2015. január 22., csütörtök

Ha összevissza működik - Meleron 01.21.



... VALAMI NAGYON BRUTÁLISAN FURCSA DOLOG TÖRTÉNIK VELED NAP MINT NAP..EGYRE ERŐSEBBEN.....ez nem más...mint a VÁLTOZÁS..

 Ha összevissza működik





"....ha összevissza működik az érzékelésed....érzékszerveid úgy érzed megbolondultak..sőt úgy érzed néha Te is meghibbantál.....nem baj...tudd ez most így megy sokatoknál-sokunknál....Eddig csak beszélt róla a Világ és jövőképekben próbálták megfogalmazni könyvekbe..fene nagy tudású emberek..hogy mi vár majd a jövő emberére..hogy majd emelkedik az..meg rezeg amaz...és majd lesznek dimenziókapuk...s hittük is meg nem is..nevettünk rajta.....vagy épp legyintettünk.........nem tudták megfogalmazni .....DE MA....NEM KELL JÖVŐKÉPET OLVASGATNOD MERT TE MAGAD VAGY BENNE A JELENBEN AMI KORÁBBAN A JÖVŐ VOLT....A JELENBEN PEDIG TE MAGAD..ÉRZED MINDEN IDEGSEJTEDDEL, TESTSEJTEDDEL....HOGY VALAMI NAGYON BRUTÁLISAN FURCSA DOLOG TÖRTÉNIK VELED NAP MINT NAP..EGYRE ERŐSEBBEN.....ez nem más...mint a VÁLTOZÁS.....SZÓ SZERINT A VILÁGVÉGE FOLYAMATÁNAK BETELJESEDÉSE..A RÉGI VILÁG..KISUGÁRZÁSA..A RÉGI FÖLD ENERGIÁKNAK VAN VÉGE..NEM A FÖLD BOLYGÓNAK ...AHOGY SOKAKBA BELEHUHOGTÁK MÚLT ÉVBE..CSUPÁN.....EGY ENERGIA ÁLLOMÁNYNAK...MOST MÁSIKAT KAPTUNK....AMIT AZTÁN GYŐZZÜNK ELBÍRNI....S MIVEL A FIZIKAI TEST NINCS MÉG KICSERÉLVE...A SEJTEK FOKOZATOSAN ÚJÍTJÁK MEG ÖNMAGUKAT......HOGY ELVISELJÉK EZT AZ ÚJ KÜLÖNLEGES ENERGIA TERHELÉST......EZ ROPPANT FÁRASZTÓ A TESTNEK...ÍGY MINDEN MEGZAVARODIK BENNE....NE IJEDJ MEG...SEMMI BAJOD......MÉG AKKOR SE HA ESETLEG ÚGY ÉRZED....! SOK ERŐT MAGADHOZ! SZERETETTEL ..Meleron




1 megjegyzés:

  1. Én mostanában nagyon fáradt vagyok,jó tegnap este kólát ittam azt azért nem tudtam aludni,de úgy álltalában 1-2 hete nagyon fáradt vagyok,egyszer volt olyan nap hogy hazajöttem és kétszer is elaludtam.Ennek ehhez köze lehet?

    VálaszTörlés