2016. június 25., szombat

TÖMEGES FELEMELKEDÉS : A TI NAGY IDŐTÖK ELJÖTT! 2016.06.19.



"A FÖLD VISSZA FOG KERÜLNI AZ EREDETI PARADICSOMI ÁLLAPOTÁBA,
AHOL AZ EMBEREK EGÉSZSÉGESEK LESZNEK, BOLDOGOK, JÓLÉTBEN ÉS BÉKÉBEN,
ÉS TELJESEN BETÖLTI ŐKET A LEGNAGYOBB SZERETET!"


TÖMEGES FELEMELKEDÉS: 

A TI NAGY IDŐTÖK ELJÖTT!


June 19 2016



AZ ESEMÉNY-HORIZONT
TÖMEGES FELEMELKEDÉS 
3. HULLÁMA 


A BOLYGÓ TÖMEGES FELEMELKEDÉSÉT AZ ANGYALI HÍRHOZÓK MOST BEHARANGOZZÁK AZ EMBERISÉG NAGY TÖMEGEINEK

„ ÖRÜLJ FÖLD, ELJÖTT A NAGY IDŐD!”


AZ EMBERI TUDATOSSÁGBAN SOHA NEM TAPASZTALT VÁLTOZÁS KEZD VÉGIGSÖPÖRNI EZEN A BOLYGÓN
KÉT FÖLDI NAP MÚLVA 
ÉS EGÉSZEN 2016. TELÉIG FOG ELTARTANI, 
MIRE MINDEN VÉGBEMEGY!



A VALÓS IDŐVONALON EGY TELJES VÁLTOZÁS FOG BEKÖVETKEZNI A VILÁG SZEME ELŐTT!


A KORÁBBI DOLGOK ELTŰNNEK, AKÁRCSAK 
A KETTŐSSPIRÁL DNS ÁLLAPOTÚ LÉT
 EL FOG TŰNNI A KÖVETKEZŐ HAT HÓNAPBAN.


A MESTEREK, AZ ANGYALOK ÉS AZ ISTENEK, AKIK VEZETTEK ÉS SEGÍTETTEK NEKTEK, AZT KÉRDIK: „KÉSZEN ÁLLTOK?”

A 3D-S TÉR-IDŐ MÁTRIXOT TELJESEN LEVÁLTJA AZ 5D-S 
ÉS EGY ÚJ VILÁG FOG SZÜLETNI!



A FÖLD VISSZA FOG KERÜLNI AZ EREDETI PARADICSOMI ÁLLAPOTÁBA, 
AHOL AZ EMBEREK EGÉSZSÉGESEK LESZNEK, BOLDOGOK, JÓLÉTBEN ÉS BÉKÉBEN, 
ÉS TELJESEN BETÖLTI ŐKET A LEGNAGYOBB SZERETET!


A FÖLDÖN MINDEN SZEM FOGJA LÁTNI A FÖLD SZABADDÁ VÁLÁSÁT 
VÉGLEG ÉS ÖRÖKRE!


~ MIHÁLY ARKANGYAL VAGYOK



FORRÁS: http://www.earthascends.com/page/493321644

 http://projectfreedomearth.com/category/archangel-michael/

*******************************************



  Fordította: M Anna



2016. június 22., szerda

Az Emberiség felemelkedésének a nagy csúcspontja - Mihály 2016.06.20.

Ebben az időben a fizikai testtel együtt való felemelkedés a magasabb dimenziókba nagy tömegben fog megtörténni. Azt jelentve: az emberek nagy tömege „gyorsítva” megy végig a másik dimenzióba való felemelkedésben.




Az Emberiség felemelkedésének a nagy csúcspontja

Mihály Arkangyal  2016. jún.20.




Megjegyzés:  Azoknak, akik nem tudják elképzelni a fizikai felemelkedést, és hogy miről szól: ez nagyon hasonlít Jézus felemelkedésére a felesége, Mária Magdolna mellett. Ők fizikailag emelkedtek fel, ők a testükkel együtt lettek felemelve a magasabb dimenziókba.

Ebben az időben a fizikai testtel együtt való felemelkedés a magasabb dimenziókba nagy tömegben fog megtörténni. Azt jelentve: az emberek nagy tömege „gyorsítva” megy végig a másik dimenzióba való felemelkedésben.

A dimenziók különböző szintjeit a frekvenciák és a rezgések mennyisége alapján határozzák meg. Minél magasabb a rezgés, annál magasabb a dimenzió. Miután a felemelkedési folyamatban a testeteket a magasabb dimenzióba emelitek, azután visszajöhettek és meglátogathatjátok az alacsonyabb dimenziót, ahol most vagyunk, azután átmehettek a testetekkel a falon, ahogy Jézus tette. És mivel a testetek a magasabb dimenzióba emelkedett, az már biztonságban van abban a dimenzióban, ami azt jelenti, az soha többé nem hal meg.


A Mennyek Csapata valamint a Galaktikusok azt remélik, hogy sok millió embert felemelnek globálisan az Első Teremtő által küldött kozmikus energiának megfelelően, amely a Galaktikus Központi Napból érkezik. Ez olyan dolog, ami még sohasem történt meg a Földön korábban.


------------






Mihály Arkangyal

Az Emberiség felemelkedésének a nagy csúcspontja 


http://operationdisclosure.blogspot.com/2016/06/archangel-michael-grand-climax-of.html?m=1

2016.06.20.

Az X- hullám – a Nap-Kapu és az emberiség felemelkedésének a csúcspontja, 2016. jún. 20.

A Föld nagy történései, mint a 2016-os nyári napforduló-kapu, előkészítenek a Mennyei Királyság megnyitására. A bolygó harmadik és a végső tömeges felemelkedése végig fog menni a nagy szivárványhídon, még a halál felett is, és egy egészen új változás paradigmáját hozza az első időben. Hihetetlen földi változások vannak folyamatban és a nagy égitestek megmutatják magukat, amint fel-alá mozognak, amit az óriási mennyiségű mágneses ionizált fehér fény tesz lehetővé a földre áramolva az Esemény Horizontjának nagy csúcspontján. 

Ebben az időben az első és a második hullám lényeinek, a fizikai emberi testeknek, még hibernációs-delta módba kell menniük egy beütéshez, amint ezek a hihetetlen energiák összegezik és átalakítják a DNS-t egy sokkal fejlettebb formába. Ne ijedjetek meg és tudjátok, hogy semmi baj sincs az egészségügyi ismereteitekkel.

A második hullám energia összegzői közül néhányuknál a következő dolgok jelennek meg most:

Hányinger, szokatlan testi fájdalmak érzése, felébredés vagy álmatlanság, rosszul érzitek magatokat vagy a valóságtól eltávolodva, több dolgot láttok más dimenzióból/idővonalból – azt érzitek, nem emlékeztek a megtörténő dolgokra, vagy arra, miről álmodtatok, vagy meditáltatok, vagy arra, ami a valóságban megtörtént.


A jelenlegi energiák és a letöltések közvetlenül hatnak az első hullámosok fénytestének a felépítésére és a nagy kozmikus felébredésre/becsatlakozásra.

Az emberiség nagy időszaka hamarosan felvirrad, és az ég minden rendszere készen áll a maradék 1/3 nemtudatos emberiség felemelkedésének alapvető előkészítésére, akik a 3D mátrixból való átmenetet fogják megtenni az Új Föld felé. (A harmadik hullám - lásd még: http://szepjovot.blogspot.hu/2016/06/a-harmadik-hullam-az-egyetlen-sananda.html /Milly)

Sokan nem hiszik, hogy ez meg fog, vagy meg tud történni olyan rövid földi időben, mint amiről beszélünk, mert nem veszik észre, hogy valami változott. Ez azért van, mert az ő valóságukban semmi sem változott meg.


2016 nyara után és az ősz beálltával ti végül elkezditek meglátni a szabadságot, ami először jelenik meg a Földön, miután a dolgok kezdenek állandóvá válni, az Új Föld tervezési és újraépítési szakasza megkezdődik, 
amint a régi mátrix gyötrése megáll.


Az új 5D-s Kristály-Mátrix teljesen a helyén van és kész fogadni a mindhárom felemelkedési hullám lényeit, ahol ebben az új valóságban egy dicsőséges, új, az életért való rendszerben, ahol izgalmas technológiákat és információkat fogtok azonnal kapni az Új Földi léthez. Olyan technológiákat, amelyek azonnal meggyógyítják a testet, visszafordítják az öregedést, megtisztítják az atmoszférát és a bioszférát, az élelmeket, menedéket és biztonságot nyújtanak minden szent életnek ezen a bolygón és lehetőséget adnak nektek nagyon természetes dolgokat tenni.


 

Erre készültetek korszakokon keresztül, és a valódi munkátok éppen most kezdődik el. Itt kezdődik az igazi csoda és méltóság amit a Felemelkedett Mesterek Földi Tanácsa alakít ki az egész bolygón, hogy megreformálja Terrát, vissza a paradicsomba.



Emeljétek fel a fejeteket, ti Nagyok, mert én Mihály a kezdetektől a végéig mindent láttam és visszatértem erre a helyre egy nagy elhatározással, és megadatott nekem, hogy megláthassam a szabadság egy új napját, amit még sohasem észleltetek ezen a bolygón az utolsó humán testbe történő inkarnációig. Tudjátok, hogy minden univerzumból szemek figyelik az emberiség fejlődésének a csúcspontját, ami kezdődik.


Legyetek annak tudatában, hogy a test atomi szinten átalakul a létetek egy magasabb formájába. Legyen időtök magatokkal könnyednek lenni. Ez egy tökéletes idő, hogy valóban egyedül legyetek magatokkal és megtudjátok, kik és mik vagytok valójában. Tudjátok, hogy minden rendben van és lesz és hogy egy csodálatos dolog történik bennetek. Legyetek nyitottak, és hagyjatok mindent megtörténni. Az univerzumnak megvan a maga útja, így lazítsatok, hagyjátok, hogy megkapjátok... és ne felejtsetek el levegőt venni.

Csatoljátok be magatokat, dőljetek hátra és élvezzétek az utazást. Lesz egy vagy két enyhe bumm, amikor áthaladunk június 20. napfordulós portálján. Ami lenn volt, az felülre kerül, és ami fenn volt, az lekerül, amikor ez az utolsó gravitációs hullám teljesen megfordítja a földet a tengelye körül, hogy felébressze a tudatlan embereket az szendergésükből a teljes tudatosság állapotába és egy teljesen új valóságba. Az áthaladó nagy égitestek erős elektromágneses hatása hamarosan megszünteti a régi mátrixrácsot kb. 4 hónapig, így a Fény közösségeinek most össze kell fogniuk és egységesen kell készülniük. 

Megjegyzendő, hogy akik kilépnek a testükből a Földi változásoknak ezekben a nagy átmenetében, azok azt választották, hogy így tesznek és befejezik a felemelkedésüket egy választott és könnyebb módon. Ne úgy lássátok ezt, mint egy rossz dolgot vagy egy élet elvesztését. Nincs életvesztés, csak különböző szintű lények vannak, akik másképpen teszik a dolgokat, és minden lény az ő saját felemelkedési ösvényét járja, amit semmiképpen nem lehet megítélni. Mindenki ezt teszi, nem számít, hogy mit választottak, hogy mit tegyenek. 

2016.06.20. a Napközelség, és ebben a pillanatban semmi sem fordítható vissza egy szív döntéséből, hogy valakinek a felemelkedése megtörténjen. Még egyszer, ez se nem rossz, se nem jó, ez csak egy személyes választás (tudatos vagy nem tudatos) ha valakinek a rezgése elég magas, hogy az Új Földre jöjjön vagy ha valaki úgy érzi, nem tudja vagy nem lesz képes megtenni ezt a fejlődési kvantum ugrást, amíg a testében van.
 
Éppen, ahogy Mózes beszélt az emberekhez, én Mihály beszélni fogok sok emberrel tömegesen a nagy csúcspont előtt és segítem elhozni a globális felemelkedés következetességét a fényerőkön belül, mivel ez az én elsődleges misszióm. 

Bárki, aki most még teljesen a 3D-ben rezeg, és aki nem rezeg együtt és nem gyűjtött elég energiát, hogy megtegye a nagy testi eltolódást  földi idő szerint 2016.06.20.-án, el fog majd érkezni oda, hogy a test azonnal a lét állapotában és a csodálatos realitásban fogja magát találni, amit sokkal könnyebb megtenni, mint ottmaradni és befejezni a maradék 3D-lineáris időkeretet.

Mindenkinek eljött az ideje a Nap alatt, és a nagy Időőrzőknek is, akik lineáris földi időt állítottak fel ennek a világnak, hogy primitív lényekből Galaktikus egyénekké váljanak. Ez az idő a közelben van.

Gaia és a kozmosz biztonságosan és intelligens módon elmozdítja a 3D-s gyermekeit az Új Földre, amint az első és második hullámos felemelkedett mesterek és arkangyalok (144000 kulcshordozó) összevonják minden erejüket egy pillanatra, hogy kinyissák a szabadság kapuit az új Kristály-Föld Mátrix felé. Ezek az első és második hullámosok lesznek az első lények az univerzumban, akik beteszik a lábukat az új világba és utat készítenek a többi ember számára, akik más utat választottak a felemelkedésre, hogy találkozzanak velük.

Ebből a célból jöttünk ide a Mennyekből, hogy a legnagyobb szeretetünkkel segítsünk minden érző életnek a Földön.

A Nagy Esemény Horizontján éppen megjelenő szépséget és fenséget ember még nem látta és minden nagy látnok és próféta csak bepillanthatott a Mennyek és az Új Föld szépségébe, ami úgy tündöklik, mint egy csodálatos menyasszony, aki el akarja foglalni a helyét az égi birodalmakban.

A buzdítók, a mesterek, akárcsak mi, mind megfogjuk most egymás kezét, és egy végső energialöketet adunk és megszüljük az élet új formáját.

Köszönjük az áldozatotokat, hogy idejöttetek a Földre egy jó munkát végezni. Legyetek biztosak abban, hogy megkapjátok a jutalmatokat.

Mihály Arkangyal vagyok, aki az Emberiség Felemelkedésének az Isteni Tervét vezetem és határozottan mellettetek fogok állni, amikor előre haladunk. 


Azt mondták, „az utolsó napon fel fogja emelni őket”.

Senkit nem kérek, hogy imádjon engem, mert az egyik testvéretek és prófétátok vagyok. Az az Arkangyal vagyok, aki a világ magasabb állapotba történő lépésének a nagy és végső Pecsétjét tartom. Ez a Pecsét a szívemben van és biztonságban őriztem eddig a napig. Ezt én kaptam, ezt a küldetést, hogy elmondjam a szabadságot az egész Földnek a régi világnak abban a fontos és végső órájában. Egy ember sem ismeri azt az órát és egy ember sem ment be abba a Királyságba, ahol én meg fogom nyitni a nagy Nap Kapuját és azt mondom, „lépjetek be”. A Föld minden gyermeke szabad lesz és nyugodt, amikor mindez megtörténik.

A régi világ végéig veletek leszek és én láttam az Új Mennyet és az Új Földet. Láttalak titeket és magamat játszani a szabadságban, a szeretetben és minden további örömben.


Nagy szeretettel:

~ Mihály Arkangyal


http://operationdisclosure.blogspot.com/2016/06/archangel-michael-grand-climax-of.html?m=1



2016. június 21., kedd

Nyári Napfordulón 21.12-kor Sátorkőpusztai-Barlangmeditáció.





Szeretettel köszöntelek kedves Fényküldöttünk!
Kedden
2016. 06. 21-én
a Nyári Napfordulón
21.12-kor
Sátorkőpusztai-Barlangmeditáció.
21 főre kaptunk engedélyt a személyes részvételhez. 
Hívlak Testben és Lélekben-Szellemben.

Összeálltak a Sátorkőpusztai-Barlangmeditáció részletei is.

A több ezer bárhol e világon meditáló Fényküldött
a Kollektív Téren keresztül csatlakozik a Barlangmeditációhoz.
Az Energiát a Kristálytál Hangja felerősíti és küldi a Térbe.

Hétfőn stúdióba megyek és aznap este felkerül az oldalra
a 2016.06.21.Sátorkőpusztai-Barlangmeditáció hanganyaga
Küldöm számodra.

Kedden 21.12-kor 21 meditáló áll a barlang területén a Kristálytállal.
Készítek róla képeket.

Szeretnék örömet okozni számodra e két jelentkező levéllel:
Kedves Kiara!

A sátorkőpusztai barlangmeditációra szóló meghívód nagyon megszólított, mivel június 20-21-én egy napfordulós női szertartáson veszek részt a közelben Pilisszentkereszten. Az előző barlangmeditációhoz kapcsolódó kolozsvári csoport mintájára úgy éreztem, hogy most hasonlóképpen a mi kis női csoportunk csatlakozhatna személyesen a keddi meditációhoz, de eddig sajnos senki nem jelentkezett a kérésemre. Ennek ellenére én érzem a hívást, ezért ha még lehet, szeretnék csatlakozni. A mi csoportunk programja 21-én 19.00 körül végződik, és kb. fél óra az út Sátorkőpusztára, tehát ha így még időben volna, szívesen segíteném munkádat jelenlétemmel, esetleg énekemmel, dobommal is. Kérlek, ha aktuális a dolog, írd meg a részleteket (lehet, hogy ezek ismeretében még a csoportunkból is jelentkeznének).

Öleléssel: Klaudia
..........
Kedves Kiara!
Örömmel vettük a barlang meditációval kapcsolatos híradásokat, és a folytatásról szóló terveket. A képek kapcsán már röviden reagáltam a minket ért lehetőségről, arról a belső áhítatról, ami tovább rezgett bennünk,
még napok múltával is.
Egy életmód táborban való részvételem kapcsán, vittem tovább jó hírünket, és a tábor vezető engedélyével az egyik vezetett meditációt az általatok rögzített hangfelvétellel  alá festve vezethettem. Harmincöten voltunk, és előzetes kérésemre, a meditációban elhangzó helyen, a többség hangosan mondta ki
" Szeretlek Magyarország"
Az a tapasztalatom, ha önállóan, egyedül végzem a meditációt, és hangosan kimondom, szinte mindig bele borzongok, a segítőink itt vannak körülöttünk.
Ági az El Camino zarándoklatot végzi éppen, én viszont ha lehetőséget kapok szólóban, szívesen részt vennék a következő barlang meditáción is.
Kívánok szép napokat, és sok sok hét ágú csillagot.
Szeretettel Péter

.....................

 A Sátorkőpusztai-barlang látképe

Szeretettel várlak Testben és Lélekben-Szellemben
Energologia
 


Köszöntelek kedves Fényküldött!
 
Elkészült a hanganyag és küldöm You Tube, valamint letölthető mp3 változatban:

http://www.energologia.hu/satorkopusztai-barlangmeditacio-hanganyaga-20160621-21ora-12-perckor




 
Elérkezett az idő, összeállt a csapat:

2016.06.21. 21 óra 12 perckor Sátorkőpusztai Barlangmeditáció a Kristálytállal.

Készítek az eseményről hanganyagot és képeket.


Várunk az Energiában!!!!
 
Szeretettel Kiara




2016. június 15., szerda

A harmadik hullám az egyetlen! - Sananda 2016.06.05.




Akik alszanak, nem fognak többé aludni. Az egész világon észlelni fogjátok a nagy felébredést a történések folyamatában.






A harmadik hullám az EGYETLEN!

SANANDA


2016.06.05.




Sananda vagyok. Mindig csodálatos itt lenni veletek, így érni el olyan sokatokat az egész bolygón. Ebben az időben, amiben most vagytok, ezek óriási idők; olyan idők, amiért olyan sokáig és sokan dolgoztak, és ti magatok is tudjátok, miért vagytok itt – a legtöbben tudjátok, miért vagytok itt. Tudjátok, milyen sokáig készültetek ezekre a változásokra, amik most történnek.


És amint már sokszor hallottátok, ez mind a változásról szól. Gyorsan emelkedtek felfelé az egész bolygón eljövő harmadik hullámhoz, ami már most itt van veletek. De a fő része még nem jött el, de eljön. És ahogy az beüt, végigmossa az egész bolygót, akárcsak az első és a második hullám tette; de ez a harmadik Hullám az EGYETLEN!  Ez az EGYETLEN, ami minden mozzanatot elhoz. Ez fogja megemelni minden résztvevő rezgését, nem csak az első és a második hullámosokat, de azokét is, akik csak éppen most ébrednek és készek az ébredésre. Ők utolérnek mindent ebben a hullámban, ebben a szeretet-kiáradásban.


És sokan közületek elkezdik megtapasztalni – sokan közületek, akik most hallgattok, sokan közületek, akik együtt rezegtek ezekkel a szavakkal, elkezdtek észlelni sok változást az életetekben. Elkezdtek olyan dolgokat látni, amit sosem láttatok korábban; képesek lesztek arra, amit úgy hívnak, átlátni a fátylon, amint a fátyol vékonyodik és elszakad. Sokan különböző fajta és különböző módon végbemenő gyógyulásokat tapasztaltok. És ezek a gyógyulások folytatódni fognak, és ezek a meglátások is folytatódni fognak. Egy bizonyos pontig, amikor hívjátok az Eseményt, amikor ez történik, a fátyol eltűnik. Tömérdek gyógyulás lesz, ami mindenki számára elérhető lesz, mind energetikailag, mint most, és a különböző tudományokon keresztül is, mint az orvostudomány, amit most ismertek és az, amivé válhat. Ez egy csodálatos új világ, amit elérünk, a Fény új Aranykora.



Az új Elosztás vezetői itt voltak mindmáig, de ezt eddig elhalasztották, amíg különböző Események bekövetkeznek, amik eddig a színfalak mögött voltak, igen...de most ez elkezd megvalósulni. Sok különböző személy sok történetét halljátok, aminek eljött az ideje, olyan dolgok megszületése, amelyek korábban nem voltak. Az egyensúly, amiről olyan sokszor beszéltünk, eljön erre a bolygóra, és ti, a Fénymunkások...ti, akik megosztjátok a fényt, ti vagytok, akik ezt elhozzátok...ti, akik mindenhova tükrözitek a fényt, ahova mentek, anélkül, hogy erről sok esetben tudnátok. Bármikor, amikor mentek, amikor nyilvános helyen vagytok, szórjátok a fényt, árasztjátok az energiátokat. És ezek az energiák, ez a fény elmozdul a következőre, a melletted levőre, az amellett állóra, és a következőre. És a fény elkezd terjedni és egy felébredési hullám történik.


Akik alszanak, nem fognak többé aludni. Az egész világon észlelni fogjátok a nagy felébredést a történések folyamatában. Még többen fogják hallani az idő kopogását, a figyelmeztető hangot, ami mélyen a szívükbe hatol, és felébrednek a hosszú szendergésükből; itt van az idő, az idő, hogy mindenki felébredjen.

És ti vagytok ennek a gyorsítói (katalizátorai). Ti egy misszióval érkeztetek, és ti ezt a várakozáson felül teljesítettétek. Sokan közületek velem együtt jöttetek egy hosszú idővel ezelőtt, és most itt van az ideje elérni a befejezést, minden megváltozik.


Most távozok. St. Germain jön és a NESARA-ról fog beszélni..., ami szintén feltárul. Béke és szeretet mindannyiótokkal. Folytassátok ezt a fény-utazást!

Forrás: http://www.earthascends.com/page/493303588

Fordította: M Anna





2016. június 13., hétfő

Bevándorlás, szegénység a világban és a rágógumik - Roy Beck

A Világbank azt mondja, hogy 3 milliárd ember van, akik mélyszegénységben élnek. Hogyan lehetne javítani a helyzetükön?  Mi megsajnáljuk a menekülteket, és befogadunk évente egy vagy kétmilliót, közben pedig évi 20 millióval nő a számuk! Segítünk ezzel?
Milly





Bevándorlás, szegénység a világban és a rágógumik

Roy Beck előadása






Az előadás szövege:
Néhányan azt mondják, hogy az USA-ba történő tömeges bevándorlás segíthet csökkenteni a szegénységet a világban. Igaz ez? Valójában nem, nem igaz. Hadd mutassam meg, miért.
Ez a rágógumi jelképezi azt az átlagosan 1 millió legális bevándorlót, melyet az USA 1990 óta minden évben befogad. Na most a világon ki jogosult a humanitárius együttérzésünkre?
A Világbank használ egy mérőszámot, mely meghatározza a mélyszegénységben élőket, ők napi 2 dollárnál kevesebbet keresnek. A világon hány ember keres napi 2 dollárnál kevesebbet a világon? Kezdjük Afrikával. Csak Afrikában 650 millió ember keres napi 2 dollárnál kevesebbet. 650 millió. És Indiában, további 890 millió ember; mélyszegénységben él. Kína, további 490 millió embert ad hozzá. Aki napi 2 dollárnál kevesebbet keres. És sajnos Ázsia többi részében szívszorító módon van 810 millió ember, akire a Világbank azt mondja, hogy napi 2 dollárnál kevesebbet keres. És végül Latin-Amerikában is van egy 105 milliós népesség, akik mélyszegénységben élnek. Összességében a világbank azt mondja, hogy 3 milliárd olyan ember van, aki napi 2 dollárnál kevesebbet keres és mélyszegénységben él. Ez 3000 rágógumi.És minden évben befogadunk 1 milliót és azt sugalljuk, hogy humanitárius változást értünk el!?
Természetesen mi nem ebből a mélyszegénységben élő népességből emeljük ki a migránsainkat, vagy igen? Ezek az emberek túl szegények, túl betegek és túlságosan le vannak maradva ahhoz, hogy eljussanak ide bevándorlókként. Hajlamosak vagyunk arra, hogy a bevándorlóinkat a világ jobb helyzetben lévő szegényei közül válogassuk. És Mexikó hajlamos kitermelni ezeket a fajta embereket, akiket idehozunk, a Mexikóból jövő emberek szegénysége miatt. És Mexikó szegény!
Hány ember él olyan országban a világon, ahol az átlag jövedelem alacsonyabb, mint Mexikóban? A Világbank azt mondja nekünk, hogy ez a szám EZ a 3 milliárd, plusz még másik 2,6 milliárd ember. 5,6 milliárd ember, aki olyan országban él, melyben az átlagjövedelem alacsonyabb, mint Mexikóban. Ez 5600 gömbrágó.
És mi az, amit az elit mond nekünk? Azt mondják, hogy mikor befogadjuk ezt az 1 millió bevándorlót, akkor valahogyan feltartóztatjuk a világon a szegénységet. És ezt még a saját munkanélkülijeink, dolgozó szegényeink, a társadalmunk legelesettebb csoportjaira gyakorolt hatása ellenére is meg kell tennünk. A természeti erőforrásainkra gyakorolt hatása ellenére is.
Még akkor is, ha a washingtoni javaslatok közül a legradikálisabb mentén haladnánk, és valójában megdupláznánk a bevándorlók számát évi 2 millióra, ami teljesen túlterhelné a fizikai, természeti és szociális infrastruktúráinkat, nem érnénk el semmi észrevehető változást. És lehet, hogy valójában ártunk a világ szegényeinek, mert az az 1 millió, akit befogadunk, a legenergetikusabb, gyakran a legképzettebb, minden bizonnyal a legelégedetlenebb ember. Ha ők nem vándorolnának ki, a változások előidézői lennének. Elindítanának egy csomó fejlődést az összes ember számára ezekben az országokban. Az igazi hősök a globális humanitárius terepen azok az emberek, akik megtehetnék, hogy kivándorolnak, de inkább ezekben az országokban maradnak, hogy a tudásukat felhasználva honfitársaiknak segítsenek. Sajnos a bevándorlási rendszerünk megpróbálja ezeket a típusú embereket becsalogatni, hogy otthagyják a saját országukban lakókat.
Annak a lehetetlensége, hogy akár egy rést üssünk, rosszabb, mint ahogy itt látszik. Azért, mert múlt évben, mikor 1 millió bevándorlót befogadtunk, ezek az országok a születési és halálozási számok alapján további 18 millióval növelték a mélyszegénységben élő populációt. És ebben az évben a Kongresszus befogad 1 millió legális bevándorlót, és ebben az évben az ENSZ számításai szerint ezekben az országokban további 18 millióval növekszik ezeknek az embereknek a száma. És a következő évben biztosak lehetünk abban, hogy a Kongresszus, hacsak meg nem állítják az amerikai szavazók, további 1 millió bevándorlót hoz be, és ezek az országok sajnos további 18 millióval növelik a mélyszegénységben élők számát. Még ha évente 5 milliót fogadunk is be, soha nem fogjuk megelőzni azt, ami ezekben az országokban történik. Nem ebben az évtizedben.
Látjátok? A bevándorlás soha nem lehet egy hatásos vagy jelentős módszer arra, hogy a világunk szenvedő embereinek segítsünk. Ott kell nekik segíteni, ahol élnek. 99,9%-uk soha nem lesz képes arra, hogy gazdag országokba emigráljon. Ez reménytelen. A virágnak ott kell virágoznia, ahol el lett ültetve. Az egyetlen hely, ahol ezen emberek 99.9%-ának segíthetünk, az az ahol élnek. Segítsünk nekik ott!
Forrás: http://www.dzsihadfigyelo.com/2015/08/29/bevandorlas-szegenyseg-a-vilagban-es-a-ragogumik/#

2016. június 7., kedd

Új Köztársaság - Zorra 2016.05.30.

A magas frekvenciánk a legjobb „fegyverünk” ebben a végső konfliktusban. Értékeljük és védjük ezt mindenek felett. Itt az ideje, hogy felállítsuk az Igazságunkat, és ne engedjük, hogy külső ellentétek megzavarjanak minket.


Zorra mondja
Hétfő- 2016, május 30.


Új Köztársaság

Zorra csodálatos szombati hívását követően -ahol azt mondta nekünk, hogy egy találkozó folyik, amint mondtuk a Fehér Házban, a Sárkány Család, beleértve a Nagyapát is, a WF,  Christine Legarde (akit nem tartóztattak le), az IMF,  Dunford generális és Obama között-  ma e-maileket kaptam néhányotoktól, akik éppen a „riportot” olvasták, ami a Köztársaság teljesen különböző elgondolásáról adott hírt, és arról, „mi van, mi nem igaz stb”.
Sok minden, ami ebben a riportban van... amint Zorra mondta... kétséget hozott az elmétekbe, megkevert...az összes ilyen elemet a vibráció csökkentésére és félelem keltésére tervezték, és ez a legfőbb oka, hogy emlékeztetjük a családunkat, tartózkodjanak az Internet levelek olvasásától – különösen azoktól, amelyek kibillentenek az egyensúlyból és kétségeket hoznak elő.

Nem mondjuk, hogy beteges szándékúak ezek az írók; csak éppen nem jól informáltak.


Itt van Zorra kinyilatkozása:

"A mi HEN családunk kedves Mesterei, ami a Szombati Hívásban elhangzott, abban egy szemernyi eltérés sincs; az valódi és igaz. Az RV gyorsabban halad, mint korábban. Órákon belül értesítést kaphattok a ti RV helyzetetekről.
Amint az új kormány, ez is először az Interneten lesz publikálva; azután a CNN fogja közölni.

Most fontos megérteni a Fehér Házi találkozóval kapcsolatban: Dunford generális nem az US Vállalat utasításait követi, ő a Fény Galaktikus Föderációja és a Bolygók utasításai szerint lép.
            Volt-e képviselve a Föderáció a szombati Fehér Házi találkozón?

Igen, a Kínai Öregek a Nagyapával együtt ott voltak, és mindenki a fent említettek közül -a Galaktikus Föderációt  St. Germain és természetesen az Első Teremtő képviselte- valamint én.”
Most emberek, Zorra még egyszer emlékeztet minket, különösen most, hogy olyan közel vagyunk a befejezéshez, MINDEN FAJTA FÉLREINFORMÁLÁS várható lesz. Ez elég baj, de mi mégis tovább megyünk ezen az úton? És azután továbbadjuk másoknak? EZ AZ, ami a Missziónk?

Vagy végül „felnövünk” és értékeljük az igaz információt, amit Zorrától kapunk? - Semmi kétségünk, megtanuljuk az ítélőképesség kemény leckéit. Választanunk kell, KINEK hiszünk, és abbahagyjuk Zorra szavainak az ellenőrzését az Internet félreértelmezésével szemben.

Hálás vagyok, hogy Zorra akarta és képes volt félbeszakítani a munkáját, hogy még egyszer enyhítse a kétségeinket és az aggodalmainkat. De a mi felelősségünk, hogy az Igazság mellett álljunk, amit olyan szerencsésen megkapunk. Meg KELL lennie az értékelő képességünknek „Hogyan érzünk ezzel kapcsolatban?” - és tudtában lenni, mit tesz a magas frekvenciánkkal. És meg KELL tanulnunk, hogyan használjuk a Törlés Gombot!

A magas frekvenciánk a legjobb „fegyverünk” ebben a végső konfliktusban. Értékeljük és védjük ezt mindenek felett. Itt az ideje, hogy felállítsuk az Igazságunkat, és ne engedjük, hogy külső ellentétek megzavarjanak minket.
Legyünk Mesterek, Istenek és Istennők, mint mi.
Legyünk áldottak mindannyian!
~  Anne



Megj.:  
Zorra szombati beszéde hanganyagon van megadva:

http://www.blogtalkradio.com/hollowearthnetwork/2016/05/28/zarayas-first-hand-account-of-mars