2017. október 10., kedd

Dimenziókapu nyílik ma 2017.10.10.

Most a Sorsodon nagyot fordíthatsz!..Tudatoddal teremtesz, figyelj hogy pozitív gondolataid legyenek, a negatívokat is ezzel olthatod ki... DIMENZIÓKAPU NYÍLIK

10:10:10
2017.10.10 napján magas rezgésű Dimenziókapu nyílik!
MOST A SORSODON NAGYOT FORDÍTHATSZ!
Az újabb dimenziókapu nyílásával  érkezik az újabb égi csoda, az égiek nagy varázslata. Most a Sorsodon nagyot fordíthatsz! 
Ami a szívedben van – amilyen vágyakat, érzéseket  a lelkedben tárolsz  – annak a kérésnek az energiája lép be az időbe, most a Dimenziókapun és oldódik meg, telítődik pozitív energiákkal, és jön majd feléd az időben. Az igai vágyaidat fogja segíteni megteremteni ez az energia.
Ami az aurádban rezeg azzal teremtesz!
A lelked legmélyén levő imával teremted meg az életed – az rezeg ki belőled, amit ott legbelül akarsz, amire a legjobban vágysz… A  lényeg, hogy ne félj, hanem a gondolataiddal teremts meg  azokat a képeket, amiket meg szeretnél valósulni látni a jövődben. A beteljesülést nagyban segíti, ha örömben éled meg ezt a lehetőséget, lelked minden érzésével pozitívra segítve.
“Mindig annak lesz a legtöbbje, aki a legkevesebbel beéri, mert aki a legkevesebbet kívánja, annak mindig annyija lesz, amennyit kíván. Éppen ezért a gazdagságot sem a birtokok és a jövedelem nagyságával kell mérni, hanem az emberek jellemével.” – Lucius Apuleius
Az Angyalok is segítenek!
A jövő kapuja az az időkapu, amiben Jejazél Őrangyal tartózkodik,  az Erősségek karából, Kamaél arkangyal csapatából. Jejazél rezgése segít Neked a megvalósulás idejében. Imájával megidézheted:
” Jejazél ébressz fel kérlek, a józan ész álmából, hogy elmémbe beköltözhessenek a termékeny vágyak. Szeretnék az engem körülvevő társadalomnak, kiegyensúlyozott képet mutatni a te birodalmadról. Engedd meg Jejazél angyal, hogy megszabaduljak külső, és belső ellenségeimtől, hogy megszabaduljak mindentől, ami miatt megrekedek alsóbb szinteken, hogy lelkem csatornáján keresztül tudjon áramolni, keringeni tudjon a te üzeneted. Vagyis minden adomány és képesség, amelyt juttatni akarsz nekem. Add, hogy ezáltal feltétel nélkül bízzon bennem mindenki, s a Te kegyelmedből eljussak a magasabb, spirituálisabb szintű lelkileg tiszta és békés anyagilag is virágzó élethez.”
Október tizedike  az év egyik legerősebb napja lesz!
Tudd, hogy megérdemled, hogy a lehetőségek kapuja megnyíljon előtted! Bízz az Univerzum együttműködésében. Az év legerősebb napja lesz energetikai szempontból, megadva azt az esélyt Neked, hogy  az időtérben teremthess. Az új sorskörben új ajtók várnak, új lehetőségek tárulnak majd eléd. Ezekhez az új dolgokhoz máris használhatod erős rezgésű, tudatos spirituális erődet. Energiáidat az ametiszt, jáspis, lapiszlazuli  kövekkel erősítheted.
Sorsbolygón a Jupiter, a jó karma  bolygója, így hát most tőle áldásos lehetőséget kapunk. A szerencse legyen velünk!

Asajah
spirituális tanácsadó
Forrás:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése