2016. január 25., hétfő

Információk/ Szóbeszéd - Az átalakulásról 2016.01.22.



Mindenki higgye úgy, ahogy a LELKE diktálja:

"Minden ország átváltási arányait már meghatározták, lepecsételték, kézbesítették és átadták a bankoknak. A bankok elküldték az emlékeztetőiket az értékbecslőikhez. Ők felkészültek a beváltásokra... minden nagy bank megegyezett."




Az átalakulásról




 2016, január 22.
11:31:01 du. Mountain Időzóna

Információk/ Szóbeszéd 

(Megítélésetek szerint alkalmazzátok az alábbi információkat)



· A szabad világ összes 210 önálló népe hivatalosan vagy titkosan megszakította a kapcsolatát az US dollártól (USD)/ az olajdollártól, mint a gazdasági intézkedés egységétől. Az USD jobb szó híján, hivatalosan „eltűnt a pénzügyi vonatkoztatásból” 2016, január 1-től.

· Az összes érvényben levő adósságot (beleértve a régi/új nyersolaj és olajüzletet) a kínai jüanon, az orosz rubelen vagy az aranyrúdon keresztül bonyolítják. Az USD/olaj dollárt nem fogadják el többé az USA legális ajánlataként, amely magában foglalja a korábbi szövetségeseit, Szaud Arábiát és az összes OPEC országot.


· Az arany aktuális árát most a Sanghaji Aranyváltó irányítja (SGE) amely jelenleg a Londoni Aranyváltót (LGE) helyettesíti, mint a globális fémárak árképzési központja.


· Az Egyesült Nemzetek megreformálás alatt áll, hogy a szabad világ összes önálló nemzetét képviselje, és egy

új Egyesült Nemzetekhez hasonló egység kormányozza a világ ügyeit. Egy ilyen egységet már létrehoztak és hamarosan be fogják jelenteni, amelynek a központja a kínai Peking.


· A Nemzetközi Pénzügyi alap és a Világbank már megújult beleértve a szabad világ önálló nemzeteit is. A végén mindkettő lassan meg fog szűnni.


· A BRICS a NATO-tól folyamatosan átveszi a diplomáciai vezető szerepet .


· Az AIIB (Ázsiai Infrastruktúrális Befektetési Bank) folyamatosan átveszi a diplomáciai vezető szerepet a WB/ADP-től (Világbank/ADP).


· PBOC (Kína Nemzeti Bankja)folyamatosan átveszi a pénzügyi vezető szerepet az IMF/BIS/FED/ECB/BOE/CB Rendszertől.


· A FED (a „Sötét Nemesség”-nevű nyugat európai családok magán bankja) bankcsődöt jelentett be a Nemzetközi Bíróság által és bezárt.


· Az Egyesült Államok Új Köztársasága megalakult és elkezdi az US állampolgárok ügyeinek az intézését, beleértve minden katonai ügyet a Vezérkari Elnök egyesített irodáján keresztül. Az Új Köztársasági Kormány ideiglenes elnöke Joseph Dunford tábornok mindkét szerepet be fogja tölteni mindaddig, amíg egy utódot tudnak megválasztani a 2016-os megújult választásokon.



· Az Egyesült Államok Kincstára Új Köztársasága most egy teljes mértékben működő állapot, és egy Reno Nevada-i helyszínen, az Őslakók Amerikai Rezervátumán belül van.


· A globális adóssági jubileum (50 évenként) hivatalosan megkezdődött, amiről évtizedekkel korábban megállapodtak az ősi hun és európai öregek, az önálló szerepet játszó családok és a jóindulatú közvetítők – akik megfelelően átlátják az emberiségnek ezt az egész átmeneti folyamatát.


· A hatalomnak ezt a békés átmenetét eredetileg 2001, szeptember 11-re tervezték kivitelezni.


Világszinten minden személyes és államadósság le lesz nullázva és teljesen kifizetve a korábbi globális pénzügyi hatóság lefoglalt pénzügyi eszközeivel, amely a Vatikáni Bankban helyezkedik el (a.k.a. Sötét Nemesség fekete képernyős számlái).


A Szentszék napjainkban befejezi be a szükséges hivatalos lemondási folyamatot, és így megszünteti az emberiség ellenőrzését, a saját választása alapján szabaddá teszi a világot.


· A megállapodás részeként Ferenc pápa egyetértett abban is, hogy a Vatikáni Bank összes vagyonát visszafordítja az emberiségnek az említett adóssági jubileumra, a valuták újraértékelésére és a nagyobb humanitárius jóléti programokra, amelyeket a kormányzók új AIIB tanácsa irányít.


· Bár az aljas Londoni Koronázótemplomi csoport (London Temple Crown group), (amely London belvárosában van, és a Római Jezsuita Rend által irányított) többé nem rendelkezik legális engedéllyel a világ bírósági és ügyvédi hálózata felett, amely magában foglal minden aktív tagot (jogászokat, bírókat) az Egyesült Államokban és Kanadában.


· Ferenc pápa a múlt szombaton a Vatikán falain belül aláírta az úgynevezett megkötött „Galaktikus Egyezményt” Christine Legarde tanú, az IMF legális jogtanácsosa jelenlétében.

thttp://en.radiovaticana.va/news/2016/01/18/pope_francis_meets_with_...

Ferenc pápa volt az első és utolsó fehér/fekete pápa (a jezsuita rend feje) a pápák történetében. Ez nagyon szokatlan, mert a jezsuita rend esküvel fogadja, hogy sohasem tesz szolgálatot pápaként.


"Ferenc pápa békét kért Ukrajnára, majd szabadon engedtek két békegalambot. Az egyikre egy sirály, a másikra egy varjú támadott. "  2014.01.26. http://www.origo.hu/nagyvilag/



A történelem során mind a fehér és a fekete pápák titokban alávetették magukat a titkolt 3. pápa, a Szürke Pápa abszolút irányításának, aki felügyeli az összes pápai és globális eseményt a „Sötét Nemesség” családja számára. A Rothschildok éppen az a család, akik részt vesznek a világ ügyeiben, mint a Sötét Nemesség tagjai.

Ferenc pápa lemondott Róma Végső Pápai Hatósága bármilyen és minden igényéről az egész világ eszközei, forrásai és a lakossága tekintetében az ő saját szabad akaratából. Ferenc pápa be is akarja jelenteni az ő hirtelen nyugdíjba menetelét „egészségi okokra” hivatkozva. De igazából ez a Római Egyház feltétel nélküli megadásának a része.

A korábbi USA, beleértve Barack Obama elnököt, hamarosan bejelenti, hogy a Róma/CIA együttműködő partnere, és nyilvánosan lemond az elnöki beosztásról és amnesztiát kap egy idegen országban –úgy hírlik, Dubaiban. Titokban Obama lemondása már megtörtént és csak egy nyilvános felmondó bejelentésre vár.

Bár az Egyesült Államok Kongresszusa, a szenátus és a Képviselők Háza minden tagját beleértve, tovább nem lehet legális hatóság, amely bármilyen törvényt hozhat az Egyesült Államok Új Köztársasága állampolgárai számára. Ők is mind el lesznek bocsájtva vagy lemondanak.

Ugyanez a büntetés vár a Legfelsőbb Bíróság minden tagjára, akik titkosan hűségesküt tettek Rómának, mielőtt esküt tettek, hogy a törvényeket és az Egyesült Államok embereit szolgálják. Washington, D.C. továbbra már nem az az önálló terület, amely kizárólag a Szent Római Hatalom érdekeit szolgálja az Amerikai Jezsuita Rend felügyelete alatt. Más önálló diplomáciai területeket is felmentenek a nemzetközi „biztonságos menedék” státusz alól, mint pl. a Vatikán Városát, Jeruzsálem Városát és London Cityt.

Minden jezsuita rendi megfigyelőt, aki még bármelyik ilyen „biztonságos menedék” területen van, azt most letartóztatják, amnesztiát kapnak, száműzik vagy kiirtják, az egyéni, az új globális kormányzó hatósággal kötött szerződésük szerint. Ez a tisztítás érinti a diplomatákat, bankárokat, jogászokat, politikusokat és bírókat, akik az emberiség elleni a titkos összeesküvőkhöz tartoznak (kollektívan cabalnak nevezve őket). Az Egyesült Államok Új Köztársasága most minden hazai és nemzetközi ügyet intéz az Egyesült állampolgárai számára. Az Új Köztársaság egy új digitális valutával rendelkezik, aminek a neve Kincstári Tartalék Bankjegy (TRN), valamint egy hazai valutával, aminek a neve Egyesült Államok Bankjegye (USN). A TRN/USN variáció a régi FED bankjegynek 1:1 arányban felel meg.

Ez az igazság a nemzetközi bíróság 2014. évi szabályozása, és a 2015. áprilisban a kormányzati végrehajtás alapján vált legálissá. Mind a régi és az új valutákat meg fogják engedni használni egy megegyezés előtti időszakra, hogy ne okozzon problémát a mindennapi gyakorlatban. Az US polgárai nem fogják érzékelni a valutaérték átváltozását az országon belül úgy, mint az országon kívül fogják, ahol egy valuta-újraértékelés komoly lehet néhány országban. Az új USN szivárvány valutát már kinyomtatták és akkor tervezik kibocsájtani a nyilvános pénzellátásra, amikor a globális RV megvalósul. A világ minden korábbi fizikai papírpénzét tervszerűen kiveszik a forgalomból és elégetik, és az uralkodó digitális valutával helyettesítik, mind a hazai és a nemzetközi viszonylatban, és megállás nélkül ellenőrzik műholdak, szuperkomputerek, magasan fejlett algoritmusok segítségével egy nyilvánosságra nem hozott kínai szárazföldi területről. 

Minden nagy globális fedezeti alapot, nyugdíj- és öregségi alapot és a nagy társasági részesedéseket már átváltották a fent említett arany alapú/TRN/USN számlarendszerekre. Minden US bank, a T1-től a T5-ig már vagy megtette vagy hamarosan át fog állni az új CIPS terminálra, szoftverekre és a nemzetközi átváltási kódokra, amelyek az új technológiai rendszert futtatják. 

Minden ország átváltási arányait már meghatározták, lepecsételték, kézbesítették és átadták a bankoknak. A bankok elküldték az emlékeztetőiket az értékbecslőikhez. Ők felkészültek a beváltásokra... minden nagy bank megegyezett. 

Obama nincs Davosban, de az iraki elnök, Abadi igen. Eközben mind a CIPS és a SWIFT rendszer folyamatosan működni fog. Azonban, a régóta visszafogott energia, az átalakítás, az orvosi és az élethosszabbító technológiák most fognak szabaddá válni a nyilvános kutatás, az intézetek és a felhasználás számára... vagyis a kereskedelmi értékesítésre.

A világ uralkodó fiat valutái az RV révén újra lesznek értékelve egy arany mércét használva az árak helyesbítésére, amelyeket már előkészítettek az SGE-n. Az RV egy lehetősége ennek a nagy globális újraindításnak vagy átalakításnak, minden dolog egy fontos része az átfogó globális újraindítási folyamatnak. Az RV-t készakarva tartják vissza a nagyobb globális gazdasági és diplomáciai újraértékelési terv más fontos szempontjai befejezéséig, valamint megtartják a globális katonai hatóság békés átmenetét is. Amint az átlag emberek elkezdenek milliomossá és milliárdossá válni az RV-től, a legtermészetesebb módon megjelenik egy nyilvános jel, hogy a globális újraértékelés elkezdődött.

És ha egyszer kibújt a szög a zsákból, akkor nincs visszaút. Látjuk majd a globális újraindítási bejelentést, amely a nagyszabású globális átmenetet hamarosan körülveszi.

Bejelentéseket és tanító videókat már régóta felvettek előre, valódi hangokkal, minden kultúrához/országhoz igazítva, és készen állnak a nagy horderejű média bemutatására a megfelelő pillanatban – a jóindulatú megfigyelők jóváhagyása mellett, harmóniában az új emberi bolygószintű kormányzással. 

Nehéz elhinni? Kérdezés nélkül. Igaz? Talán. De minden igazságot meg fogunk tudni abszolút természetesen módon, nagyon hamarosan.

Semmilyen valóság nem veszélyeztet, és semmilyen valótlan nem létezik...ebben rejlik Isten igazsága.


Fordította: MAnna




Megjegyzés: Lehet, hogy ezért ült olyan elégedett örömteli arckifejezéssel Obama mögött az a két férfi? 
Milly



Kérdés
és válasz az internetes előzmények alapján:

-És most Kína veszi át a hatalmat az USA-tól? Az jobb lesz nekünk?

-Kínát a BRICS államok visszafogják. Oroszország, India, Brazília, stb. Együtt hozták meg a döntést az új pénzügyi rendszerre. Mindannyian benne vannak. De Kínából fog dőlni iszonyú mennyiségű pénz, az ottani ősi nemesi családoktól, a Fehér Sárkány Társaságtól, akik kötelezik Kínát, hogyan élhet a hatalommal...vagyis az emberiség javára kell dolgoznia.

És a Fehér Sárkány Társaság tartja kézben a kb 2 millió magasan képzett keleti "harcművészt".Ez komoly "fegyver".

Milly

7 megjegyzés:

  1. Az aktuális gazdasági történések szöges ellentété mutatják a fent leírtaknak.

    http://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/katasztrofa_var_az_oroszokra_jon_a_kaosz.609061.html

    VálaszTörlés
  2. Áldott Azele!
    Most nem kezdek hosszú monológba, hogy egyfajta "energia-löketet" adjak át, csak idézek egy, az ismeretségi köreimbe tartozó "belső" figurától:

    "...arra kell figyelnünk, hogy erősnek lássanak, sose mutasd ki, hogy gyenge vagy..."

    Úgy gondolom, e rövid sorban minden benne van. Hazugságban élnek, rettegnek, sőt biztosíthatlak, menekülnek, (személyes ismeretség) és már elhagyták az "öreg kontinenst" (Dél Amerika felé) Persze mindebből a főáramlatú emlőin nevelkedett nézők mit sem sejtenek. Pontosan ez a cél.
    Tudnod kell, nem felejtettelek el, mikor a kapcsolatot kerested velem, és mikor megírtam, hogy rengeteg munka vár, - komolyan gondoltam. Figyelemmel kísérem több blogon és oldalon is hozzászólásaid, amelyek mind egy irányba mutatnak.
    Hogy erősítsem a Benned élő Erőt, Tudnod kell Kedves Azele, a főáramlatú tájékoztatási rendszert nem azért hagyják az erre hivatott erők látszólag érintetlenül, mert nem tudnák mi folyik ott, vagy mert nem bírnak vele. Áldott Azele, a valóság annyira sokkoló, hogy az igazság hirtelen rázúdítása a széles tömegekre helyrehozhatatlan károkat okozna, mivel sejt szinten és az idegrendszerünk valamennyi összetevőjében felborulna szinte minden bio-kémiai folyamat, az agy reakciója pedig kiszámíthatatlan lenne. Ezt kivédendő az emberek inkább legyintenek, vagy nevetség tárgyává teszik az adott információt, ám ezért nem szabad elítélni Őket. Mondanám - ez egy természetes védekező mechanizmus.
    "Csak az jelenik meg Életedben, amit el is tudsz képzelni." Megannyi sikerkalauz vagy életmód könyv unásig ismételt mondata. Van benne valami...
    Tehát, csak biztatlak, maradj ezen oldal hűséges olvasója - kitartásod megmutatja, ott van Benned az erő, a tudásvágy, a keresés. És Tudod mit? Aki keres, és kész befogadni... TALÁL!!!
    Jegyezd meg, Áldott Vagy, hatalmas belső erővel, aki szomjazza a változás széles körben felszínre törő energiáit. Tudják, Tudjuk, Tudod.
    Áldott Légy Azele, Áldottak vagyunk Mindannyian. Minden kedves olvasónak olyan hatalmas erőt és kitartó keresést kívánok és kérek, mint amivel Azele barátunk rendelkezik! Élő szeretettel, hálával és köszönettel szívemben: IMRE

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm Imre az olvasók nevében is ezt a választ. Tisztelettel meghajlok előtted. Bölcs szavaid gyógyírt jelentenek a léleknek.

    VálaszTörlés
  4. Kedves Imre!

    Örülök hogy megint olvashatom soraidat. Keményen kutatom a témát az biztos, és nagyon vágyom már egy forrásra kapcsolatra ami alapján lehetne menni az élet rögös ösvényén. Amit ma látok körülöttem a világban az nagyon nem tetszik, és egy tehetetlenséget érzek magamban hogy nem tudok hozzá tenni úgy annyit a világ jobbításában mint szeretnék, sőt épp elég a magam és kis családom fenntartása is. Marad az alternatív hírek ahol szétígérnek mindent, és már nagyon unom unjuk hogy csak üres ígértek és meg nem valósuló eseményekről olvashatunk (jelenleg). Szóval de jó lenne tenni valamit, valami igazán fontosat, tettekre gondolok nem meditációra otthon a fűtött lakásban miközben a fél világ éhezik és nyomorog.
    Szóval, Kedves Imre, jó lenne már megtalálni azt a VALAMIT amitől az ember ismét embernek érezhetné magát!

    Köszönöm hogy ismét megtiszteltél!

    Szeretettel Csabi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://2012portal.blogspot.hu/2016/01/planet-x.html

      Törlés
  5. "jó lenne már megtalálni azt a VALAMIT amitől az ember ismét embernek érezhetné magát!"....de "szivemböl szol ez a "dal".....

    Olvasok...remelek...megint olvasok....ideges leszek....szeretek...nem szeretek, hiszek-nem hiszek...emesztek...rettegek a valtozastol....ketelkedek...varom es kivanom, de felem is a valtozast....nem tudom elviselni mar a masok lelki nyomorat, ..hat meg a magamet...nem tudok beletörödni, hogy vannak meg ehezök e földön..Hol vagytok egi testvereink?...Hol vannak mar a valtozasok...Mikor lesz mar az Esemeny??...kik reptilianok...kik angyalok...Oh lelek...ne kinozz...agy ne gondolkozz, ne analizalj...hidd el a jot...csukd be a szemed ha rosszat latsz...es remelj...remelj...hidd el, hogy egy jobb vilag jön, ahol EMBER maradhatsz ...es boldog! :) Szeretet mindenkinek...de jo hogy vannak meg ilyen oldalak- Köszönöm :)

    VálaszTörlés