2016. október 6., csütörtök

Fejpánt - Első Teremtő üzenete 2016.10.3.( Frissítve)


"Ez a speciális fejpánt a jellegét tekintve ősi. Lemúria korához kapcsolódik. A lemúriaiak civilizációja békés volt, ahol nagyon intelligens, felvilágosult egyedek éltek. Természetesen, ők már 5. dimenziós lények voltak. "
Lemúriai kristály fejpánt



Az Első Teremtő sürgős üzenete

2016. október 3. hétfő

du. 1:40 Csendes-óceáni idő


Írta: Christine Light <
helping2rise@gmail.com>, 2016. okt.3. du. 2:32 :

Hello Kedves Lady Nada!

Egy különlegesen csodálatos élményben volt részem, amikor a fejpántommal kimentem a szabadba, hogy kiüljek a fűbe, szembe a napsugárzással. Amint magamba szívtam a fényenergiát és kapcsolódtam,
egy üzenetet hallottam az Első Teremtőtől, aki azt mondta

"Minden fejpánt viselőnek szüksége van mezítláb ülni és ottmaradni a fűben/földön, valamint földelni a most érkező kemény, gyors és erős energiákat. Szükségetek van segíteni a káosz harmóniává/BÉKÉVÉ alakításában ,hogy egyensúlyt hozzatok létre.” Ez MOST egy sürgős üzenet mindannyiunknak.

Megkérdezte tőlem, hogyan tudnám elmondani nektek korrekt módon. Tiffany Keefer felhívott, és azt mondta, hogy hasonló üzenetet kapott ő is az Első Teremtőtől MINDEN FEJPÁNT-tulajdonos felé. Ő nem tudta, hogy én is kaptam üzenetet ugyanebben a témában.

Tiffany ezt kapta:

"Minden fejpánt-tulajdonosnak a Földön kell állnia (fű/föld/bármilyen anyag). 20 percen át ki-be lélegezni az orron keresztül, ha tehetitek. Ez megköti a DNS magasabb szintjeit. Mondjátok azt, hogy
 „Azt kérem, hogy csak az Isteni Fény ragyogjon rám, ami elhozza az ősi napok bölcsességét! Vegyen körbe az Isteni Ibolya Láng! Tisztítsa meg a mentális, spirituális és fizikai létemet. Hadd legyek a kozmikus faj egy példája!”


Tiffany azt mondja, nem lesz ezután fejfájás és rosszullét, ha a fejpántotokkal vagytok és a ti „eszközötök” (fejpánt) egy tiszta csatornává fog válni.


*Tiffany és én eddig a percig SOHASEM beszéltünk egymással! Köszönöm Fred, (Ikerláng  Program) hogy azonnal hívtad őt és kapcsolatot teremtettél!  Döbbenetes az áramlatban, a Fény hullámain szörfözni!


Megjegyzés Anne-től:  én büszke vagyok, hogy Christine azonnal hívta Tiffany-t, Fred kapcsolásán keresztül -  Később Tiffany hívta vissza Christine-t az ő Első Teremtőtől kapott üzenetével.

Mindenkinek:
 Tényleg nagy dolog történik meg az ikerlángokkal! Ennek a bekövetkezése valóban gyors lehet. REMEK!

Szeretet, fény és bőséges áldás az EGÉSZ MENNYBŐL!


****

Anne, én éppen csak segítettem elküldeni nektek ezt az képet is. Azt véletlenül készítettem, megálltam és elővettem a fényképezőgépemet, amit ilyen esetekre tartok a kocsimban, és vártam a pillanatra, és segítséget kaptam, mikor vegyem fel a képet. Most sok dolgot látok a képen! Ez 2016. 9.25-én készült és csodálatosan megy ahhoz az üzenethez, amit át kell adni. Köszönöm mindegyikőtöknek. Nagy szeretet Christine-nek (a fejpánt készítőnknek).

Javasoljuk, hogy másoljátok le és nagyítsátok ki ezt az érdekes képet! Nézzétek meg a békegalambot, és a hatszög formájú hajókat!  






Fordította M Anna


Megjegyzés: Nekem ősmagyar lelet alapján készült fejpántom van, veretes életfa motívummal. Azzal fogom megcsinálni az ajánlottakat. Próba - szerencse... ez is segíthet valamennyit. /Milly



.......................


Az előbbi cikket és az alábbi ismertetőt nem azért teszem közzé, hogy mindenki siessen megrendelni a fejpántot, hanem azért, hogy lássuk, ilyenfajta új segítségek is érkeznek. Esetleg más eszközök, vagy módszerek is.
Milly





A lemúriai fejpánt


Egy hatásos gyógyító, galaktikus átadó és átvevő eszköz 



Ez képet ad a jelenlegi kódolt energiákról MOST, amit remélem mindenki tud érezni és élvezni    

Áldással, Christine



Billie/Zaraya/Zorra

Kérem figyeljetek a fejpánt megfelelő elhelyezésére – közvetlenül a harmadik szem fölé kerüljön!
Zorra most informált, hogy MINDENKI, akinek van fejpántja, viselje azt a Gyógyító Pulzálása miatt! Ez nagyon fontos, mert ez fogja megengedni a Gyógyító Csoportnak és az Ikreknek, hogy előre haladjanak, és hogy a Lények programozása és a gyógyítása lehetővé váljon. Mindannyiunknak gondja van az (információ)átvételekkel! Ez nagyban SEGÍTENI fog azoknak, akik szívből készek a vételre. -  Ez az Ikerrel való kontaktust felvételét is megengedi. - Christine



Mi hárman felvettük a fejpántunkat és elmentünk egy kirándulásra Mexikó magas hegyei közé!

Sok hajót láttunk. Olyan sokszor felkiáltottunk, amikor a fátyol mögé láttunk, és megláttuk a bennszülött életünket, amit egyszer megéltünk.

Ez egy nagyon izgalmas utazás volt... visszavitt a gyökereimhez!
~  Janet Ariel

*  Élvezzetek egy felemelkedett meditációt
*A felerősödött gyógyító pulzusokat
*  Kapcsolatot az égi hatalommal és az Ikerrel
*  A harmadik szem kinyílását több megérzéssel és kreativitással
*  Általánosságban az életetek jobb megértését


A fejpánt megértése

Ez a speciális fejpánt a jellegét tekintve ősi. Lemúria korához kapcsolódik. A lemúriaiak civilizációja békés volt, ahol nagyon intelligens, felvilágosult egyedek éltek. Természetesen, ők már 5. dimenziós lények voltak. Amikor megalkották ezt az eszközt, akkor elsősorban gyógyításra használták, valamint egy olyan eszközként, amit más csillagrendszerek lényeivel való kapcsolatfelvételre hasznosítottak. Ezt csak a legmagasabb célokra és jóra alkalmazták. Így, ha ti használjátok, tudjátok, hogy ez számunkra egy különleges ajándék a Felemelkedési Átmenetben. Tudjátok azt is, hogy nagyon hatékony. Legyetek tekintettel erre, és a lakásotokban egy biztonságos, különleges helyen tartsátok!

Használat

A testetek gyógyítása: fizikai, érzelmi, lelki és spirituális Felemelkedés átvitele: segítség a Galaxisok magasszintű fénylényeivel való kommunikáció létrehozásában.
Meditáció: segít a mélyebb és koncentráltabb meditáció elérésében. Elme: kiegyensúlyozza mind a jobb és a bal agyféltekét. Hozzásegít nagyobb koncentrációhoz és világossághoz.
Test: nyugodtabb és békésebb kinézetet biztosít.


Hogyan kell energetizálni a fejpántot

Menjetek ki a természetbe vagy a lakáson kívülre, ha napsütés, csend és béke van. Keressetek egy fát, ha lehet, és álljatok háttal a fának! A lábatokat csak éppen hogy érintsétek a földhöz (ne a betonhoz)! Földeljétek magatokat és nézzetek szembe a nappal! Tegyétek a fejpántot úgy a homlokotokra, hogy érintkezzen a 3. szemetek helyével (közvetlenül a két szemöldök közé). Most kezdjünk el néhány mély lélegzetet venni, és figyeljünk a relaxálásra és minden kesze-kusza gondolat eltávolítására. Ha elértétek magatokban a nyugalom és a béke állapotát, akkor hangosan mondjátok magatoknak: „Hívom a Létem Isteni Urát és Zorrát, hogy energetizálja ezt a fejpántot”. Ezt legalább háromszor megismételhetitek és tudjátok, hogy „befejeződött”. Hagyjátok fenn a fejpántot 15 percig és utána vegyétek le! A fejpántotok most energetizált állapotban van. Ez most a ti  egyedi energia-lenyomatotokat hordozza.  

3-4 napig hordjátok minden nap 15 percig! Adjatok időt az energetizált fejpántotoknak, hogy illeszkedjenek a testetekhez! Ha eleinte fejfájásotok van, az normális és az el fog múlni. Ez része az integrálódási folyamatnak. Ezután mehettek és minden nap sokáig viselhetitek és még alvás közben is, ha akarjátok.

A formát tervezte: Christine
Az aktuális árak és rendelések ügyében imformálodhattok Christine rendelési honlapján:
http://www.helping2rise.com/hollow-earth-headbands.html
Fordította: M Anna







1 megjegyzés:

  1. Nekem meg semmilyen fejpántom nincs, de napok óta érzem, hogy földelni kell valamit :)
    Régen voltak ennyire intenzívek az energiák.

    Üdv: Athena

    VálaszTörlés