2016. május 6., péntek

Az Új Kor gyermekei, a nők és Gaia - Arkturiai csoport 2016.05.01.

Kedves szülők és nagyszülők, ha ti ilyen „speciális” gyerekekkel vagytok megáldva, ne várjátok el, vagy próbáljátok erőltetni őket abba a társadalmi mételybe, amiben felnőttetek. Ezek az „új kori gyermekek” függetlenséget igényelnek szeretettel és rendszerrel együtt.Az Új Kor gyermekei, a nők és Gaia

Az arkturiai csoport  Marilyn Raffaele közvetítésével- 2016, május 1.
Kedveseim, üdvözlünk titeket ezekben az időkben, amikor a tudat új és magasabb szintje rövidesen egyre inkább normává válik. Ebben az időben sok gyerek születik, akik aktuálisan nagyon fejlett Fénylények, és nem azért születnek, hogy feloldják a karmájukat vagy megtisztítsák a személyes energiájukat, csak egyszerűen azért, hogy segítsék a Felemelkedés folyamatát a saját Fényük hozzáadásával.

Ezt akkor lehet megfigyelni, amikor láttok sok „csodagyereket” akiket mintha most felfedeznének fel a világon ebben az időben-- gyerekek, akik messze felette vannak az elvárható intelligenciának, a művészi és pszichikai képességekben. A valóságban ők nem gyerekek, mivel minden lélek már sok korábbi életszakaszon van túl. Megengedni a gyermektestben levő léleknek, hogy saját személlyé fejlődjön, az szent feladata minden szülőnek és gondviselőnek.

Kedves szülők és nagyszülők, ha ti ilyen „speciális” gyerekekkel vagytok megáldva, ne várjátok el, vagy próbáljátok erőltetni őket abba a társadalmi mételybe, amiben felnőttetek. Ezek az „új kori gyermekek” függetlenséget igényelnek szeretettel és rendszerrel együtt. Ezeknek a gyerekeknek a szülei közül sokan felismerték, hogy ők nem könnyen engedelmeskednek a társadalmi szabályoknak és egyebeknek. Az ő nézetüket meg kell hallgatni és értékelni kell, de a szerető útmutatás és a szabályok szerkezete határt szab a szükségüknek és lehetőségüknek.

A gyerekeknek meg kell engedni, hogy érezzék a friss levegőt, megtapasztalják a természetet, és érezzék a piszkot a kezükön. Meg kell nekik engedni, hogy egyáltalán ne csináljanak semmit most és azután – szabadok legyenek a folytonos aktivitás köreitől és a technológiai játékoktól. A szülők azt fogják találni, hogy az életük könnyebbé válik, amint időnként nem tesznek semmit. Minden léleknek nyugalomra és békére van szüksége a koncentráláshoz, nem számít, hány évesek (a földi viszonylatban).A kisebb gyerekek még nem teljesen szoktak hozzá a 3. dimenziós energiákhoz és így közülük sokan emlékeznek az életükre és barátokat látnak a másik oldalról. Sokan könnyen látják a nem megtestesült lényeket és lehet, hogy félnek tőlük. Ne hagyjátok figyelmen kívül a gyereketek meséit, amely az hálószobájában levő emberről szól. A szülőknek meg lehet találni a lehetőséget, hogy megtanítsák őket arra, soha sincsenek veszélyben és arra, hogy megvan a lehetőségük elküldeni ezeket az embereket. Sokszor jönnek gyerekek a másik oldalról játszani, mert a gyerek képes látni őket. Ők a láthatatlan játszótársak, akikről olyan sok gyerek mesél, és a szülők gyakran viccelnek ezen.

Sok „új kori” gyerek olyan bolygóról jött, ami sokkal fejlettebb a Földnél és nagyon unja, amit elvárnak tőle, hogy megtanuljon a világ lehangoló iskolarendszerében. Őket sűrűn figyelemhiányosnak tartják és gyógyszereket kapnak. Ahhoz, hogy kiegyensúlyozott felnőttekké váljanak, a gyerekeknek szükségük van művészetre, zenére, kreatív elfoglaltságokra és visszahúzódásra, amit sok iskola elhagy.

A gyerekeknek szükségük van kihívásokra, amely illik a tudatukhoz, és szükségük van megtanulni hogyan kezeljék a sikertelenséget és a sikert. Nem örömteli olyan gyerekeket tanítani, akik mindenben kiválóak, amit csinálnak és mindig megszerzik a kék zászlót, mert ez nem készíti fel őket arra, hogy a sokféle tudatállapotú ember között éljenek, amikkel találkozni fognak felnőtt korukban. 

A világon folytatódik az a nézet, hogy semmit sem csinálni negatív dolog. Semmit sem tenni, az egy tevékenység, egy nagyon fontos aktivitás mind a felnőtteknek, mind a gyerekeknek. Hagyni az időt menni semmit sem téve – feküdni a füvön vagy egy természetes környezetben és nézni a felhőket és érezni a napot az arcotokon. Érezni és tapasztalni Gaia gyógyító energiáját. Gaia egy élő lélek, és azt választotta, hogy bolygóként szolgál, amelyen az emberek fejlődni tudnak. Szeressétek őt, becsüljétek őt, és mutassátok ki neki, hogy elismeritek, megérdemli, hogy a Fénynek egy társa legyen.

Túl sok szülő próbálja újraélni a saját életét a gyerekein keresztül, és túl sok szülő próbálja enyhíteni a saját bűnét, hogy a karrierje távol tarja az otthontól, ezért minden szabad pillanat eltöltésére tervez valamit, vagy technikai dolgokat használ, hogy az legyen a bébiszitter. Ez nem szeretet, de egyszerűen csak az a hit, hogy az egyre többféle foglalkozás és az anyagi javak – nagyon kevés nevelés mellett –az a szeretet.

Azt mondjuk, hogy ez nem bűn, de megvilágítja a helyzetet, hogy sok jószándékú szülőt rászedtek. A mai technológiával és annak sokféle aktivitási lehetőségével az elfoglalt szülőket könnyen becsapják azzal, mi a legjobb a gyerekeknek. A legtöbb szülő őszintén a legjobbat akarja a gyerekeinek, miközben ugyanakkor a saját individualitását is kifejezi.

A nők is részben ezekkel a kérdésekkel küzdenek, mert sokan a földön továbbra is úgy látják őket, mint akik „kevesebbek”-- az ő szerepük csupán csak anyának, feleségnek, szeretőnek vagy akár a férfiak kiszolgálójának lenni. Sok helyen a Földön továbbra is a múlt elavult nézeteit tartják, nem engedik a nőknek, hogy az ő sokkal fejlettebb tudatállapotukat kifejezzék.

Amint az emberiség felébred, a férfi és női energiák az egyensúly felé mozdulnak el, mert az egyensúly a realitás. Minden egyéni spirituális utazásban elérkezik a készenlétnek egy pontja, amikor a férfi és női energiák már jelen vannak, az EGY megteremtésének egy tökéletes egyensúlyi formájába kerülnek. A férfi, az aktív, a létező, a tevő és a nő, az intuitív, az elfogadó. Az egyik fél sem most és soha nem volt jobb, mint a másik fele.


Amint a női és férfi oldal egyensúlyba kerül, az emberek elkezdik felfogni, hogy Gaia az anya – aki a forrása és a kútja mindennek, ami rajta él. A Föld-anya cím nem csak egy kedves kifejezés Gaia-ra, aki önzetlenül továbbra is szolgál a tiszteletlenség, a semmibevétel és a tönkretétel ellenére, amiben van és még mindig ki van téve ennek. 


A szeparáció és a kiegyensúlyozatlan férfi/női energiák harmadik dimenziós hite a világtudatban azt eredményezte, hogy továbbra is úgy használják, veszik, figyelmen kívül hagyják és tekintik Gaia-t, mint a pénzgyártási műveletek helyszínét. Ennek meg kell változnia és változóban van, és egyre több és több ember ébred rá az Egység valóságára.


Segítsetek Gainak az anyagi, valamint a spirituális útján is! Mindennel együtt küldjetek Szeretetet és Fényt, fogjátok fel, ki ő valójában, és cselekedjetek ennek megfelelően! Ha ti még nem vagytok újrafelhasználók, kezdjétek el azt! Amennyire képesek vagytok, szedjétek fel a szemetet az erdőben, az utak mentén és a tengerpartokon! Tanítsátok meg a körülöttetek levőket (különösen a gyerekeket) Földanya szeretete és óvása fontosságára! A társadalomban sokan továbbra is azt hiszik, hogy ez „nem az ő dolguk”, de ez minden egyén dolga, amikor felébred az EGY igazságára.

A világ az Egység új és magasabb tudata felé halad és Gaia nem maradhat ki. Azok, akik azt választották, hogy eldobják a szemetet az erdőkben, az autópályákon, vagy kiszórják a vegyszereket a földre és a vizekbe, azok nincsenek tudatában, hogy ezt maguk, a családjuk, a barátaik és a gyerekeik ellen teszik. Gaia egy élő lélek, akit ennek megfelelően kell kezelni mindenkinek, aki a spirituális fejlődést keresi.


Sokan közületek már elmozdultak vagy készek az elmozdulásra az Egység felfogása tudata irányába. Egyszer valósággá válik ez az igazság, mint bármelyik igazság, és azt meg kell élni és bevinni a mindennapi élet minden vonatkozásába. Készen álltok megérteni és cselekedni abból az igazságból, hogy minden ember, állat, növény és elem (víz, föld, tűz, levegő), a természetes szellem és annál sokkal több, mint amit láthattok, azok jelenleg az Egy és csak az Isteni Tudatosság kifejeződései. A lábatok alatti talaj szent.

Az életszakaszokon keresztül a tudatlanság sötét energiájában élt emberek arra a hitre jutottak, hogy bármi ami más, mint az ember, az nem létezik vagy nem tiszteletreméltó. Nektek ezt most meg lehet változtatni, mert ez egy új idő kedveseim, az emlékezés, a fejlődés és az élő Szeretet ideje.

A Szeretet minden. A Szeretet a válasz és valóság mindenre, amire gondoltatok a küzdelem és a keresés életszakaszaiban. Megérkeztetek. Elmozdultatok a szeparáció elavult nézetei fölé és alkalmasok vagytok az Egység - a Szeretet megélésére és megtapasztalására. Itt az ideje, hogy megkapjátok az örökségeteket.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése