2016. február 23., kedd

A benned élő fény - Schilling Péter 2016.02.22.


Ha nem vagy biztos abban, hogy jó irányba tartasz, hogy tényleg erre van-e a helyes út, akkor soha ne odakint próbáld megtalálni a helyes választ. Figyelj befelé és koncentrálj a mellkasod középpontjában lobogó lángocskára


A benned élő fény

Schilling Péter
2016.02.22.



A 2016-ban a benned élő és soha ki nem alvó léleklángocska
egyre erősebben és erősebben világit majd

Akkor is világít benned, amikor úgy érzed teljesen magadra maradtál. Az az út, amin jársz sokszor nagyon magányos, hiszen ha megérted, hogy minden döntésedet csak belülről tudsz meghozni, akkor azt is megérted, hogy a saját utadat járni egy kicsit mindig magányos feladat. A magány nem azt jelenti, hogy folyton egyedül kell lenned. Csupán azt jelenti, hogy neked akkor is menned kell tovább, amikor senki más nem követ az úton.

Amikor elkezded a számodra jó döntéseket tudatosan meghozni, mindig magad mögött kell hagynod azokat, akik számára az az út, amin elindulsz nem jó vagy egyszerűen még nem állnak készen arra, hogy veled tartsanak. Nem fékezheted le magad senki kedvéért. Nem állhatsz meg az úton csak azért, hogy megvárd mások is készen álljanak veled tartani. Tovább kell menned bármi áron és ez az egyik legnagyobb kihívás számodra az idei évben. Lesznek, akiknek a kezét el kell engedned annak érdekében, hogy a szárnyaidat kitárva felemelkedhess a Földről.

Ha elbizonytalanodsz, akkor mindig kérdezd a fényt

Ha nem vagy biztos abban, hogy jó irányba tartasz, hogy tényleg erre van-e a helyes út, akkor soha ne odakint próbáld megtalálni a helyes választ. Figyelj befelé és koncentrálj a mellkasod középpontjában lobogó lángocskára! Ha felteszed a kérdésed tisztán és világosan, akkor a lángocska fénye felelni fog rá. Ha melegséget és sürgető késztetést érzel, akkor tudni fogod, hogy jó irányba haladsz és mindenáron ki kell tartanod az elhatározásod mellett. Ha úgy érzed, hogy lassacskán kialszik a fényed, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem az a jó irány, amit választanod kell.

Sokan lesznek majd, akik megpróbálnak mindenáron jó útra téríteni. Soha ne higgy senkinek, kivéve önmagadnak és a szíved középpontjában lobogó lángnak. Ez az egyetlen útmutatás, amiben teljes mértékben megbízhatsz. Senki elvárásának nem tudsz és nem is kell megfelelned. Senki nem mondhatja meg neked merre kell menned. Meghallgathatod mások szavait, de a döntést mindig neked kell meghoznod és csak akkor dönthetsz helyesen, ha befelé figyelsz. Ne hagyd magad rövidtávú előnyökért elcsábítani! Soha ne feledkezz meg a csillagodról, ami ebben a pillanatban is szüntelenül hív téged!

A benned élő fény a te igazi jóakaród, bizalmasod és segítő jóbarátod.

Ez a fény az életed nagy tervének tükörképe. Amikor a belső fényed segítségét kéred, akkor azt kérdezed tőle, hogy a következő lépésed vajon az életed nagy tervét szolgálja-e. A fény tudni fogja a választ. Lehet, hogy rövidtávon úgy érzed majd, hogy kedvezőtlenül alakul az életed, amikor a szíved szavát követed, de biztos lehetsz abban, hogy a végső tanulság mindig a belső fényt igazolja majd.

Most az a legnagyobb kihívás az életedben, hogy a rövidtávú előnyöket feláldozd a hosszútávú siker és boldogság érdekében. Először talán fájdalmasnak és értelmetlennek tűnik mindez, de nem kell megijedned. Apró lépésenként haladva meglátod majd, hogy mindig kapsz segítséget és a konfliktusok felvállalása végül mindig óriási előrelépést hoz majd számodra és felszabadít a visszatartó erők súlya alól.

Baráti Üdvözlettel:
Schilling Péter

az útjukat keresők tanácsadója






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése