2016. március 17., csütörtök

Ez az a pillanat, amire mindannyian vártunk- Lord Ashtar 2016. 03.14.



El akarjuk mondani nektek, hogy láthatjátok mindezt megtörténni és biztos vagyok benne, érzitek ezt. Sokan közületek azt hiszik, hogy fényeket látnak jönni a szemetekből – ez a testetek fénytestbe való átmenetétől van, kedveseim.







EZ AZ A PILLANAT, AMIRE MINDANNYIAN VÁRTUNK


2016, MÁRCIUS 14.
7:15 DU. 

Ashtar/Pallas Athena
 
Lord Ashtar vagyok, aki a legfénylőbbet szolgálja, Krisztust, a Fénymissziójában.


Üdvözlet, Kedves Család!


Már jóideje volt, de ti nem felejtettetek el. Most, hogy a telihold (márc.23.) felé haladtok, az mindig emlékeztet engem egy dalra:  



„Nézem a holdat, a hold néz engem, ragyog az öreg tölgyfa levelein keresztül. Ó, hadd ragyogjon a fény rám, ragyogjon azokra, akiket szeretek.” 



Josephine Cameron - I See the Moon


Most annyira tele vagyok szeretettel kedves családom. Ti vagytok azok, akik vártatok rá. És a szívem tele van örömmel, ahogy látom, milyen messzire eljutottatok. Nem hiszem, hogy mindannyian felfogjátok, hol vagytok, és hogy betöltöttétek a missziótokat, ahogy ígértetek, amikor ide inkarnálódtatok, ebbe az életszakaszba.

  


El kell mondnom, hogy ebben a pillanatban egy óriási nagy fényáradat jön, és a tetőpont itt van – nem távolabb, mint március 15. - március ídusa itt van a nyakatokon. (Sokan érezték és fogták /Milly)
 
 
Azok, akik már jöttetek és mentetek az első hullámon, akik 2,5 milliárdan vagytok lelkek, felemelkedtetek a 21 hertz frekvenciába– most az 5.D-ben vagytok. Amikor visszajöttök, akkor nem csak azt fogjátok észrevenni, hogy elmentetek az első hullámmal. De kedveseim, ti azt alvás közben tettétek! Néhányan közületek emlékeznek, mintha egy álom lett volna...mintha valamilyen álom lett volna, hogy ültetek egy asztalnál sok-sok fivérrel és nővérrel, akik szintén az asztalnál ültek.

   
 
És most visszajöttök segíteni a második hullámnak, ami itt van ebben a pillanatban...a tavaszotokban, ami ez a hónap, március hava. Hamarosan ott akarok lenni mindnyájatokkal együtt. Ez nem tart évekig, kedveseim. Tehát az ikerlelkek – a magasabb ikerlelkek – megnyitják a kaput a második hullámnak, hogy kezdjen. Mi olyan sok szeretetet érzünk. Földanya is érzi a szeretete kristály szívét. (Lásd még:
 A második tömeges felemelkedési hullám)


 
 EZ AZ A PILLANAT, AMIRE VÁRTUNK!
UGYE IGAZ?


El akartuk mondani nektek, hogy láthatjátok mindezt megtörténni és biztos vagyok benne, érzitek ezt. Sokan közületek azt hiszik, hogy fényeket látnak jönni a szemetekből – ez a testetek fénytestbe való átmenetétől van, kedveseim.


Megvannak a csakráitok, és azok el fognak kezdeni dolgozni, és szükségetek lesz rájuk az 5. dimenzióban. Nektek még fizikai testetek van. Hogy az időben tudjatok lenni, a fizikai testben kell lennetek. Ez van, így még az érzékszerveitekkel tudtok működni. Teszem, szándékozom mondani „én” - ez én vagyok, azt mondom – valóban segítem a fivéremet, Mihály Arkangyal a szerető üzenetében a Mostban van.


Emlékezzetek kedveseim, hogy ti mind különösek vagytok. Tudom, hogy mi újra és újra ezt mondjuk. Az az oka, hogy ezt nehéz és nagyon bonyolult számotokra elintézni. Amikor önkéntesek lettetek, hogy segítsétek az Isteni Tervet, voltak olyanok, akik önként jelentkeztek és azután kiválasztották őket. Ti vagytok a 144000 – a 144000, aki megígérte Sanandának, Jézus fivéreteknek, hogy segít. Voltak, akik nem hitték el, hogy ezt meg fogjátok tenni. Azt mondták, „Ti lementek és öngyilkosok lesztek”. Ez azért van, mert ti drága, drága fivéreim és nővéreim olyat tesztek, amit sohasem tettek meg korábban. Ezért gratulálunk nektek, kedveseim.


Értitek, mit hajtottatok végre? Mi itt fenn láthatjuk, mit tesztek! Milyen hittel telve dolgoztok Gaia Anya megsegítésén és ő értékeli ezt. Ő szeret titeket az ő teljes kristály szívével. Ez az év – a ti évetek – akik az akció Mostjában – nem vártok többé – nem csodálkoztok többé – nem szenvedtek többé. Ez megtörténik. Ez történik, mialatt beszélünk. Csak tartsatok lépést a meditációitokban. Legyetek nyugodtak, és haladjatok az áramlással. Semmi többet nem kell tennetek.


Sokan közületek csodálkoznak, amikor el akarják kezdeni a küldetésüket. Kedveseim, ti már CSINÁLJÁTOK a küldetéseteket! Mióta ébren vagytok.


Még egyszer elmondanánk nektek, ahogy már korábban is mondtuk, „Ünnepeljetek! Szeressétek magatokat! Nagyon vigyázzatok magatokra!” Ti a vízen jártok. Szagoljátok a rózsákat! Mert titeket mérhetetlenül szeretnek.

 
EZ AZ A PILLANAT, AMIRE VÁRTATOK!


S
zeretlek titeket. Szeretlek titeket. Szeretlek titeket. Legyetek szeretetben. Ez minden, amit tennetek kell.

Higgyetek abban, amit láttok! 



Fivéretek:

Ashtar
 

Fordította: MAnna




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése