2015. szeptember 2., szerda

Vagy elfogadod ezt a tényt - Meleron 09.02.




..HOGY EGY SZEBB ÉS JOBB VILÁGOT AKARTÁL..SOKAKKAL EGYÜTT..... EZÉRT MEG KELL KÜZDENI ... egy más szinten más módszerekkel is..




" VAGY ELFOGADOD EZT A TÉNYT, VAGY .... MÁS UTAT KAPSZ !

- Azzal , hogy felvállalod, hogy különféle módszerekkel nyilvánosan vagy ..incognitóban segíted az ébredő embervilágot.... felhívod magadra a figyelmet a neg. oldal felől .
Ez ÍGY TERMÉSZETES ! Ezért kapod a rengeteg e világi és nem e világi figyelő lényt magad mellé vagy épp a támadásokat, a harcokat ...testedre vagy épp éteri szintjeiden ..
DE A MELLETT, HOGY NÉHA EZ KÍNKESERVES ...néha pedig az életed múlik rajta a Földön .. megéri ..
MEGÉRI ..MERT...EZ AZ ÚT EZZEL JÁR....nincs olyan, hogy "ó én csak jót adok másoknak nekem a jó jár ".. ilyen nincs... !!!
KIKÉPZŐ TÁMADÁSOK JÁRNAK MELLÉ ..
Sokszor szóltam már erről, de újra... mert sokan most értetek erre a szintre.....
MINDEN TÁMADÁST AMIT KAPSZ ..A LELKED ENGEDÉLYEZ TESTED FELE...
ENGEDI .... ILLETVE NEM GÁTOLJA ISTENI SZINTŰ ERŐTÁRÁVAL..MERT AZ EMBER RÉSZEDNEK IS MEG KELL TAPASZTALNIA !!!!!
Az Ember részed-tested, idegrendszered.... mind egy kis védettebb burokban élt eddig.... most kapod igazán a MINDENT a nyakadba...
Ha azt várod, hogy "ó mikor lesz ennek vége , mikor lesz már csak béke és szép és jó "..akkor még nem állsz készen arra, hogy ELFOGADD.... EZ A TÖRTÉNET...NEM CSAK RÓLAD SZÓL!!!
ARRÓL..HOGY EGY SZEBB ÉS JOBB VILÁGOT AKARTÁL..SOKAKKAL EGYÜTT..... EZÉRT MEG KELL KÜZDENI ... egy más szinten más módszerekkel is.... Földön , Égen ..mindennapokban és misztikus utadon is...!
Amit eddig nyomtak beléd éveken át, hogy jön az aranykor..dátum szerint egy hódefullszuper dimenziókapunyitás...meg hálelúja itt a szeretet világa..
Na ezt kapod éppen ..csak épp nem egy villanásra....
A dimenziók benned és körülötted vannak ..ahogy a kapuk is.. ahogy a szép és a jó is..de ugyanúgy benned is benned van rengeteg neg. dolog... ha akarod ha nem így vagy teremtve... két összetevős Yin-Yang lény vagy..
de, hogy melyik út fele mész ..az Rajtad áll ..
Ne ítéld el aki nem a fényt nyalja...csak fogadd el ... Ők épp azért vannak, hogy..Te tehesd és tudd merre akarsz menni ...
és még mindíg újra és újra.. aki Téged támad...életedre tör..vagy megállítani akar...vagy érzed... súlyosabb gátakat szab számodra... vagy szeretteidnek .. NEM KELL A SZERETET NEVÉBE TŰRNÖD... NEM MÁRTÍRNAK ÉRKEZTÉL ÉS TOVÁBBRA SEM AZ VAGY....
AZ ÖNVÉDELMED ...AZ ELSŐ ..HISZEN HA TE NEM LÉTEZNÉL ..A FÖLD MA NEM AZ LENNE AMINEK LENNIE KELL AZ EMBERISÉG NEM OLYAN LENNE AMILYEN ÉS NEM TUDNA VÁLTOZNI ...A VILÁG AZZÁ AMIVÉ ... A NAGYOBB SZÁZALÉKA VÁLTOZNI SZERETNE..
SEGÍTSD AKI KÉRI .....ÉS HAGYD BÉKÉN AKI NEM ...
szép erőket ! mára is...
(Meleron) "



Nem mindegy



" ..nem mindegy, hogy reggel mikor felébredsz és egy új napod van... megásod az alapjaidat...vagy elásod magadat..az adott napra .. kapsz újabb 24 órát... hogy Élet-Szobrászként..megalkosd saját , Neked tetsző műved... Nem fogja senki értékelni ...ne várj érte hálát.... Te lehetsz csak hálás azért magadnak ha nem cseszed el a saját napodat.... a tegnapoddal... a régmúltaddal... ÚJ NAP- ÚJ TÖRTÉNET.. ÍRD MEG VALAMI IZGALMASRA...VALAMIRE AMIRE NAP VÉGÉN AZT MONDOD... MEGÉRTE ITT LENNED ! Csodaszép LETISZTULÓ korszakot Neked - Benned ! Shákámoi Meleron http://meleronmisztikuskunyhoja.blogspot.hu




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése