2016. október 11., kedd

Új utazásunk megkezdődik 2016. október 10. Hétfő


Emlékeznetek kell, hogy ez a forradalom, ez a globális valuta újraindítás (GCR) azt jelenti, hogy valami új felelősség van, valaki dolgozott és dolgozik az emberek jólétéért.






Új utazásunk megkezdődik

COLUMBUS nap (St Germain)

 2016. október 10. Hétfő


 






KejRaj – Új utazásunk megkezdődik – üzenet
RV/GCR: Nincs több ellenőrzőpont; az új utazás létezik

Üdvözlet az Új Föld építőinek! Ebben a pillanatban szívtől szívhez szólunk. Én KejRaj (KayRy) vagyok.


Az információk itt az én látószögem szerint jelennek meg. Az igazság mindenkinek  a szívében lakik. Hagyjátok elcsendesíteni az elméteket, ha a szívezek „hangját” szeretnétek hallani. Reméljük, hogy ebben az üzenetben a FÉNYÜNKET és a SZERETETÜNKET ÉRZITEK.   


Ebben a pillanatban arra kérnénk titeket, hogy álljatok meg, lélegezzetek és relaxáljatok. Nincs több olyan ellenőrzőpont, amit szükséges lenne megtenni a Globális Valuta Újraindítás (GCR) ügyében. Minden teljes. Ebben a pillanatban lássátok magatokat a bankban, beszélve a megfelelő személyzettel, és hagyni, hogy a dolgok megtörténjenek és az ajtón kívül új érzések töltsenek be! A fény, a béke és az öröm érzése, amit osszatok meg mindenkivel.


Tudjátok, hogy biztonságban vagytok, az áldásotok biztonságot ad és most készen álltok egy új utazásra, semmi sem tudja megzavarni a békéteket. Minden lépést megtettünk, hogy biztosítsuk az egész folyamat rendben történő kibontakozását. 


Sok ember csodálkozik azon, hogy a valutaváltásnál adó lesz.


Mi ezt tisztán és egyszerűen úgy vesszük, hogy az adók borzalmasak. Nem lesz adó a valutaváltásotoknál. Ha mégis, akkor nagyon kevés lesz. Egy összeg, amit mindannyian leginkább az Új Köztársaság támogatására szánnátok.


Emlékeznetek kell, hogy ez a forradalom, ez a globális valuta újraindítás azt jelenti, hogy valami új felelősség van, valaki dolgozott és dolgozik az emberek jólétéért. Ez nem fog titeket pont az adóval sújtani. 


Ez az új felelősség azonban azt kívánja tőletek, hogy híreszteljétek ezt, és dolgozzatok egy új világért azzal, amit kaptatok. Mindenki ebben az irányban dolgozik, hogy átadja ezt az ajándékot nekünk annak teljes hitében, hogy nem akarjuk ezt elhagyni.


A NESARA kinyilatkoztatása sürgetővé vált az „adószezon” léte miatt, amely megfosztja az embereket a nehezen megszerzett pénzüktől. Ez meg fog szűnni és eltűnik. Beszélünk az IRS-ről (állami kincstár) is. És hamarosan ezután sok „három betűs” intézmény meg fog szűnni, mint pl. FBI, CIA, NSA, DOD, FDA, DHS, DEA.

A Köztársaság visszaáll, ez mind a nyilvános bejelentés megtételének a kérdése. Ez is mind megtörténik. Ahogy korábban mondtuk, mielőtt az elnök megteszi a nyilvános bejelentését, kevesen fogják őt megérteni, miért nem érdektelen ebben az ügyben. Gondoljatok csak arra, milyen sok ember megértette John F. Kennedy-t, amikor azt mondta: „Maga a titok szó is ellenszenves egy szabad és nyitott társadalomban; és mi, mint emberek, veleszületetten és történelmileg szemben állunk a titkos társaságokkal, titkos eskükkel és titkos eljárásokkal”.


Ahogy közelebb jutunk a NESARA bejelentéséhez, ahol minden tartozást elengednek, egy dolgot biztosan tudunk, ami meg fog történni, és ez a következő: MINDEN hitelkártya idejétmúlttá fog válni. Nem lesz többé olyan, hogy ne legyen költőpénzetek. Ezt természetesen a NESARA törvény fogja megváltoztatni mindannyiotok számára. A tőletek illegálisan begyűjtött pénz visszakerül hozzátok. De kérlek, ne várjátok megtörténni mindezt egyik napról a másikra! Álljatok meg és gondolkodjatok egy kicsit és próbáljátok felfogni, mennyire nem egyszerű, mennyire nagyszabású az, ami végbemegy. Mindez az emberiség legnagyobb java érdekében fog történni.


Nagy kár, hogy közöttünk, a „hírek” és spirituális weboldalakon még mindig vannak olyanok, akik elutasítják a magasabb dimenziós lények létezését, akik mindezt a lehetőséget adják az emberiségnek. Kérlek, értsétek meg, ha nem lennének ezek a lények a Belső Földről és a Galaktikusok, az Angyali Birodalom és egyszerűen az Isteni Behatás, az emberiségnek és a Földnek már tíz éve vége lenne, ha nem régebb óta!


Most itt az ideje, hogy kijöjjetek a tagadás csapdájából és NYISSÁTOK KI A SZÍVETEKET és ÉREZZÉTEK a csillagcsaládunk jelenlétét.


Legyetek nyitottak az Univerzum fénye, a szeretete, a bősége elfogadására! Bíznotok, hinnetek kell a Teremtésben, igaznak tudnotok azt, mivel a Teremtés a remény, a hit és az igazság. Ez volt, van és lesz Bennetek mindörökké.

Legyen szeretett a szándékotok!

Szívtől szívhez: KejRaj (KayRy).

http://www.NewSunUnity.com





Fordította M Anna

Megjegyzés:

1) A Kolumbusz-nap során Kolumbusz Kristófnak az "Újvilágba" érkezésére emlékeznek meg az Egyesült Államokban. Az 1492. október 12-i esemény megünneplésére minden október második hétfőjén kerül sor.

2) Az Új Föld itt a 3 dimenziós, társadalmilag átalakított Földet jelenti. Más írásokban az 5-ik dimenzióbeli Földet is jelentheti.
Milly





5 megjegyzés:

  1. A meleg levegő fújásából elég, az már jól megy, bizonyítottátok, itt az ideje a tetteknek, "a nyissuk ki a szívünket" vakert meg felejtsük el.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép és lelkesítő ez az újabb üzenet, köszönöm szépen!!!
    Egyébként ha valakinek nyitva van a szíve, akkor érzékelheti környezetében a magas energia vibrációkat. :)

    VálaszTörlés
  3. Hülyeség,most olvastam,hogy napokon belül kirobbanthatják a 3.ik világháborút.

    VálaszTörlés
  4. Nem lesz 3. vilàghàborù. Nagyon közel van màr az örök bèke ideje. Higyettek, s akkor lelketek felszabadul, higyettek ès fogadjàtok szeretettel az nyugalom ès harmònia energiàit.

    VálaszTörlés