2014. január 20., hétfő

Csodák ideje - Uriel Arkangyal 01.15.


 Lépj ki az árnyékból, a ’tulajdonképpen egészen más vagyok’ ideje lejárt! Eljött a Te időd!


by kristalyhang
URIEL / 2014. január 15.
Günther Wiechmann közvetítése
Archangel-UrielCsodák ideje
Itt Uriel, Isten fénye!
Szeretett lények abban a kiváltságban van részetek, hogy átélhetitek a csodás fejlődések időszakát, ami most végre megkezdődött. Szeretett Fényem, arra kérnélek, hogy a következő mondatokat lassan és tudatosan olvasd el, és akkor ezek a mondatok megmutatnak Neked valamit Önmagadról, elvárásaidról és elképzeléseidről.
Mit jelent Számodra, amikor most először beszélek csodákról?
Milyen érzés ez szívedben? Mit vált ki, örömteli elvárásokat vagy kétségeket? Mi is tulajdonképpen a csoda? Egy csoda mindenki számára egy és ugyanaz, vagy a csoda az egyéni érzékelés függvénye? Egy csoda az isteni erők közvetlen ráhatása? Ki dönti el, hogy valami csoda vagy csak különböző lehetőségek találkozási pontja az idővonalon? Egy csoda a természet törvényen belüli vagy kívüli? Egy csoda mindenki számára szép és pozitív? A csodák tulajdonképpen különlegesek, vagy teljesen hétköznapiak?
Mindenki egészen egyéni módon, tudásának, hitének és képzelőerejének megfelelően fogalmazza meg a ’csodát’. Általában valami különlegeset, a természet törvényeinek vagy minden tapasztalatnak ellentmondót értenek alatta. Egy isteni erőknek tulajdonított esemény, amire nincs magyarázat. Valami, ami kivonja magát az eddig ismert élményhorizont [-keret] alól és elcsodálkoztat.
Korábban sok, az ember által csodának vélt dolgot a tudományotok nagyrészt megfejtett és megmagyarázott. Ami alapjaiban való megtapasztalásra került és érthető lett, az megmagyarázhatóvá válik és megszűnik ’csoda léte’.
Akkor mit jelenthet az, amikor csodákról beszélek?
Létezik valami, ami az én élményhorizontomat is meghaladja, valami különleges, amit nagyrabecsüléssel szemlélek, mert felismerem isteni eredetét.
Igen, Rád gondolok, szeretett, egyedülálló, összetéveszthetetlen lényem! Te csoda vagy! – Létezésed az emberi tudomány soha nem fogja tudni valósághűen megmagyarázni.
Minden Veled kapcsolatos felismerés újabb csodálkozást vált ki és további kérdéseket vet fel. Te egy csoda vagy, és soha nem hagysz fel vele, még akkor sem, ha eljön az Ön-felismerés és Felébredés ideje.
Képes vagy olyan dolgokra, amit Te nem tartasz lehetségesnek, lehetőségeid a növekedésre és a fejlődésre majdnem határtalanok.
Egyedül a képzelőerőd korlátol Téged. Amikor ma a csodák idejéről beszélek, olyan csodák idejéről beszélek, ami az emberi kiteljesedés lehetőségeinek fejlődéséről szól.
A várakozás ideje lejárt, az apró ki lépések ideje is lezárult. Megkezdődik a dolgok külvilágba való átültetése. Eljött az idő Számodra, hogy elindítsd a régóta tervezett projektedet, eljött az idő, hogy kinyilatkoztasd a világ előtt valódi Lényedet, megmutatni erődet és erősségeidet és végre eljött az idő, hogy éld a szeretetet. Lépj ki az árnyékból, a ’tulajdonképpen egészen más vagyok’ ideje lejárt! Eljött a Te időd!
A 2014-es év számjegyeinek összege 7. A hetes szám egy misztikus, szent és isteni szám. A 7 a beteljesedés számra, a 3 és a 4 összege, a szellem és az anyag összekapcsolása. Aki lehorgonyozza a Fényt a Földön, az megteremti a kapcsolatot a Földön a spiritualitással és eléri az élet mesterfokát. Légy készen, hogy megteremtsd most életed csodáját. Nyilatkoztasd ki belső igazságodat, formáld világodat, a környezetedet! Ha nem vagy a számodra megfelelő helyen, menj oda, ahová szíved vezet.
A stagnáláson túlestünk, most egyre könnyebb lesz számodra, ha követed szíved hangját. Ha félelmeid még mindig a régi belső ketrecben tartanak fogva, akkor vedd igénybe a felajánlott segítséget és szabadítsd ki magad a régi dogmákból.
Eljött az idő, hogy felnőj a te személyes szabadságodba, és hogy szeretettejes közösségben haladjatok másokkal együtt az úton.
Aki most mozgásba lendül, aki most rálép a Fény útjára, érezni fogja a szellemi világ támogatását. Együttesen teljesítjük be a hetes számot! A szellem leereszkedik az anyagba, most van a csodák ideje!
A Forrás feltétel nélküli szeretete kiapadhatatlanul áramlik, és áldásom kíséri egyéni, egyedülálló utadat.
Uriel vagyok
Csatornázta: Günther Wiechmann
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése