2017. július 22., szombat

Beáradó magasabb rezgésű energiák 2017 július - augusztus


"A július és augusztus elhozza az új, magasabb frekvenciájú és egyedülálló gyógyító energiákat. Ezek teszik lehetővé a különösen gyorsan bekövetkező változásokat, úgy belül, mint a külső világban. "
Ez már a harmadik hír és tanács a magas rezgésű energiák mostani érkezéséről. (Egyik előző: http://szepjovot.blogspot.hu/2017/07/az-isteni-tudat-fenye-sananda-20170719.html) /Milly




Beáradó magasabb rezgésű energiák
2017 július és augusztus

A július és augusztus elhozza az új, magasabb frekvenciájú és egyedülálló gyógyító energiákat. Ezek teszik lehetővé a különösen gyorsan bekövetkező változásokat, úgy belül, mint a külső világban. Továbbá segítik a régi, sűrű energiák kitisztulását, és az intenzív méregtelenítés kisöpri a régit, és felemel a létezés következő szintjére saját magadban és bolygó szinten is.
Ezek a magas rezgésű energiák sokak számára javulást és jobbulást hozhatnak; és az erős méregtelenítés, amit megtapasztalhatsz, sokkal könnyebben tud megtörténni (főleg, ha már dolgoztál sokat magadon és képes vagy arra, hogy átengedd áramolni magadon ezt is most).

Fontos, hogy szánj időt a rendszeres elcsendesedésre és a befelé figyelésre is, és engedd, hogy ez a "frissítési" folyamat dolgozzon rajtad. (Olyan ez, mint amikor a számítógép frissíti a programokat és utána újra indul a frissítésekkel együtt.)
Az intuíció megerősödhet a kollektívban is, ami lökést adhat neked is, ha teremtesz időt és teret, hogy megjelenjen és hallgatsz rá. Figyeld meg, hallgasd meg, hogy mit akar az intuíciód üzenni, és ha úgy érzed helyes, akkor bízz benne és próbálj meg dolgokat újfajta módon csinálni/kezelni. Cselekedj a megérzésed szerint, aztán nézd meg, hogy hogyan ment. (pl. ha kipróbáltál valami újat), és így folyamatosan tovább fejlődik az intuíciód. Akár egy naplót is vezethetsz, hogy leírd a tapasztalásokat , mert ezek is segítenek.
Tudd, hogy a méregtelenítés a mostani időkben sokkal gyorsabban zajlik le, mit ezelőtt. Az intenzitása időnként nagyon erős és megmutatja az egó kapcsolatodat mély őszinteséggel. Ez teljesen rendben van így, csak hagyd magadon átáramolni és akkor fénysebességgel lezajlik a folyamat.
A mostani energiák azt segítik, hogy elengedj; így csak áramolj vele, méregteleníts és térj vissza a középpontodba. Szeresd magad (és a bármilyen egó reakciót is, ami észreveszel) ezekben a nehezebb időszakokban is.
Ha azt érzed, hogy „kiégtél”, és nincs kedved és erőd a munkádhoz, akkor ez azt jelenti, hogy ideje pihenni, feltöltődni, nem dolgozni egy ideig.
Ha sikeresen átengeded magadon ezeket a magas rezgésű energiákat, akkor a következőket fogod tapasztalni:
Élettelinek érzed magad, feltöltve új, inspiratív ötletekkel, és magasabb tudatosságra tehetsz szert.
Támogatva leszel minden oldalról.
Érzed és meg tudod osztani másokkal is az ÖRÖM, a POZITIVITÁS és BOLDOGSÁG frekvenciáit. (emiatt azok, akik nem ezt érzik, kicsit furcsán is nézhetnek rád)
Ha ellenállsz és maradsz a régi energiáidban, akkor a következőket érezheted:
Zavartság a gondolataidban (saját magaddal és a külvilággal kapcsolatban is)
Ha áldozat szerepben vagy pánik üzemmódban találod magad: akkor csak bízz abban, hogy egyszer ez is elmúlik és kezdj bele a lelki és fizikai méregtelenítésbe, ami támogatja a fejlődésedet.
Ha félelmekkel küzdesz, amik kibillentenek az egyensúlyodból, akkor tudatosítsd és kezdd el megtisztítani az energiameződet (Pl. Mondd magadnak: hogy „Elengedem azokat az energiákat, amik már nem szolgálnak engem, vagy nem az enyém”).
Vedd észre, hogy ahova a fókuszod helyezed, annak adsz energiát.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése