2014. január 1., szerda

Ikerláng egyesítés - Arraragat üzenete 12.31.


Arraragat Üzenete: 2013.12.31.-én

2013.12.31. 19:10 Istengyermek

karacsonyfa_2013_12_3o_-an_a_soston_016_1388495582.jpg_480x640
kép: Kiskunhalas, dimenziókapu. A képen a függőleges vonalszerű a Turul szobor, melyet a kapun át érkezett Fénylények gömbök formájában táncolnak körbe. Alul látható egy nagy ködszerű kiáradás, mintegy sóhajtása a Földnek. "Végre megérkezünk."

 
Zigota Extravertalis(z) a megmentő kódsor!
 A Napkaput és a Földet egy folyosó köti össze két napja melyet egy Lélekszállító Liftnek képzeljétek el. 
 
Azon Lelkek, kik a Napba el tudnak jutni, automatikusan el lesznek szállásolva a " Holdon" nagy gyógyító sátrakban, melyeket Zigota Excaliburnak hív az égi világ. Két nap óta léteznek.  A Szíriuszi nagymesterek ajándékaként  azon ikerlángok számára, kik bár földi születésben vannak, még nem találkoztak egymással.
Éjszaka itt feltöltik egymást, úgymond kiegyensúlyozzák egymást, majd reggelre visszamennek igazi családjukhoz.

Én: Miért pont ott kell találkozniuk?

Arraragat Nagymester: Mert közben gyógyító sugárzás is éri őket, galaktikus besugárzás, mely a Holdon oldható meg a legtökéletesebben. A Magok mielőtt  a Földre visszaindulnak, megkapják holografikus gamma térjel formájában az ikerlángjuk másik felét.  Az Atlantiszon  férfire és nőre szétválasztott mag hiányzó felét  holografikusan oda illesztjük. Kiegyensúlyozottak lesznek tőle a földi napjaitokban. Ennek mindössze egyszer kell megtörténnie, mert a holografikus   ikerláng összeolvadást "pótló"  jel segítségével kiegyensúlyozódás veszi kezdetét.

Magyarázat:
Több lélek úgy döntött, hogy az őt ez életben karmikusan megillető párja mellett marad. Ez a Földön kissé bonyolult a családi kötelékek és az anyagi valóság, vagyon elosztása miatt.  Ők így tudnak majd kiegyensúlyozottak maradni. Ez a Teremtés miatt szükséges.
 Azonban a többiek sem keseredjenek el, mert aki úgy dönt ennek ellenére még megtalálja az ikerlángját, lelkének másik felét.


Égi kapocs: Ilona

istengyermek.blog.hu

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése