2016. május 4., szerda

A célvonal felé - Judas Iscariot 2016.05.01.

"Most van itt az ideje kedves gyerekei a Földnek, elindulni abba az irányba, amit a szél mutat. Lehet együttesen, lehet egyedül, de a végén ez a legnagyobb jó mindenkinek."

Tájékoztatásul:
"Tudjátok meg, hogy Júdás nem árult el engem. Ő volt az én legigazabb, szeretett barátom. Ő volt az egyetlen, akire rábízhattam a tartózkodásom helyének a megadását, amikor az idő eljön. Senkinek nem volt olyan erős hite és olyan hűsége irántam, akiről tudtam, hogy meg tudja tenni, amit szükséges egy pillanatnyi töprengés vagy sajnálkozás nélkül".

Részlet innen: http://szepjovot.blogspot.hu/2015/07/az-igazsag-helyettesiti-haborut-sananda.html





A célvonal felé


JUDAS ISCARIOT


Csatornázta:  Ann Dahlberg, április 30.
Svédország

 2016, május 1.


Iscariot Judas vagyok és üdvözöllek benneteket fentről. Örülök, hogy ma beszélhetek veletek, mivel fontos dolgokat kell elmondanom nektek. 
Először is a valuta-váltások folyamata komoly mértékben elindult. Néhány ország figyel erre és egyre több és több kapcsolódik hozzájuk. Ez most beindul kedves barátaim, többé már nem lehet titokban tartani, egyre jobban és jobban kiderül. Néhány bank már elkezdett alkalmazkodni az új valutához. Ezek az első független bankok, amelyeket nem szorítottak be a nagyobb bankok, amelyeket cserébe a központi bankok ellenőriznek.
Most nektek kell majd megfogni a kalapotokat. Most valóban szeles idő fog kezdődni. Azonban érzékeljétek azt figyelmesen, lehet, hogy a meleg szél segíti az utatokat. El fog fújni minden piszkot és szemetet, ami az új idők útjában áll, ami nagy erővel tör előre. Most van itt az ideje kedves gyerekei a Földnek, elindulni abba az irányba, amit a szél mutat. Lehet együttesen, lehet egyedül, de a végén ez a legnagyobb jó mindenkinek. Mi egymásért dolgozunk, a Földért, az egész Univerzumért. Minden összeköttetésben van egy nagy szövettel, amit mi együtt szövünk. Ha ez valahol elszakad, a mi dolgunk megjavítani azt, hogy minden harmóniában, örömben és szeretetben teljesedjen ki. Részei vagyunk ennek a nagy szövetnek és visszatérünk a szépségbe és harmóniába ebben a nagy műben.

Visszatérve a valutához és a bankokhoz, most sok letartóztatás van folyamatban, ahol néhányan a nagy banktulajdonosok közül bűntetteket hajtottak végre az emberiség ellen és helytelenül kezelték mások javait. Ez hamarosan meg fog jelenni a médiában, hogy mindenki olvashassa. 
Az egyik dolog a másikhoz vezet, így a kormányzás változása a küszöbön áll. Így a komoly erkölccsel és etikával rendelkező emberek el fogják foglalni a helyüket és mindenki legjobb érdekében fognak dolgozni. A megbeszéléseket közvetlenül az emberekkel fogják lefolytatni és nem azon a módon, amint most zajlanak, nem zárt ajtók mögött. A döntéseket a nép legfőbb érdekében kell meghozni, és nem néhány egyén érdekében. Mindannyian egyformán értékesek vagyunk, és jogunk van egyenlően élni ma a Földön található  bőséggel. A meglevő technológiával, ami létezik, de nem használják, mindenki egy jó életet fog élvezni.

A földünket és a testünket meg kell tisztítani a mérgektől, hogy visszanyerhessük az optimális energiánkat. Ez egy tisztább képet fog adni nekünk arról, kik vagyunk és hova jöttünk. A mérgek elzárják ma az áramlást sokak testében és ez a gyerekeket  
károsítja a legjobban, mert a testük túl kicsi ahhoz, hogy minden szemetet el tudjanak viselni, ami különböző módon beléjük jut. Ez most a legnagyobb bűncselekmény az emberiség ellen és mondhatjuk, ez az utolsó csepp a pohárban. A Mennyek döntése egyértelmű – az emberiség számára most van itt az ideje, hogy felemelkedjen és induljon újra haza. Ez a menet most végbemegy és már sokan hazaértek. A többiek az útjukon vannak.  

Nagy dolgok vannak készülőben – a meglepetések a küszöbötökön állnak. Mindannyian büszkék vagyunk és boldogok a fejlődésetek miatt kedves Földlakók. Az Univerzum minden helyéről és irányából  minden Fényt elküldünk nektek. Most  fanfárok, énekek és tánc kísérik a lépteteket a célvonal felé. Ez a célvonal, amit ti, mint a kollektív emberiség, hamarosan átléptek. A családjaitok itt állnak és várnak, ahogy már korábban is mondtuk. Ők mindannyian a szeretetüket küldik Nektek.
Ezekkel a szavakkal hagylak el titeket nagy szeretettel: Júdás

Megjegyzés: Ma már nem titok, hogy a bibliát többször "cenzúrázták", átírták. (Hogy könnyebben tudják tartani a gyeplőt.)
Milly





4 megjegyzés:

  1. Már megint az ígérgetés megy egy névtelen közvetítől!
    Judás pedig örömébe kötötte fel magát igaz???
    Ez ellenőrizhetetlen dezinformácó!!!!

    VálaszTörlés
  2. Áldás békesség Boldogság és szeretet mindenkinek az.összes jó.embernek.és.felemelkedettnek és az univerzum konföderácios egyesületének valóban sok.méreg van ami bennem.is van 17 évesen. Remélem.mindenki.hamar meggyógyul. És felőlem találkozhatunk is.a földönkívüli.testvereinkkel is. Kitartást a végsőkig!

    VálaszTörlés
  3. Itt a neve a cikk elején!
    Júdást mindenki árulónak tartotta, nemcsoda, hogy öngyilkos lett.
    A Biblia információi mind ellenőrizhetőek?

    VálaszTörlés