2014. január 26., vasárnap

Finom váltások - Ofélia a tündér

 

Tom Fodor fordítása
Daniel Scranton Ofélia a Tündér

Finom váltások

Itt vagyok, veletek vagyok. A felsőbb birodalmak minden elvárását túllépitek. Azért mondom el ezt, mert sokan kérdezgetik: "hol a váltás bizonyítéka?" Mivel nem hatalmas ugrásokban teszitek ezt, így nem néz ki drámaian. Nincs egetverő változás a bolygón és nincs káosz se. Ezek mindig csak visszahúznának benneteket és nem azt bizonyítanák, hogy előrefelé haladtok.

Azért haladtátok meg az elvárásokat, mert képesek vagytok megtalálni az utatokat a fő változások biztosítéka nélkül is. Ahhoz hogy megtapasztaljátok mi történik az energetikai szinten, le kell csendesednetek és befelé kell tekintenetek. Hajlandóak kell hogy legyetek a legapróbb rezgésbeli változás megérzésére.

Tudom, hogy úgy tanultátok és hallottátok, hogy létezik egy nagyon csábító és vonzó rész. Tudom, hogy úgy érzitek, amikor azok a változások megtörténnek, akkor majd minden rendben lesz. Elmondom nektek, hogy (már most) minden rendben van, hogy szépen haladtok és nincs ketyegő óra. Nincs időlimit. Nincs olyan (jövőbeli) pont ahol vagy "csináljátok vagy meghaltok" választás elé kerülnétek.

Továbbra is folyamatosan épültök, energetikailag és rezgésbelileg. Felépítitek azt a valóságot, amelyet meg is tapasztaltok. Tekintsetek magatokra és többiekre is annyi szeretettel és együttérzéssel, amennyit csak fenn tudtok tartani. Tudom, hogy a nagy változások mókásak, tudom hogy sok ilyet ígértek nektek. A kis változások viszont olyan kielégítőek, hiszen hatalmas utóhatásuk van.

A hullámhatás sokkal nagyobb már, mint eddig volt. Az energiátok olyan gyorsan halad, ahogy ezt még nem tapasztaltátok itt a fizikai birodalomban. Ez egy csodálatos tapasztalat mindenki számára, mindenkinek egyedi tapasztalata lesz a váltásról, hiszen egyediek vagytok és különböző dolgok felfedezése miatt vagytok itt. Értékeljétek az apró és finom változásokat, valamint a sokrétűséget ami bennük van.

Ofélia vagyok és szeretlek benneteket.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése