2015. szeptember 19., szombat

Béke Meditáció Európáért szept.20-án



Béke Meditáció Európáért


A menekült-válság Európában elhatalmasodott:


Ezért kérték a Fény erők a lehető legtöbb ember támogatását az európai emberektől a mi a meditációnkhoz. El kell érniük az embereknek a kritikus tömeget ez által. Kérjük osszátok meg weboldalakon és blogokon ezt az információt. Tudományos vizsgálatok is megerősítették már a tömeges meditáció pozitív hatásait az emberi társadalomra, így valóban nagy hatást érhetünk el. 

Oszd meg iphone-on, vagy hozz létre Facebook-os csoportot a helyi embereknek. Vagy készíts videót és tedd fel youtube-ra.
A meditáció szeptember 20.-án lesz vasárnap. Közép-európai (CEST) idő szerint 19:00-kor. (Magyarországon ez este 19:00-kor!-szerk.Sandal) Kairóban 19:00, Londonban 18:00, New York-ban 13:00, Chicagóban 12:00, Los Angelesben 10:00. 

További időzónákért kattints ide: 
  

Instrukciók:

1. Használd saját technikád a nyugalmas tudatállapot eléréséhez (összpontosíts a lélegzésedre pár percig).  
2. Fejezd ki szándékodat, hogy békét és gyógyulást hozz az európai helyzetre.
3. Képzelj el egy fénysugarat, ami a Lélek Csillag csakrádból árad (kb. 20 cm-el a fejed fölött) a Lélek Csillag csakrájába mindenkinek aki meditál.  
4. Képzeld el, ahogy ez a közös fénysugár kiterjed a Föld energiahálójába és eléri Európát a világ összes tájáról, összekapcsolódva mindenki Lélek Csillag csakrájához, aki érintett az itteni helyzetben, összehangolva és inspirálva az embereket, hogy békés megoldást találjanak.
Vizualizáld, hogy minden menekült ételt, vizet, szállást, orvosi segítséget kap és emberséges bánásmódban részesül. Képzeld el, hogy minden menekült és rendőr, aki erőszakossá válhat megnyugszik, és békés megoldásokat választ. Vizualizáld, hogy a sötétség erőinek minden tagját, akik magukat menekültnek álcázva próbálnak beszivárogni Európába, felismerik és őrizetbe veszik a rendfenntartó erők. Képzeld el, hogy Európa megőrzi a békét és stabilitást, amit az elmúlt 70 évben elért.
A meditációhoz FB-on ide is csatlakozhattok: https://www.facebook.com/events/550804825072775/

Nagyon fontos, hogy az Európában érintett emberek közül minél többen tisztában legyenek, hogy támogatjuk őket a világ minden tájáról ezzel a meditációval, így a Fény energiáját, amit küldünk és kapnak tőlünk képes lesz arra, hogy meggyógyítsa ezt a helyzetet. Ezért arra kértek a Fény erők, hogy tájékoztassam az embereket - főleg európaiakat - emailben, a Facebook-on, Twitteren és más kommunikációs eszközökön keresztül. Azt is kérték, hogy az emberek  emberek részt vegyenek ebben a helyzetben Európában, és hogy tisztában legyenek , hogy mi lesz az őket támogató ezzel a meditáció, így a fény energiáját küldünk majd kapott, és képes lesz arra, hogy meggyógyítsa a helyzet. Ezért kérte a Fény erők, hogy tájékoztassa a kapcsolatok Európában, hogy mi lesz segítve őket ezzel a meditáció, e-mailben, a Facebook, a Twitter és más kommunikációs eszközök. Azt is kérték, hogy ezeket az információkat terjesszék az emberek Európában saját kapcsolataikon keresztül. 
Cobra/Fordította: Sandal / www.fenyorveny.hu
Közzétette: www.fenyorveny.hu
(Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!





2012portal.blogspot.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése