2015. január 16., péntek

2015 elejére 01.15.


 Igyekezzetek türelemmel viselni és figyelni ezt az átalakulást. 

 Atyám Áldásával és Megváltó Szeretetemmel ölellek Benneteket!

Ez idő alatt fontos, hogy ne ugorjatok bele hirtelen semmi újba. Sokak életében egy nagy készülődés zajlik, az energiák, a törvények, a rendeletek, a társadalom és az egyének értékrendje, véleménye bizonyos dolgokhoz való hozzáállása ez idő alatt intenzíven formálódik, kinél tudatosabban, kinél tudattalanabbul, de egy nagy, mély és intenzív változáshullám indult el a múlt hónap közepétől felétek. Ez az időszak a második hónap végéig tart. Igyekezzetek türelemmel viselni és figyelni ezt az átalalkulást. Hagyjatok mindennek annyi időt, amennyit csak tudtok, lehetőleg ne sürgessetek semmit, csak tartsátok rajta figyelmetek lámpását. Ezek a változások az év vége felé lesznek láthatóak és érezhetőek igazán. Nagy meglepetések fognak többeket érni, hogy hogyan indult ez az év, mit terveztek, és ehelyett mivé és hogyan alakult. Bízzatok az Isteni Gondviselés erejében!

 Áldottak vagytok mindannyian! Az Ég Veletek!

 2015 elejére

Atyám Áldásával és Megváltó Szeretetemmel ölellek Benneteket!

Ez idő alatt fontos, hogy ne ugorjatok bele hirtelen semmi újba. Sokak életében egy nagy készülődés zajlik, az energiák, a törvények, a rendeletek, a társadalom és az egyének értékrendje, véleménye bizonyos dolgokhoz való hozzáállása ez idő alatt intenzíven formálódik, kinél tudatosabban, kinél tudattalanabbul, de egy nagy, mély és intenzív változáshullám indult el a múlt hónap közepétől felétek. Ez az időszak a második hónap végéig tart.

 Igyekezzetek türelemmel viselni és figyelni ezt az átalakulást. Hagyjatok mindennek annyi időt, amennyit csak tudtok, lehetőleg ne sürgessetek semmit, csak tartsátok rajta figyelmetek lámpását. Ezek a változások az év vége felé lesznek láthatóak és érezhetőek igazán. Nagy meglepetések fognak többeket érni, hogy hogyan indult ez az év, mit terveztek, és ehelyett mivé és hogyan alakult. Bízzatok az Isteni Gondviselés erejében!

Áldottak vagytok mindannyian! Az Ég Veletek!

2015.01.15.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése