2016. január 26., kedd

Ez a mi időnk végre - Sananda az átalakulásról 2016.01.21.



A következő fázisába lépünk a pénzügyi reform és a Jóléti Program lassú kibontakozásában, amely alaposan meg fogja változtatni a világotokat...




Ez a mi időnk végre

Az RV/GCR egy rövid átirata
a Mennyek Csapata által

 Sananda
2016. 01.21.

Üdvözlet drága testvéreim. Közületek azok, akik követik a valuták újraértékelését (RV) a világon, nagyon boldogok lesznek, ha megtudják, hogy a következő fázisába lépünk a pénzügyi reform és a Jóléti Program lassú kibontakozásában, amely alaposan meg fogja változtatni a világotokat, Irakkal kezdve.
Lazítsatok, dőljetek hátra és nézzétek a jeleket, amik folyamatosan végigpörögnek a bolygón, mivel a 209 állam érintett abban, hogy összekapcsolódva aktiváljanak egy új bankrendszert, amely jobban fog védeni titeket, mint az, ami azokat a bankárokat gazdagítja, akik a bolygó összes értékét felügyelik. Az áldásaitok biztosítanak, kedves barátaim, és mi nem izgathatunk jobban azokkal a hatásokkal, amik mindenkit érintenek, akik a Földön élnek. Legyetek nyugodtak, amint a jelre vártok a Dinarföldi barátaitoktól. Be fogjátok váltani a valutátokat, amint sorra kerültök. Az nem lesz bonyolult, örömteli lesz és ahogy mondjátok győzelem-győzelem mindenkinek.  
Ti lesztek az új vezetők és a jótevők, akik meg fognak változtatni mindent. Nézzetek mélyen a szívetekbe, hogy lángra lobbantsátok a szereteteteket és a kreativitásotokat. Hívni fognak titeket, hogy hozzatok létre képzelt hálózatokat és csoportokat, akik segíteni tudnak mindenkit, akinek szüksége van rá. Ez a legjelentősebb és legérdekesebb idő lesz az életetekben, mert ti, Fénymunkások fogtok ülni a vezetői ülésben, amikor el kell dönteni, hogy a városotok, országotok, a világotok hogyan fog felemelkedni, érdekeltté és érintetté válni a kedvesség és nagylelkűség által.

Ti fogjátok beindítani a jó érzés hullámát, ami kimossa a régi programot és megnyitja a szíveket az új lehetőségekre, a szerető kapcsolatok felé, amely összeköti az összes határt. Itt leszünk, hogy segítsünk nektek, ha szükségetek lesz vezetésre, és tudatjuk veletek az új briliáns technológiákat, amelyeket a Galaktikus barátok támogattak a tehetséges seregetekkel együtt gyorsítva a magasabb rezgésű életbe való átmeneteteket.



Ez egy történelmi idő, kedveseim. Mint Fénymunkások, hirtelen látni fogjátok, hogy akik segítenek létrehozni ezeket a csodálatos új változásokat és ti először a „helyes irány” pozíciójában fogjátok találni magatokat a sok szkeptikus családtaggal és baráttal együtt. Remélem, csodálatosak lesztek, jó humorral, ellenálltok a kísértésnek, hogy bárkinek is azt mondjátok, „Ezt így mondtam nektek”. Inkább mosolyogjatok misztikusan és tegyétek a vállukra a kezeteket (szószerint vagy képletesen) és biztassátok őket, hogy boldoggá fogják tenni őket a csodálatos változások, amik még ebben az évben kibontakoznak.
Ez a mi időnk, végre, és szeretetben, hálás köszönetadásban fogunk ünnepelni és örömben. Ez már egy hosszú együttes utazás, de a hegycsúcs tetején vagyunk, és az utazásunk többi részének a célja betelni a meglepetéssel és a csodával. Az áldásaimat küldöm nektek, a feltétel nélküli szeretetemet. Mindig veletek vagyok; csak szólítsatok, és én veletek fogok nevetni, örömről örömre ugorva, és mi a Föld emberisége történetének a valaha volt legbátrabb győzelmét fogjuk ünnepelni.
A ti Sanandátok vagyok.


Lásd még ezt is: 

Információk/ Szóbeszéd - Az átalakulásról 2016.01.22.
http://szepjovot.blogspot.hu/2016/01/informaciok-szobeszed-az-atalakulasrol.html





1 megjegyzés: