2014. január 24., péntek

Egy orvos C vitaminnal gyógyít 01.23.

 Arról, hogyan gyógyítható meg a tüdőgyulladás három óra leforgása alatt C-vitaminnal, Andrew Saul PhD, nemrég könyvet is írt. Vírusos tüdőgyulladásából C-vitamin segítségével gyógyult fel. 

 

Egy orvos C-vitaminnal gyógyítja meg kétoldali tüdőgyulladását- mindössze 3 óra alatt

| 2014, január 23

liposomal-vitamin-c

Ezreket mentett meg eddig a haláltól és a pusztító vírusos betegségektől, mint például a kétoldali tüdőgyulladástól, gyermekbénulástól és magától a ráktól a “mega-dózisú” intravénás C-vitamin injekció. Most a LET (liposzomális kapszulázási technológia) lehetővé teszi azt is, hogy hat gramm C-vitamint tudjunk bevenni szájon át, ugyanolyan klinikai eredményekkel, mint amit a 25- 50 gramm mega dózisú intravénás C-vitamin beadásával tapasztaltak.

A liposzomális kapszulázott aszkorbinsav molekulák sokkal jobban képesek behatolni a sejtekbe mint az injekciókból vagy intravénásan adott C-vitamin. A liposzómás C-vitamin sokkal kevésbé költséges és könnyebben hozzáférhető, mint az intravénás kezelések.

A figyelemre méltó C-vitamin

Arról, hogyan gyógyítható meg a tüdőgyulladás három óra leforgása alatt C-vitaminnal, Andrew Saul PhD, nemrég könyvet is írt. Vírusos tüdőgyulladásából C-vitamin segítségével gyógyult fel. A tüdőgyulladás a nyolcadik leggyilkosabb betegség a világon. Az influenza halálozás statisztika mögött is az áll, hogy az influenza szövődményei tüdőgyulladáshoz vezetnek.

A halálozás fő oka általában tehát a tüdőgyulladás. Landsman rövid interjúja Dr. Saul-lal lejjebb lesz látható.

A videon Dr Saul elmondja, hogy óránként 2000 mg C-vitamint vett be, minden 6. percben amikor ébren volt. Ez a hihetetlen mennyiség 20 000 mg óránként! 3 óra múlva lement a láza, csúnya köhögése is abbamaradt. Elmondja, hogy egy barátja kisbabája életének első évében 11 antibiotikumos kezelésen esett át. A kisbaba életében minden volt: láz, nyák, köhögés, sírás, senki sem aludt napokig. Dr Saul javasolta barátjának a C- vitamin használatát …de nem tudta mennyit adjanak egy kisbabának. A 4 kg-os babának végül is 20000 mg C- vitamint adtak aznap, aki ezután végigaludta az éjszakát. Ha tudnánk mennyire hatásos a C vitamin, sosem adatnánk be magunknak influenza elleni oltást!

Egy másik fantasztikus és nagy nyilvánosságot kapó C-vitaminos gyógyulás: az új-zélandi Alan Smith története pár évvel ezelőttről. A kórházba már nagyon rossz állapotban került be, kétoldali tüdőgyulladással és leukémiával. Az orvosok már ott tartottak, hogy leveszik a lélegeztetőgépről, amikor a család közbeszólt. Fiai ragaszkodtak ahhoz, hogy a kórház nagy dózisú intravénás C-vitaminnal kezelje édesapjukat.

Miután Alan eléggé felépült ahhoz, hogy egyedül is tudott lélegezni,  a család liposzómális C-vitamint vásárolt. Ezt Alan saját magának is be tudta adni. 6 nap múlva kisétált a kórházból.

Itt egy 17 perces szegmens a “New Zealand 60 Minutes TV News” programból. A liposzomális C- vitaminról szóló rész a 15. percnél látható.  http://www.youtube.com/watch?v=VrhkoFcOMII ).

Az 1940-es és 50-es években a gyermekbénulás nagyon gyakori volt. Egy kis észak-karolinai városban Dr. Frederick Robert Klenner rutinszerűen gyógyította a tüdőgyulladást és a gyermekbénulást is C-vitaminnal. Az 1949-es Atlantic City AMA konferencia előadáson dokumentált esettanulmányait viszont teljesen figyelmen kívül hagyták.

Dr. Klenner kijelentette: “A megfelelő mennyiségben használt C-vitamin elpusztítja az összes vírust. Azonban ne várjunk csodát 100-400 mg C vitamin bevételével. “ Azt is hozzátette, hogy: “Néhány orvos csak áll a beteg felett és nézi ahogy az meghal, az aszkorbinsav használata helyett, mert véges gondolkodású agyukban a C-vitamin csak vitaminként létezik.”

Dr. Klenner kifejtette, hogy a C-vitamin protokoll számos betegségre jó. Dr Kellner jegyzeteit a C-vitamin 30 éves alkalmazásáról Dr Lendon H. Smith gyűjtötte össze. Ez az összefoglalás elérhető a források alatt.

Források:
http://www.naturalhealth365.com/vitamin_c
http://www.naturalhealth365.com/natural_cures/pneumonia.html
http://www.naturalnews.com/035696_polio_vitamin_C_history.html
http://www.seanet.com
http://vitamincfoundation.org/stone/

http://naturahirek.hu/egy-orvos-c-vitaminnal-gyogyitja-meg-ketoldali-tudogyulladasat-mindossze-3-ora-alatt/



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése