2016. január 18., hétfő

A siker teljes reményében végezhetitek a munkátokat - Mike Quinsy közvetítése 2016.01.15.


Mindannyian sok életet éltetek a Földön és mindannyian hasznát vettétek ezeknek. Azoknak közületek, akik megtanulták a 3.D-s leckéket, leginkább olyan belső érzésetek lesz, hogy készen álltok a felemelkedésre. Bármilyen módon, pontosan ott fogjátok találni magatokat, ahol úgy gondoltátok, hogy folytatni kell a fejlődéseteket.

 A siker teljes reményében végezhetitek a munkátokat

Mike Quinsey
 2016. január 15.



Az Események nagyon gyors mozgásban vannak és nyomás van azokon, akiktől várják a Kinyilvánítás bejelentését, hogy végbemenjen késedelem nélkül. Putyin elnök az egyetlen, aki nyomást gyakorol és jelenleg vezeti az akciót, hogy amilyen gyorsan csak lehet, eredményeket hozzon.


Közben a Föld most egy energiapajzson belül működik, amely védelmet nyújt a külső zavarással szemben. Biztosak lehettek, hogy a jövőtök azoknak a kezében van, akik hatalmas erőt gyakorolnak a Fény győzelme érdekében. A Sötétek természetesen tudatában vannak, hogy gyengék a céljuk eléréséhez, egy újabb világháború kirobbantásához. Így annak a tudatában telhetnek a napjaitok, hogy a Föld és az Emberiség biztonságos kezekben van.

A Fény hatalmas erői a hívásukra várnak, hogy egy nagyobb tudatosságot hozzanak, és elvezessenek titeket az igaz történetetek megértésére. A kinyilatkoztatás, amely az aggodalmaktól való megkönnyebbülést fogja nektek hozni, az összes Fénylény láthatatlan ereje. Veletek elhitették, hogy erőtlenek vagytok, miközben a képességetek határtalan. Ezzel kialakul a felelősségetek, hogy ezt okosan alkalmazzátok, és a jelenlegi előrelépéssel elegendő vezetést és útmutatást fogtok kapni ebben a vonatkozásban.

Egyáltalán semmi sem tudja megállítani a gyors fejlődéseteket, hogy teljes mértékben Galaktikus Lényekké váljatok, kivéve magatokat. A Fényerők hosszú ideje ennek az időszaknak az eléréséért dolgoznak; azonkívül egy sikeres kimenetelben bíznak a ti fejlődésetekben és abban a képességetekben, hogy magatokba építsétek a Fényt. Mihelyt elértetek egy bizonyos szintet, biztosítva lesz a teljes sikeretek, és mint a Fénylények egy közössége, fel fogtok emelkedni és magatok mögött hagyni az alacsonyabb rezgéseket. Nem lehet más út, minthogy a Varázslat Törvénye el fogja hozni a Felemelkedéseteket. Természetesen az átmeneti időszakban a felemelkedés olyan szakaszain fogtok átmenni, amelyek végül a teljes tudatossághoz fognak vezetni. Jelenleg, ti éppen most kezdtetek el felébredni a tényleges lehetőségeitekre és minden segítséget meg fogtok kapni, hogy olyan könnyen tegyétek meg az utatokat, ahogy csak lehet.

És ha valaha kételkedtetek, hogy sikeresek lesztek a Sötétek sok, a felemelkedést megakadályozó kísérletével szemben; tudjátok, hogy Isten akarta, hogy ez megtörténjen. Ha a hatékony Fényerők összehangoltak az ellenzékkel szemben, biztosak lehettek, hogy az eredmény nem lehet más, mint amit a felsőbb erők szeretnének. Függetlenül attól, mi történik körülöttetek, ti a siker teljes reményében végezhetitek a munkátokat.

A Fénymunkásokat megkérték, hogy segítsenek az útitársaiknak, mert amint a változások beindulnak, sok lélek zavarttá fog válni, hogy mi történik. A legfontosabb szempont világossá tenni, hogy a végkimenetel minden lelket a fejlődése legmagasabb pontjára fog vezetni, és senki sem fogja elutasítani az őt megillető helyet. Pontosan ott lesztek, amit kiérdemeltek és valóban minden lélek könnyedén és nyugodtan a megfelelő rezgésekben találja magát. Előre fogjátok tudni, hova tartoztok és teljes magyarázatot fogtok kapni, hogyan értétek ezt el. A Fény szerető lényei mindvégig el fognak kísérni titeket, így nem kell félnetek a jövőtől.

Az élet a Földön annyira eltávolodott az igazságtól, hogy ti mind fel fogtok derülni és izgatottak lesztek, amint Galaktikus Lényekként megtaláljátok a tényleges lehetőségeteket. Egy álomvilágot fogtok magatok mögött hagyni, ami egy rémálom, ha ahhoz hasonlítjuk, amit meg fogtok tapasztalni, amint felemelkedtek az alacsonyabb rezgésekből. A Földön ez a pokolhoz hasonlított, amelyet a Sötétek hoztak, akik rabságban tartottak titeket a tudtotok nélkül. Ezek a napok véget érnek, amint a Fény átalakítja (transzmutálja) a negatív rezgéseket, és ez növekvő sebességgel halad és addig folytatódik, amíg véglegesen befejeződik. 

Ti, akik ezt az üzenetet olvassátok, azok vagytok, akik segíteni tudnak könnyen meggyőzni a körülöttetek élő embereket, akik örülni fognak, hogy milyen „ismeretlen dolog” vár rájuk a jövőjükben. Néhányan egyenesen aggódni fognak az igazság miatt, ami elmozdítja őket a kényelmi zónából, gyakorlatilag akkor, amikor felfogják, hogy annyi ismert dolog megváltozóban van körülöttük. Kezdetben nagy káosz fog látszani, de ebből kifelé jövet pozitív jelek fognak jönni, hogy jobb napoknak néztek elébe. A régi helyet kell, hogy adjon az újnak, de legyetek biztosak, hogy ez nem tart olyan sokáig, ahogy sejtitek. A tervezett változások már kezdenek megjelenni és ezek az élet minden területét érintik. A természetben már néhány változást feljegyeztek, amihez az állati birodalom igazodik. Néhány faj teljes mértékben el fog tűnni és ez nem szokatlan a ciklus folyamán.

Mindannyian sok életet éltetek a Földön és mindannyian hasznát vettétek ezeknek. Azoknak közületek, akik megtanulták a 3.D-s leckéket, leginkább olyan belső érzésetek lesz, hogy készen álltok a felemelkedésre. Bármilyen módon, pontosan ott fogjátok találni magatokat, ahol úgy gondoltátok, hogy folytatni kell a fejlődéseteket.

Megegyezés szerint minden lélek fel fog emelkedni, de néhánynak, még sok életre lesz szüksége, mielőtt készen lesz. Annyi időtök van, amennyit fejlődni szeretnétek és mindannyiótoknak segítenek az úton, a fejlődésetekhez elméletileg minden élet meg lesz tervezve. A Vezetőitek biztosítják, hogy amennyire lehetséges, tartsátok az életterveteket, de szabad akaratotok van más utakat követni vagy megváltoztatni azokat, ha úgy akarjátok.

Kezditek megérteni, hogy több élet van az Univerzumotokban, mint ahogy eredetileg képzeltétek. Ez részben azért van, mert a Földet megvédték azoktól a látogatóktól, akik egyébként beavatkozhattak volna a fejlődésetekbe. Az ET látogatókat az Illuminátusok hívták be egy megállapodás keretében, amely megengedte nekik, hogy bázisokat hozzanak létre a Földön, cserébe a fejlett technológiákért .(A negatív földönkívülieket/Milly) A a kezdeti idők óta, mintegy 70 éve, amint azt várhattátok, az Illuminátusok szinte biztosan előbbre haladtak a legmerészebb elvárásotokon túl és sok évvel előbbre a jelenlegi tudásotoknál. Azonban nem lesz számukra elérhető, amit elterveztek, mert többé nem lesz lehetőségük azt tenni, amit szeretnének, amint már megmagyaráztuk.

Hétről hétre sok dolog történik az egész világon, és a Fénymunkások szorgalmasan segítenek. A Sötétek azzal befolyásolják a gazdaságot, hogy olyan kívánt eredményeket hoznak elő, amelyek nem mindig szolgálják a ti legjobb érdeketeket. Ez azonban nem így lesz, hogy a haszonban azok részesednek, mert a jövő nem az ő kezükben van, mivel a Felsőbb Lények az ellenőrzésük alatt tartják őket. Miután eltávoznak azok, akik a világot próbálták uralni, gyors változás lesz, ami mindenki érdekét fogja szolgálni. Egy viszonylag rövid idő múlva meg fogjátok kapni azokat az új technológiákat, amelyeket hosszú ideje eltitkoltak előletek.

A Sötétek napjai meg vannak számolva és a tevékenységüket a Fény Lényei ellenőrzik.

Ezt az üzenetet a Felsőbb Énemtől kaptam. Szeretettel és áldásokkal távozom, világosítsa meg a Fény a napjaitokat és az utatokat a teljesség felé.

Mike Quinsey.

Forrás: http://www.earthascends.com/page/492209624

Fordította MAnna



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése