2014. augusztus 11., hétfő

AZ EGYIK LEGFONTOSABB - Meleron

ÉS HA TE VÁLTOZOL...HA MINDENKI EGYÉNILEG VÁLTOZIK......A VILÁG IS VÁLTOZIK..ALAPVETŐEN.....DE MINDENKI MÁSÉRT VAN ITT...FOGADD EL.....ÉS MAGADRA KONCENTRÁLJ.....MAGADAT MENTSD MEG ÉS NE MÁSOKAT AKARJ FOLYTON MEGVÁLTOZTATNI 


AZ EGYIK LEGFONTOSABB......

"ELŐRE IS BOCSÁNAT..NEM KIABÁLVA ÍROM..NEM KIOSZTÓSAN...CSAK SZELÍD HANGSÚLLYAL SZERETETTEL...DE ÉRTSD MEG VÉGRE KÉRLEK !!! EZT IS ..NEM VÉLETLEN OLVASTATJA A LELKED VELED !
MIÉRT A FÖLDÖN AKAROD MEGVÁLTOZTATNI, HOGY LEGYEN MINDENKI SZERETETTELJES, ÉLJEN BÉKÉBEN ...NE HARCOLJON...NE IGYON..NE DROGOZZON....NE GYILKOLJON..... VILÁGBÉKE LEGYEN ÉS CSODASÁG.....ÖRÖK HARMÓNIA..... MIÉRT AKAROD A FÖLDÖN MEGVÁLTOZTATNI ...AZT ..AMIÉRT A FÖLD MAGA LÉTEZIK..A MAGA EGYEDI....YIN-YANG LÉTFORMÁJÁBAN.....??? MIÉRT NEM TUDOD EMBER..ELFOGADNI, HOGY TE IS EZÉRT JÖTTÉL IDE...HOGY..... EBBEN A YIN-YANG VILÁGBAN ...KAPD A NEHÉZSÉGI FELADATOKAT AMIK KIHOZHATJÁK BELŐLED A LEHETŐ LEGTÖBBET ÉS LEGJOBBAT ...? MIÉRT AKAROD A FÖLDET ANGYAL VILÁGGÁ ....AKKOR MIÉRT NEM MARADTÁL OTT ??????? ...MIÉRT NEM VAGY KÉPES ELFOGADNI, HOGY ...NEM A FÖLD EMBEREIT KELL NEKED MEGVÁLTOZTATNI .. CSAK.....SAJÁT MAGADAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!....NÉZZ BELÉD..ÉS OTT VÁLTOZTASS...AMIT KELL MÉG..DE LÉGY MAGADDAL ŐSZINTE..KÍMÉLETLENÜL......ÉS HA TE VÁLTOZOL...HA MINDENKI EGYÉNILEG VÁLTOZIK......A VILÁG IS VÁLTOZIK..ALAPVETŐEN.....DE MINDENKI MÁSÉRT VAN ITT...FOGADD EL.....ÉS MAGADRA KONCENTRÁLJ.....MAGADAT MENTSD MEG ÉS NE MÁSOKAT AKARJ FOLYTON MEGVÁLTOZTATNI ..MERT AMÍG A CSODÁKRÓL A SZERETETRŐL A VILÁGBÉKÉRŐL ÉS PAPOLSZ ÉS ARRÓL, HOGY.....MINDENKINEK SZERETET-EGYSÉGBEN KELL ÉLNIE....AKKOR GONDOLJ MÁR BELE EMBER.... TE...EZT AKAROD..ÉS HA Ő AZÉRT JÖTT A FÖLDRE...HOGY MÁST ÉLJEN MEG A LELKE..MÁS MEGTAPASZTALÁSOKKAL GAZDAGODJON..HOGY MERÉSZELED TE....MEGSZABNI...HOGY Ő EZT AZ ÉLET-FELADATÁT...CSAK A TE KEDVEDÉRT.....NE ÉLJE MEG...MERT TE SZERETETBEN AKARSZ ÉLNI ..HÁT ÉLJ..DE NINCS JOGOD MÁSOK SZABAD AKARATÁT BÍRÁLNI..ÉS MEGVÉTÓZNI ! 

ez szeretettel írva....szelíd hangsúllyal....csak ERŐVEL ..HOGY ÉRTSD VÉGRE ! FŐLEG MAGADAT ! Nem e világi szeretettel: Meleron "
 Meleron Entitas


Megjegyzés: A Föld 3D-je erről szól valóban. Csak magasabb rezgéssztinten lehet más... de ahhoz nekünk kellene emelni a rezgésünket az 5 D-be ...van aki meg tudja csinálni, van aki nem... nem baj, majd máskor... leckét kihagyni itt nem lehet..
Milly


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése