2015. március 12., csütörtök

A belső újraindítás napja március 17.

 
 
Ahogy egyre jobban készülünk az Eseményre, szükséges végrehajtanunk a belső újraindítást. A belső újraindítás azt jelenti, hogy elengedjük az összes fizikai, energetikai, érzelmi és spirituális adósságot. Hogy megbocsássunk magunknak, és másoknak. A belső újraindítás napja 2015.03.17.
 
 
 
 
A belső újraindítás
 
Ahogy egyre jobban készülünk az Eseményre, szükséges végrehajtanunk a belső újraindítást. A belső újraindítás azt jelenti, hogy elengedjük az összes fizikai, energetikai, érzelmi és spirituális adósságot. Hogy megbocsássunk magunknak, és másoknak. A belső újraindítás napja 2015.03.17.
 
 Következésképpen ez a pénzügyi megbocsátást fogja jelenteni, amikor az emberek kritikus tömege felismeri, hogy semmivel sem tartozunk a bankoknak. Következésképpen a karma végét is fogja jelenteni, amikor az emberek kritikus tömege felismeri, hogy spirituálisan semmivel sem tartozunk az Arkhónoknak, guruknak vagy Istennek.
 
Néhány embernek nehézséget okoz, hogy megbocsásson a Cabalnak. Igazi megbocsátás csak azután fog történni a Cabal számára, ha megállítják őket abban, amit csinálnak. Addig is használhatod a dühödet építő módon, hogy segíted a bolygó felszabadításának folyamatát. Könnyebb lesz megbocsátanod a Cabalnak, ha megérted, hogy azoknak a traumáknak a hatására cselekszenek, amiket a múltban elszenvedtek. Azután, hogy meg lesznek állítva, nem az erőszak lesz a megoldás. Azok, akik már menthetetlenek, a Galaktikus Központi Napba kerülnek átalakításra, a többi pedig nehéz időszakot fog átélni a lelkiismerete miatt, amikor végre felismeri, hogy mit tett.
 
Könnyű a megbocsátás, ha megértjük, hogy mindenkinek van ezen a bolygón néhány igazán traumatikus élménye ebből vagy egy előző életből. Mindenki a saját maga módján reagál ezekre az élményekre. Elengedni a múltat és tanulni belőle, ez a kulcs az új valósághoz. Itt az idő, arra fókuszálni, hogy hogy fogunk tevékenykedni az új társadalomban. A megbocsátás által egy fajta kozmikus Szeretet fogja elárasztani bolygó felszínét, és ez az energia az, amire a fejlett földönkívüli fajoknak szükségük van, hogy űrhajóikkal landolni tudjanak az Első Kapcsolatfelvétel után. 
 
Március 17.-én, az utolsó Uránusz- Plútó kvadrát alkalmával, meditálhatsz a saját stílusodban és szenteld ezt a napot arra, hogy amennyire csak lehetséges bocsáss meg mindenért és csinálj egy belső Újraindítást. Nem fogunk egyéb globális aktiválást rendezni azon a napon, a belső Újraindítás csendben történik, Szíved legbenső terében.
 
Ez jelzi majd a Lehetőségek Ablakának lezárulását. A Fény erők folyamatos előrehaladása ezen a bolygó olyan szintű, hogy nincs szükség további Lehetőségek Ablakára az Esemény kiváltásához, bár a portál aktiválásokra továbbra is szükségünk lehet. Attól a naptól tulajdonképpen bekerülünk egy hatalmas Lehetőségek Ablakába, amely az Eseménybe fog átfordulni, amikor eljön a megfelelő idő. A hullámanalízis azt mutatja, hogy március közepétől május végéig van a legnagyobb potenciálunk az emberi történelemben.
 
Az Áttörés közel van!
 
Forrás: http://www.2012portal.blogspot.com/
Fordította:
Cobra Etheric Liberation Hungaryhttp://felemelkedes.blogspot.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése