2014. január 13., hétfő

A kiszivárogtatott ILLUMINÁTI tréning videó! - Fontos!!



Először nem akartam megnézni, de kiderült, hogy ez egy teljesen nyugodt hangvételű videó, amely nagyon jól összefoglalja azt, amiről feltétlenül tudnunk kell a mostani válságos időkben. Nem hatásvadász, mert tananyagnak készült.  Ezért megosztom.

A felébredt emberek számára lehet hogy nagyrészt nem újdonság ez, de a még alvó, gondolkodó emberek számára óriási megvilágosító hatással bírhat. Mi is felfedezhetünk benne olyan összefüggéseket, melyekről eddig nem volt tudomásunk. Ezért érdemes megnézni és aztán továbbosztani a videót. Minél többen nézik meg, és ébrednek rá az igazságra, annál közelebb kerülünk e sötét hatalom végéhez és a szép új világunk kezdetéhez.

A videó bizonyítja azt, hogy nem ülhetünk a babérjainkon tovább, most már tennünk kell valamit.
Bár helyesebben mondva nem is babérokon ülünk, hiszen rabláncon vagyunk.
Meddig még?
Rajtunk múlik.
A fennálló hatalom ereje a végét járja, ezért is kerülhetett nyilvánosságra ez a videó.
De még a posztjukon vannak.
Most lehet és kell cselekedni!
Ne várjuk a sültgalambot!
A videóban felsorolt dolgokban mindenki tud találni sokmindent, amivel meg tudja akasztani -legalább részben- a hatását a sötét erőknek, és legalább a saját kis életében. 
Lehet nagyobb léptékben is gondolkodni.
Ki mire képes, ki mire érez indíttatást.
Éljünk vele.

Az oktató "megvilágosodottnak" nevezi azokat a tanítványokat, akiknek ez a videó szólt eredetileg. Elmondhatjuk, hogy mi is megvilágosodtunk, mert tudjuk már az Igazságot,  de mégsem állunk az ő oldalukra. A tömegekre nincs is szükségük igazából, csak rabszolgaként. A mi helyünk a Fény oldalán van!

Kisajátították a szent szimbólumaikat, (pl. Piramis és Szem)  mert energiával dolgoznak. Tudnivaló, hogy a mi félelmünk és gyűlöletünk is táplálja őket erővel. A sötét energiát szeretik.Tehát a mi eszközünk csakis a nyugodt Erő és a Tudás, a Szeretet, a Fény lehet. Ebben támogatnak bennünket az Égiek teljes mellszélességel. Nem vagyunk egyedül!

Tegyünk magunkért és mindenkiért!
Dombi Katalin


A kiszivárogtatott ILLUMINÁTI tréning videó! 

http://www.youtube.com/watch?v=KnfuF0oYhAk 











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése