2014. január 25., szombat

Bolygószintű helyzetjelentés - Kobra 01.24.

  
A keleti szövetség arra készül, hogy kizárja a Federal Reserve-t. És hogy bevezessen Különleges Lehívási Jogokat (Special Drawing Rights (SDR)), hogy megalkossák az új pénzügyi rendszer gerincét, amit az arany fog garantálni.
 Ha emberi populáció tudatossága eléri a kritikus tömeget, az összeesküvés fiat pénzügyi rendszere összeomlik a bizalom hiánya miatt, mivel a fiat pénzügyi rendszer csak akkor működik, ha egy bizonyos fokú bizalmat tartanak fenn a fékekben és az egyensúlyokban.



Bolygószintű helyzetjelentés - 2014.01.24. - Kobra
 


















Amint ezt a cikket közzé akartam tenni, az egész Gmail szolgáltatás (a Blogger-el együtt) leállt, és nem lehetett hozzáférni (2014.01.24-én 20-21 óra között). Sok felhasználó számolt be az egész világon a szolgáltatás megszakadásáról:

http://techcrunch.com/2014/01/24/gmail-goes-down-across-the-world/

http://downdetector.com/status/gmail/news/4733-problems-at-gmail

Ez mutatja, hogy mennyire törékeny az internetes infrastruktúra.

Nagy változások vannak készülőben.

Bár ez most még nem fog megtörténni, mivel a Fény erőinek először bizonyos műveleteket be kell fejezniük, az egész világra kiterjedő pénzügyi újraindítás és az Esemény közeledik.

A keleti szövetség arra készül, hogy kizárja a Federal Reserve-t:

http://philosophyofmetrics.com/2014/01/16/china-to-purchase-the-federal-reserve/

És hogy bevezessen Különleges Lehívási Jogokat (Special Drawing Rights (SDR)), hogy megalkossák az új pénzügyi rendszer gerincét, amit az arany fog garantálni:

http://philosophyofmetrics.com/2014/01/21/sdrs-and-the-new-bretton-woods-part-one/

http://www.silverdoctors.com/the-big-reset-why-china-bought-jpmorgans-gold-vault/

http://www.bis.org/review/r090402c.pdf?frames=0

Az SDR most már amerikai dollárra, euróra, angol fontra és japán jenre váltható:

http://hu.wikipedia.org/wiki/SDR

A kínai jüan és a svájci frank hozzá lesz adva a valutakosárhoz az Újraindításkor.

Az összeesküvés aranyár manipulációi végül kiderültek a tömegek számára:

http://www.bloomberg.com/news/2014-01-16/metals-currency-rigging-worse-than-libor-bafin-s-koenig-says.html

http://www.paulcraigroberts.org/2014/01/17/hows-whys-gold-price-manipulation/

Ez nagyon fontos, mert ha emberi populáció tudatossága eléri a kritikus tömeget, az összeesküvés fiat pénzügyi rendszere összeomlik a bizalom hiánya miatt, mivel a fiat pénzügyi rendszer csak akkor működik, ha egy bizonyos fokú bizalmat tartanak fenn a fékekben és az egyensúlyokban.

http://www.bloomberg.com/news/2014-01-17/deutsche-bank-withdraws-from-gold-fixing-in-commodities-cutback.html

Ők most megpróbálják közvetve manipulálni az arany árát, hasonlóan ahhoz, ahogy a Rothschild-ok teszik a Barclays Bankon keresztül.

Másrészt a Bundesbank-ot sokkal inkább áthatják a Fény erői, és ők az egyik fő kiváltói annak, hogy felfedjék azt a tényt, hogy a Federal Reserve-nél semmiféle arany nem maradt:

http://www.zerohedge.com/news/2014-01-19/germany-has-recovered-paltry-5-tons-gold-ny-fed-after-one-year

Ahogy már sokszor mondtam korábban, az összeesküvés aranytartalékainak túlnyomó többségét a bolygó felszínén az Ellenállás 2012-ben eltávolította. Amikor a tömegek kezdenek rájönni, hogy nem maradt arany, ez felgyorsítja a jelenlegi rendszer összeomlását, és az Újraindítást.

A színfalak mögött az összeesküvés túlnyomó többsége elfogadta a pénzügyi újraindítás saját verziójú jezsuita tervét (velük együtt a kormány mögött), és elkezdték azt támogatni a tömegtájékoztatásban:

http://www.usatoday.com/story/news/world/2014/01/15/davos-world-economic-forum-pre-event-presser/4487561/

Ezen van a fő hangsúly a davosi találkozón. Szükségtelen mondani, hogy a terveik nem lesznek sikeresek.

Ahogy a középszintű összeesküvés vezetésének megtisztítása folytatódik Kínában, sok összeesküvés szolga menekül el az országból:

http://www.businessinsider.com/chinese-millionaires-leaving-the-country-2014-1

Közeledünk az áttörés pillanatához, ahogy az tisztán látható ebben az animációban:

http://ultraculture.org/blog/2013/08/26/watch-a-jaw-dropping-visualization-of-every-protest-since-1979/

A dolgok elkezdenek felgyorsulni februárban, és különösen márciusban, és az információs háború a Fény és a sötétség között eléri a csúcspontját. Lesz nagyon sok fontos hír, ami megjelenik az interneten, keverve tonnányi dezinformációval. Ezért a tisztánlátási képessége mindenkinek rendkívül fontos lesz. Ez könnyen elérhető a racionális elme és az intuíció kombinálásával. Legfőképpen a saját fejeddel kell gondolkodnod, és a saját szíveddel kell érezned.

Ez a weboldal egyértelmű példát mutat arra, hogyan működik a dezinformációs művelet:

http://blog.redefininggod.com/2014/01/13/an-illustrative-example-of-faux-truther-disinfo-secureteam10.aspx

De ismétlem, az információ ugyanezen weboldalon közel sem 100 százalékosan helyes, így a tisztánlátást ott is kell használni. Fontos, hogy ne essünk a sarkítás csapdájába, úgy látva az egyik hírforrást, mint ami teljesen igaz (fény), és egy másikat, ami teljesen hamis (sötét). Az igazság általában valahol a kettő között van, ezért el kell választani a búzát a pelyvától.

A tisztánlátás fő blokkolói a láthatatlan arkhón paraziták, amelyek megfertőzték szinte minden élő személy éteri agyát ezen a bolygón. A paraziták szimbiózisban élnek az éteri agy gliasejtjeivel, és szinaptikus szakadást hoznak létre az éteri agy meridiánjai között, amelyek a fizikai társaik, a fizikai agy szinapszisainak  DNS replikációját befolyásolják. Ez mentális zavart, gondolati folyamat torzítást és hitrendszer rögzülést hoz létre. Amikor ezeket a parazitákat a Fény erői eltávolítják, az emberiség egy hatalmas lökést kap intelligenciájában és kreativitásában, és tudatosságának bővülésében.

Kobra
http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/01/bolygoszintu-helyzetjelentes-20140124.html#.UuQkvIGCut8

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése