2017. június 4., vasárnap

Az ötödik dimenzió küszöbe - Arktúriak 2017.05.29.

„Hol vagy?” kérdezitek idegesen. „Ha te az én ötödik dimenziós vezetőm vagy, miért nem látlak téged?”Az ötödik dimenzió küszöbe

Az Arkturiak  Suzanne Lie közvetítésével

2017. 5. 29.
Hogyan kerültünk ide?
Hol vagyunk?
Mit tanultunk?
Mit tanítottunk?
Amint mélyebbre és mélyebbre haladunk az ötödik dimenzióba,
a tanulás és a tanítás egybefonódik.
Sokat beszélünk az ötödik dimenzióról és sok ember hiszi, hogy megérti, milyen az ötödik dimenzió. Amint azonban egyre közelebb kerülünk az ötödik dimenzió küszöbéhez, kezdünk rájönni, milyen keveset tudunk erről.
Elképzeltük, álmodunk róla, írunk róla és még azt is gondoljuk, hogy meglátogattuk azt. Az ötödik dimenziós valóság hálózatának a frekvenciája azonban nagy kihívás annak, aki MÉG NEM TELJESEN transzmutálódott az ötödik dimenziós tudatba.
Ennek a transzmutációnak a legnagyobb kihívást jelentő része az, hogy valóban elhiggyétek, hogy tényleg elsősorban az 5D-s valóságotok áramlatában működtök, nem csak a 3D/4D valóságotokban.
Titeket megzavar ez a megjegyzés, mert amikor a tudatotokat elkezditek vegyíteni az 5D-s valósággal, azt érezhetitek, hogy hirtelen káosz vesz körül titeket.
„Várjatok, várjatok” mondjátok. „Álljon meg a vonat. Nem tudom, hova megyek.”
Másrészt van egy csendes hang, egy láthatatlan arc és egy észrevehetetlen energiamező.
Amikor azonban „beleestek” ebbe az energiamezőbe, rájöttök, hogy ezt TUDJÁTOK észlelni, de CSAK azután, ha abbahagyjátok a 3D-s kapkodást, ”hadd menjen” a dráma, nyugodjanak meg az érzelmek és mélyen, mélyen menjetek magatokba.
Egyesüljetek egyszer az ÉNETEKKEL és nézzetek belülre, hogy lássátok...
AHOVA MENNI SZÁNDÉKOZTOK, AZ OTT VAN, AHOL MÁR VAGYTOK.
MOST egyidejűleg ITT vagytok – „itt”, ahol csak lehet.
Más szóval, nektek „el kell hagynotok a 3D-s időt és sorrendiséget!”
Vigyázzatok, a rövid távú emlékezet nehézséget fog okozni az átmenet során. Azonban az „idő és a tér”-ből való elmozdulás az „itt és most” valóságába NEM lesz könnyű.
Minden, amiről azt tudtátok az egész múltatokban, a 3D/4D-s inkarnációitokban,
hogy „valóságos”, átalakul valamivé, ami NAGYON más, de ugyanakkor pontosan ugyanaz. 
Azt hihetitek, hogy ez az energia egy pillanat alatt transzmutálódik, és azután a következő pillanatban egyáltalán nem érezhetitek ezt az energiát. Meg vagytok keveredve, mert ti „a pillanataitokat számoljátok”, amikor csak A MOST van.
„A MOST” valami egészen mást jelent, mint a „most”. Amikor felhívnak titeket, hogy tegyetek meg valamit az ötödik dimenzió MOSTJÁBAN, ott nincs idő, nincsen sorrendiség.
Hogyan lehet idő a sorrend számolása nélkül – 1 2 3 4 5 stb.?
Az ötödik dimenzióban nincs „számlálás”. Csak MOST van. Nincsenek „számolni való pillanatok”, ahogy nincs idő az 1. és a 2. pillanat között. Csak EGY pillanat van a MOSTBAN. 
„Hogyan lehet ez?” - kérdezitek a Felsőbb Éneteket, akivel találkoztok a küszöbön, hogy vezessen és segítsen titeket.
„Azt hiszitek, hogy én az időben élek?” -válaszolja az ötödik dimenziós Vezetőtök.
El kell tűnődnötök ezen a kérdésen. Azután hívjátok a Vezetőtöket, de ő nem válaszol. Újra és újra hívjátok, meditáltok, böjtöltök, álmodtok és megpróbáltok kreatívok lenni.
„Hol vagy?” kérdezitek idegesen. „Ha te az én ötödik dimenziós vezetőm vagy, miért nem látlak téged?”
Ti nem láthattok többé engem úgy, ahogy én láthatlak titeket. MI EGYEK vagyunk! Látjátok a szíveteket verni? Látjátok a gyomrotokat emészteni, vagy az idegrendszereteket ugrani egyik szinapszisról a másikra?
„Én a ti ötödik dimenziós énetek vagyok, aki „bennetek él”
Ugyanígy „én sugárzom” belőletek.
Kerüljön ez a mondat az álmotokba! Használjátok ezt az üzenetet a mindennapi életetekben! Helyezzétek el ezt az üzenetet a meditációitokba és a reagálásotokba!
Hogy tudom, a ti Multidimenzionális Énetek ötödik dimenziós megjelenése BENNETEK ÉL?
Hogy tudom, a ti Multidimenzionális Énetek ötödik dimenziós formája FÉNYLIK KI BELŐLETEK?
Láthattok engem, ha a tükörbe néztek?
Buzdítalak titeket, amikor úgy tűnik, hogy elvesztetek a harmadik dimenziós sokaságban?
Találkozom veletek az álmotokban és a meditációitokban?
Kérdezzétek meg magatokat a fenti kérdésekről! Töprengjetek ezeken a kérdéseken! Hozzátok el azokat a meditációitokra, a természetben végzett sétáitokra, a barátokkal való kacagásotokba és a harmadik dimenziós földi eszközötök használatának földönkívüli feladataira.
MINDIG vigyétek be titokban a ti harmadik dimenziós énetek illúzióiba  – az Ötödik Dimenziós Éneteket, aki állandóan, örökké és szeretve, megállás nélkül szólít TITEKET, hogy gyertek be, hogy megismerhessétek és egyesülhessetek az Ötödik Dimenziós ÉNETEKKEL.
Közvetlenül azután, hogy megosztottátok a harmadik dimenziós valóságotokat a ti Ötödik Dimenziós Énetekkel, a ti Ötödik Dimenziós Énetek meg fogja osztani az ötödik dimenziós valóságotokat VELETEK!
Lényegében, ez az, ami már történik, ugye?
Feltehetően ti elfelejtettetek vagy féltetek emlékezni. De miért kellene félnetek emlékezni a ti  Ötödik Dimenziós ÉNETEKRE? A válasz egyszerű. Ha teljesen emlékeznétek a ti Ötödik Dimenziós ÉNETEKRE, akkor az titeket hívna, hogy „EGYESÜLJETEK” a ti ÉNETEK Ötödik Dimenziós megjelenésével. Ha egyszer ez az egyesülés elkezdődik, akkor minden elkezd változni, mert a ti valóságképetek meg fog változni.
A harmadik/negyedik dimenziós bolygó nagy átmenetben van, ahol a ti harmadik dimenziós földi eszközeitek állandóan akadályt képeznek.
Ezért a ti harmadik, negyedik dimenziós valóságotok is nagy átalakulásban van. És ha a ti valóságotok  „nagy átalakulás” alatt van, akkor ti is „nagy átalakulásban” vagytok.
De milyen ez a nagy átalakulás?
Hogyan fogjátok érezni ezt az átalakulást?
Vagyis, hogyan érzitek MOST ezt az átalakulást?
Létfontosságú, hogy ti, az ötödik dimenziós valóságra ébredő vezetők megválaszoljátok magatoknak ezeket a kérdéseket, mert sok ember kér meg TITEKET, hogy válaszoljatok ezekre a kérdésekre. Mi megmondjuk a „válaszotokat”, mert nincs helyes, vagy rossz válasz. Valójában nincsenek helyes vagy rossz válaszok. Nincsen „Viselkedési Szabályok Könyve” ebben a kialakulóban levő valóságban. Ez a magasabb dimenziós valóság új – ez az, ami „Új SZÁMOTOKRA.
Másrészről viszont az ötödik dimenziós valóság NEM új nektek, mivel ez az, ami mindig és mindig is volt. Ami valójában új SZÁMOTOKRA, az az, hogy ti egy inkarnációban vagytok, amiben ti választottátok azt, hogy felébredtek az igaz valótokra, a Multidimenzionális ÉNETEKRE.
Azoknak a szemszögéből, akik megengedtétek, hogy a visszatéréssel rezonáljatok, ez azt jelenti, hogy elhatároztátok, hogy félrelökitek a fátylat, hogy emlékezzetek arra, KIK VOLTATOK MINDVÉGIG – de elfelejtettétek!
Mi, az Arkturiak vagyunk MOST ITT, hogy emlékeztessünk titeket, hogy EZ A MOST.

Látunk titeket, ahogy sok inkarnáción át vártatok erre a MOSTRA, de most itt van:
Tudtok emlékezni a Hajón vagy az Otthoni Világotokban levő ötödik dimenziós életetekre?
Tudtok emlékezni arra, amikor a Karmikus Bizottsághoz mentetek megmondani, hogy már készen álltok erre a nagyon fontos életszakaszra?
Tudtok emlékezni arra, hogy a Karmikus Bizottság előtt álltok?
Tudtok emlékezni a válaszra, amit kaptatok?
Ha és amikor emlékezni fogtok a fentiekre, akkor fogjátok TUDNI, hogy AZ A MOST.
Hogy emlékezzetek a Multidimenzionális ÉNETEKRE...
Hogy emlékezzetek, ahogyan ott álltok a Karmikus Bizottság és/vagy a Flotta Parancsnokotok előtt és azt mondjátok, készen állok az Elmenetelre a Földi Küldetésre.
Azután átnyúltok, hogy megkapjátok a Missziós Rendelkezést erre a sajátságos, nagyon fontos inkarnációra, és megfordultok, hogy készüljetek a megtestesülésetekre.
A jelenlegi harmadik dimenziós földi formátokra.
Gyakran feledésbe mennek ezek a „Rendelkezések”, amint azok raktározódnak a tudatotokban, és csak az ötödik dimenziós tudatotok tud teljesen emlékezni ezekre a „Rendelkezésekre”, amiket ti magatoknak állítottatok össze.
Néha ezeket a rendelkezéseket sok életszakaszra elfelejtettétek.
Néha emlékeztetek a rendelkezéseitekre, de az élet túl nehéz volt ahhoz, hogy teljesítsétek azokat.
Néha megpróbáltátok követni azokat, de a világot még mindig olyan szorosan markukban tartották a sötétek, hogy ti nem tudtátok azt teljesíteni.
Néha azonban képesek voltatok teljesíteni a rendelkezéseteket, ami mindig a ti életmissziós vállalásotok volt, de nagyon megszenvedtetek a bátorságotokért. De szerencsére, néha volt olyan inkarnációtok, amelyben:
Tudtatok emlékezni a Küldetésetekre
Követtétek a küldetéseteket
Áthaladtatok minden akadályon
És folytattátok azt a küldetést, amit ti választottatok, mielőtt földi alakot vettetek fel.
LÁTJUK, HOGY TI HAMAROSAN MEGTEREMTETEK
EGY MÁSIK ÉLETET, ÉPP OLYAT, MINT EZ!
Ez a MOST és TI készen álltok!
Ti a küldetéseteket az EMLÉKEZÉSSEL kezditek!
MIRE emlékeztek azzal a küldetéssel kapcsolatban, amit TI választottatok, mielőtt inkarnálódtatok?
ÍRJÁTOK le, mire emlékeztek, így azt meg tudjátok osztani csoport-találkozón.
Mondjátok ki a küldetéseteket hangosan, így gyakorolhatjátok azt határozattan és biztonságosan kimondani.
Ha nem tudtok emlékezni – még – akkor van sok csodálatos ember ebben a csoportban, néhány olyan, aki a ti Hajótokról vagy Otthoni Világotokból való, így megkérhetitek őket, hogy segítsenek emlékezni?
Ha megkértek másokat, hogy segítsenek nektek, akkor megtanuljátok, hogyan tudtok MÁSOKNAK segíteni.
Lényegében tanulni vagy emlékezni, az ugyanaz.
Az ötödik dimenzió MOST-jában és azon túl
Áldás az Arktútiaktól
Mi a barátaitok vagyunk és MOST ITT VAGYUNK, hogy segítsünk nektek!Forrás: http://sananda.website/the-arcturians-via-sue-lie-may-29th-2017

Fordította M Anna


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése