2014. december 14., vasárnap

IS:IS PORTÁL AKTIVÁLÁS 2.rész / IS:IS Portal Activation 2 (Hungarian)



2014.december 15-én.
Ismét elérkezett az idő, hogy akcióba lendüljünk! Itt az idő, hogy a saját kezünkbe vegyük a sorsunk irányítását! így hát a korábbi alkalmakhoz hasonlóan összegyűlünk kisebb-nagyobb csoportokban az Uránusz Plútó kvadrát idején 2014.december 15-én. Sokan fogunk összegyűlni, hogy lehorgonyozzuk az istennő örvény energiáit és ezáltal egy világos és harmonikus csatorna nyilvánul meg a bolygón a végső felszabaduláshoz.
A közös meditációnk célja a bolygó felszabadításának a segítése, annak érdekében, hogy minél hamarabb, minél békésebben és simábban történjen meg. Meg tudjuk csinálni! El kell érnünk a kritikus tömeget. Kérjük osszátok meg weboldalakon és blogokon ezt az információt. Ha kapcsolatod van a helyi médiával, küldd el nekik ezt az üzenetet vagy létrehozhatsz csoportot a Facebook-on, kreálhatsz videót. Tudományos vizsgálatok is megerősítették már a tömeges meditáció pozitív hatásait az emberi társadalomra, így valóban nagy hatást érhetünk el.
A következő portál aktiválás pontosan az Uránusz és Plútó kvadrát asztrológiai konfiguráció pillanatában lesz december 15-én (vagy december 14-én, ez időzónádtól függ)


IS:IS PORTÁL AKTIVÁLÁS 2.rész /

 IS:IS Portal Activation 2 (Hungarian) 

 

 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése