2017. január 1., vasárnap

Magasfeszültség Robbanáspont 2016. december 30.

Azért jöttél erre a Földre, hogy kihozd magadból a legjobbat, okkal jöttél, hogy adj valamit a világnak magadból.
Tedd akkor azt.
Azért is jöttél, hogy boldog légy. Ehhez a boldogtalanságot kell elengedni.

2016. december 30. – Magasfeszültség Robbanáspont


Tapintható a feszültség. Lelkek, elmék, szavak, életek és pajzsok feszülnek egymásnak most. A sötét oldal – a kiegyenlítő pólus – is érezhetőbb, mint eddig bármikor.
A nagy átrendeződés azon pontja ez, amikor minden új rendbe rendeződik, de előtte értelemszerűen a legnagyobb káosz van.
A vihar magjában azonban ott vagy te, aki képes tudatosan és felülemelkedve mindenen átvészelni ezt. Ezért vagy ember, istengyermek, teremtő ember. Csak annyit kapsz, amennyit elbírsz.

Felrobbant a Torony, kilépett mindenki a maga medréből.
Látom, hallom, tapasztalom.
Bírjátok ki, mert értetek van, mindaz, ami most történik. Olyan dolgok fognak a felszínre kerülni, amik eddig rejtve voltak. Kibukkan a mélyből ezzel együtt a rejtett kincs is – a valóság, amit eddig nem érzékeltél. A te új valóságod, amit az utóbbi hónapokban teremtettél.
Ha rosszul teremtettél, akkor egy hínárral borított, nehezen kinyitható, rozsdás, öreg, a múlt titkait rejtő vasláda fog előbukkanni életed tomboló tengeréből, melyet ha kinyitsz, szembesülsz azzal, amivel eddig nem akartál.
Ha jól teremtettél, arany fényű ládát dob eléd a tenger, éppen a legalkalmasabb pillanatban, mely a jövőd kulcsát rejti, éS MOST, MA, HOLNAP ÉJJELIG kell kinyitnod. Úgy szól ez, mint egy varázslat.
Talán az is, hiszen “diktálják” nekem.

A túlnyomás szétfeszíti a lelkedet, az elmédet, még a testedet is, azért, hogy eldobd a korlátaidat, mert a kereteket feszíti szét.
Nem kell többé keretek között élned, mert nem is fogsz tudni. Nem lesz kapaszkodó, 2017 nem csak a Csillag éve, hanem az önállóság éve is, a magad lábán fogsz állni, és az életedet magad fogod uralni.
Ha nem akarod, akkor is így lesz. Globális energiarobbanás támogatja ezt, és a szabadság a tét.
Az is szabad lesz, aki az akar lenni, és az is, aki nem, aki eddig másokra támaszkodva élt.
Ezért az önállóság. Mostantól mindenről te döntesz. Van szabad akarat, de még mennyire. Mostantól lesz csak igazán, mert az önálló istengyermekből istenember lesz, és nem lesz más választása, mint kormányozni élete hajóját a ma, holnap megkapott kulccsal indítva be elméje és lelke fogaskerekeit.
A magasfeszültség szikrázik a levegőben, tekintsd kihívásnak és ne azt érezd, meddig nyírnak még… azt érezd: EZ IGAZI KIHÍVÁS.
KI-HÍVÁS A KOMFORTOS LANGYOS SEMMIBŐL AZ ÉLETBE.
AZ ILLÚZIÓBÓL A VALÓSÁGBA.
Úgy is mondhatnám: a Mátrix nevű robotpilóta élet nincs többé.
A kék tabletták elfogytak, csak piros maradt 🙂
Azért jöttél erre a Földre, hogy kihozd magadból a legjobbat, okkal jöttél, hogy adj valamit a világnak magadból.
Tedd akkor azt.
Azért is jöttél, hogy boldog légy. Ehhez a boldogtalanságot kell elengedni. A boldogtalanságod egy lufi amit magadnak fújtál fel akkorára. A lufiban benne van az összes illúziód, mindaz, amit másoknak és magadnak a kényelmes langyos komfortzóna miatt az elmúlt sok évben megengedtél. Benne van a döntésképtelenség, a határozatlanság, az önbecsülés hiánya és minden más, amiről úgy érzed, börtön.
Mielőtt a lufi kipukkad, túlnyomás uralkodik benne.
Ezt érzed most.
Te vagy a sorsod megalkotója, művésze és zsenije.
Engedd el a lufit és nézd, ahogy tőled távolodva cafatokra hullik szét a régi életed minden illúziója. Attól ne félj,, hogy nem marad semmi.
Hiszen már ott van, csak ki kell nyitnod a kulccsal.
Tudod, a láda 🙂
Láss neki.
Ne agyalj – engedd, hogy az Univerzum dolgozzon. Eddig is azt tette.

Ki fogsz törni,
Forrani fog a véred,
Szembeszállsz a farkasokkal,
Végigrohansz a hídon,
Mint az üstökös,
A világ a tiéd lesz.
Mintha lángra lobbantanád,
Magad mögött a hidat,
Még mielőtt téged is megperzselne,
Az utolsó percben lépsz le,
Mert nem csak látod, hanem tudod,
Ez lesz a vége.
Aranyban vár majd a Nap,
Ezüstben hív majd a Hold,
Lélekben már készülsz,
Minden lépésed eltervezted,
Ezért fogsz te nyerni,
Igazi harcos vagy.
írta: Vörösné VéghEszter 
Forrás:





1 megjegyzés:

  1. Duma duma duma a köbön, ember nézz már körül hogy futunk mi egerek a taposóba hogy tudjunk fűteni enni inni és örülünk hogy van lyuk a fenekünkön. Ez a világ még a bankokról és a nagy multikról szól!

    VálaszTörlés