2015. november 10., kedd

Az Újhold 11:11 energiakapuja nyílik 2015.11.11.-én

Megnyílik egy energiakapu előtted, melyen keresztül megvalósulnak a gondolataid. Válaszd meg bölcsen a gondolataidat ezekben az időkben, mert ezek segítik beteljesüléshez a vágyaidat.


2015. November 11. – Az Újhold 11:11 energiakapuja nyílik
Minden Újhold tökéletes alkalmat ad arra, hogy vágyaink megvalósításával foglalkozzunk, hiszen ezen a napon különleges segítő energiákat kapunk az Univerzumból.
A szerdai Újhold azért különleges, mert ahogyan a dátum is mutatja, egy különleges energiakapu nyílik, ami óriási erővel járul hozzá álmaink manifesztálásához.

11:11 - 1111: Angyali szám, melynek jelentése:
Megnyílik egy energiakapu előtted, melyen keresztül megvalósulnak a gondolataid. Válaszd meg bölcsen a gondolataidat ezekben az időkben, mert ezek segítik beteljesüléshez a vágyaidat.
A félelmeiddel egyáltalán ne törődj, különben azok válnak valóra! /Doreen Virtue/
A Skorpió az Újhold jegyében van, így ez különösen alkalmas arra, hogy befogadd az életedbe vágyott dolgokat és mind magadnak, mind másoknak is jót adj.
Hogy ezen a napon félelmeink helyett vágyaink teremtő ereje domináljon, mondd el az alábbi kéréseket:
Drága Istenem, és Angyalok, köszönöm, hogy ezen a napon a félelmeim helyett a szeretettel és fénnyel teli gondolataim teremtenek és ma általatok vezérelve teljesen biztonságban érzem magam, és tudom, látom és érzem, hogy vágyaim az isteni időzítés szerint a Föld összes élőlényének javát szolgálva válnak valóra. Köszönöm, hogy képes vagyok elfogadni az életembe érkező Isteni ajándékokat, csodás megoldásokat, melyek saját belső békémet és mindenki örömét és javát szolgálják.
Drága Istenem és Angyalok, köszönöm a bőség életembe most érkező valamennyi formáját és köszönöm, hogy embertársaimmal együtt emlékeztettek az Univerzum bőségének végtelenségére, mely valamennyi élőlénye számára a legnagyobb jót biztosítja, hiszen Isten gyermekeiként ez mindannyiunk osztályrésze.
Köszönöm, hogy vágyaim már valóra is váltak:
…..itt sorold fel mindazt, amire vágysz……
Ezt kérem, vagy ettől nagyobb jót, mely mindenki számára a legjobbat hozza el.
Köszönöm.
Az Imát nyugodt körülmények között, lágy zeneszó mellett, gyertyát gyújtva mondd el. Ezzel készülve az imára, lelked ünneplőbe öltözik, belép a hétköznapok rohanásából a Most-ba és ezáltal tisztábban kapcsolódsz össze az Univerzum Fényével. Az Ima előtt kérheted Szent Mihály Arkangyalt, hogy legyen melletted.

Egy gyertyát meggyújtani és szíved tiszta szándékával egy fohászt elmondani a legnagyobb jó érdekében nem mágia, hanem a mindannyiunkban ott lévő Isteni szikra, szeretet teremtő erejének használata a Föld összes élőlényének békéje érdekében.
Mi teremtjük a világunkat, attól függően, hogy mit rakunk bele saját szívünkből. Teremtsünk ezen a napon csodákat, fényt, és szeretetet, ami közelebb visz minket ahhoz, hogy egy boldog világban éljünk!
Szeretettel: Sándor Judit

Forrás: http://joportal.hu/johirek.php?readmore=2402



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése