2016. november 10., csütörtök

Összefogás az Egy-s-Ég Megteremtéséért! 2016.december 21-én a Fény Ünnepén (Frissítve)


"A Nimród csillagképből üzenetet kaptunk, melyben arra kérik a Magyarságot, hogy 2016. december 21-én napkeltekor, 7.30-kor közös imádsággal és kinyilatkoztatással fogjunk össze, Mindenség Atyjának és Nagyboldogasszony Anyánk óhaja szerint. "


Programváltozás történt, ezért újra megosztom. /Milly



    



 A Fény Ünnepe
Összefogás az Egy-s-Ég Megteremtéséért! 
2016. december 21-én



Drága Testvéreink, MAG lelkek Magyarország határain belül és kívül!

Hozzátok szólok most és kérem együttműködéseteket december 21-én reggel, napkelte idején.

A Nimród csillagképből üzenetet kaptunk, melyben arra kérik a Magyarságot, hogy 2016. december 21-én napkeltekor, 7.30-kor közös imádsággal és kinyilatkoztatással fogjunk össze, Mindenség Atyjának és Nagyboldogasszony Anyánk óhaja szerint. 

A MAG lelkek közös imájára, összefogására van szükség ahhoz, hogy az Új nap fénye által a Magyarságot rabláncként fogságban tartó minden negatív erő átalakuljon fénnyé és szeretetté.

Arra kérünk minden Testvérünket, hogy a MAG lelkek világszerte, egy gondolat, egy akarat, egy cél érdekében összefogva, közös imával és kinyilatkoztatással emeljük a Magyarság, a Kárpát-medence és ezáltal az egész Föld bolygó rezgését. 




Részlet az üzenetből:

„Drága testvéreim! A sorsfordító kinyilatkoztatás sokkal nagyobb horderejű, mint amire ti gondolnátok. Én biztosíthatlak arról benneteket, hogy a december 21-i eseményen, a mi fénytársadalmunk veletek lesz együtt a kinyilatkoztatásban. 

Ugyanis bármilyen hihetetlennek is tűnik, de ahogy azt a Mindenség Atyja mondta, vegyétek szó szerint: Ha a magyarság szabad, szabad lesz az egész világmindenség.

Drága Testvéreim, sokkal nagyobb horderejű ez a dolog, mint amit sokan el tudnak képzelni, és ezért megadunk nektek minden támogatást. A magyarságot és az egész emberiséget, be kell kötnünk egy galaktikus energia körforgásba. Ebben a fázisban ti vagytok az utolsó láncszem. A ti felemelkedésetek biztosítja a békét és a biztonságot.

Ti vagytok ennek a szerkezetnek a kristály záróköve. Tegyetek meg mindent, hogy ez valóra válhasson. Higgyétek el drága testvéreim, a világmindenségben élő társadalmak most rátok figyelnek. És ti földi nyelven azt mondanátok, azért imádkoznak a Mindenség Atyjához, hogy az emberiség minél gyorsabban elérje a felemelkedését.”


Az ÖSSZEFOGÁS-t 2015-ben kezdtük, és mindaddig fogjuk tenni, amíg megtörténik egy időben, egy helyen , testben, lélekben, szellemben, a kritikus tömeg (100.000 ember) EGYSÉG-ben történő ÖSSZEFOGÁSA.

Az alább megtalálható a kinyilatkoztatás videója:, mely 2015-ben készült, de idén is változatlan tartalommal aktuális:



Arra kérünk minden MAG Testvérünket, aki nem tud fizikailag kelen lenni a helyszínen, hogy egy fehér gyertya (mécses) meggyújtásával, az adott időpontban, a videó megtekintésével és a szöveg hangos kimondásával csatlakozzon a kinyilatkoztatáshoz, s ezáltal az EGY-s-ÉG-hez.

Kérünk minden MAG Testvérünket, hogy a felhívás megosztásával segítse elő, hogy minél több testvérünkhöz eljusson az üzenet, hogy elérjük a kitűzött célt, hogy az egy gondolat, egy akarat, egy cél megvalósuljon.

Az EGY--.ÉG megteremtéséhez RÁD is szükség van!
A Mindenható Teremtő áldása legyen Veletek!





Időpont:

Napfelkelte 2016 december 21, Téli napforduló


Kik vagyunk?

A „SÓLYOM NEMZET-S-ÉG” egy magyar, hagyományőrző közösség, amely a Szeretet megteremtését tűzte ki célul. 

Hiszi, hogy az emberiség felemelkedéséhez és felszabadulásához a Szeretet kinyilvánításán, a Szeretetalapú Társadalmak és Nemzetek létrehozásán keresztül vezet az út.


Források:

https://www.facebook.com/groups/289291954607548/?fref=ts

és

https://www.facebook.com/events/1805379286404594/






Mit akarunk?

A december 20-ról 21-re virradó éjszaka az év leghosszabb éjszakája, ezért reggel, napkeltekor a Fény megszületését ünnepeljük. A Fény megszületésére és az egész bolygón való megnyilvánulására, ebben a korban, ebben az időben szinte nagyobb szükségünk van, mint az emberiség történelmében bármikor.

Ezért ezen a napon egységbe hívjuk a világ minden nemzetéből a már szeretetben létező és a szeretetre vágyó lelkeket, hogy egy közös meditációval, egy közös imával járuljanak hozzá, hogy a Fény, a végtelen szeretet és a béke bejárhassa a Föld bolygót Keletről-Nyugatra és Északról-Délre.

Ez egy lélekemelő, bensőséges, ünnepélyes alkalom. 


Programtervezet:

Ezen a napon napkelte, magyar idő szerint 07 óra 30 perckor lesz. Ekkor egy ősi magyar hagyomány szerint történő tűzszertartás veszi kezdetét.  Ezután következik a közös meditáció. 
Ezt követően a lélek hangja dalban szólal meg. A dob és az ének nyelvén szólunk minden résztvevőhöz, akik szeretetben velünk vannak, legyenek a világ bármely pontján.





A rendezvény helyszíne:

Közép-Európa, Magyarország. A fővárostól, Budapesttől 20 km-re lévő, Pilis és Budai- hegység lábánál található szakrális terület.

A helyszín, könnyen megközelíthető autópályáról, és a budapesti repülőtérről. 



Cím:

Budakalászi Kőbánya
Köves út 061
2011 Budakalász Pest-megye





A rendezvényen a helyszínen való részvétel ingyenes!

Hiszünk az Öntudat és az Egy-s-Ég erejében.

Alkossunk együtt, egy szerethetőbb Világot!




Tegyük jobbá együtt a világot!A SÓLYOM NEMZET-S-ÉG az Öreg Isten akaratából , Nagyboldogasszony Anyánk örömére

hív és vár Benneteket 

2016. december 21-én reggel 7 órára,a budakalászi kőbányába,  közös Tűzszertartásra, közös imádságra, hogy együtt megünnepeljük az Új Nap megszületését.


Teremtsünk EGY-s-ÉG-et a végtelen Szeretet és a végtelen Béke Harmóniájában, hogy közös kinyilatkoztatásban az egy gondolat, Egy akarat, Egy cél megvalósuljon.

Áldás!








Várjuk személyek és csoportok jelentkezését is.

Egyénileg itt lehet feliratkozni: 
 https://www.facebook.com/events/1805379286404594/
(nem kötelező)

Kérjük azon csoportok feliratkozását, akik csatlakozni szeretnének a helyszínen, illetve tartózkodási helyükön tűzgyújtással a rendezvényhez, hogy a lebonyolításhoz szükséges további információkat átadhassuk.













Hiszünk, az Öntudat erejében.
Alkossunk Együtt, egy szerethetőbb Világot!
Várunk szeretettel.







1 megjegyzés:

  1. Egy hónap alatt 9300 megtekintés! + 764 a másik blogon! Több, mint 1000!
    Reggel üdvözöljük Együtt a Fény megszületését és növekedését egy szép szerben, tűzgyújtással!
    A Fény megszületésének Ünnepe – rendezvény- hogy a világ összes háztartásába eljuthasson a béke, és a szeretet érzése!
    2016.december 21-én reggel találkozzunk a helyszínen!
    Áldás!

    VálaszTörlés