2016. január 4., hétfő

Ikerlélek kapcsolódás 01.03.



Az Ikerlélek Kapcsolódás felül áll minden eddigi kapcsolatodon. Mindaz, amit eddig a szerelemről hittél, kevés ahhoz, hogy leírhasd azt, amit ebben a kapcsolatban érzel.






AZ IKERLÉLEK KAPCSOLÓDÁS ALAPVETÉSEI 40 PONTBAN

1. Ez egy olyan kapcsolódás, amely kívül van minden társadalmi elváráson, megfelelésen és szabályon. Pontosan azért van, hogy megváltoztassa benned mindazt, amit eddig a világról gondoltál.


2. Az Ikerlélek Kapcsolódás felül áll minden eddigi kapcsolatodon. Mindaz, amit eddig a szerelemről hittél, kevés ahhoz, hogy leírhasd azt, amit ebben a kapcsolatban érzel.

3. Folyamatosan természetfeletti, tudatfeletti, megmagyarázhatatlan jelenségek kísérik, telepatikusan kommunikáltok, egymással álmodtok, az érintésekben hihetetlen energia van.

4. Kimozdít a komfortzónából, abban a percben, hogy megismered a Társadat, azonnal érzed, mostantól minden örökre megváltozott az életedben.

5. Felborítja az egyensúlyt de csak azért, hogy egy új egyensúlyt hozzon létre, ami már kettőtök egyensúlyáról fog szólni.

6. Teljes önmegadást és önfeladást követel, egyáltalán nem ritka a totális alázat és az önmagad határainak teljes átlépése, mert a lelked alkalmazkodik az új helyzethez, és ha engeded, a benned rejlő erő felülírja mindazt, amit belédneveltek, és amely eddig korlátok közé szorított.

7. Nem számít, hogy ki keres kit. Amikor azt hiszed, majd azzal, hogy nem keresed, előmozdítasz akármit, csakhamar rájössz, hogy tévedésben vagy, mert ha eltűnsz, ő is eltűnik, ha azonban jelen vagy, de nem vagy erőszakos, ha nem hívod és írsz neki minden nap, és ráérzel az egyensúlyra, a Férfi-Nő energia harmonikus kiegyenlítődésbe kerül egymással, és egy idő után azt fogod érezni, hogy természetes, hogy keresed, amikor pedig nem kell, hogy keresd, érezni fogod, hogy ne tedd és nem teszed.

8. Ez egy Szent Kapocs. Semmilyen emberi erővel, negatív energiával, mágiával örökre szétszakítani nem lehet. Ha valóban hozzád tartozik, akárki fekete mágiázhat rá, vissza-visszatér, és segítséget kér, mégpedig igen látványosan.

9. Nem lehet elrontani. Időben elodázni, akár fél-egyéves rossz döntéseket hozni lehet. Lehet óriási fájdalmat okozni magadnak egy-egy oktalan nekitámadással, felelősségre vonással, de elrontani nem lehet. Ha el tudtad rontani, és tényleg eltűnt, és örökre eltűnt, amit érzel is, bizony, hiába hazudsz magadnak, pontosan tudod, hogy eltűnt és nem fog visszajönni, nos akkor az illető nem volt az Ikerlángod.

10. Nincs végleges elengedés. Elszakadás van, hosszabb vagy rövidebb időre. Elengedés csak annyiban van, hogy elfogadod a döntéseit és tiszteletben tartod a szabad akaratát. Nincs teljes elfeledés és továbblépés, csak ideig-óráig tudtok élni másik kapcsolatban, mert hamar rájöttök, egymás nélkül minden üres és hideg.

11. Érzitek egymást és nyugodtan vesd bele magadat az érzések tengerébe. Mert jó és mert szép. Mert jár neked. Mert Atlantiszban is így csináltátok.

12. Egészen nyugodtan ülj le a legkényelmesebb foteledbe a nappalidban és vedd elő a kedvenc képedet róla. Beszélj hozzá. Hidd el, hogy meg fogja hallani. Sokkal inkább, mint azt akár álmodban el mernéd képzelni. Hall téged, lát téged, érez téged. Az valószínű, hogy ha nem spirituális, akkor nem fogja érteni, miért lát, hall, érez, de ő maga mindazt érzékeli, amit te is.

13. AZ Ő ÉRZÉSEI A TE ÉRZÉSEID, A TE ÉRZÉSEID AZ Ő ÉRZÉSEI.

14. AZ Ő GONDOLATAI ÁTJÖNNEK NEKED, A TE GONDOLATAID ÁTMENNEK NEKI.

15. AZ Ő FÉLELMEIT TE GYÓGYÍTOD, A TE FÉLELMEIDET Ő, ÉS MINDEN LELKI SÉRÜLÉST ÚGYSZINTÉN, MÉG A LEGBORZALMASABBAKAT IS.

16. Totális tükörkép, épp a fentiek bizonyítják, hiszen ha te félsz, ő fél, ha őt nem fogadod el, magadat nem fogadod el, ha rá haragszol, magadra haragszol. Nincs más dolgod, mint egy ilyen helyzetben megváltoztatni az érzéseket és a gondolatokat és mindezek átmennek neki, és az ő viselkedése ettől hirtelen és drámaian megváltozik feléd, elindul feléd, megváltoznak a körülmények, a távolságtartásból közeledés lesz, a végtelen fájdalomból egy csoda. Ha már mindezt tudod, csináld!!!

17. Igenis rá lehet teremteni erre a kapcsolódásra, de még mennyire. Erre vannak a meditációk, amikor te már megelőlegezed neki a bizalmat azzal, hogy elképzeled, megteremted, ELHISZED ŐT ÉS MAGADAT EGYSÉGBEN.

18. Az oldások, tisztulások során saját magadon keresztül őt is tudod segíteni, de csakis a felsőbb énjét. Semmi olyat nem tehetsz, amivel belenyúlsz a szabad akaratába, mert az ikerlélek kapcsolódásban egy nagyon hosszú elszakadást eredményez.

19. Ő maga is változik, ahogyan te is. Ez a kapcsolat hihetetlen mértékű lelki és szellemi fejlődést rejt magában. Ha ő nem változik és nem fejlődik, soha semmiben nem látod, hogy akár egy jottányit is előrehaladt volna, akkor el kell gondolkodnod, hogy biztos, hogy a társad a Társad?

20. Fejlődés alatt azt értem, hogy mindaz, amit te végigviszel, azt ő is, valószínű más formában és más körülmények között, de véghezviszi. Ha tudatosodsz, akkor ő is. Vannak kijelentései, amik erre utalnak, tesz dolgokat, amikből erre lehet következtetni. A legritkább esetben – sajnos – van felébredve mindkét fele a párosnak teljesen.

21. Dobj el mindent, amit eddig az életről tanultál. Ez egy új élet, és nincs megállás. Olyan szinten pörögnek az események, hogy még gondolkodni sincs idő sokszor, mert percről-percre változik minden, AZ EGYIK PILLANATRÓL A MÁSIKRA MINDEN ÁTFORDULHAT, LEOMOLHAT A TORONY, VAGY FELÉPÜLHET A KÖZÖS ÉLET.

22. Ha évek óta meg vagytok rekedve és nemhogy nem pörög, hanem évek óta nem is érzed őt, nem az ikerlángod volt az, aki után most is áhítozol.

23. Ha évek óta nem keres, de érzed őt, és szenvedsz, attól még lehet karmikus társ, akit el kellene már engedni.

24. Ha évek óta nem keres, és mindkettőtök élete meg van rekedve, de folyamatos késztetést érzel, hogy megkeresd, akkor MOST AZONNAL TÉPD FEL AZ AJTÓT, VEDD A KABÁTODAT ÉS MENJ EL HOZZÁ!

25. Nincs rövidebb és könnyebb út. Ez nem azt jelenti, hogy mindenképpen szenvedned kell, de sajnos egy atlantiszi globális blokk-csomag miatt az ikerlélek kapcsolódások kialakulását szenvedésprogrammal akadályozzák, amit a fejlődés során levetsz magadról.

26. Elmenekülni nem lehet, de minden héten legalább egyszer eszedbe jut. Ha mégis meg tudtad tenni, nem voltál ikerláng kapcsolatban. Csak azt hitted és most azzal áltatod magadat, hogy te megúsztad, de tájékoztatlak, most jön a java. Amint megismered a társadat, azonnal rájössz, hogy Úristen EzAz!!!

27. Csodálatos élményekkel ajándékoz meg. Minden érintés ünnep, minden együttlét gyönyörű, minden szónak jelentősége van, és mindig jelen kell lenned, hogy meg is éld mindezt.

28. Az család és a barátok szinte biztos, hogy ellentábor, ami azért van, mert attól félnek, elveszel ebben a kapcsolatban. Óva intenek tőle. „Nem való hozzád. „ Hát igen, ahhoz az énedhez nem is, akit ők ismernek, ahhoz azonban, akit kihoz belőled és akit kihozol belőle, ahhoz igen.

29. Már a kapcsolat elején feljöhet a gyerek-közös élet-közös munka téma, aminek oka az, hogy a két lélek már tudja, közös dolguk van.

30. A legtöbb ikerlélek kapcsolódásból, ami lejön a fizikai síkra, gyermek születik. Ne ijedj meg ettől, meg van írva, és a születendő gyermek minden esetben különleges hiszen az új világ megteremtőinek egyike.

31. Az ikerlélek kapcsolódásban felfedezed a küldetést és téged is, és a társadat is ellenállhatatlan erővel vonzza ez a dolog, ami azonban a jelenlegi munka feladásával jár.

32. Ez a kapcsolat magában rejti a bőséget. Ne féljétek ezt beengedni.

33. A szexualitás különleges formáját, az ősi, eredeti, tiszta formáját hordozza a kapcsolatotok, a szexuális energia itt elsöprő erejű, amikor szeretkeztek, elvesztek egymásban, és ez eredményezheti az egyik, vagy mindkettőtök menekülését, de csak ideig-óráig, mert a vágy elemi erejű, túl nagy, nehéz megállni, hogy ne érjetek egymáshoz.

34. Ez a kapcsolat ajándék, és habár az emberiség nagy része megkapta, nem mindenki tudja kibontani a maga ajándékát smile hangulatjel

35. Évezredek óta tartja lázban az emberiséget, nem 2012-ben kezdődött, aki azt hiszi, ez csak egy múló divatláz, spiri baromság, sőt, milliárdos ezobiznisz, az még nem találkozott a másik felével.

36. Sokan tagadják, kinevetik, felülbírálják és megmagyarázzák, hogy ez az egész miért nem létezik. Ne törődj velük, csak az a fontos, amit te érzel és gondolsz, mert amit érzel és gondolsz, megteremti a magad valóságát.

37. Emberileg is megváltoztat ez a kapcsolat, elfogadóvá, türelmessé tesz, és olyasmiket teszel, amiket másért soha. Ez így van jól. Ne is gondolkodj rajta, „miért vagy ilyen hülye”. Minden jól van úgy, ahogyan van és ha a legnagyobb őrültséget kell éppen megtenni, hát tedd, sőt, élvezd, hogy végre tényleg önmagad lehetsz! MERT MINDAZ, AMIT EZ A KAPCSOLAT KIHOZ BELŐLED, AZ VAGY TE!

38. ELEINTE NEHÉZ. OLYAN NEHÉZ, HOGY AZT HISZED, ÉRTELME SINCS. Mégis, amikor az egyik reggel arra ébredsz, hogy ott van, és amikor kimész a konyhába kávét főzni, visszamész és még mindig ott van, sőt rádmosolyog, na akkor rájössz, ezért érdemes volt élni, mert a lelked ÁTÉRZI A JUTALMAT, AMIT KAPOTT. VEDD ÁT AZ AJÁNDÉKODAT!

39. A kételyek, kétségek, az időről-időre visszatérő fél-elem és a kapcsolat folyamatos hullámzása az egység kialakulásáig benne van a fejlődésben és az Útban, azért, hogy tanítson titeket. AMIKOR NAGYON-NAGYON ROSSZ, A KEZEDBEN EGY BÖGRE TEÁVAL ZOKOGSZ A KANAPÉDON, JUSSON ESZEDBE, HOGY EGYIK PILLANATRÓL A MÁSIKRA MEGVÁLTOZHAT MINDEN ÉS ÍGY IS LESZ, AKÁR AKAROD, AKÁR NEM!

40. Végezetül. A szerelem energiája sokkal erősebb a féleleménél, mégha több ezer éven át az ellenkezőjét is akarták elhitetni velünk. Mindenre a szeretet a válasz, és neked nincsen más dolgod, mint szeretni, szeretni, szeretni a végtelenségig!

Csodás utat
Eszter
2016. január 3




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése