2016. szeptember 22., csütörtök

Aurovill, a csodálatos város 2016.


  1. Auroville nem függ senkitől és semmitől, csak az emberiségtől magától. De aki Auroville-ben él, annak önként az Isteni Tudatot kell szolgálnia.


Aurovill, a csodálatos város

A dél-indiai Puduccseri melletti Auroville a világ egyik legismertebb spirituális központja. A település egyben olyan jövőváros, ahol több mint negyven éve azon dolgoznak, hogy megalkossák az élet, a létezés új modelljét. A planetáris tudat regionális központjában az egyetemes emberiséghez szóló üzenetként, példamutatásként fogják fel, amit megteremtenek, ezért is nevezik az új települést így: Auroville Universal City. Mira Alfassa – akit később inkább Anyaként ismertek – alapította a várost 1968-ban. A városalapítási kísérlet célja az emberi egység és a megértés, az új tudatosság és a fenntartható fejlődés elősegítése.



A helybéli lakosság együttfejlődése a várossal

A következő célokat tűzték ki maguk elé a város létrehozói:
  • A fiatalok tanítása, oly módon, hogy a mélyebb valójuk előtérben maradhasson
  • Hatalmi struktúrák nélküli társadalmi élet szervezése
  • A szépség megjelenítése az élet minden területén
  • Az elérhető természeti források tudatos, bölcs és igazságos felhasználása
  • Gyógyítás és a gyógyító energiák felkeltése
  • Az anyaföldhöz való igaz alkalmazkodás, viszonyulás
  • Az újonnan felfedezett valóságok művészi kifejezése.
Auroville lakosainak száma a tervek szerint mintegy 50 000 lesz, jelenleg 2500-an lakják, akik több mint harminc országból érkeztek. A város, amelynek energiaszükségletét megújuló energiaforrásokból igyekeznek előteremteni, négy zónára osztott: kulturális-, ipari-, nemzetközi- és lakónegyedre. Ezek mintegy megjelenítik az ember négy alapvető tevékenységét a társadalomban a kultúrától és oktatástól a munkáig és közigazgatásig. A nemzetközi zóna az a hely, ahová a különböző országok, nemzetek felépíthetnek egy pavilont, hogy bemutassák saját kultúrájukat.
A város chartájában ez áll:
  1. Auroville nem függ senkitől és semmitől, csak az emberiségtől magától. De aki Auroville-ben él, annak önként az Isteni Tudatot kell szolgálnia.
  2. Auroville a véget nem érő tanulás és tanítás, a folyamatos fejlődés és a kortalan fiatalság városa lesz.
  3. Auroville a múlt és a jövő közötti híd kíván lenni, készen arra, hogy megjelenítse a jövőt.
  4. Auroville az Emberi Egység megtestesülésének színhelye lesz az anyagi és szellemi kutatások által.








Megjegyzés

Válasz arra, ha valaki azt kérdezné, hogyan lehet vallás nélkül békében élni:

Mivel mindenki éli az Istent, belül, önmagában... így aztán nincs szükség vallásra, egyházra... ez a jövő. Már most is sokan vannak közvetlen kapcsolatban Istennel. Ehhez nem kell nekik közvetítő. Ennek ellenére időnként összegyűlnek és kifejezik együtt is a tiszteletüket és kérésüket. Gondolom ott is így van ez. Másképp nem tudnának hosszasan együttélni ilyen körülmények között békében.
Milly





2016. szeptember 17., szombat

Semmi sem állíthatja meg a változást - St Germaine és Adama üzenete 2016.09.14.


Ez egy átváltozás egy másik paradigmába. Egy másik megértésbe. A tudat egy másik szintjére. 



A Shasta-hegy (Kalifornia)


Semmi sem állíthatja meg a változást

2016. szeptember 14. szerda

Üzenet St. Germaine-től és Adamától


Csatornázta: McConnell and Susan Sammarco.


St. Germaine




"St. Germaine" vagyok. Most azért vagyok itt, hogy folytassam a folyamatot. Folytatni a folyamatot -ami nagyon régen indult- ebben a különleges időben, 15 évvel a 9/11 után, amikor a NESARA-t kellett volna bejelenteni.

Úgy volt, hogy minden megváltozik egy szempillantás alatt. (pozitív írányban/Milly) És minden megváltozott egy pillanat alatt, de nem azon a módon, amit a legtöbben akartak, hanem ahogy akkor szükséges volt. Mert minden körülmény szóba került akkor. (Nem ismerjük az összes körülményt a caballal és az "alvókkal" kapcsolatban/Milly) Minden arra a változásra hozott energia, ami megtörtént, arról szólt, amit ti a szeptember 11. tragédiának neveztek.

Bár mégis, ami történt, mégha sok élet el is veszett, mégha sok élet meg is változott ennek következtében, biztosak lehettek benne, hogy mindez mégis jól beleillik az elképzelt tervbe. Mert mindezek vezetettek el a nagy „crescendohoz”, ahogy ezt a kifejezést Sananda szereti használni. Minden a végéhez közeledik és egyben egy kezdethez.

A NESARA, ahogy azt tudjátok, és ahogy elmagyarázták nektek, az nem pontosan úgy lesz, ahogy azt mondták. Vannak változások. Ez érkezik. Ezt hamarosan bejelentik. Minden olyan energia, ami ehhez a változáshoz vezet, most van a történés folyamatában.

A NESARA-t be fogják jelenteni. A GESARA globálissá fog válni. Semmi sem állíthatja meg.
Ebben az időben nem. Ki lesz hirdetve. El fog terjedni. Fontos változásokat fog hozni az egész bolygón. Sok további változás bevezetője lesz.

Izgatottak vagyunk az előttünk álló nagy idők miatt. Izgulunk értetek és izgulunk értünk. Nagyon hamarosan össze fogunk jönni. Közületek azok, akik sok üzenetet hallgattok különböző forrásokból, igen hamar személyesen fogtok üzenetek kapni. Akár egy személytől, akár telepatikusan. Sokan közületek rá fogtok hangolódni ezekre az üzenetekre. Rá fogtok hangolódni a saját Felsőbb Isteni Énetekre és kapcsolatot fogtok vele teremteni vagy azt visszaállítani.

Mi most egy nagy változtatás szélén állunk. Ti ezt az Eseménynek hívjátok. Sokan közülünk ezt átváltozásnak hívjuk. Ez egy átváltozás egy másik
paradigmába. Egy másik megértésbe. A tudat egy másik szintjére. Át fog vinni mindannyiunkat a Galaktikus Tudatba oda, ahonnan mi jöttünk és ahova most mindannyian visszatérünk.

Sokszor hallottátok, hogy senkit sem hagynak hátra. Ez igaz. Senkit sem fognak hátrahagyni, aki a továbbhaladást választotta. És ez egy választás, testvéreim. Ez egy választás mindannyiotoknak, hogy megtegyétek, sokan megtettétek ezt a választást. Sokkal többen még azt sem tudják, hogy ez a választás létezik ebben az időben. Ők is meg fogják érteni. Meg fognak érteni sokmindent, hogy mi van most, és rá fognak jönni, hogy ők alakítják a saját valóságukat. Nem a valóságuk alakítja azt. Ez önmagában egy meglehetősen nagy változás.

Ez jön, ez történik. Nagyon hamarosan hallani fogjátok, milyen nagy változások történnek. Tudjuk, hogy ezt már hallottátok korábban, de egy bizonyos ponton mindennek el kell indulnia. Ennek mindnek komolyan el kell indulnia, ahogy a dominóknak el kell dőlniük. És egy napon már nem lesz többé szükségetek az interneteteken az összes különböző forrásra, ahonnan a tisztánlátás használatát tanultátok.

Az igazság felülkerekedik és napvilágra kerül. Rá fogtok jönni, hogy ti voltatok az igazság mindvégig.

"St. Germaine" vagyok. Nagyon szeretlek titeket és mindig veletek vagyok. Legyen veletek béke és szeretet!




ADAMA





Üdvözlet. Adama vagyok.
Elnézést kérek Anna, hogy megzavarom a beszélgetési időszakodat. Nagyra értékeljük azt az időt, amit ma kaptunk.


Eddig azért jöttünk hozzátok, hogy azokról a csodálatos dolgokról beszéljünk, amik a bolygón történnek, hogy jó helyen maradjatok. Akik a múlt héten jöttek hozzátok a Shasta hegyről...ők ihletettek voltak. Mi telepatikusan beszéltünk velük és azt sugalmaztuk nekik, hogy jöjjenek hozzátok. Örültetek az élménynek?


Ez az a fajta élmény, amivel az egész bolygót bátorítjuk. Ti láthattok minket közvetlenül, vagy nem, de mi egy embersereggel rendelkezünk, akik kapcsolatban vannak velünk. Ők többen ebbe a csoportba fognak jönni, hogy megosszák veletek a fényüket, az ő sajátos rezgésüket.

Ez a 9/11 ünnep, megemlékezés, bármi, aminek hívni akarjátok. Tudjuk, hogy ezrek hagyták el a bolygót ezen a napon és mentek át egy Magasabb Tudatállapotba. Ez egy egyezség volt, amit ők a bolygóra érkezés előtt kötöttek: bevonva egy nagy és figyelemre méltó ügybe.


Tudjuk, hogy sok családtagot hagytak itt, akik nagy kétségbeesésben voltak. Az nem segített, hogy akik ezért az életüket adták, azokat a cabal ölte meg. A cabal módszerével, ahogy azoknak tenniük kellett. Annyi hamis dolgot tettek közzé a tömegmédiában, hogy így a bolygón mindenki bedőlt a céljuknak, hogy háborúkat indítsanak.


Ez egy fontos dolog volt azoknak, akik azon a napon hagyták el a bolygót, mert ők elkötelezettek voltak abban, hogy növekedjen a frekvencia ezen a bolygón. Most 15 évvel később a tudás korában vagytok. Most olyan időben vagytok, hogy az interneteteken különböző dolgokat láttok, és olyan szakértőktől olvastok, hallotok, akik azt mondják, hogy amit a kormányok híresztelnek, az mind hazugság, nem lehet igaz. Az nem lehet igaz. 


Ez egy fontos idő mindenkinek. Ez a MOST számotokra, amiről már beszéltek nektek. Ez az az idő, mint mondtunk, hogy elküldjük őket a Shasta hegyről és egyéb mágikus helyekről a földön, hogy jöjjenek és beszéljenek az olyan csoportokkal, mint ti. És hamarosan mi magunk fogjuk tartani a beszélgetéseket veletek az asztal mellett, finom ételeket és italokat megosztva. Megosztani veletek, hogy mit gondoltok és terveztek és mi tudjuk, hogy ez valóban meg fog történni.

 
A szeretetünket küldjük nektek. Minden szeretetünket. Köszönjük.

Forrás: http://newdimension2012.blogspot.hu/2016/09/message-from-st-germaine-adama.html

Fordította: M Anna

Megjegyzés:
Abama és a Shasta-hegyiek belső földi magas tudatszintű emberek. 
A mostani fejleményekről és a GESARA-ról itt: 
Milly






2016. szeptember 15., csütörtök

A figyelmetekbe - RV/GCR/GESARA friss hírek 2016.9.12.



Az egész politikai rendszerünk teljesen és abszolút mértékben korrupt, az egyetlen megoldás az, hogy hagyjuk megszűnni (meghalni) a most folyamatban levő választási ciklust, és 100 %-ban lecseréljük egy új US Köztársasági Kormányrendszerrel, amivel a világ többi része egyetért a G20 30 különböző egyezménye alapján.




A figyelmetekbe

RV/GCR/GESARA friss hírek 

2016.9.12.


Email-es hírek 




Névtelenül érkezett email-en keresztül ~ Dinar Chronicles
http://www.dinarchronicles.com/


A figyelmetekbe...

Nemrégen a világ minden független nemzete aláírta a 30 kölcsönös szerződést a G20 kínai Csúcstalálkozón. Összegezve a szerződések azt állapítják meg, az emberek többé „nem árthatnak a földnek vagy a lakóinak”


Ezeket a szerződéseket együttesen a GESARA néven illetik, és ezt a magasabb intelligenciájú lények álmodták meg, akik vissza akarják állítani a szövetséget közel 13 ezer év megszakítás után.


Bármelyik nemzet, amelyik megsérti egyénileg vagy faji alapon ezeket a szerződéseket, azt eltávolítják a szövetségből és/vagy a bolygó felszínéről a Mennyek által megbízott Galaktikus Föderáció Békefenntartó Erői – akik felügyelik a Föld galaxisát.


A világon minden önálló nemzet, valamint a Föld felszínén tartózkodó magasabb intelligenciájú fajok tudnak a GESARA-ról, és egyetértenek abban, hogy valamilyen formában beszámoljanak a nem-emberi földi életről (a „közzététel”) egy szervezett, szinkronizált és nagyon fegyelmezett módon tekintettel mindenki biztonságára.


Hillary Clinton hamarosan megbetegszik és eltűnik, és ugyanebben az időben a láthatatlan RV fel fog szabadulni. Ez egy megtervezett esemény, amit régen megírtak, de véletlenszerűen fog megjelenni a tömegek biztonsága és védelme érdekében.


Donald Trump-ot azért választották, hogy a kampányra költse a saját pénzét valamint a saját idejét, mert őt egyértelműen nem alkalmas magas állami diplomata foglalkozás betöltésére, nem képes részletesen megérteni a valós kérdéseket, amikkel az országunk szembenéz.  
Donald jól tudja, hogy soha nem lesz Elnök, amint eljátssza a nyilvánosság informálásának a szerepét a Köztársaság szolgálatára a cabal csalásáról, néha finoman, néha kevésbé.



Trump azt is tudja, hogy mindössze egy ZIM bankjegy beváltásával,  azonnal visszanyer mindent, amit kiadott, plusz egy csinos beváltási arányt – és erről szólt a megegyezés is, amit évekkel ezelőtt kötött a kínai/orosz kormányokkal – és ez a fő oka, hogy belépett az elnöki versenybe – a pénz és a hírnév.



Minden fontos hírekkel foglalkozó média kiadása felfed minden igaz információt:
Hillary Clinton email-jeit / A Clinton alapítvány adakozóit/ az ő állandóan hanyatló egészségét...mivel azok annyira bűnösök az emberiség elleni tettekben, mint ő és a férje. 


A színtiszta igazság a 9/11-el kapcsolatban az, hogy mindenki részese volt ennek a G7 kormányokból, a támadás előtt, alatt és utána, mind bűnrészesek az Egyesült Államok Köztársaságával szemben.



Az US Katonasága pénzügyileg tönkrement az US adósságainak hitelezői miatt, és így csak a saját határaikat és a határokon belüli lakosságot védhetik. A világon minden más nemzetből el lettek távolítva, ahol bázisaik és érdekeltségeik voltak.



Az egész politikai rendszerünk teljesen és abszolút mértékben korrupt, az egyetlen megoldás az, hogy hagyjuk megszűnni (meghalni) a most folyamatban levő választási ciklust, és 100 %-ban lecseréljük egy új US Köztársasági Kormányrendszerrel, amivel a világ többi része egyetért a G20 30 különböző egyezménye alapján.


A ti új (ideigelenes) elnökötöket, az alelnököt, a Ház szóvivőjét (Paul Ryan) már kiválasztották számotokra, és (később) ti egy csomó jelöltből fogtok választani, akiket előzőleg jóváhagyott az ENSZ (leendő) Biztonsági Tanácsa.


Nem lesz megnevezve Clinton, Trump, Kaine vagy Pence 
a Köztársasághoz való visszatérésben – mivel ők (csak) a kormány szerkezeti átalakulása megsegítésében töltenek be egy bizonyos szerepet.


A Legfelsőbb Bíróság bírói széke, ami az egész bíróságot jelenti, 100 %-ban lecserélés alatt van, szintén a tudtotok nélkül, hogy így tömeges pánik ne jöjjön létre. Hamarosan információt fogtok kapni erről.


A teljes pénzügyi rendszer egy hasonló, mégis teljes szerkezeti átalakításon ment keresztül a tudtotok nélkül, és most minden piac a globális pénzügyi hatóság teljes ellenőrzése alatt van, amely megtiltja a magasszintű kereskedést, az árak megkötését és/vagy a piacok mellőzését, a részvények és az árucikkek kereskedését, amit 100 % tőke-megszüntetéssel büntet, ha megsértik.



A cabal családok túlnyomó részét, akik  évszázadok óta ügyködnek és a legfőbb gondolatuk, hogy segítsék a sötét nemesi családokat az emberiség szolgaságba süllyesztésében több mint 12 évezrede, folyamatosan eltávolítják a föld felszínéről.



Azt gondolni, hogy nem tudjátok megállítani az ő felsőbbrendűségük megszállottságát, mert az olyan lenne, mint egy árnyékkal bokszolni – olyan nincs.


A Rothschild ház folyamatosan megszűnőben van, és az ő banki és katonai jellegű dominanciájuk teljesen véget ért, soha többé nem tér vissza.


Zimbabwe valutáját megválasztották az afrikai kontinens új tartalékvalutájává és az értéke nem állapítható meg emberi sztenderdek alapján, mert a pénzügyi értéke az egész afrikai kontinens nyers földi elemein alapul, amelyeket nem lehet megbecsülni.


Hamarosan mindannyian beléptek egy bankon kívüli beváltási helyre, és megállapítjátok a ti saját életetek értékét, korlátok nélkül, és a történelemben először és csak most, egyedül a ZIM alapján.


Cannabis olaj fizikailag egészséges és életmegőrző orvosi gyógynövény-készítmény, amit Isten adott nekünk.


Ez azt jelenti, hogy a cannabis szívása szintén egészséges dolog, és azért tette a cabal azt illegálissá, mivel az is megnyitja a tudatosság harmadik szemét, amivel sokkal könnyebben észreveszitek az ő hazugságukat.


Lemúria létezett, és az atlantiszi kontinens is, az ótestamentumi nagy árvíz előtt – és mindkettő ki fog emelkedni a vízből, amikor a pólusok eltolódása elkezdi helyreállítani a föld új rezgési harmóniáját – és mindkét történetet fel fogják fedni az emberiségnek egy békés, szerető hangnemben.


Mu (Lemuria) az Éden, és az emberiség születési helye. És a Csendes-óceán az a hely, ami az Isteni Női Szellem központja. Az ennek megfelelő Férfi Isteni Szellem az Atlanti-óceánhoz kapcsolódik.

A Föld mágneses pólusai eltolódtak egy férfi dominanciájú energiából egy sokkal inkább női/férfi egyensúly felé.


Ez a tiszta emberi harmónia, vagy 528 Hz a ”szeretet harmóniája”. A Hawaiak úgy hivatkoznak a földi énekére, mint ALOHA.


Nincs küzdelem, de azzal az igyekezettel, amit így létrehoztok, aktívak lehettek egy emberi cél létrehozásában.


Ha békében vagytok, és az adott pillanatban is, akkor megvalósítjátok Isten akaratát az életetekért, szemben azzal, amit ti akartok létrehozni – ami önmagában nem létezhet, mert nem a Teremtőtől származik.


Ti szabadok vagytok.





2016. szeptember 6., kedd

Globális Újraindítás - G 20 sajtókonferencia 2016.09.06. Frissítve 09.08.


Xi, Obama és Putyin  történelmi sajtókonferenciát tartott a G20 után ma. 
Xi beszéde nagyon lassú, de szó szerint tartalmazza a Globális Újraindítást sorról sorra kifejtve

Globális Újraindítás -

 G 20 sajtókonferencia 

2016. szeptember 6.
Kedd





11:09:00 du. hírbeszéd, hírek  
Emailen keresztül érkezett 10:56 du.EDT. ~ Dinar Chronicles

Xi, Obama és Putyin  történelmi sajtókonferenciát tartott a G20 után ma. 
Xi beszéde nagyon lassú, de szó szerint tartalmazza a Globális Újraindítást sorról sorra kifejtve

Obama szó szerint megállapítja, hogy egy új pénzügyi rendszer van és a Párizsi Megegyezést ebben az évben később fogják végrehajtani (rövidítve az arany standardot)

És Putyin nyugodt hangon megerősítette mindegyik vezető hozzásszólását 


China
http://news.xinhuanet.com/english/video/2016-09/05/c_135650895.htm

USA
http://youtu.be/WVAAgcroH2Q

Russia
http://youtu.be/JBmvG_MKLoo



Fordította M Anna


2016. szeptember 5., hétfő

Az emberek 5D-s Felemelkedésének utolsó fázisa! - Mihály Arkangyal 2016.augusztus 28.




Az emberek rátok fognak nézni és azt kérdik, hogyan lehettek olyan nagyszerűek minden téren és csodálkozni fognak, mi a titkotok! 


     Az emberek 5D-s Felemelkedésének utolsó fázisa! 

Mihály Arkangyal
2016.augusztus 28.










Kedves Fénycsalád!

Hihetetlen időkben éltek! 2016. szeptember-decemberi időszaka a legfontosabb és legenergikusabb földi periódus lesz az emberiség történetében, mivel
a 3D-s mátrix most ér a végére és a vele együtt rezonáló lények egy különleges ébredésben vannak, amint a 3D-ből az 5D-be mozdulnak egy nagyon rövid lineáris időszakon belül!



A végső fázis

Sokan tudatában vannak, hogy valami nagyon nagy dolog fog történni és már történik is a testünkben, a személyes életünkben, egy bolygószinten és még galaktikus szinten is.


Ez az az idő, amiről régen írták, hogy nagy változások jönnek létre a Földön és a lényeivel, amint a régi, elavult rendszer utat ad valami újnak és jobbnak! Bár a Föld egy növekvő káoszban van, tudható, hogy ennek gyorsan vége lesz és az isteni tervünk és a Föld nagy Felemelkedési programja a missziónknak a része.


A nagy csillaglények mondták, hogy amikor a Föld elmozdul, ti vele együtt fogtok mozdulni, így ebből semmit sem láttok félelmetesnek, hanem természetes és normális átalakulásnak egy fizikai valóságból egy teljesen újba.


Ez a káosz és változás alatt a Föld lényei elkezdenek felemelkedni egy nagy szociális átalakulásba, amint napról napra egyre világosabban látják, hogy őket fogságban tartották egy életellenes, manipulált, pszichológiai rendszerben, ami nem az ő érdeküket szolgálja!


Kibújt a szög a zsákból, és a hógolyó növekszik, gyorsul és erősödik, ahogy a völgybe gurul. Lények ezrei ébrednek fel most minden nap, látva hogyan csapták be őket egy ellenőrző menetrend szerint, amit arra terveztek, hogy ellopjanak minden érző energiát.


Az emberiség szemtanúja a növekvő globális klíma-káosznak, ami az erőteljes energiák és a Föld mágneses mezeje közötti kölcsönhatás eredménye.
Sokan most jutnak először annak tudatára, hogy a 3D nem az egyetlen valóság, és kezdik keresni ezt az új realitást! Amint egyre többen felébrednek és a Fény mennyisége növekszik a Földön, a változások egyre jobban, és fizikailag is érzékelhetővé fognak válni.


Közületek sokan angyali hírnökként jöttetek a Földre, már tudva a nagy tervről, amit együtt hoztunk létre és üzeneteket mondtunk a végbemenő nagy változásokról és előzetes figyelmeztetést adtunk azoknak, akik korszakok óta alszanak!



Ez az a küldetés, amiért idejöttetek, és sikeresek voltatok. Most látni fogjátok, ahogy a szavaitok megvalósulnak mindenek előtt és ti itt fogtok állni keményen, és segítésre készen mindenen keresztül. Ez az, amire készültetek, és sokan keresni fogják a vezetéseteket és a segítségeteket, amikor a dolgok kibontakoznak. Megtapsolunk titeket ezért a nagy munkáért.


Egyre erősebb és nagyobb összetartozás formálódik az egész bolygón és teljes szabadság készül kialakulni szerte a világon!
A lélek számára egy természetes visszatérés lesz hamarosan a földbolygón, amint a rendszer tovább változik.


Ezek a nagy változások magukban foglalják az élet minden aspektusát; az értelmi, érzelmi, fizikai és spirituális vonatkozását és befolyásolják a kapcsolatainkat, munkafeltételeinket és a bőséget, ami árad felénk. A Föld emberei nem tarthatják tovább a régi energiavezeték rendszereket, szokásokat és az egyensúly hiányát; így meg kell vizsgálnunk és kicserélni elég sok mindent. Az egész rendszert teljesen megújítjuk, elhagyjuk és lecseréljük azt, ami nem az életért van!



Azoknak a lényeknek, akik másokat ellenőriztek és manipuláltak és akik alacsony frekvencián rezegnek, nem lesz helyük a Földnek ezen a magas frekvenciáján. Valójában, amint a frekvencia-rés a 3D és az 5D+ között növekszik, lehetetlen lesz az ilyen fajta rezgésekkel ott létezni, ahol hamarosan lesztek.


 Az univerzum, valamint az Új Föld isteni őrzői, akik egy sokkal intelligensebb és egészséges társadalmat fognak képviselni, türelmesen fognak viselkedni ezekkel az alacsony rezgésű lényekkel, amíg azok teljesen meg nem gyógyulnak és képesek nem lesznek belépni az eljövő új társadalomba.


DNS-Megújulás és a Fénykódok

A fizikai szinten történő változások magukban foglalják a DNS-ünk teljes újra-kódolását.
A napkitörések hatással vannak a földi életre. Valójában, ezek a kitörések itt megváltoztatják minden érző lény DNS formáját. A bolygót bombázó ionizált részecskék minden egyedet egy önmagában magasabb formára fejlesztenek.


Pillanatnyilag nem csak napkitörések érik el a Földet, de egy csomó új energiai is különböző forrásokból: üstökösökből, csillagrendszerekből, bolygókról és erős gamma sugár kitörések hatnak folyamatosan az univerzum magjából. 




Ezek az elmúlt időkben is megtörténtek, de az emberek teste és elméje nagyon nehéz (nagy sűrűségű) volt és bezárult az alvó DNS miatt, ezek egyike sem hatott az emberi lényekre.


Most sok földlakó nyitott és kész ezeknek az energiáknak és fénykódoknak a fogadására és képes dolgozni a testén és az egész rendszerén keresztül. Ez egy óriási lehetőség az emberiség tudatának az emelésére egy nagyon rövid idő alatt. Nekünk meg kell újítanunk, újra kódolnunk és újraírnunk egy csomó programot, amit a humán testbe és elmébe írtak és beprogramoztak tartós időre, eonokra.


Mi most ébredünk fel, mint egy bolygó és egy humán faj. Álljatok meg egy pillanatra és gondolkozzatok el ennek a következményeiről és a csodáiról! Nem éreztek egy gyermeki csodát magatokban amikor felfogjátok a végtelen sok új lehetőséget?


Az Új Világ megtisztulása minden szinten

Korábban mondtuk, hogy az ittlevő fejlettebb lények, az Új Föld őrzői, az „első hullámú felemelkedés lényei” fognak foglalkozni azokkal, akik még nem teljesen állnak készen és azokkal, akik nem képesek lakni az Új Földön! Mi az a folyamat, ami fel fogja emelni őket, ahol mi vagyunk? A válasz szenvedés és fájdalom!


Azt mondhatjátok, „ez nem túl ígéretesen hangzik a számukra”, de mi azt mondjuk, „a ti szenvedéseitek és fájdalmaitok sok inkarnáción keresztül, sőt még ebben az utolsóban is, azok katalizálták (gyorsították) ezt a felébredést”. Minden mester azt fogja mondani nektek, hogy a szenvedés és fájdalom okozza, hogy egy személy elkezdi és befejezi a Felemelkedési folyamatot!


A mesterek azt is fogják mondani nektek, hogy ez a fájdalom és szenvedés csak átmeneti, amíg el nem éritek a belső gyógyulás állapotát, ahol túlléptek mindenen!
Hogy mennyi idő alatt kerültök a létnek ebbe a transzcendens állapotába, az teljesen a ti kontrollotok alatt áll.


Azok, akik nem érték el ezt a túllépési fázist a lelkük fejlődésében, azok éppen most sok fizikai és érzelmi fájdalmon mennek keresztül, és mások szokatlanul fáradtnak érzik magukat.
Mivel az emberiség ilyen nagy lépést tesz a tudati és fizikai fejlődésében, sokan egy olyan időt tapasztalhatnak, amelyben kihívták és eltolták a határaikat.


Az utolsó felemelkedési hullám lényei kezdenek eltolódni a 3. és 4. dimenziós életből egy 5.dimenziós frekvencia felé. Maga a Föld most az 5. dimenzióban rezeg (valamint sokkal gyorsabban), és sok ember már felemelte magát erre a szintre és a magasabb dimenziókba is, vagy éppen most teszi. A Szeretet új energiái érték el a Földet és az emberiség számára új lehetőségek ébredtek.



Új Fény lép be a mátrixba


Az érkező új fényfrekvenciák új helyet igényelnek. Így egy nagy tisztuláson megyünk keresztül, hogy megszabaduljunk minden régi, visszahúzó és sűrű dologtól, amire többé nem lesz szükségünk.


A fizikai test megszabadul a toxinoktól és a régi programozástól. Az érzelmi test meggyógyítja a múltban és a jelenben történt sérüléseket, és megszabadít az egészségtelen érzésektől, mint a harag, a bánat vagy a szomorúság. Az elménk kihívás elé áll, hogy engedje el a régi hiteket és adja meg magát az ismeretlennek.


Itt azt tanácsoljuk, hogy „kérdezzetek meg mindent magatoktól és nézzetek mélyebben magatokba, miért hisztek valamiben”. Ha a hitrendszeretek a mátrixból ered, akkor az torz és nem felel meg az 5D-s igazságnak
! Fontos itt emlékezni arra, hogy nincs abszolút igazság; de annak végtelen, sokkal fejlettebb és magasabb szintjei vannak, amelyeknek nincs vége! Minél magasabb az igazság rezgése, annál inkább igaz! Az igazság szubjektív és közvetlen arányban van a teljes frekvenciaszinttel, amivel rezonál.



Nagyon kevés irányjelző (fény) van a 3D mátrixban; így minden irányjelzés 3D-n rezeg, ami elérhető.
A tudás keresése és az a szint, ahol ez integrálódik, okozza a belső rezgés egyenes arányú növekedését.


Amint felemelkedünk és feljebb kerülünk a rezgési skálán, szükségünk van  elhagyni mindent, mai elavult, sűrű, és ami nem szolgálja a lelkünket, így átléphetünk a fátylon egy új létbe.


Minél gyorsabban megy végbe ez a folyamat, annál inkább érezhetjük a tüneteket egy fizikai szinten. Ne aggódjatok emiatt, mert ez teljesen normális és csak ideiglenes
.


Amint az új fény-adatok beépülnek a testbe, a lény a tünetek eltűnésével ébred fel, és úgy érzi magát, mint egy új teremtmény! A DNS-fény-adatok beépülésének folyamatában sokan éreznek olyan felemelkedési szimptómákat, mint a hányinger, fejfájás, influenza szerű tünetek, furcsa és széteső érzések, alvási képtelenség, szívritmus problémák, különböző fájdalmak. Ebben az időben azt is érezhetjük, hogy visszamegyünk egy másik életszakaszba, amit meggyógyítunk. Ez mindig segít megtudni, hogy mit érzünk, hogy gyógyulunk.


A nagy lények a csillagokról elmondják nekünk,
hogy a fény-adatok csak akkor kódolódnak be a DNS-be, ha az illető egy delta-álom állapotban van. Abban az időben, amíg nagyon fáradtnak és kimerültnek érzitek magatokat, nagyon javasolt éppen aludni, mert az alvási időnk alatt tudunk fejlődni. Sokkal gyorsabban és könnyebben integráljuk a fényt, mint éber állapotban, mert az ego és a félelem nem blokkol le minket. Ez igaz a belső gyógyulásra és a régi érzelmi traumákat blokkoló  energiák tisztítására is.



Amikor reggel felébredünk, és még fáradtak vagyunk; akkor ez egy jele lehet, hogy egy csomó átalakulást engedtünk meg az éjszaka folyamán. Az angyali közösségben azt szoktuk mondani egy fény-integráló, delta alvásos éjszaka után, „rengeteget dolgoztam az elmúlt éjjel!”


Ezzel azt gondoljuk, hogy sok száz, illetve ezer összetett dolgot csináltunk ugyanabban a pillanatban (sok szinten többféle feladatot), még el is utazva sok helyre és gyógyítva másokat, miközben a belső dolgunkat végeztük!


Azt mondják, hogy éber tudatállapotban sok évbe telhet megtenni ugyanannyi felemelkedési munkát, mint amit delta álomállapotban 8 óra alatt elvégeztek. A delta tudatállapot egy szint az emberi test halála fölött és sok mester és szerzetes képes elérni ezt a tudatállapotot a meditációja alatt, lecsökkentve a légzését és a szívverését olyan szintre, ami a test halálára emlékeztet.


Ebben az az érdekes, hogy nem számít, mennyi időt tölt a szerzetes ebben az állapotban, nem befolyásolják a külső hatások, általánosságban semmi nem változik a testben és ők vissza tudják hozni magukat az ébrenléti állapotba bármelyik pontban az ő szándékuk szerint.


Azt tanácsoljuk a felemelkedési szimptómákra: Nyugtassátok meg magatokat ebben az időszakban és legyetek segítőkészek, fejezzetek ki olyan szeretetet, ahogy egy anya szereti az áldott gyermekét! Naponta sokszor lélegezzetek lassan és mélyen, földeljétek a testeteket kristályok alkalmazásával és sétáljatok mezítláb a földön!


Csak energiadús ételeket és természetes gyógynövényeket egyetek! Relaxáljatok és  teljesen engedjetek meg mindent megtörténni, és fogadjátok el ezeket
! Lássátok, hogy ez az az út, ami van és tudjátok, hogy ti és a testetek tökéletesen megfelelően működtök. Az ellenkező és nem olyan termékeny dolgok a pánik, arra gondolni, hogy valami baj van és elrohanni egy sürgősségi osztályra csak azért, hogy rájöjjenek, hogy pánikrohamotok van és minden teszt azt mutassa, semmi baj sincs a testetekkel! Ez csak egy időveszteség és 3D-s pénzkidobás!





Ha valaki minél többet relaxál és bízik ebben a teljes felemelkedési folyamatban, annál könnyebben jut át rajta és annál gyorsabban fogja elhagyni az alacsonyabb dolgokat!


Egy angyali és humán fajként együtt lakva a Földön, most elengedjük az összes régi  sűrűséget és korlátozást. Soha nem fogunk visszatérni a korlátozott hithez és élethez, amit korábban tettünk. Most a magasabb szempontjainkhoz igazodunk (a mi isten- valónkhoz). Pusztán a szándékunkból és a belső mivalónkból a saját aranykorunkhoz vezető úton dolgozunk és egy új világért, ami tele van örömmel, békével, szeretettel és a szabadság jellemzi.


Ha a
felemelkedéseteket első számú fontosságúvá soroljátok és teljes létetekben azon dolgoztok, és minél jobban elfogadjátok azt, és relaxáltok ennek megfelelően, és hagyjátok azt teljesen magatokévá tenni, akkor biztosítunk titeket, hogy egy kvantum -ugrást fogtok tenni egy reménytelen, elhagyatott, félelemmel teli állapotból, egy izgalmas, új életbe, ahol minden új pillanat tele van csodával és mágiával!

Az emberek rátok fognak nézni és azt kérdik, hogyan lehettek olyan nagyszerűek minden téren és csodálkozni fognak, mi a titkotok! Ha ők készen állnak és akarják (a legtöbben még nem egészen), akkor egyszerűen mondjatok el nekik mindent, amit nektek mondtunk!


Isteni-sebességet a lelketeknek erre a hihetetlen utazására!


Mihály Arkangyal 




Fordította M Anna