Isten, mert nem személyválogató. Visszavár! Mint az édesapa a tékozló fiút. Áldjon Isten mindannyiunkat , Jézus Krisztusunk Urunk szent nevében! Áldás, áldás áldás!

   Törlés
  3. Nekem is napokig hányingerem volt, szédültem is nagyon, fejem fájt, sőt a fülem is. A szokásos módszerek nem váltak be. Alig ettem napokig. Akkor múlt el, amikor elkezdtem szedni a homoktövis olajat. Testünk átalakulásának tünetei lehetnek ezek. Több mozgás és friss levegő, meditáció, ima is segít.

   Törlés
  4. Ami nekem is a leghatékonyabb volt a melegben, tényleg a mozgás. Sokkal több folyadékot tudok inni, sokkal jobban elfáradok és emiatt aztán aludni is tudok.

   Törlés
 4. Drunvaló mechizedek könyveit és publikációit olvassátok el. Ha megértitek a kozmikus geometriát, és a felemelkedés logikáját, pl a rezgés emelkedést, amely a DNS átalakulásával jár megértitek a fenti üzenetet. Olyan mint egy számítógépes program. Belevannak programozva dolgok egy nagy kísérleti programba, a feltételek teljesülésekor megváltoznak a dolgok. Ne feledd Isten Örömet boldogságot, harmóniát akar neked. Ebbe az irányba kell hhaladni.
  Valójában nem a semmit tevés időszaka ez, és eddig sem volt az ! Aki tudta hogy minél több tapasztalatot kell szerezni, minél több képességet kiélesíteni, emberi kapcsolatot építeni ápolni, az nem megy innen üres kézzel. Viszont ha nem csináltál semmit akkor is felkészítenek, nem hagynak magadra. Csak hát a személyes élményed nem lesz meg ebből a dimenzióból.

  VálaszTörlés
 5. Érzem végre a győzelem eloszagait nem.kétkedő vagyok hanem hitben erősen kitartok és a várt aranykor jön el mit már 7 éve várok 18 évesen és gondjaim remélem véget érnek és álmaimat Megkapom főleg hogy 7- szer álmodtam meg sőt tegnap 8- adjara a segítőink terveit velem mindenkivel és ez valósul meg. Én ebben hiszek meg persze bennük istenben és az angyalokban!

  VálaszTörlés