2015. december 21., hétfő

Működő ingyen energia, amit bárki megépíthet - QEG



Már két éve, hogy megosztottama QEG készülékről egy cikket.  Külföldön már építgetik. Van róla több videó a neten. Azóta semmi hír a magyar vonatkozásról.  A magyarokat nem érdekli a téma?

2015. július 26.

MŰKÖDŐ INGYEN ENERGIA, AMIT BÁRKI MEGÉPÍTHET!


Megerősítést nyert, hogy a Fix the World Team egy működő ingyen többletenergia készüléket készített, az úgynevezett
 Kvantum Energia Generátor(QEG).energy
Egy átlagos modern háztartásnak 5-10 kW teljesítményre van szüksége a működéshez. Egy hagyományos generátornak 15 kW-ra van szüksége 10 kW energia előállításához. Hogy előállítsuk ezt a teljesítményt, gázra, gázolajra, propánra, szénre vagy más termékre van szükségünk, mely az olaj- és energiagipar nyereségét növeli. 
130 évvel ezelőtt Nikola Tesla feltalált és szabadalmaztatott egy energia generátort. Ez egy rezonancia gép, melynek mindössze 1 kW bemeneti teljesítményre van szüksége 10 kW kimeneti teljesítmény előállításához. A szabadalmai most már teljesen nyilvánosak. A Fix the World Organization reprodukálta Tesla tervét néhány modern trükkel, hogy létrehozza ugyanazt az eredményt. 
A Kvantum Energia Generátor 10 kW teljesítményt nyújt, kevesebb, mint 1 kW bemeneti teljesítménnyel, amely ellátja önmagát. Ez a technológia most ingyen az emberiség rendelkezésére áll. Nyílt forrásúvá tették a teljes körű útmutatót, felhasználói kézikönyvet, rajzokat és alkatrész listát bárki számára, hogy reprodukálni tudják ugyanezt az eredményt.
A dokumentáció itt megtekinthető és letölthető: http://issuu.com

 A Fény erők azt kérték, hogy minél több Esemény támogató csoport építse meg a saját QEG készülékét, amilyen gyorsan csak lehetséges. Ezek a csoportok mint átalakulási csomópontok fognak működni, melyek segítenek a bolygószintű átmenetben egy új, többletenergia rendszereket használó társadalomba.
[adsense] A QEG nem az egyetlen többletenergia eszköz, amely meg fog jelenni. Sokkal több projekt készülődik a színfalak mögött, az előállító és értékesítési hálózatokban egészen szervezett szinteken, a garázsoktól kezdve a gépműhelyekig és a globális vállalatokig. Ha valaki rendelkezik nagy volumenű termelési vagy forgalmazási kapacitásokkal, lépjen kapcsolatba cobraresistance@gmail.com címen, és részese lehet az egyik folyamatban lévő projektnek.


2 megjegyzés:

  1. Nem kell fizetned az Energiáért! Minden helyettesithető!
    Fütés a gáz a melegviz és mennyi minden müködik energiával !
    Az autoktól kezdve mindenhez energia kell...
    Számolld ki ,mennyibe került ez havonta,évente neked ?
    Rövidesen összedölnek a multik ! A kormányok ..
    Végük van..
    A háttérhatalomnak befellegzett...
    2016. A SZABADSÁG éve!

    VálaszTörlés
  2. Azért várjál csak.Plusz politikai vezető és kormány is kell,még egy tyúkolban is vannak szabályok akkor egy modern civilizációnak nem kell kormány? Dehogy nem,szabályok is kellenek de mindent máshogy kell müködtettnin

    VálaszTörlés