2012. december 10., hétfő

Csodás felemelő zenék- segítenek

Érdemes egy kis időt szánni arra, hogy leüljünk és megnézzük, meghallgassuk ezeket a videókat. Tisztulunk és feltöltődünk általuk. Tudatszintünket emelik.
Nem muszáj mind a 6-ot egyszerre, be is lehet osztani.

Sabrina Carpenter ~ 

 "You Raise Me Up" cover




 

 

HOLLOENEK HUNGARICA - Vittrad 

 

 

 

Gyors közérzetjavító gyakorlat: 

Minden rendben 

 Bagdi Bella közérzetjavító mental focus gyakorlata:

"Nagyon fontos minden nap a helyes irányba terelni a gondolatainkat. Ennek a gyakorlatnak a lényege, hogy 1 levegőre kell az adott hangsort végig énekelni.

Azért nagyon hatékony ez a gyakorlat, mert egyrészt tele kell szívnod a tüdődet levegővel és addig énekelsz, amíg elfogy a levegő. Ennek következtében folyamatosan kicserélődik a tüdődben a levegő, több oxigénhez jutsz, és ez az egészséged és közérzeted szempontjából azonnali jótékony hatással bír (pld. szédülést, hányingert elmulasztja), ezzel párhuzamosan meg a "minden rendben"-nel az elmédet programozod és a kettő együttes hatásától rögtön jól fogod érezni magad. Egy tipp a gyakorlathoz: alkoss egy kört 2 ujjaddal, vagy rajzolj egy kört a tenyeredbe, és gondolj arra, hogy bármikor, amikor ezt a kört meglátod, azonnal azt fogod érezni, hogy minden rendben és a körülményeid is ehhez igazodnak."


 

 

Celine Dion & Andrea Bocelli - The prayer - Magyar dalszoveg/Hungarian lyrics 

 

                      

 

 

Healing with the Angels 

 

 

Andrea Bocelli - "Canto della terra" 

(official video) 

 

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése