2016. január 14., csütörtök

Szisztematikus támadás a rendszer ellen - Fulford 2016.01.16.


A világ tőzsdéinek rekord méretű visszaesése az év első hetében csak a kezdete volt egy szisztematikus támadásnak, hogy leszereljék a kazár maffia babiloni adósrabszolgaság alapú pénzügyi rendszerét, amit több kormányzati ügynökségi forrás is megerősít.





A kazár pénzügyi rendszer és maffiózók szisztematikus támadás alatt állnak, ahogy a világforradalom kibontakozik


A világ tőzsdéinek rekord méretű visszaesése az év első hetében csak a kezdete volt egy szisztematikus támadásnak, hogy leszereljék a kazár maffia babiloni adósrabszolgaság alapú pénzügyi rendszerét, amit több kormányzati ügynökségi forrás is megerősít.

A legtöbb tőzsdei index várhatóan 50-60 százalékkal fog csökkenni, mielőtt ez a kampány véget ér, az Ázsiai Fejlesztési Bank egyik vezető tisztviselője, Pentagon források és egy CIA ügynök szerint, aki részt vett a Szovjetunió csődbe juttatásában.

A támadás célja, hogy csődbe juttassák a nagy kazár bankokat, melyek a világ oly sok baja mögött állnak. Ennek eredményeként a kazárok kifogynak a lehetőségekből, miközben az olajárak összeomlanak, a kábítószer pénzek elapadnak, és a tőzsdei manipulációt leállítják.

Richard Fisher, a Federal Reserve Board bűnszövetkezet dallasi ágának egykori vezetője elismerte, hogy "Amit a Fed tett, és én is része voltam, egy hatalmas piaci áremelkedés megtervezése annak érdekében, hogy létrehozzanak egy vagyonhatást..." és hozzátette, hogy a "Fed egy hatalmas fegyver, melyben nem maradt lőszer."

Félreértés ne essék, amikor azt mondja "megtervezés" az azt jelenti, hogy elosztani a Fed pénzét a kazár maffiózóknak, mesterségesen növelve a tőzsde értékét. Ennek most vetnek véget, ezért omlanak össze a piacok. Alább több szó esik a kazárok elleni pénzügyi támadásról, de előbb meg kell említeni a jogi lépéseket, melyeket ezen kígyók ellen hoztak.



A legérdekesebb, hogy Hillary Clinton lesz hamarosan a legmagasabb rangú kazár gengszter, akit letartóztatnak a kibontakozó kampányban, hogy véget vessenek az uralmuknak. Pentagon és más források szerint az FBI igazgatója James Comey azzal fenyegetőzött, hogy lemond az Obama adminisztráció elleni ügynökségi lázadás részeként, hacsak az Igazságügyi Minisztérium nem vonja büntetőeljárás alá Hillary Clintont a többszörös, bizonyított bűncselekmények miatt.

Továbbá a mexikói drogbáró, Joaquín "El Chapo" Guzmán elfogása a múlt héten azt jelenti, hogy ki fogják adni az Egyesült Államoknak, hogy "énekeljen, elpusztítva" a Wall Street-i bankokat, az ISIS-t és Bush-ékat, állítja a Védelmi Hírszerző Ügynökség forrása.

A kazár maffia politikusainak eltávolítása már elkezdődött egy alacsonyabb szinten. Különösen az NSA állított össze politikusok elleni bizonyítékokat, akiket Izrael vesztegetett meg, hogy ellenezzék a nukleáris megegyezést az amerikai kormány és Irán között. Eddig a republikánus Tom Cottont ütötték ki, aki egymillió dollár kenőpénzt kapott, hogy ellenezze az egyezséget. Cotton 47 szenátort győzött meg, hogy írjanak alá egy levelet, amely ellenzi a békemegállapodást Iránnal. Ő hamarosan börtönbe kerül.

http://www.sott.net/article/309889-TREASON-Bibi-bribed-GOP-senator-1M-to-kill-the-Iran-Deal



Steve Israel kongresszusi képviselő, a Demokrata Párt választmányának vezetője a kongresszusban szintén kénytelen volt lemondani, amiért ellenezte a békemegállapodást Iránnal, Pentagon források szerint. Hamarosan ő is belülről láthat egy börtönt.

http://www.theatlantic.com/politics/archive/2016/01/steve-israel-announces-retirement/422829/

A CIA pénzügyi szakértője, aki részt vett a Szovjetunió csődbe juttatásában, a következőket mondta ezekről a politikusokról: "Ezek azok a patkányok, akikről beszéltem... Ezt a szenátort ki kell vinni, és felakasztani a főváros pázsitján, hogy mindenki lássa, hogyan néz ki egy patkány."

Jelenleg más patkányokra is vadásznak. Valamint ne felejtsük el, hogy a volt francia elnök Nicholas Sarkozy nyomozás alatt áll, amiért a saját repülőgépén nagy mennyiségű kokaint csempészett. Továbbá egy szaúdi herceget is letartóztattak Libanonban, mert 2 tonna amfetamint szállított a privát repülőgépén.



Egy másik rendkívül látványos jele a kazár sátán imádók elleni kampánynak, mely egyre gyorsuló ütemben halad, a közelmúltban lemondott Benedek Pápa idősebb testvérének lebuktatása, aki 231 kórustag fiút vert meg és bántalmazott nemileg.

http://www.thejournal.ie/regensburg-domspatzen-ratzinger-benedict-choir-child-abuse-scandal-2538826-Jan2016/?utm_source=facebook_short



Ahogy Izraelben is, a "világ vezető Kabbalistája" és "milliárdosok tanácsadója" Yosef Pinto került börtönbe vesztegetés vádjával.

http://www.thedailybeast.com/articles/2016/01/07/the-world-s-leading-kabbalist-guru-to-billionaires-is-going-to-jail.html



A múlt héten sok más kazár maffiózó letartóztatása történt meg, amit nem fogunk felsorolni, de azt el lehet mondani, hogy sokkal több letartóztatás fog következni.



A helyzet Izraelben és a Közel-Keleten is kritikus ponthoz érkezik. Joseph Dunford tábornok, a Pentagon vezérkari főnöke a múlt héten Törökországba repült Pentagon források szerint, és volt egy titkos találkozója Valerij Gerasimovval, az orosz fegyveres erők vezérkari főnökével. Orosz források szerint a találkozón Dunford és Gerasimov azon orosz követelésről tárgyaltak, hogy "Az ENSZ hozzon létre egy törvényszéket, amely vizsgálja az izraeli hírszerző szolgálatok és az izraeli kormány érintettségét a nemzetközi terrorista szervezetek létrehozásában, és ezen terrorista szervezetekkel való kölcsönhatásukat." A terror nagy része kapcsolatban áll a most összeomló cionista projekttel, hogy létrehozzanak egy nagy Izraelt a Közel-Kelet nagy részén, mondják az oroszok. Ők már bemutattak az ENSZ-nek bőséges erre vonatkozó bizonyítékot, mondják.

http://www.globalresearch.ca/greater-israel-the-zionist-plan-for-the-middle-east/5324815




A török elnöknek, Recep Erdogannak megtiltották, hogy részt vegyen ezen a találkozón, Pentagon források szerint. Ehelyett a legmagasabb rangú orosz és amerikai tábornokok azt mondták a török vezérkarnak, hogy nekik kell eltávolítani Erdogant, a kazár ál-muszlimot a hatalomból. Dunford azt is elmondta a törököknek, hogy zárják le a szíriai határukat, vagy "súlyos következményekkel" nézhetnek szembe.

Az amerikai tábornok azt is elmondta az oroszoknak, hogy Hellfire rakétákat küldtek Kubába a közelmúltban, hogy segítsenek nekik a kazár maffiózók által használt drónok lelövésében, akik megpróbálják megvédeni a kábítószer műveleteiket Dél-Amerikában és Afganisztánban.

Továbbá egy orosz bíróság Nina Antonevich bíró elnökletével nemrég kimondta, hogy a "zsidó cionisták" tömeggyilkosságokat követtek el az orosz nép ellen, és az igazságszolgáltatás ezen történelmi bűnök miatt orosz napirenden van, a források szerint.




Közben annak érdekében, hogy megmentsék az összeomló ál-muszlim kazár királyságot, Szaúd-Arábia a helyettes trónörököst és honvédelmi minisztert, Mohammed bin Salmant küldte Pakisztánba, hogy katonai védelmet kérjen. Mindaz amit kapott, annak ellenére, hogy hatalmas kenőpénzt ajánlott fel pakisztáni tisztviselőknek, csupán a színlelés volt. A tény az, hogy a pakisztáni nép nem fog háborúzni, hogy megvédjék az ál-muszlim, terrorista szponzor, vahabita kazár szaúdi bűnözőket.

Ennél is lényegesebb, hogy az ENSZ főtitkára Ban Ki-moon kiadott egy nyilatkozatot, hogy Szaúd-Arábia polgári lakosság ellen elkövetett válogatás nélküli bombázása Jemenben "háborús bűnnek" minősül. A háborús bűnösök általában halálbüntetéssel vagy életfogytig tartó börtönbüntetéssel nézhetnek szembe.

http://www.un.org/apps/news/story.asp?NewsID=52966&Cr=&Cr1=#.VpaQ7MRshcY




Ez azért fontos, mert megmutatja a hivatalos elismerését a közös orosz, Pentagon, kínai és iráni haderőnek, amely már a Közel-Keleten harcol a kazár gengszter országok és zsoldos hadseregeik ellen a térségben. Az ENSZ maga természetesen egy mélyen elhibázott intézmény, melybe az összeesküvés beszivárgott, és Ban Ki-moont valószínűleg hamarosan le fogják váltani, talán az oroszok.

http://tass.ru/en/world/848640

Ban Ki-moon volt az, aki felajánlott a Sárkány család képviselőinek 100 millió dollár kenőpénzt 2009-ben cserébe azért, hogy adják fel erőfeszítéseiket az úgynevezett Chiasso incidenst követően, hogy a 134,55 milliárd dollár értékű kötvényeiket beváltsák. A titkos pénzügyi háború, melynek része volt ez az incidens, egyfajta csúcspontját éri el jelenleg. Kiderült, hogy ezek a kötvények csak a jéghegy csúcsa, és azóta rengeteg kvadrillió dollár értékű főkönyvi kötvény, melyet a kazárok használtak került napvilágra.

http://alcuinbramerton.blogspot.jp/2012/01/white-spiritual-boy-off-ledger-black.html




A kettős könyvek használata, az egyik megszámlálhatatlan milliárd dollár értékkel az összeesküvés számára, és a másik az örökös adóssággal és pénzügyi hiánnyal a tömegek részére szintén nyilvánosságra került.

A pénzügyi háború Kínában is fokozódik, ahol a kínai kormány elrendelte a fedezeti alapok számára, hogy adják el részvényeiket, és hagyják el a kínai piacot. A kínaiak szintén ennek részeként likvidálták dollár részvényeiket, több mint 100 milliárd dollárt havonta.

Egy kínai ügynököt küldtek, hogy látogassa meg a Fehér Sárkány Társaságot a múlt héten, hogy tájékoztassa őket arról, hogy a Tajvan és Kína újraegyesítéséről folyó tárgyalások részeként a Kínai Kommunista Párt beleegyezett, hogy más politikai pártok is részt vegyenek a kínai politikai színtéren. Feltehetően ez azt jelenti, hogy a tajvani székhelyű Kuomintang valamilyen szerepet kap a kínai anyaország irányításában, és felveti a jövőbeni választások lehetőségét, mondta a forrás.



Fontos változások mennek végbe a színfalak mögött Japánban is, amely az Egyesült Államok után a második legnagyobb gazdaság, melyet továbbra is a kazár maffia irányít.

A forrás a japánok vezette Ázsiai Fejlesztési Bankban azt mondta, hogy Japán már döntött arról, hogy szakít a kazárokkal, és csatlakozik a kínaiak által szponzorált Ázsiai Infrastrukturális Befektetési Bankhoz (AIIB). "A japán jennek nincs valódi fedezete, és Japánnak szüksége van a Sárkány család aranyára, tehát csatlakoznak az AIIB-hez," mondta.

A jen legutóbbi hullámzása és a japán tőzsdék összeomlása szintén annak a következménye, hogy elvágják a Bank of Japan forrásait a kazároktól. Ez azt jelenti, hogy arra kényszerülnek, hogy eladják a japán részvényeiket, hogy az fedezze a veszteségeket a világ más részein.



A legutóbbi brit és japán bejelentés a katonai kapcsolatok fokozásáról a britek ígéretének azon jele, hogy segítenek a japánoknak a kazárok elleni küzdelemben. Ez a brit és japán királyi családok közötti szoros személyes kapcsolatok miatt fontos. Ez azt jelenti, hogy a James Bond félék készen állnak Japánban levadászni a Japán elleni 3/11 nukleáris és szökőár tömeggyilkos támadásban érintett kazár ügynököket. Nyilvánvalóan folynak olyan dolgok, melyekről jelenleg nem tudunk beszámolni részletesen annak érdekében, hogy ne veszélyeztessük a folyamatban lévő műveleteket.

Az Ázsiai Fejlesztési Bank és a Pentagon forrásai egyetértettek abban is, hogy a tőzsdéket is eltörölhetik, mert azokat eszközökként használták valamennyi vállalati hatalom és irányítás közponotosítására egy apró elit kezeiben. Arról is beszéltek, hogy mindent nyílt forráskódúvá és szabadon hozzáférhetővé kell tenni.



Mindenesetre a FST és szövetségeseik abban reménykednek, hogy a manipulált piacok és a kazár családi maffia tulajdonában lévő központi bankok (azaz adósság teremtő monopóliumok) jelenlegi rendszerének helyébe átlátható és meritokratikus (teljesítmény szerinti /Milly) intézmények kerülnek, melyek az emberekért dolgoznak.

Benjamin Fulford

Forrás: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2016/01/a-kazar-penzugyi-rendszer-es-maffiozok.html


Megjegyzés: Nálunk is kezd valami beindulni... bár a 4 milliárdos büntetés a becsült 100 milliárdos (jogtalan?) haszonhoz képest semmi, de mégis valami nézőpontváltozást jelent.  Ma a Kossuth rádióban  elhangzott, hogy menekítette ki valamelyik bank a nyereségét Ausztriába, és utána sírt, hogy veszteséges... Vagy a Budapest Bankot kb.8000 (Nyolcezer!) forintért adták el annakidején, aztán még az állam vállalt garanciát a bebukott hitelekért (kb. 10 milliárd forint értékben!). A lényeg az, hogy ha ez így elhangozhat, akkor már jó úton haladunk!!!
Milly

http://24.hu/fn/penzugy/2016/01/12/4-milliard-forintos-gigabirsagot-szabott-ki-a-gvh/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése