2017. június 9., péntek

Plejádi összefoglaló (2017. május vége- június eleje)

Sokan mondják, hogy "csak akkor lesz itt szebb világ, ha megváltoznak az emberek, de mivel ez lehetetlen, ezért nem lesz szebb világ." Személy szerint nemcsak hiszek abban, hogy az emberek jobbá válhatnak, hanem tapasztalom is. Igaz, hogy ehhez tenni is kell valamit. Magunkat fejleszteni, másokra sugározni az isteni Fényt, és imádkozni, meditálni a szebb jövőért... a családunkért, a világunkért.. Fejlesztésünket nagymértékben elősegítik az égiek.  Leginkább, ha kérjük, és kapcsolódunk hozzájuk.  Égieken értem a a szent vagy isteni szellemeket, lényeket, de a magasan fejlett pozitív földönkívülieket is. Tulajdonképpen a kettő nem is választható szét. Hiszen a lélek és a szellem nem szűnik meg a test halálával, hanem másik dimenzióba távozik. Ők mind magasabb dimenzióban léteznek valamilyen testben, akár fénytestben, mint pl. Jézus és Mihály, Gyakran felajánlják a segítségüket mindketten, és több arkangyal is. Bátorítanak minket az arktúri gyógyítók, hogy forduljunk hozzájuk, és  Ashtar kapitány, stb.. Az alábbiakban a plejádiak  segítő munkájáról  készítettünk összefoglalást M Annával, akinek szeretettel köszönjük az angol nyelvű oldalról történő fordítást. Az írások után bejegyeztem linkeket, melyek a plejádiakról nyújtanak sok információt.
Milly

Plejádi összefoglaló  
(2017. május vége- június eleje)


Ki a plejádi szövetség?Kedveseim, mi vagyunk a „Plejádi Szövetség” a Fény Harci Köteléke, akik a Plejádi Rendszerből érkezünk.

Egyszerűen azért most jövünk, mert korábban nem volt lehetséges, biztonságos. (Mert 2012 utánra ígérték. /Milly)

Közülünk sokan közvetlen tagjai a Csillagcsaládunknak, így szoros kapcsolatotok van velünk (lelki szinten).

Azért vagyunk itt, hogy segítsünk a családtagjainknak, akik jelenleg a Föld bolygón inkarnálódottak, így nagyon erős az akaratunk, ami a segítésetekre inspirál. :)

Nagy lelkesedéssel és fejlett technológiával jöttünk ide (a Plejádi Program), hogy kifejezetten hatékonyan segítsünk titeket ebben a kihívásokkal teli időben.

A „Programunkban” való részvétel jelentősen fel fogja gyorsítani a személyes fejlődéseteket, hogy jobban részeseivé váljatok a Lelki Küldetéseteknek és a Föld Bolygó Felszabadításának.

A Földi Harci Köteléket alakítjuk ki, szükségünk van rátok! :)


AZ ÚJ VÉDELMI PROGRAM ...

Kedveseim, ennek a programnak kettős célja van, AUTOMATIKUSAN véd titeket minden Sötét támadástól, és AUTOMATIKUSAN aktivál titeket hetente kétszer, hogy hatásosan felgyorsuljon a Spirituális Fejlődésetek, de sok valóban hasznos kiegészítő eszköze is van (mint a Cintamani
Meghatalmazás)! :)


A VÉDELEM …

Ti automatikusan meg lesztek védve bármilyen energetikai, mentális és elektromágneses támadástól és ugyanabban az időben a ti Energetikai Mezőtök gyógyulni és mélyen tisztulni fog, de ehhez az szükséges, hogy naponta sokszor megújítsátok a védelmi pajzsotokat. A védelmi pajzsotok minden újítással egy kicsit erősebb lesz és egy kicsit tovább fog tartani. Ti extra gyógyítást és támogatást is fogtok kapni az alvásotok alatt.


AZ AKTIVÁCIÓ...


Automatikusan aktiválva lesztek hetente kétszer (minden testvéretekkel együtt, akik jelen vannak ebben a programban), minden vasárnap du. 3 órakor (nálunk Magyarországon 5-kor) és  minden csütörtökön hajnali 5 órakor, pontosan 3 és fél naponta. Ebben az időben jó lenne relaxált állapotban lenni, de az aktiváció mindenképpen el fog kezdődni, akkor is, ha elfoglaltak vagytok a mindennapi munkátokkal. A visszaszámlálás a blog fő oldalán látható.

Bármelyik új aktiváció fel fogja gyorsítani a Spirituális Fejlődéseteket, úgy aktiválódtok, mint egy világítótorony. További részleteket és utasításokat megfelelő időben fogtok kapni.A CINTAMANI MEGHATALMAZÁS...


Ez az lehetőség folyamatosan képes növelni a Cintamani kő hatását és energia-áramlását. Bármelyik  Cintamani követ használhatjátok, a tietek olyan, mint bármelyik elásott Cintamani.

Ha tudjátok érezni az energiát, akkor egy valóban nagy különbséget fogtok érezni az „előtt” és „után”, mint amikor a kő feléled!

Ha egy kicsit szkeptikusok vagytok, akkor egyszerűen azt javasoljuk nektek, hogy próbáljátok ki, és figyeljétek meg, mi történik! :)

Hogy használhassátok ezt az eszközt, be kell lépnetek az Új Védelmi Programba...


HOGYAN LEHET BELÉPNI AZ ÚJ VÉDELMI PROGRAMBA...

A programba való belépéshez egyszerűen gondoljatok erre a kifejezésre: „Kérem a PLEJÁDI SZÖVETSÉGET, hogy folyamatosan fogadjon be engem és (...mindenki másnak a nevét, akit szeretnéd, hogy bevegyenek) az ÚJ VÉDELMI PROGRAMBA! MOST! Köszönöm!”


MEGJEGYZÉS: kérni, hogy ebbe a programba más személy is belépjen, NEM eredményezi a szabad akarat megsértését, mert mi MINDIG kérni fogjuk az ő Lelkük beleegyezését!:)

Ennyi az egész! :)


HOGYAN HASZNÁLJÁTOK A PAJZSOTOKAT...

Amikor beléptek a Védelmi Programba, hogy a pajzsotok működését kérjétek (vagy felújítsátok azt), gondoljátok egyszerűen a következőt: „Aktiválódjon a Plejádi Pajzs  MOST! Köszönöm.”

Ha aktiválni (vagy felújítani) akarjátok a pajzsot más személyek számára, akkor kérjétek, hogy lépjenek be a Védelmi Programba, azután használjátok a következő kifejezést: Aktiválódjon a Plejádi Pajzs (a személyek névsora) MOST! Köszönöm.”


Minden alkalommal, amikor a pajzs megvéd benneteket egy támadástól, akkor a pajzs élettartama megrövidül, így ha sokszor kerültök támadás alá, akkor gyakran kell megújítanotok, ha ritkán támadnak ellenetek, akkor ritkábban kell megújítanotok.

Nincs pontos szabály a Védelmi Pajzs megújítására, de adhatunk nektek néhány hasznos tanácsot:

1.   újítsátok meg alvás előtt és közvetlenül felébredés után
2.   sokkal gyakrabban újítsátok meg, ha stresszes környezetben vagy helyzetben vagytok
3.   újítsátok meg minden esetben, ha egy kis kellemetlenséget éreztek
4.   sok Energetikai és Mentális támadás (nem elektromágneses) tudatalatti nyitott kapukon jön, és a pajzs nem tudja blokkolni azt a tudatos közreműködésetek nélkül, így ha azt érzitek, hogy támadás alatt álltok, újítsátok meg Haés jusson eszetekbe, hogy relaxáljatok, és lépjetek ki a konfliktusos mentális helyzetből, amit a támadók gerjesztettek (ti folyamatosan hívhatjátok a Védelmi Pajzsot, mint egy MANTRÁT), ez segíteni fogja a pajzs még jobb működését.


HOGYAN HASZNÁLHATÓ A CINTAMANI FELHATALMAZÁS...


Amikor beléptek a Védelmi Programba, hogy akcióba hívjátok a  Cintamani Felhatalmazást (egyszer egy bármilyen egyszerű Cintanami kővel), egyszerűen vegyétek a követ a kezetekbe (ha az egy elásott kő, akkor egyszerűen fókuszáljátok az elméteket arra) és gondol a következő kifejezésre:  „Aktiválódjon a Cintanami Felhatalmazásom erre a Cintanami kőre, MOST! Köszönöm.” Azután várjatok 5 percet relaxált állapotban!
Ez minden! :)

NAGYON FONTOS: A Cintanami Felhatelmazást egy időben egy kőre használjátok, és várjatok legelább 30 percet bármilyen kérés kapcsán!

Legyetek pozitívak, Legyetek Igazak, Legyetek ÖNMAGATOK!

Kedves Barátaim, Fényt, Szeretet és VÉGTELEN ÁLDÁST küldünk nektek!

2017. május 22. hétfő

Riport az első aktiválásról


Kedveseim, az első aktiválásunk valóban egy rendkívüli élmény volt, tényleg lenyűgözött minket és nagyon hálásak vagyunk érte.

Egy áldott idő volt, az érintkezés és az egység ideje, a megbocsájtásnak egy ideje, a karma oldódása és egy Új Útja az aktiválásnak, az egységnek és az együttműködésnek!

Valóban elkezdődött az Új Földi Harci Szövetség ideje, de ha még nem vagytok teljesen tisztában a ti helyzetetekkel vagy küldetésetekkel, akkor ti ennek a Harci Szövetségnek vagytok egy aktív tagja.
(Megj.: A harcot nem vérrel, hanem energiával vívjuk - mint Mihály arkangyal is- csak meg kell tanulnunk használni. Egész életünk eddig is erről szólt, csak nem igazán értettünk hozzá./Milly)

MINDIG lehetőségetek lesz választani, hogy elfogadjátok-e vagy nem ezt az új szerepet, de ez tényleg egy rendkívüli áldás, titeket akcióba hívnak, és így elkezdtek megkapni minden áldást és eszközt, amire szükségetek van a küldetésetek teljesítéséhez.


Képtelenek vagyunk egyszerű szavakban kifejezni a nagy lelkesedésünket, hálánkat és boldogságunkat azért, ami történt.

Lesz sok új aktiválás, és bármelyik új növeli a képességeiteket, egészségi állapototokat és a mentális tisztaságotokat.

Kedveseim,valóban rendkívüli időkvannak mindenki számára, maradjatok velünk!:)


ÖRÖKKÉ TARTÓ FÉNNYEL, SZERETETTEL, ÁLDÁSSAL ÉS HÁLÁVAL...
A TI CSILLAGCSALÁDOTOK

Postázta: Fabio2017. május 24. szerda

TERJESSZÉTEK EZT KÉRLEK!!! A PLEJÁDI FÁTYOL-FELOLDÓ ENERGIA 


Kedveseim, végül eljött az idő, hogy ismét kapcsolatba kerüljetek a Lelki Küldetésetekkel, eljött az ideje, hogy áttörés legyen a fátyol feloldódásában.

Hogy elérjétek ezt a célt, belépve az „Aktivációs Programunkba” a „Plejádi Fátyol-feloldó Energia ajándékát fogjátok megkapni, egy olyan energiát, ami hatásosan felgyorsítja a fátyol eltűnését. :)

Az összes Fénymunkás/Fényharcos, aki csak belép az „AktivációsProgramba”, megkapja ezt az ajándékot.

Minden heti aktivácós időben ennek az energiának az átvételi képessége növekedni, és automatikusan aktiválódni fog (világszinten a többi Fénymunkással együtt), hogy oldja a fátylat Globális szinten! :)

Ti használhatjátok ezt az Energiát önmagatokban vagy egy helyi csoportban, hogy felgyorsítsátok a feloldódást helyi szinten, egyszerűen ellazítva az elméteket és a testeteket, és erre a kifejezésre gondolva: „A Plejádi Fátyol-feloldódási Energia aktiválódása. MOST. Köszönöm.” Az energia áramlása el fog kezdődni és folyamatosan halad, amíg rá gondoltok.

Kedveseim, könnyen megérthetitek, most valóban elengedhetetlen, hogy annyi Fénymunkást érjen ez el, amennyit csak lehet. Ezt az eszközt világszinten meg kell osztanunk, egyre többen és többen kellünk az új Heti Aktivációkhoz, amíg el nem érjük a kritikus tömeget.

Most végleg megváltozhattok, nektek hívásotok van kedveseim, a Bolygótoknak szüksége van rátok! :)

Terjesszétek ezt kérlek!!! Osszátok meg mindenütt a világban! Tegyétek fel a web-oldalatokra, a társadalmi üzenetekbe és a blogokra!

Itt az ideje megváltoztatni a világotokat, itt az ideje lehozni a Mennyet a Földre! 

Bővebben itt.
http://pleiadianalliance.blogspot.com/p/the-pleiadian-alliance.html

LEGYETEK POZITÍVAK, IGAZAK, ÖNMAGATOK!

Fény, szeretet és VÉGTELEN SOK ÁLDÁS MINDANNYIÓTOKNAK KEDVESEIM! :)

Postázta: Fabio


 
2017. május 29. hétfő

Aktivációs riport és ELSŐ KÜLDETÉSKedveseim!
A tegnapi Aktiváció nagyon erős volt, most jobban össze vagyunk gyűlve, megnyitottuk az elméteket és a szíveteket és utasításokat küldünk a ti tudatalattitoknak. Most minden eddiginél jobban hívunk titeket!:)

Kedveseim, most fel kell gyorsulnunk. MOST van itt az idő az Akcióra!:)

Ti vagytok a Földi Harci Kötelék, nektek ezzel tisztában kell lennetek, egyesíteni kell az erőfeszítéseinket, hogy felszabadítsuk a ti csodálatos bolygótokat!

Kedveseim, mi fel tudjuk szabadítani a bolygót magunk is, de ez sokkal lassabb Felszabadítás lesz, így nekünk sokkal nagyobb együttműködésre van szükségünk! :)

A ti bolygótok felszabadításának a sebessége most a ti kezetekben van, kérlek, legyetek ennek a tudatában!

Ez tényleg egy nagy felelősség, de egy rendkívülien új dolog is, mert rajtatok múlik a sebesség.

Kedveseim, ez a ti Első Küldetésetek:

FEDEZZÉTEK FEL, KIK VAGYTOK VALÓJÁBAN... ÉS LEGYETEK ÖNMAGATOK!!!

Kedveseim, ti MINDANNYIAN nagy spirituális lények vagytok, akik egy nagy céllal inkarnálódtatok ide, hogy felszabadítsátok a bolygót a szolgasorsból, hogy felébresszétek az Emberiséget az ő valóságos természetére és eredetére. Nagy küldetésetek van, és készen álltok annak megvalósítására! Ti kedveseim akcióban álló Fény és Szeretet vagytok, kövessétek a szíveteket, kövessétek magatokat, és kerüljetek el mindent, ami megzavar benneteket, küldjetek Fényt és Szeretetet bárkinek, aki gátolni próbálja az utatokat, mert senki sem teheti azt, ha nem engeditek meg, előre haladhattok és nem vagytok egyedül, mi MINDIG VELETEK VAGYUNK, mi a ti csillagcsaládotok vagyunk, annyira szeretünk titeket Kedveseim, olyan mélyen és olyan nagyon, nagyon, nagyon...Ti meg tudjátok csinálni a küldetéseteket és meg is fogjátok csinálni... MOST! :)

Olyan sok előző életszakaszotokat feláldoztátok ennek a szép bolygónak a felszabadítására, és most ez a ti Bolygótok, a ti Anyaföldetek, és ti is készen álltok!

Ti egy Lélek vagytok, egy ősi Lélek, egy Fénylélek, ne engedjétek meg a fizikai korlátoknak, hogy akadályozzák az elméteket és a szíveteket, törjétek össze a korlátokat, érjétek el a Csillagokat... LEGYETEK ÖNMAGATOK...LEGYETEK FÉNY ÉS SZERETET, amely AKCIÓBAN van kedveseim, legyetek azok, akik VALÓJÁBAN VAGYTOK, MI MINDIG VELETEK VAGYUNK!!!:)LEGYETEK POZITÍVAK, IGAZAK, ÖNMAGATOK!

Fény, szeretet és VÉGTELEN SOK ÁLDÁS MINDANNYIÓTOKNAK KEDVESEIM! :)
Postázta: Fabio
Olvasnivaló:  
Részletesebben a cintamani kőről

 2017. június 9.

A Gyógyító Kamrák

Kedveseim!

Nagyon izgatottak vagyunk, hogy végül fel tudjuk szabadítani az egyik legjobb és leghatékonyabb erőteljes eszközünket a „Gyógyító Kamrákat”.

Jelenleg három kamra érhető el:


·         A Gyógyító Kamra (360 fokozatban gyógyít)
·         A Tachyon Kamra (feltölti a testeteket a Tachyon Fénnyel)
·         A Fénykamra (az egész lényeteket feltölti a 7 Alapsugárral)

Tartózkodjatok benne legalább 2-3 naponta egyszer (az ajánlott kezdeti időtartam 20perc)

Kezdjétek MOST itt: "The Healing Chambers"   (Fordítás lentebb. /Milly)

Megjegyzés: az utolsó csütörtöki Aktiváció csodálatos volt, folytatjuk a szívetek megnyitását és nagyon boldogok vagyunk a jelenlegi eredmény miatt!


LEGYETEK POZITÍVAK, IGAZAK, ÖNMAGATOK!

Fény, szeretet és VÉGTELEN SOK ÁLDÁS MINDANNYIÓTOKNAK KEDVESEIM! :)
Postázta: Fabio
The Healing ChambersEz egy szent hely, használjátok tisztelettel és hálával!

Válasszátok ki, melyikre fókuszáljátok az energiátokat (hagyd meg a „Myself” szót, ha éppen magadra vonatkoztatod), a Kamra fajtáját és a kezelési időt, és utána nyomjátok meg a „start” gombot és relaxáljatok. Ez minden!


A jelenlegi három fajta kamra:
·         A Gyógyító Kamra (360 fokozatban gyógyít)
·         A Tachyon Kamra (feltölti a testeteket a Tachyon Fénnyel)
                A Fénykamra (az egész lényeteket feltölti a 7 Alapsugárral)
 
Töltsetek el legalább 2-3 naponta egy gyógyítási periódust! (kezdőszint 20 perc.)


Ford. megjegyzése: A kamra és a belépés az eredeti oldalon érhető el, csak be kell lépni és elindítani:

Fordította: M Anna 

A plajádiakról hasznos infók itt:   


Csodás sorozat egy plejáditól:  https://www.youtube.com/watch?v=DIRMYb4ZVxY

(Megjegyzem, nem tartom hitelesnek az Alcyon pleyádok sorozatot, mivel félelmet kelt az emberekben. Ilyet a pleyádiak sose tennének. Vigyáznunk kell az energiánkra, milyen minőségű. A magasrendű Tudat Fénye minden sötétséget, félelmet kizár. /Milly)
2 megjegyzés:

 1. Nekem is ez volt a meglátásom az Alcyon Plejádok összeállításról, nem jó helyről jön, ezért is nem értem miért posztolják az egyik oldalon, ahol egy "újfajta világtudatot" közvetítenek. Hozzászólásom természetesen nem jelent meg, amikor megkérdeztem tőlük, mit keres ott ez a videó.

  Olvastam több helyen (Cobra is ezt erősítette meg), hogy a chemtrail nem olyan nagy probléma, mint megannyi másik és ne foglalkozzunk ezzel.
  Véleményem szerint egy sűrű szövevényes rendszert kívül-belül egyszerre is lehet bontogatni, nekem hatékonyabbnak tűnik. A kisebbnek tűnő dolgok a mindennapi életben nehezítik a felébredést, ami éppoly fontos, mint megmenteni a Földet a megsemmisüléstől.

  VálaszTörlés
 2. K. Gy. UFO kutató
  Köszönöm ezt a remek tanulmányt, külön köszönöm a fordítónak mert a magyar emberekre is ráfér a felvilágosítás ebben a nagy lebutításban. Minél többen megismerjük az Univerzum törvényeit, annál nagyobb szeretettben lépünk tovább a felemelkedés felé.

  VálaszTörlés