2015. március 30., hétfő

Április hónap Asztrológiai előrejelzése, 2015


Rajtunk múlik a jövőnk... nagyon nagy mértékben... Mivel most erőteljesen változunk, ill. nagy lehetőségeink vannak önmagunk változtatására, ezért tudjuk jövőnket is könnyebben irányítani. Ezt mutatják a csillagok is. Az alábbi asztrológiai előrejelzést érdemes figyelemmel kísérni....érdekes dolgokat mond... utólag eldönthetjük, mennyi volt az igazságtartalma.
Milly



Április hónap Asztrológiai előrejelzése, 2015

Március során elkezdtek kapukat kinyitni, amin ki tudtak szökkenni az eddigi hónapok bezárt, beszorult energiái, és be-bejutni Újabb dolgok ideái. Teljesen jó volt nekünk már itt is: ha szenvedtünk, vagy a külvilágban problémáink akadtak, annak mindig a szemellenzős, majd-én-megmutatom, agresszív és szűklátókörű, hirtelen, meggondolatlan attitűd volt az oka. Csendben, nyugodtan működtetve minden rendben tudott lenni. Indulni, átlátni, haladni viszont még nem tudtunk.
Ez fog következni Áprilisban. :) Nagy sebességgel és zsinóron húzva fognak először leépülni, és ezzel párhuzamosan felépülni dolgok az életünkben. Ami megy, engedjük, és tegyünk róla, hogy a Régi menjen, ami jön, azt fogadjuk, és tegyünk róla, hogy az Új jöjjön. Új; ez a hónap kulcsszava, nyíljunk ki hát rá, bármi, vagy bárki is legyen, és a változások, átalakulások nagyon erőteljesek lesznek ebben a hónapban. Erényeink és eddigi attitűdünk szerint mérettetnek nekünk, és végig a hónap során lesz cukorka-osztás. :)
Március 31, kedd és Április 10, péntek között a már megszokott ellenőrzések következő stádiuma jön. Mint egy titkosszolgálati átvilágítás: erkölcsi bizonyítvány, családfa-térkép, bankszámlakivonatok, iskolai bizonyítványok. Itt még egyszer be(lénk)kotornak mélyen, hogy mik vannak még szunnyadóan a tudatalattinkban; gyerekkorból, előző életekből, sőt, akár a családi generációs szálakon feldolgozatlanul. Itt ne/se izmozzunk, ami jön kifelé, engedjük, lehet sírás, hányinger, fejfájás, felfázás, bármi. Friss levegő, sétálás, nem-konfrontálódás a kulcsai ennek a másfél hétnek, mert túl sok lesz a feláramló infó, így lazasággal-nyugalommal tudjuk feldolgozni; nem itt és most vannak, ami további éberségre int bennünket. (Nap Kosban kvadrátban Plutoval Bakban)
Április 1, szerdán a Mars bolygó belép a Bikába. Itt eléggé kötötten van, de most jó nekünk ez a földelés. Ambícióink, céljaink, terveink a fizikai sík irányába tudnak megvalósulni. Sőt, kezdjünk Új dolgokat a fizikai síkon, rendezzük át a lakásunkat, kezdjünk el sportolni, bármi, ami hasonló jellegű fizikai és új.
Ugyanezen a napon megszűnik a Vénusz és a Jupiter kvadrátja, nagyban segítve komfort-érzetünk visszanyerését, és juhéééé, Párkapcsolat kialakulását is. A fenti Mars-Bika történet pedig megadja a lépéseket az irányába fizikai síkon, lehet menni vacsorázni, sétálgatni, szerelmeskedni, kirándulni.
Április 1, szerda és Április 11, szombat között értelmet nyer a legelső hatás, a nagytakarító-átvilágító-kipucoló. Leszednek egy csomó mindent rólunk, ami már elakadt, hogy ettől a hatástól rakétaként tudjunk kilőni. Ebben a másfél hétben számos dolog alakulhat ki, ami Új, és hosszútávon is meghatározza az életünket. Figyeljünk arra, hogy mindez a Kosban van és a Leszálló Holdcsomóponttal, tehát passzívan, lágyan, finoman, amit már hónapok óta egyébként is kell gyakorolnunk. (Nap együtt Uránusszal Kosban)
Április 3, péntek és Április 7, kedd között fontos szóban, tettben, gondolatban lezárni dolgokat, hogy az Új elkezdődhessen életünkben. Mindez járhat konfrontációval, összefeszüléssel, kontrollálhatatlan helyzetekkel, de mindezek végül is egy jobb, szebb dolog irányába fognak vezetni, tehát fókuszáljunk az utána jövő dolgokra, azokra, amik miatt tesszük ezeket a megszakításokat, lezárásokat, átalakításokat. (Merkúr Kosban együtt Leszálló Holdcsomóponttal, szemben Felszállóval)
Április 4, szombat és Április 11, szombat között a Vénusz fényszögkapcsolat nélkül halad a Bikában. Itt le lehet zárni régi, már nem funkcionáló együttműködéseket, párkapcsolatokat. Üresnek is érezhetjük magunkat, a fizikai sík dolgait l’art pour l’art-nak, ezért meditáljunk sokat, sétáljunk, gondoljuk át a dolgaink, beszélgessünk mélyen, értelmesen másokkal.
Április 4, szombat és Április 8, szerda között szóban, tettben, gondolatban begyújtják a rakétákat. Rájöhetünk, hogy mi az, ami kell nekünk, ami ’mi’ vagyunk, és meg tudunk indulni az irányában. (Merkúr Kosban trigonban Jupiterrel Oroszlánban)
Április 5, vasárnap és Április 10, péntek között ugyanakkor arra figyeljünk oda, hogy mindez ne legyen ormótlan, ízléstelen, fals motivációkból eredő odavágás másoknak, és ha meghoztunk változásokat, amiket most kell, ne álljunk le tépelődni és őrlődni, ide-oda szaladgálni kívül, különösen pedig belül. Mindenkinek nem lehet jó, van, hogy fáj, ezzel együtt élünk, és előrefókuszálunk. (Merkúr Kosban kvadrátban Plutoval Bakban)
Április 5, vasárnap és Április 14, kedd között ezzel párhuzamosan, összhangba kerül, hogy kik vagyunk, és mit, miért és hogyan teszünk. Ez amolyan újjászülető, megszülető, Nagy Kezdet hatás. Benne lesz a kezdet botladozása, tanácstalansága, akár konfliktusai, meg-megakadásai is, de minél hamarabb megindulunk, annál jobban megindulunk; mint a biciklizésnél. (Merkúr Kosban együtt Nappal)
Április 5, vasárnap és Április 19, vasárnap között két hétig nagyon fontos ezen kifelé áradó hatások mellett önmagunk táplálása, gyógyítása, regenerációja. Ügyeljünk arra, hogy ne égjünk ki, ne pörögjünk túl. Egy konfrontáció, egy kis sírás, egy szaladgálós nap után korán lefekvés aludni; így nagyon szépen tud működni a folyamat, az ív. (Mars Bikában szextilben Neptunusszal Halakban)
Április 6, hétfő és Április 10, péntek között egy másik hatás maximálisan csúcsra járatja az energiákat. Újat akartunk, változást akartunk, most jön. Ezért az egy-két hétért pucolódtunk, várakoztunk január, február és március során. Magunk és szándékaink tisztasága szerint jönnek majd be dolgok, csak győzzük. Ha nem jönnek, akkor bizony pucolódjunk tovább tudatos belső és külső munkával. (Merkúr Kosban együtt Uránusszal)
Április 8, szerda személyes kedvencem, naptári ünnep. Előreindul a Jupiter bolygó! December 8 óta haladt hátrafelé, és mivel a Nagy Jótevő, a Hit, Remény, Bőség, Segítés energiáit képviseli, bizony, hogy jó nekünk, hogy előreindul. Az elmúlt pontosan négy hónapban tanácstalannak, szüttyögőnek éreztük magunkat, innentől pedig felemel bennünket, visszaadja a Klasszikus dolgokat, értékeket. :)
Április 9, csütörtökön, stílszerűen másnap lesz egy Nagy Háromszög az égen. Szintén remek költözésre, új Párkapcsolat kialakítására, szerződés aláírására. Végezzünk ezen a napon valami ünneplést, hangsúlyozzuk a Bőség és Jóság energiáit. (Jupiter Oroszlánban - Hold Nyilasban – Nap-Merkúr-Uránusz Kosban)
Április 11, szombat és Április 19, vasárnap között tudatosan fékezzük magunkat. Könnyen áteshetünk a ló túloldalára, hogy Hawaii-dizsi van, de fontos, hogy tudjuk a helyünk, lassítsunk, hagyjuk a dolgoknak kifutását, beérését is a fizikai síkon. Hozzuk egyensúlyba az életünkben a világit és a szellemit, a lazát és a komolyat, méltóságtelit. (Vénusz Bikában-Ikrekben szemben Szaturnusszal Nyilasban)
Április 11, szombat és Április 25, szombat között két hétig egy másik hatás is ugyanezt mondja, adja. Ne hagyjuk, hogy elkapjon a gépszíj, a habzsi-dőzsi, „Huh, vége az ellenőrzéseknek, azt csinálok, amit akarok!”, mert akkor könnyen földbe állhatunk. Ha jönnek pozitív változások, épülések, ne toljuk mások orra alá, hogy milyen ügyesek voltunk/vagyunk, hogy van ez; örüljünk neki csendben, méltósággal, intimen. (Mars Bikában kvadrátban Jupiterrel Oroszlánban)
Április 12, vasárnap a Vénusz bolygó belép az Ikrek jegyébe. Akinek február-március során alakult párkapcsolata, innentől mozgékonyabb, összeszokottabb tud lenni, aki március vagy április eleje során véget vetett egynek, az gondolatban, vagy akár fizikailag is fel-felbukkanhat. Ne dőljünk be ennek! Azt figyeljük, ami itt van, nem ami a múltban volt, és ezzel a csendes méltósággal örüljünk a Most-nak, élvezzük a dolgokat, jöjjünk-menjünk, kiránduljunk, mozogjunk.
Április 15, szerdán a Merkúr bolygó belép a Bikába. Ekkorra jó eséllyel kialakulnak már a közeli és távoli jövő ívei, perspektívái, megkezdhetjük hát az építését a fizikai síkon is. Élvezzük a tavaszt, együnk, igyunk, szerelmeskedjünk, kiránduljunk; mindezek nagyon fontosak az elmúlt két év, és az év első három hónapja után; amolyan rehabilitációs időszak ez itt Április során. A kulcsszó pedig a tisztelet, nyugalom, szerénység, a tudjuk a helyünk, és akkor stabilak tudnak lenni a valószínűleg pozitív változások.
Április 15, szerda és Április 28, kedd között minden egyes ilyen kulturáltan megélt öröm, élvezet, hájjal kenegetés lesz sajgó lelkünknek. Hasonlóképpen minden belülről felhozott és integrált terápiás blokk, energia fontos, hogy leföldelődjön, átalakuljon valami örömteli hozzátevéssé az életünk dolgaiban. (Mars Bikában trigonban Plutoval Bakban)
Április 15, szerda és Április 19, vasárnap között lesz egy derékszögű háromszög, ami mindig nagy feszültségeket hoz. Általában egy napig tart, de most néhány napig is. Túl éles lehet a váltás a korábbi hónapok kötöttsége után, így olyanok lehetünk, mint amikor a gyári melós megnyeri a lottót, és hirtelen nem tudja, mit kezdjen vele, és elkezd zavarodott dolgokat csinálni. Közlekedjünk ebben a fél hétben ’radar alatt’. Itt már ne hozzunk nagy döntéseket, változásokat; pihentessük, integráljuk az eddigieket. (Vénusz Ikrekben-Neptunusz Halakban-Szaturnusz Nyilasban Derékszög háromszög)
Április 19, vasárnap és Április 28, kedd között másik hatás is azt mondja, hogy építsük azt, ami akkor ott van, szinte minden ambíciónk az életünk világi aspektusának rendezésére menjen. Természetesen úgy, hogy megtartunk egy kulturált és magasabb nézőpontú perspektívát. (Merkúr Bikában együtt Marssal)
Április 19, vasárnap és Április 23, csütörtök között ez túl is billenhet, és betemethet a fizikai sík. Bizonyos fokig ez rendben is van, eleget merengtünk már az elmúlt hónapokban. Egy szusszanásnyi öntudatunk maradjon azért, mellette viszont földeljünk inkább, regenerálódjunk, pihenjünk. (Merkúr Bikában kvadrátban Jupiterrel Oroszlánban)
Április 20, hétfőn a Nap belép a Bika jegybe. Ez meghozza a ’Tavasz’ tavaszt, már nem csak elviségében, energetikailag, hanem fizikai értelemben is. Mivel a Nap az Én-ünket is jelenti, ez is hangsúlyozza a spirizés visszább húzását: áramoljunk ki, kiránduljunk, találkozzunk barátainkkal, párunkkal csináljunk a fizikai testen keresztüli élvezetes dolgokat.
Április 22, szerda és Május 1, péntek között újabb megtoló, megemelő hatás aktiválódik. Április első két hetében rakéták, a harmadikban megpihenés, körbenézés, itt pedig egy újabb szintlépés. Ez már sokkal inkább ’biztonsági zóna’, itt már nem (csak) építünk, hanem bővítünk, körbejárunk, gondozunk. Mivel a Vénusz a párkapcsolat, barátságok bolygója is, ebben a másfél hétben is köttethetnek újabbak, vagy meglévők léphetnek szintet felfelé. (Vénusz Ikrekben szextilben Uránusszal Kosban)
Április 25, szombat és Május 5, kedd között elringató, gyógyító, földelő hatások következő epizódja aktiválódik be. Eddigre már hozzunk meg nagy változásokat, döntéseket, engedjük el a régit, hozzuk be az Újat, mert itt ha kapuk nem is záródnak vissza, de délutáni szieszta van. A boltok zárva, mindenki pihen, emésztünk, szundítunk, élvezzük a dolgokat. Ügyeljünk emiatt a fázisokra, hogy ne itt kapjunk észbe, hogy „még ezt kellene, meg azt kellene”; itt már amit lehetett, jó, ha megtettük, maguktól épülnek a dolgok. (Nap Bikában szextilben Neptunusszal Halakban)
Április 29, szerda és Május 9, szombat között ideje az áprilisi pihenés után vissza-visszacsempészni lelki és belső dolgokat is az életünkbe. Ez a dialektika: év elején csak a bent, áprilisban csak a kint, itt pedig visszarendeződik. Találjuk meg az egyensúlyt benne, és akkor megkapjtuk az Életünket, hosszú hónapok után. :) (Nap Bikában kvadrátban Jupiterrel Oroszlánban)
Április 30, csütörtök és Május 7, csütörtök között mindezzel teljes összhangban másik hatás is jelzi, hogy kormányos nélkül a hajó nem buli. Rodeóztunk, húzattuk a gépet, és most álljunk vissza tempomattal, hogy oda is érjünk a célunkhoz, ami maga az Út ugyebár. Arany Középút, életünk minden területének finom gondozása, egyensúlyban tartása, ezek a jellegek kell, hogy hangsúlyt kapjanak innentől. (Merkúr Bikában-Ikrekben szemben Szaturnusszal Nyilasban)




 

2015. március 26., csütörtök

A pénzügyi rendszer irányítása kicsúszik a kezükből - Fulford 03.24.

 

Arra készülünk, hogy szabadok legyünk, nincs mitől félnünk. A világ azért van, hogy segítsen, nem azért, hogy bántson. A hosszú rémálom a végéhez közeledik

 

A kazár sátánisták az öklüket rázzák dühükben, ahogy a pénzügyi rendszer irányítása kicsúszik a kezükből


Volt egy tagadhatatlan pólusváltás a nemzetközi pénzügyi rendszerben, mely a régi kazár sátánista összeesküvést kihagyta ebből a körből. Ez a változás, ahogy jeleztük, március 20-án egybeesett a napfogyatkozással, a szuper újholddal, és a tavaszi napéjegyenlőséggel, melyek ezzel egy időben történtek. Miután Nagy-Britannia szakított az Egyesült Államokkal, és csatlakozott a Kína által javasolt Ázsiai Infrastruktúrális Befektetési Bankhoz (AIIB), Németország, Franciaország, Olaszország, Svájc, Japán, Ausztrália és mások is követték.

Ezután, Pentagon források szerint a vállalati kormány Washington D.C.-ben nem hajtott végre egy aranyszállítást, és ezért gyakorlatilag csődbe ment. Ennek eredményeképpen az USA Köztársasága bejelentette, hogy együtt fognak dolgozni az AIIB-vel. Ez valójában azt jelenti, hogy a BIS (Nemzetközi Fizetések Bankja), a Világbank és az IMF is alapvető változáson megy keresztül a vezetést illetően.

"Ha csak két szót választhatnék, mely egyesíti Kínát és a világot ebben a pillanatban, az a 'strukturális reformok' volna" - így írta le a helyzetet Christine Lagarde, az IMF vezetője. Március 22-én Lagarde Pekingben azt mondta, hogy az IMF és Kína együttműködnek, hogy támogassák a "jó kormányzást... a korrupcióellensséget" és a "környezet megóvását". Felszólalását azzal fejezte be, hogy az "IMF büszke arra, hogy partnere lehet Kínának a gazdasági törekvéseiben otthon (Kínában), és a globális színtéren." Más szóval nyíltan bevallotta, hogy a korábban Washington ellenőrzése alatt álló intézménynek új vezetése van.

http://www.imf.org/external/np/speeches/2015/032215.htm?hootPostID=04d30f7ad5bf2b0254f8ecec4e15ce6a

(http://www.portfolio.hu/finanszirozas/bankok/fustologhet_amerika_kinahoz_partolnak_az_orszagok.211737.html)

Most az fog történni, hogy az új intézmények létrehozásáról és a régiek reformjáról szóló tárgyalások folytatódni fognak a következő hónapokban. Ebben az összefüggésben a nyugati országoknak és Japánnak sokkal többet kellene tenniük, mint hogy csak a régi összeesküvés struktúrákat, mint az IMF és a Világbank helyezik egy új vezetés alá. A nemzetközi pénzügyi rendszer és a gazdasági struktúra bajban van, amely nem gyógyítható egyszerűen az "elsődleges egyenleg" helyreállításával (vagyis hozzátenni még több adósságot, mint amennyi van), és a tőzsde felpumpálásával.

A megoldásnak együtt kell járnia a kormányzati pénzhez történő visszatéréssel (mint ahogy Kínában van), az adósság leírásával és a vagyonok újraelosztásával. Ahogy korábban említettük, a nyugatnak is helyettesítenie kell az adósság alapú "fejlesztési bankokat" eszközalapú jövőtervező hivatalokkal.

Miközben az Ázsiai Infrastruktúrális Befektetési Bankról szóló indítvány jó dolog, mely jól megérdemelt támogatással indul, ez az összeg mindössze 50 milliárd dollár. A világon a fejlesztések könnyen elérhetik a 7 trillió dollárnyi értéket egy év alatt, ha egy meritokratikus jövőtervező hivatalt hoznak létre. Rengetegen támogatják ezt az ötletet, és eljött az ideje annak, hogy valóra váljon.

Valamint szükség van valamiféle világszövetségre. Mindannyian ugyanazokon az óceánokon osztozunk, ugyanazt a levegőt lélegezzük be, és ugyanazon törékeny bolygón élünk. Nem tudjuk folytatni a globális anarchia és a gengszterek által irányított kormányokkal.

Ahogy az apám korabeli kanadai politikusok és diplomaták érveltek más országok vezetőivel együtt, melyeket akkor még nem irányított az összeesküvés, a nemzetközi problémákat bíróságokon és tárgyalások során kell megoldanunk, nem pedig háborúkkal és a források ellopásával. Ez jelentheti egy vénekből álló nemzetközi közösség létrehozását, mely biztosítaná a kölcsönös problémák minden fél számára nyertes módon történő megoldását.

Ez nem ugyanaz, mint a fasiszta Új Világrend globális rabszolga tábora, melyet az összeesküvés tervezett. Ez az egyes régiók nagyon laza és kölcsönösen támogató struktúrája lenne, élvezve a hagyományos szabadságot és függetlenséget. Egy titkos megállapodás már született, hogy mindig lesz egy 50/50 arányú erőviszony egyensúly kelet és nyugat között ebben az új rendszerben.

A Pentagon források viszont arra szeretnék emlékeztetni a kínaiakat, hogy Oroszország, India, Japán, az Egyesült Államok és más országok összefognának a kínai hegemónia vagy megfélemlítés bármilyen jelére.

A kínaiak tudják ezt, és gyakran ismétlik, hogy csak méltányos részesedést akarnak a világban, melyet a 20. század során megtagadtak tőlük.

Tehát úgy tűnik, hogy jelenleg nincs alapvető akadálya a kazár kort követő világbékének és jólétnek. Az emberiség hamarosan megszabadul a  sátánimádó, beltenyésztett, hikszoszi (kazár) családok hordájának több ezer évnyi rabszolgaságától. A Zsidók, akiket több ezer éve kényszerítenek a rituális kasztrációra (körülmetélés), ami a rabszolga állapot egy szimbóluma, hamarosan szabadok lesznek.

A kazár, sátánimádó összeesküvés családok, akik a világ pénzügyi rendszerét irányították, ezt nem fogják fel. Több forrás is megerősítette, hogy lesz egy összehangolt kísérlet, hogy megpróbálják kirobbantani a 3. Világháborút a Zsidó húsvéti ünnep során, mely április 3-a és 11-ike közöt zajlik ebben az évben. Egy "Rothschild kísérletet, hogy nukleáris háborút kezdjenek Oroszországgal", már megakadályoztak, Pentagon források szerint. Összesen hat nukleáris fegyvert akadályoztak meg abban, hogy kilőjék őket, a források szerint.

Azonban nem minden provokációt fognak tudni megállítani. Miközben ez a hírlevél megjelenik, Pentagonból érkezett e-mail-ekből kiderült, hogy négy norvég vadászgépet lőttek le, állítólag az oroszok. Nem számít, hogy mi történik, az oroszokat, a kínaiakat, a Pentagont és a világ egyéb fegyveres erőit nem fogják belehajszolni abba, hogy kirobbantsanak egy világháborút. Ez nem fog megtörténni, nem számít, hogy milyen keményen dolgoznak ezek a vallási fanatikusok, hogy megpróbálják.

Sok kísérlet lesz, hogy megijesszék a Zsidókat és más népeket, hogy behódoljanak. A kazárok által irányította sajtóban ennek több jelét is látjuk. Az egyik egy figyelmeztetés, hogy az "európai Zsidókat" meg fogják támadni. Ezek a támadók nem "Muszlim fundamentalisták" lesznek, hanem a kazárok által felbérelt orgyilkosok, mivel dühösek amiatt, hogy az európai Zsidó rabszolgáik engedetlenné váltak.

Az amerikai japán nagykövet, Caroline Kennedy elleni halálos fenyegetések szintén részei a kazár kampánynak, hogy akadályozzák a nem kazárok által irányított pénzügyi rendszer szervezetét. Michelle Obama március 20-án Japánban volt, miközben a brit Károly herceg Washingtonban járt. Talán nem áll messze az igazságtól, hogy Obama feleségét mintegy túszként hozták ide (Japánba) Károly biztonságának szavatolására, miközben egyezményeket írt alá Washingtonban.

Szintén rendkívüli óvatosságra lesz szükség a kazárok ősi szülőföldjén Ukrajnában és Oroszországban az elkövetkező napokban. A legaggasztóbb fejleménynek az orosz elnök, Vlagyimir Putyin cseréje tűnik egy másik férfival. Valójában az orosz FSB forrásai azt mondták e sorok írójának, hogy ez a legújabb Putyin eddig már a harmadik. Az alábbi oldalon olvasható cikk közepén három fénykép található "Putyinról".

http://communitarian.ru/publikacii/skrytaya_storona_vlasti/

A füle mindhárom esetben egyértelműen különbözik, ami azt mutatja, hogy ez nem ugyanaz az ember. Csak remélni tudjuk, hogy mindössze Putyin hasonmásokat használtak a biztonsága érdekében, vagy ezek csak számítógépes grafikai dezinformációk. Ugyanakkor az orosz források szerint ezeket a Putyinokat titkos kezek irányítják egy ismeretlen cél érdekében. Ennek ellenére az orosz források megnyugtattak bennünket, hogy az orosz fegyveres erőket, bár hevesen fogják védeni a hazájukat, soha nem fogják tudni belerángatni egy világháborúba.

Azt is érdemes megjegyezni, hogy Barack Obama amerikai elnök nyilvánossá tette azon véleményét, hogy szerinte Benjamin Netanjahu nem akar békét a palesztinokkal. Ez azt jelenti, hogy Izrael el fogja veszíteni támogatását az Egyesült Államokban, és így megszűnik életképes állam lenni, hacsak nem érnek el nagyon gyorsan egy békemegállapodást.

50 évnyi hazudozás után, hogy ők békét szeretnének, már nem hisz senki az izraelieknek. Az izraelieknek abba kell hagyniuk azt is, hogy a kazár irányítóik propagandájában hisznek, mivel az egész világ arra vár, hogy ezt tegyék. Ez egyszerűen egy bűncselekmény, amely olyan magas szintű gengsztereket érint, akik még csak nem is Zsidók, hanem valójában Baált imádják, vagy nevezzük inkább Sátánnak.

A másik dolog, amit az izraelieknek és a Zsidóknak meg kell tanulniuk, hogy nincs olyan dolog, mint a gójok. Isten nem választhat egyetlen embert, mindannyian Isten gyermekei vagyunk. Az egyedüli emberek, akik őket választották, a sátánimádó, ősi beltenyésztett emberi rabszolgatartó családok voltak.

Arra készülünk, hogy szabadok legyünk, nincs mitől félnünk. A világ azért van, hogy segítsen, nem azért, hogy bántson. A hosszú rémálom a végéhez közeledik.

Benjamin Fulford

Benjamin Fulford tudósítóként dolgozott Japánban a Knight Ridder, az International Financing Review, a Nihon Keizai Shimbun angol kiadásánál, és a South China Morning Post számára, mielőtt a Forbes magazinhoz került, ahol ő volt az ázsiai iroda vezetője 1998 és 2005 között. Oknyomozó riportjait botrányok követték a japán kormányban és az üzleti világban. Miután elhagyta a Forbes-ot, egy könyvsorozatot írt japán nyelven, melyek közül néhány bestseller lett, majd elkezdett az interneten is publikálni.
Forrás: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/03/a-kazar-satanistak-az-okluket-razzak.html#.VROt0uGYE18


2015. március 19., csütörtök

Napfogyatkozás - Különleges energiák - Mihály arkangyal 03.19

 Különleges napoknak néztek elébe, különleges energiákkal.
Ti is érzitek, hogy ez a mostani napfogyatkozás nem egy hétköznapi esemény lesz. Pontosan az Északi-sark felett lesz látható a teljes napfogyatkozás - vagyis a Hold árnyéka az Északi-sark felett fog elvonulni. Ezzel is jelezvén, hogy ideje végre kiegyenlítődnie a férfi és női aspektusoknak a Földön. Egy különleges portál fog nyílni az esemény alatt, ami összeköttetésben lesz az Északi-sarkon lévő belső földi kapuval
 
 
 
 
Napfogyatkozás - Különleges energiák
 Mihály arkangyal  üzenete
2015.03.19
 
Drága Fénylelkek! 
Az elkövetkező napokban nagyobb energiákra számíthattok. Ez kisebb-nagyobb rosszullétekkel járhat - fizikaiságotokból kifolyólag. Mennyei Teremtőnk ajándéka ez számotokra. Fogadjátok be szeretettel fénytestetekbe.

Különleges napoknak néztek elébe, különleges energiákkal.
Ti is érzitek, hogy ez a mostani napfogyatkozás nem egy hétköznapi esemény lesz. Pontosan az Északi-sark felett lesz látható a teljes napfogyatkozás - vagyis a Hold árnyéka az Északi-sark felett fog elvonulni. Ezzel is jelezvén, hogy ideje végre kiegyenlítődnie a férfi és női aspektusoknak a Földön. Egy különleges portál fog nyílni az esemény alatt, ami összeköttetésben lesz az Északi-sarkon lévő belső földi kapuval.

Belső földi fivéreitek és nővéreitek ezen kapun és portálon keresztül áldásukat küldik szét, és biztosítanak feltétel nélküli szeretetükről mindannyiótokat.
Csendesedjetek el, meditáljatok, koncentráljatok a belső földi testvéreitekre, és ha úgy gondolják, hogy szívetek tényleg feltétel nélküli, akkor lehetőséget kaptok, hogy kapcsolatba kerüljetek velük. Természetesen máskor is kapcsolatba léphetnek veletek, de ezen idő alatt könnyebb lesz számukra és számotokra is a kapcsolatfelvétel lehetősége.
 
 A napéjegyenlőség idején ha tehetitek, legyetek a szabadban, harmóniában és szeretetben egymással. Élvezzétek ennek a napnak a különleges energiáit. Engedjétek, hogy átjárják testeteket.
A Nap és Holdfogyatkozás valamint a napéjegyenlőség után pedig rohamos változások következnek. A felemelkedés új energiái sokatok életében megfognak mutatkozni.
Vessétek le régi energiamintáitokat és öltsétek magatokra új fényruháitokat. Tükrözzétek kifelé a világnak belső létállapototok. Árasszátok magatokból a szeretetet, a belső békét, a harmóniát.
Hallgassatok mindig belső hangotokra és szívetek szavára. Sose hagyjátok, hogy bárki bármiben is befolyásolja döntéseiteket, hiszen minden döntésetekkel saját tapasztalataitokat szerzitek. Ti döntötök arról, hogy mikor mit akartok megtapasztalni, és mit akartok valóságként megélni. Mások döntései - és ezáltal tapasztalatai - nem biztos, hogy egyeznek azzal, amit ti szeretnétek megélni, látni, tapasztalni. Mindig jusson eszetekbe, hogy Ti magatok irányítjátok életeteket. Ti magatok teremtitek meg jeleneteket, és jövőtöket egyaránt gondolataitok által. 
Figyeljetek oda jobban a gondolataitokra, mert az ellenőrizetlen gondolataitok is ugyanúgy megteremtik a jelen pillanatotokat, akárcsak azok, amit tudatosan gondoltok.
 
Amíg valaki nem fogadja el, hogy gondolatainak teremtő ereje van, addig eleinte az ellenőrizetlen gondolatai fogják teremteni a körülötte lévő valóságot, vagy a kollektív tudat ereje, amit sajnos sokan most is elfogadnak attól függetlenül, hogy szolgálja-e az érdeküket, vagy sem. Gondolok itt most azokra a negatív, bomlasztó energiákra, amit kollektíven hoztok létre. Nézzetek csak körül. Nap mint nap gyűlölködtök, ítélkeztek embertársaitok felett, kioltjátok egymás és más élőlények életét, szennyezitek a környezeteteket és ezzel Gaia Földanyát is... és még lehetne sorolni. Mindezt azért, mert kollektíven eldöntöttétek, hogy ez a "normális" viselkedés és sodródtok az árral - legtöbben legalábbis. Bármikor dönthetnétek másképpen is, hiszen a Teremtő megadta nektek a szabad akarat örök érvényű ajándékát... 
A kollektív tudat is a jelenlegi 3.dimenzióban dualitásban van, egyszóval eldönthetitek szabad akaratotok által, hogy mit teremtetek meg vele, és mit tapasztaltok meg kollektíven. 
Ezért kéne minél többeteknek végre összefogni (EGYségben), és arra koncentrálni, hogy egyénileg és kollektív tudattal is békét teremtsetek a világban. Képesek vagytok rá. Fogjátok meg egymás kezét. Válasszátok a boldogságot, az örömöt, a szeretetet, és világotok megváltozik körülöttetek. 
Oltalmazó kardom kísér benneteket utatokon Szeretett Fényeim!
Mihály arkangyal
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről.

2015. március 12., csütörtök

Egy kivándorolt őszinte vallomása


Elhagyjuk az országunkat, egy másik nemzet pénzén élünk, egy másik nemzet erkölcsei szerint, és a gyermekeinket is így neveljük. Hova vezet mindez? Talán oda, hogy a gyerekem sose fogja megtudni, milyen magyar földön élni, hogy milyen magyarnak lenni, hogy mit jelent a hazaszeretet!
Nem is egy, hanem két kivándorolt írását olvashatjuk alább.

 

Egy kivándorolt őszinte vallomása



„Olvasgatom a cikkeket és rá kellett jönnöm, az élete mindenkinek egyfelé tart. Mindenki ugyanazt akarja, és mindenki ugyan azt csinálja. Mindenki létbiztonságot akar, ezért mindenki keményen dolgozik - utcát söpör, takarít, mérnök, stb. - , és mindenki ezt tanítja a gyermekének, gyermekeinek is.
Látod fiam, én minden reggel munkába megyek, keményen dolgozom a megélhetésért, mindenünk megvan – kocsi, ház, pénz, nyaralás, stb.-, ha majd Te is elég sokat tanulsz és dolgozol Te is meg tudsz majd mindent VENNI. Milyen érdekes, ugye? Venni és nem teremteni!
Elhagyjuk az országunkat, egy másik nemzet pénzén élünk, egy másik nemzet erkölcsei szerint, és a gyermekeinket is így neveljük. Hova vezet mindez? Talán oda, hogy a gyerekem sose fogja megtudni, milyen magyar földön élni, hogy milyen magyarnak lenni, hogy mit jelent a hazaszeretet!

Ahol most élsz, sosem lesz a hazád
Joggal merül fel mindenkiben a gondolat, hogy Magyarország mit adott nekem, hiszen csak nyomorogtunk, nem tudtunk megélni egyik hónapról a másikra sem. Hát igen, vannak rossz oldalai a dolgoknak, de felmerül bárkiben is, hogy Ő mit adott a földjének, mely születésétől a haláláig az övé lesz?
Ahol most élsz, mint határátkelő, sose lesz a hazád, sose fog befogadni, még ha TE most azt is hiszed. Mindig idegen leszel, de a szülőföldeden történjen bármi is, Te mindig Otthon vagy.
Odáig jutottam, hogy nap mint nap teszem fel akár többször is a kérdést magamnak, MIT KERESEK ÉN ITT? Van otthon házam, földem, barátaim, rokonaim, családom, mit csinálok még itt? Aztán jön a hirtelen felismerés, hogy az ég egy világon semmit.

A család hiánya
Keresem a pénzt, hogy haza tudjak látogatni a családomhoz, hogy segíthessem őket, hogy segíthessek magamon a gyerekemen, a szomszédon, stb. De valóban segítek nekik? Hisz nem vagyok velük, nem beszélek velük, nem találkozom velük, csak küldöm a pénzt, hogy vegyétek meg, amire csak szükségetek van.
Nem baj hogy én már fél éve vagy talán egy éve se beszéltem és láttam az anyámat, a mamámat, a gyerekemet is csak félévente. Meghalnak a rokonaim, a szüleim, a barátaim, és én hazaugrok a szertartásra, ha van rá lehetőségem.
Ha nincs rá mód, azt mindenki értse meg, mert nekem dolgoznom kell, hogy a temetési költségeket ki tudjátok fizetni. De egy szót nem váltottam velük az elmúlt időbe, nem simogattam anyám arcát, nem búcsúztam el a nagyitól és a legjobb barátom is úgy ment el, hogy nem tudtam vele beszélni.
Mindez MIÉRT? A pénzért, hogy a családom jól éljen. És valóban jól él? Van pénzük, kocsijuk, házuk, nincs adósságuk és jól élnek. Csak egy valamit nem tudnak megvenni, engem, az együttlétet, a családot, a szeretetet.
Rájövök arra, hogy én tettem ezt velük, az én hibám, hogy anyámtól nem tudtam elbúcsúzni, hogy nem tudom a nagyinak megköszönni a finom sütiket és az én hibám, hogy a fiam 18 évesen teng-leng a világban, mert fogalma nincs, mit csináljon, hisz én küldöm a pénzt, hogy vegye meg ezt is azt is.
Ha én otthon maradok, együtt nyomorgunk, akkor a fiam most tudná, hogy hogyan kell az állatokkal bánni, növényt termeszteni, az édesanyám tudná, hogy mennyire hálás vagyok neki, stb.

Hát igen, kell a pénz, de mire?
Gondoljuk csak végig! A gyerekemet ugyanerre nevelem, ugyan abba az életbe kényszerítem bele, amiben én élek jelenleg, és Ő is megtapasztalja majd, milyen sok pénzzel, de család nélkül, igazi szeretet nélkül élni.
Hány határátkelő élte már át azt, amikor az otthon maradt testvérének gyermeke született, vagy a barátja megnősült? Nagyon sokan ismerjük ezt az érzést és mindig elmondjuk, de kár, hogy nem tudtam ott lenni.
A pénz utáni hajsza, a jobblét elvesz tőlünk mindent, ami igazán fontos. Az lenne a fontos, hogy együtt legyünk jóban-rosszban, hogy egymást támogassuk, segítsük, oltalmazzuk.
Ne azt tanítsuk már a gyermekinknek, hogy milyen fontos pénzt keresned, mert ha apád beteg lesz, akkor tudod majd gyógykezeltetni, hanem azt, hogy apád előbb meggyógyul, ha Te vele vagy és szereted.

Ne menthetsz meg mindenkit, de ott vagy
Most jöhet az a rész, amikor azt mondjuk, hogy a családomat magammal viszem, stb., de mindig lesz valaki, aki ott marad, és mindig lesz valaki, akit sajnálni fogsz, és mindig lesz valaki, aki majd hazavár, és mindig lesz valaki, akinek nem az lesz a fontos, hogy Te pénzt keress, csak az, hogy vele légy.
Nem menthetsz meg mindenkit akkor sem, ha otthon vagy, nem segíthetsz mindenkinek, de ott vagy. A hiányérzeted megmarad, mindig hiányozni fog valaki vagy valami.
Hazalátogatsz, amilyen sűrűn csak tudsz, de ott lesz az a bizonyos érzés, hogy mennem kell, mert még be csekkolnom és a gép nem vár meg.
Én most hazaköltözöm, növényeket termesztek, állatokat tartok, kenyeret sütök, sajtot készítek, ellátom önmagam és a családomat egészséges friss finom ételekkel, érzésekkel szeretettel."

http://sepsivartemplom.ro/index.php/8-aktualis-bejegyzesek/109-hazakoeltoezoem 







Itt a másik írás:

A magyarok mintha minden percben azt várnák, mikor zúdul a nyakukba egy újabb vödör szar

Szabolcs története, ahogy fogalmaz, közhelyesen kezdődött – kulturális menedzser szakon végzett 2004-ben, de elhelyezkedni nem tudott, vagy ha ajánlottak is neki állást, még a diplomás minimálbért sem akarták megadni neki.
Jobb híján az építőiparban vállalt munkát, de pár év után onnan is továbbállt. Ahogy írja, hiába volt becsületes a munkáltatója, sokszor nem tudott az embereinek fizetni.
„Tulajdonképpen ez nem lett volna rossz munka, csak a jól ismert körbetartozás, ami átszövi az egész magyar építőipart ellehetetlenítette azt, hogy kiszámíthatóan meg tudjon élni az ember ebből belőle. Mert hiába dolgoztál egész hónapban, túlóráztál, vidéki "hetelős" melót vállaltál be, ha a főnök azt mondja, nem tud fizetni, bármennyire is szeretne.”
2007-ben tehát felkerekedett, és Ciprusnak vette az irányt, ahol néhány barátja is szerencsét próbált már korábban. Felszolgálóként kapott állást.
„Nem volt egy álom meló, de a fizetés nem volt rossz, volt valamennyi jatt is, ráadásul percre pontosan kaptuk meg minden hónapban a pénzünket, nyár is volt, a tenger egy kőhajításnyira volt a munkahelyemtől, szóval nem igazán panaszkodhattam.”
Volt azonban valami, amit nagyon nehezen tudott megszokni.
„Ez előtt a kalandom előtt egy nyaralástól eltekintve nem is jártam külföldön, éppen ezért nem is igazán tudtam felmérni, hogy miként vélekednek rólunk, magyarokról a világban. Itt ért először az érzés, hogy mit is jelent az, ha valaki úgymond bevándorló. Az első tapasztalatom az volt, hogy a reputációnkat nem hogy a nulláról, hanem még a nulla alól kell felépítenünk.”
Szabolcs úgy érzi, végül sikerült bizonyítania, de öt év után úgy döntött, innen is tovább áll. Angliában egy barátja hívására pályázott meg egy állást egy vidéki hotel éttermében, és 2013 óta ott dolgozik felszolgálóként. Szerinte a szigetországban az élet és az emberek sokkal kiegyensúlyozottabbak, mint otthon.
„Nincs az az űzött tekintet az emberek arcán, ami sajnos annyira jellemző lett a magyar emberekre, mintha a nap minden percében azt várnánk, hogy merről és mikor zúdul a nyakunkba egy újabb vödör szar. A hivatalokban, a bankokban, a postán emberhez méltóan beszélnek veled, és próbálnak segíteni. A beosztásban szereplő munkaóra szent és sérthetetlen, amennyiben mégis változás történik, korrekten el van számolva a túlóra.”
Fotó: Europress
A fiatalember azt írja, sokkal szerencsésebb helyzetben van, mint a legtöbb kivándorló. Magyarországon van egy kis lakása, nincsenek hitelei és nincsen családja, akit el kellene tartania. Elvileg függetlenül jöhetne-mehetne a nagyvilágban, ha akarna. De nem biztos, hogy akar.
„Elsősorban és mindenekelőtt magyar vagyok. Magyarországon születtem, és bármerre is vetődjek a nagyvilágban, mindig is oda fogok tartozni, és végül remélem, mindig oda fogok hazatérni. Bár már évek óta idegenben élek, millió dolog köt az otthonhoz, családtagok, barátok, helyek, emlékek, amiket nem akarok, és nem is fogok feladni soha. Éppen ezért mondom azt, hogy bevándorló vagyok itt Angliában. Itt élek és dolgozok, de nem ez az otthonom. Az otthonom az a kis ház, ami elé leülök beszélgetni édesapámmal, az otthonom az a város, ahol felnőttem, az otthonom az a kis konyha, ahol a nővérem kávét főz nekem reggel, az a kiskocsma, ahová beülök a barátaimmal, hogy hosszú hónapok elteltével megosszuk egymással a közben történteket. Tulajdonképpen két szóval össze tudom foglalni, hogy mi az, amiért idegenben dolgozok és nem odahaza: LÉTBIZTONSÁG és KISZÁMÍTHATÓSÁG.”
Szabolcs azt írja, ő nem gazdag, sőt, Angliában csak a kötelező minimálbért keresi, de ebből ott legalább meg tud élni.
„Nagyon sokat beszélgettem édesapámmal, hogy meddig akarom még csinálni ezt a külföldi munkát, mikor gondolom úgy, hogy haza fogok jönni végérvényesen. Sajnos azt kellett válaszolnom neki, hogy fogalmam sincs... Hogy a szerény, de biztos és kényelmes megélhetést feladni a bizonytalan, agyonhajszolt, stresszes, kiszámíthatatlanért???”
Az Angliában élő fiú egyre több olyan magyarral találkozik, akik mindent hátrahagyva jönnek el Magyarországról. Devizahitelesek, családok gyerekekkel, akik hosszú távon terveznek külföldön élni.
„Ha csak néhány tucat, vagy pár száz ember dönt úgy, hogy megpróbálkozik a külföldi munkavállalással, arra még lehet legyinteni, mondván, hogy ez mindenki személyes ügye. De amikor már nem ezrekről és tízezrekről, hanem százezrekről beszélünk, arra már nem lehet azt mondani, hogy mindenki személyes ügye - az már közügy.”
Szabolcs még ennél is tovább megy.
„Ez azt jelzi, hogy az ország irányítói nem képesek ellátni a feladatukat, nem képesek megteremteni azokat a körülményeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy egy átlag magyar család tagjai,  éljenek, dolgozzanak és felneveljék a következő generációt, és mindeközben biztonságban érezzék magukat. Hogy ismételjem magamat, ez igenis közügy, vagy sokkal inkább, és most lehet, hogy nagy szót fogok használni, tragédia.”
Szabolcs szerint a legszomorúbb az egészben, hogy míg korábban sok barátja úgy ment külföldre, hogy tervezte a hazatérést, mostanában egyre több olyan emberrel találkozik, akik inkább vissza sem néznek.
Mostanában akárkivel beszélgetek, senkiben még csak fel sem merül a hazatérés gondolata, mindenki hosszú távra rendezkedik be, kocsit vásárol, lakáshitelen gondolkodik ( mert itt bele mer vágni), eseteleg a gyermekvállalás gondolatával kacérkodik.Talán valahol az a legnagyobb baj, hogy az ország irányítói, valamint a milliárdosokká, milliomosokká tett baráti körük és az egyszerű hétköznapi emberek között hatalmas szakadék tátong. Szétszakadt az ország társadalmi struktúrája, és az a legszomorúbb az egészben, hogy elvileg azok, akiket az egyszerű emberek juttattak oda, ahol vannak, döntéshozói pozícióba, akiknek értük, az ő életük jobbá tételén kéne fáradozniuk, nagy ívben leszarják az egészet, és csak a saját önző, törtető személyes előmenetelükkel törődnek. Ez szánalmas és kiábrándító.

A belső újraindítás napja március 17.

 
 
Ahogy egyre jobban készülünk az Eseményre, szükséges végrehajtanunk a belső újraindítást. A belső újraindítás azt jelenti, hogy elengedjük az összes fizikai, energetikai, érzelmi és spirituális adósságot. Hogy megbocsássunk magunknak, és másoknak. A belső újraindítás napja 2015.03.17.
 
 
 
 
A belső újraindítás
 
Ahogy egyre jobban készülünk az Eseményre, szükséges végrehajtanunk a belső újraindítást. A belső újraindítás azt jelenti, hogy elengedjük az összes fizikai, energetikai, érzelmi és spirituális adósságot. Hogy megbocsássunk magunknak, és másoknak. A belső újraindítás napja 2015.03.17.
 
 Következésképpen ez a pénzügyi megbocsátást fogja jelenteni, amikor az emberek kritikus tömege felismeri, hogy semmivel sem tartozunk a bankoknak. Következésképpen a karma végét is fogja jelenteni, amikor az emberek kritikus tömege felismeri, hogy spirituálisan semmivel sem tartozunk az Arkhónoknak, guruknak vagy Istennek.
 
Néhány embernek nehézséget okoz, hogy megbocsásson a Cabalnak. Igazi megbocsátás csak azután fog történni a Cabal számára, ha megállítják őket abban, amit csinálnak. Addig is használhatod a dühödet építő módon, hogy segíted a bolygó felszabadításának folyamatát. Könnyebb lesz megbocsátanod a Cabalnak, ha megérted, hogy azoknak a traumáknak a hatására cselekszenek, amiket a múltban elszenvedtek. Azután, hogy meg lesznek állítva, nem az erőszak lesz a megoldás. Azok, akik már menthetetlenek, a Galaktikus Központi Napba kerülnek átalakításra, a többi pedig nehéz időszakot fog átélni a lelkiismerete miatt, amikor végre felismeri, hogy mit tett.
 
Könnyű a megbocsátás, ha megértjük, hogy mindenkinek van ezen a bolygón néhány igazán traumatikus élménye ebből vagy egy előző életből. Mindenki a saját maga módján reagál ezekre az élményekre. Elengedni a múltat és tanulni belőle, ez a kulcs az új valósághoz. Itt az idő, arra fókuszálni, hogy hogy fogunk tevékenykedni az új társadalomban. A megbocsátás által egy fajta kozmikus Szeretet fogja elárasztani bolygó felszínét, és ez az energia az, amire a fejlett földönkívüli fajoknak szükségük van, hogy űrhajóikkal landolni tudjanak az Első Kapcsolatfelvétel után. 
 
Március 17.-én, az utolsó Uránusz- Plútó kvadrát alkalmával, meditálhatsz a saját stílusodban és szenteld ezt a napot arra, hogy amennyire csak lehetséges bocsáss meg mindenért és csinálj egy belső Újraindítást. Nem fogunk egyéb globális aktiválást rendezni azon a napon, a belső Újraindítás csendben történik, Szíved legbenső terében.
 
Ez jelzi majd a Lehetőségek Ablakának lezárulását. A Fény erők folyamatos előrehaladása ezen a bolygó olyan szintű, hogy nincs szükség további Lehetőségek Ablakára az Esemény kiváltásához, bár a portál aktiválásokra továbbra is szükségünk lehet. Attól a naptól tulajdonképpen bekerülünk egy hatalmas Lehetőségek Ablakába, amely az Eseménybe fog átfordulni, amikor eljön a megfelelő idő. A hullámanalízis azt mutatja, hogy március közepétől május végéig van a legnagyobb potenciálunk az emberi történelemben.
 
Az Áttörés közel van!
 
Forrás: http://www.2012portal.blogspot.com/
Fordította:
Cobra Etheric Liberation Hungaryhttp://felemelkedes.blogspot.hu





2015. március 7., szombat

A spiritualitásról és vegetárizmusról - Bashar

Amikor erőltetitek a spiritualitást, akkor leföldeletlenek maradtok, nem tudtok gyakorlatiasak lenni, a fellegekben jártok úgymond, képtelenek lesztek a megnyilvánításra, képtelenek vagytok a dolgok leföldelésére, hamar elfáradtok és ellentmondásos módon lassabban haladhattok, mint ahogy egyébként haladnátok.




 Vegetáriánusnak kell lennem, hogy spirituális lehessek?

BASHAR válasza:

Nem. A vegetáriánus étrend magatokra erőltetése csak árthat a fejlődésnek és lelassíthatja a dolgok menetét. Amikor a spiritualitást magatokra erőltetitek abban egyáltalán nincs semmilyen spiritualitás.
Tegyetek úgy ahogy éreztek, ne azt kövessétek, amiről azt gondoljátok, hogy tennetek kellene. Helyezzétek az érzést előre. Bízzatok a test kívánságaiban/sóvárgásában. A testetek tudja,hogy mit csinál. Sokkal többet számít, hogy mennyit esztek és hogy miért is esztek, mint hogy mit esztek. A testetek tudja, hogy mire van szüksége, könnyen lehet, hogy még szüksége van bizonyos mennyiségű fehérjére. 

 Amennyiben ezt el tudjátok így fogadni, gyorsabban tudtok a vegetáriánus étrend felé haladni. Minél jobban ellenzitek a húsevést, minél inkább tekintetek rá negatívumként, paradox módon, annál
tovább fogtok abban a valóságban maradni, amelyben a testeteknek rendszeresen bizonyos húsra van szüksége, hogy leföldelt és egészséges maradjon. Ha nem vagytok szilárdan leföldelve/ megalapozva, akkor nem tudjátok elérni a magasabb energiát csak úgy, hogy gyorsan kiégtek.

 Amikor erőltetitek a spiritualitást, akkor leföldeletlenek maradtok, nem tudtok gyakorlatiasak lenni, a fellegekben jártok úgymond, képtelenek lesztek a megnyilvánításra, képtelenek vagytok a dolgok leföldelésére, hamar elfáradtok és ellentmondásos módon lassabban haladhattok, mint ahogy egyébként haladnátok. Ezért fontos azt tenni, amit a legjobbnak és helyénvalónak éreztek, azt ami a legnagyobb izgalommal/lelkesedéssel tud eltölteni benneteket abban a pillanatban, nem pedig azt amiről úgy gondoljátok, hogy tennetek kell, mert spirituálisabbnak, egészségesebbnek vagy bármi másnak vélitek.

 A spiritualitás a szívből jön, nem az elméből! A magasabb én intuitív vezetése az érzelmek, intuíció, képzelet és inspiráció formájában jön. A gondolatok pedig az elméből származnak. Azok a gondolatok, amelyek jónak érződnek igazak számotokra. Az összes negatív gondolat hamis. Ezért érződnek olyan "helytelennek". Amikor hamis gondolataitok vannak, akkor a magasabb énetek úgy üzen nektek, hogy ezeket negatív érzelmek kísérik. A hamis gondolatokat a negatív eszmék/hitrendszer hozza létre. Az összes negatív eszme hamis.

 Használjátok a negatív érzelmeket arra, hogy beazonosítsatok a hamis/negatív eszméiteket. Kérdezzétek meg magatoktól, hogy mit kellene hinnetek (milyen eszmét kellene igaznak elfogadnotok -tom) ahhoz, hogy a megfelelő módon tudjátok cselekedni. Ezután pedig
cseréljétek ki az eszmét a legpozitívabb és örömtelibbre, amit csak el tudtok képzelni (vonatkozóan arra a helyzetre).

Forrás: Facebook


2015. március 4., szerda

Valami változik - Márciusi energiák

 

 Lássuk meg, hogy mennyi minden változik minden másodpercben. Lássuk meg, hogy egyetlen dolog az, ami biztos marad az életünkben és ez az, hogy minden folyamatosan változik, áramlik, és tulajdonképpen ez az áramlás az élet lényege. A mozgásban lévő energia maga az élet! Lépj ki tudatosan az állóvízből és teremts új sorsot, új életet!




 

Márciusi energiák

 

2015 a Misztikum és a Varázslatok éve!

Már februárban elindultunk a télből a tavaszba, sötétből a fénybe, hamisból az igazba, reménytelenből a valóságosba…volt rá 28 napunk és még mindig nem érkeztünk meg. Olyan, mintha valami hátráltatna, akadályozna minket. Nem látod, nem hallod, nem tudod mi az, de érzed. Érzed te is minden sejtedben, hogy ébredni szeretne. A sejtjeid, a tudatod új életre kelt benned, olyan mintha apró finom buborékok táncolnának benned. Érzed belül és ez nagyon jó érzéssel tölt el. Belül érzed, de kint nem változik semmi sem…itt áll a változás a küszöbön, de nem tud belépni mégsem.

Próbálkozunk így is, úgy is, elindulunk erre-arra, keressük a megoldásokat. Céltalanul bolyongunk, mert igazából nem is tudjuk mit akarunk, mi csak a tavaszt akarjuk. Azt akarjuk, hogy végre kisüssön a nap, hogy áttörje a ködöt és a sötétet. Azt akarjuk, hogy a szürke minden árnyalatát felváltsa a színek kavalkádja végre. Azt akarjuk, hogy ami kint van, amit látunk, érzékelünk, életre keljen, viruljon végre. Azért akarjuk, hogy töltődjünk belőle.

Kívülről-befelé építkezünk, és ez így, most nem működhet. Nem mondhatjuk meg mi, hogy mit és hogyan akarunk, most fentről-befelé-kifelé irányba történhet minden. El kell tudjuk engedni berögzött elképzeléseinket, ragaszkodásainkat, melyek egy adott érzéshez, gondolathoz, helyhez kötnek minket. Új dolgok kellenek és ehhez el kell engedjük a régieket.

Valami változik, folyamatosan és egyfolytában…de hogy mi az, azt nem látjuk, nem láthatjuk. Érezhetjük és tudhatjuk. Elhihetjük, és bízhatunk benne. A Mindenség a nagy és mi csak a kicsik vagyunk benne! Lássuk ezt meg, fogadjuk el és álljunk készen végre, hogy ő irányítson minket. Csukjuk be a szemünket, hogy tisztábban láthassunk végre! Álljunk meg egy pillanatra a mindennapok rohanása közepette. Nyissuk meg éber érzékelésünket és figyeljünk befelé végre. Lássuk meg, hogy mennyi minden változik minden másodpercben. Lássuk meg, hogy egyetlen dolog az, ami biztos marad az életünkben és ez az, hogy minden folyamatosan változik, áramlik, és tulajdonképpen ez az áramlás az élet lényege. A mozgásban lévő energia maga az élet!
Lépj ki tudatosan az állóvízből és teremts új sorsot, új életet!

A növények is minden tavasszal újjá élednek. Nem ugyanazok a virágok pompáznak majd akiket tavaly láthattunk meg. A tavalyi elhalt, a növény elengedte, hogy új lehessen helyette. te is tedd ezt. Engedj el most mindent, ami már nem szolgál téged, és kezdj most tiszta lappal új életet! Ez a tavasz üzenete.





Ha szeretnéd ezt a változást, akkor mondogasd az alábbi oldást vagy mantrát, hogy segítsen neked, hogy könnyebb legyen: 


Már látom, hogy nem tudok a múlton változtatni, hogy bármit is teszek az olyan, amilyen. Így talán többet nem tehetek, mint hogy elengedem. Elismerem olyannak, amilyen. Megköszönöm, hogy eddig elkísért engem és elengedem, tovább lépek. Itt és most a változást választom, megengedem magamnak, hogy gondolataim végre elcsendesedjenek, letisztuljanak.

Úgy döntök, hogy új sorsot írok magamnak. A változást, egy új sorsot választok és tudom, hiszem, hogy megérdemlem. Megtehetem ezt, hiszen ahhoz, hogy megtörténjen, rendelkezésemre áll minden. Képes vagyok elköteleződni, az irányítást önmagam és mások felett feladni, megengedni, hogy a dolgok úgy történjenek, ahogy azoknak történniük kell. Már tudom, látom mi a dolgom az életben, megéreztem mi a feladatom. Az a feladat, amit nekem szántak, amivel engem felruháztak, csakis nekem szántak, amikor útnak indítottak. Vállalom!

Már tudom, hogy a testemen, érzéseimen, gondolataimon kívül valami sokkal több is vagyok…a LÉLEK vagyok, fizikai testben. Ma már belátom, hogy ahhoz, hogy én odatartozhassak másokhoz, és ők hozzám tartozhassanak, a másikat el kell fogadnom. Meg kell látnom benne ŐT, a minden történet és viselkedés mögött megbújó lényeget. Egyértelműen érzem, hogy ahhoz, hogy a változás megtörténjen, nekem is sok mindent fel kell adnom! Kegyelmet kérek most a Teremtőtől. Akaratomat most önmagam felé fordítom, legyen bennem annyi alázat önmagammal szemben, hogy feladom a személyes elképzelésemet, akaratomat, irányításomat. Térdere borulok és feladom. Feladom, hogy valami történhessen, hogy az energia végre megfordulhasson. Hogy kifelé helyett-befelé legyen, hogy képes legyek megengedni, hogy minden fentről és bentről történhessen.

Feladom most a harcot, amit magammal vívtam. Már belátom, hogy nincs túl sok értelme. Harcom, melynek lényege, hogy bizonyítsam tökéletlenségemet, önmagamat bántsam, ostorozzam, felesleges. A Mindenség teremtett, küldött engem, hogy valamit megtegyek, hogy megnyissam a szívemet és szeressek. A mai naptól ezt teszem. Pont úgy ahogy éppen tudom, árasztom, megosztom a szeretetemet. Már érzem, hogy miért is teszem ezt! A Lélek Fénye bennem szétáradt és betölt engem.

Már emlékszem…emlékszem mindenre, az Egységre. Az Egységre ahonnan indultunk, ahol mind együtt voltunk, ahol megfogva egymás kezét, elindultunk. Elindultunk, hogy megérkezzünk, hogy segítsünk, hogy szeressünk, hogy emlékezzünk, és hogy valami igazán különlegeset véghez vigyünk. Ezért jöttünk! Egységből-egységbe érkeztünk. Itt vagyunk.

Vannak történeteink, gondolataink, érzéseink. És van valami, ami más, ami ennél több, ami folyton változik. Az energia, ami meghatároz mindenkit és mindent. Én mostantól a változást választom, azt választom, hogy én is energiaként mozgok, az energiák áramlásával együtt haladok. Így leszek mindig jókor-jó helyen és jó időben. Így válik valóra minden. Így lehetek önmagam, az akinek valójában születtem.

A Változást választom, hogy tovább léphessek és boldog, kiegyensúlyozott, könnyed és szeretettel teli életet élhessek! Engedem, hogy megtörténjen! Kegyelmet adok magamnak, elengedem a régit és beengedem az újat az életembe! Készen állok a változásra…történjen!
Csodálatos Márciust kívánok nektek: Váradi Andrea

http://talentumok.com/gondolatok-irasok-idezetek/marciusi-energiak/