2015. március 7., szombat

A spiritualitásról és vegetárizmusról - Bashar

Amikor erőltetitek a spiritualitást, akkor leföldeletlenek maradtok, nem tudtok gyakorlatiasak lenni, a fellegekben jártok úgymond, képtelenek lesztek a megnyilvánításra, képtelenek vagytok a dolgok leföldelésére, hamar elfáradtok és ellentmondásos módon lassabban haladhattok, mint ahogy egyébként haladnátok.




 Vegetáriánusnak kell lennem, hogy spirituális lehessek?

BASHAR válasza:

Nem. A vegetáriánus étrend magatokra erőltetése csak árthat a fejlődésnek és lelassíthatja a dolgok menetét. Amikor a spiritualitást magatokra erőltetitek abban egyáltalán nincs semmilyen spiritualitás.
Tegyetek úgy ahogy éreztek, ne azt kövessétek, amiről azt gondoljátok, hogy tennetek kellene. Helyezzétek az érzést előre. Bízzatok a test kívánságaiban/sóvárgásában. A testetek tudja,hogy mit csinál. Sokkal többet számít, hogy mennyit esztek és hogy miért is esztek, mint hogy mit esztek. A testetek tudja, hogy mire van szüksége, könnyen lehet, hogy még szüksége van bizonyos mennyiségű fehérjére. 

 Amennyiben ezt el tudjátok így fogadni, gyorsabban tudtok a vegetáriánus étrend felé haladni. Minél jobban ellenzitek a húsevést, minél inkább tekintetek rá negatívumként, paradox módon, annál
tovább fogtok abban a valóságban maradni, amelyben a testeteknek rendszeresen bizonyos húsra van szüksége, hogy leföldelt és egészséges maradjon. Ha nem vagytok szilárdan leföldelve/ megalapozva, akkor nem tudjátok elérni a magasabb energiát csak úgy, hogy gyorsan kiégtek.

 Amikor erőltetitek a spiritualitást, akkor leföldeletlenek maradtok, nem tudtok gyakorlatiasak lenni, a fellegekben jártok úgymond, képtelenek lesztek a megnyilvánításra, képtelenek vagytok a dolgok leföldelésére, hamar elfáradtok és ellentmondásos módon lassabban haladhattok, mint ahogy egyébként haladnátok. Ezért fontos azt tenni, amit a legjobbnak és helyénvalónak éreztek, azt ami a legnagyobb izgalommal/lelkesedéssel tud eltölteni benneteket abban a pillanatban, nem pedig azt amiről úgy gondoljátok, hogy tennetek kell, mert spirituálisabbnak, egészségesebbnek vagy bármi másnak vélitek.

 A spiritualitás a szívből jön, nem az elméből! A magasabb én intuitív vezetése az érzelmek, intuíció, képzelet és inspiráció formájában jön. A gondolatok pedig az elméből származnak. Azok a gondolatok, amelyek jónak érződnek igazak számotokra. Az összes negatív gondolat hamis. Ezért érződnek olyan "helytelennek". Amikor hamis gondolataitok vannak, akkor a magasabb énetek úgy üzen nektek, hogy ezeket negatív érzelmek kísérik. A hamis gondolatokat a negatív eszmék/hitrendszer hozza létre. Az összes negatív eszme hamis.

 Használjátok a negatív érzelmeket arra, hogy beazonosítsatok a hamis/negatív eszméiteket. Kérdezzétek meg magatoktól, hogy mit kellene hinnetek (milyen eszmét kellene igaznak elfogadnotok -tom) ahhoz, hogy a megfelelő módon tudjátok cselekedni. Ezután pedig
cseréljétek ki az eszmét a legpozitívabb és örömtelibbre, amit csak el tudtok képzelni (vonatkozóan arra a helyzetre).

Forrás: Facebook


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése