2016. május 12., csütörtök

A sötét kapuk örökre lezáródtak - Istenanya 2016.05.10.





Ehhez hasonlót teljesen más forrásból is olvastam, tehát igaz. Legyünk rajta, hogy sikerüljön minél hamarabb a megtisztulás, felemelkedés!

Milly



Istenanyai üzenet:

" 2016.05.10.-én 8.32 -kor a sötét kapuk örökre lezáródtak. Ütemesen áramlik az őserő a térbe.
A kapuk bezáródása miatt alacsonyabb rendű lények ragadtak itt a terünkben. 
A kapuk örökre lezáródtak, a pecsét urai felügyelete és segédlete mellett. Ez egy korszak végét jelöli ami örvendetes, hiszen ezért dolgoztunk.
Azonban kérlek benneteket imáitokkal és fény küldésével segítsétek az ittrekedt lények fénnyé alakulásának folyamatát.

Bármelyik ima jó most, csak tiszta szívből dolgozz 2016.05.17.-ig naponta amennyit módodban áll. Legalább fél óra munka szükséges lenne a teljes feltisztításhoz hogy az emelkedési folyamat ütemesen haladjon, el ne akadjon.

Otthoni  örömóda 
Szíriuszi áldott vének,
szóljon hát az öröm ének.
Égen s földön ünnep vagyon,
repes szívem nagyon, nagyon...
Megnyílt már az ég kapuja,
jön az áldás rajta, rajta.
Fényes már az angyal ruhám,
nincsen nékem semmi hibán.
Véget ért a sötét kora,
Magyar Honon a korona.
Gyere velem áldott Népem, 
rabigámat már letéptem!
Énekel az angyal sereg,
szívem máris rebeg, rebeg.
Véget ért a sötét kora,
Megvalósult Isten Hona.
Fordulj világ jobbra, balra.
Születik az angyal rajta.
Béke van már itt a földön,
Lepke ül az összes zöldön.
Megvalósult Új világunk, 
virágzik a szívvirágunk.
Angyal szárnya suhan végig,
én is megyek fel az égig.
Nap kapuja nyitva vagyon,
Várnak Haza nagyon, nagyon...
Ének hallik vidám ének, 
örvendeznek már a vének.
Isten vagyok, darabkája,
többi világ nagy dajkája.
Dajkálgatom én a Népem,
Ébresztgetem szépen, szépen.
Öntöm reá a sok áldást,
fiam hozta a megváltást.
Mai napon, épp hajnalban,
Megváltódott a világunk,
határtalan angyalszárnyunk. "
A következő üzenet egy 2015.04.07.-ei írás, de előmunkája volt ennek a tegnap hajnali történésnek.Így épültek egymásra, ezt szeretném érzékeltetni a visszacsatolással.
Íme a bejegyzés:


Visszacsatolódtunk az Őserő Őstudatához

2015.04.07. 20:43 Istengyermek


A Gízai piramis körüli erőtér elkezdett lüktetni majd egy sprirálszerű örvénylő mozgással szívja le az Erőt a Plejádok Káldea csillagképéből. Visszacsatolódtunk az Őserő Őstudatához. Mindez 2015.04.05.-én hajnali NÉGY órakor történt.
Azóta két, más világokat megalkotó csillaglény tartózkodik erőterünkben a kegyelem erejét árasztva.
 2015.04.08.-án kettős csillagállásba lesz két világ.
Kettős csillagállás: bolygószintű összehangolódások várhatók a plejádi erőterekkel, melyek okozhatnak szédülés, ingerültséget és homályos látást. 
Nagy Erővel jelent meg a Kalcea Vitalis nevű űrköd, mely elnyeli a tisztulásunk által felszabaduló erőket. Olyan mint egy átalakító katlan.
 2015.04.11.-re virradóra megszületik az Új Ember a földön.
Graham Iktialis, a világokat átfogó tudat közlése: " Egyenes út vezet az Isteni emberből az Istenember megszületéséhez. Várlak benneteket itthon nagy szeretettel."
Hazardeja Klaris:" A világtudat felügyelő Őrzője" örvendezek a nagy átalakulás láttán, melyet az embertestbe munkáló tudat hozott létre.
Ősi civilizációk Őstudata válik egyé ezekben a percekben is. Kihalt és még létező tudati mezők összehangolódása és átalakulása folyik most is.
Más tudtok érkeznek a felettünk lévő hetedik létezésből, hét teljes univerzummal felettünkről. Öröm lesz az a nap amikor megtapasztaljátok Adam Kadmonságotok lényegét.
Lényeges napok következnek, melynek szó szerint mindegyike ember feletti tapasztalásokat hoz.

Ne riadjatok meg teremtőerőtök láttán. Tegyétek azt, mit szívetek diktál."
Napjaink történései kapcsolatba hozhatóak a Bucsecs hegy irányítóközpontjával, mely a Föli tudat fejlődést előmozdító erőterével emeli és lehetőséget ad Istenemberré válásunkhoz. Olvassuk figyelmesen az erre vonatkozó anyagot:



http://sirius-plejad.blogspot.hu/2013/11/foldonkivuli-bazis-romaniaban-magyar.html


Ilona

2016. május 6., péntek

Az Új Kor gyermekei, a nők és Gaia - Arkturiai csoport 2016.05.01.

Kedves szülők és nagyszülők, ha ti ilyen „speciális” gyerekekkel vagytok megáldva, ne várjátok el, vagy próbáljátok erőltetni őket abba a társadalmi mételybe, amiben felnőttetek. Ezek az „új kori gyermekek” függetlenséget igényelnek szeretettel és rendszerrel együtt.



Az Új Kor gyermekei, a nők és Gaia

Az arkturiai csoport  Marilyn Raffaele közvetítésével- 2016, május 1.








Kedveseim, üdvözlünk titeket ezekben az időkben, amikor a tudat új és magasabb szintje rövidesen egyre inkább normává válik. Ebben az időben sok gyerek születik, akik aktuálisan nagyon fejlett Fénylények, és nem azért születnek, hogy feloldják a karmájukat vagy megtisztítsák a személyes energiájukat, csak egyszerűen azért, hogy segítsék a Felemelkedés folyamatát a saját Fényük hozzáadásával.

Ezt akkor lehet megfigyelni, amikor láttok sok „csodagyereket” akiket mintha most felfedeznének fel a világon ebben az időben-- gyerekek, akik messze felette vannak az elvárható intelligenciának, a művészi és pszichikai képességekben. A valóságban ők nem gyerekek, mivel minden lélek már sok korábbi életszakaszon van túl. Megengedni a gyermektestben levő léleknek, hogy saját személlyé fejlődjön, az szent feladata minden szülőnek és gondviselőnek.

Kedves szülők és nagyszülők, ha ti ilyen „speciális” gyerekekkel vagytok megáldva, ne várjátok el, vagy próbáljátok erőltetni őket abba a társadalmi mételybe, amiben felnőttetek. Ezek az „új kori gyermekek” függetlenséget igényelnek szeretettel és rendszerrel együtt. Ezeknek a gyerekeknek a szülei közül sokan felismerték, hogy ők nem könnyen engedelmeskednek a társadalmi szabályoknak és egyebeknek. Az ő nézetüket meg kell hallgatni és értékelni kell, de a szerető útmutatás és a szabályok szerkezete határt szab a szükségüknek és lehetőségüknek.

A gyerekeknek meg kell engedni, hogy érezzék a friss levegőt, megtapasztalják a természetet, és érezzék a piszkot a kezükön. Meg kell nekik engedni, hogy egyáltalán ne csináljanak semmit most és azután – szabadok legyenek a folytonos aktivitás köreitől és a technológiai játékoktól. A szülők azt fogják találni, hogy az életük könnyebbé válik, amint időnként nem tesznek semmit. Minden léleknek nyugalomra és békére van szüksége a koncentráláshoz, nem számít, hány évesek (a földi viszonylatban).



A kisebb gyerekek még nem teljesen szoktak hozzá a 3. dimenziós energiákhoz és így közülük sokan emlékeznek az életükre és barátokat látnak a másik oldalról. Sokan könnyen látják a nem megtestesült lényeket és lehet, hogy félnek tőlük. Ne hagyjátok figyelmen kívül a gyereketek meséit, amely az hálószobájában levő emberről szól. A szülőknek meg lehet találni a lehetőséget, hogy megtanítsák őket arra, soha sincsenek veszélyben és arra, hogy megvan a lehetőségük elküldeni ezeket az embereket. Sokszor jönnek gyerekek a másik oldalról játszani, mert a gyerek képes látni őket. Ők a láthatatlan játszótársak, akikről olyan sok gyerek mesél, és a szülők gyakran viccelnek ezen.

Sok „új kori” gyerek olyan bolygóról jött, ami sokkal fejlettebb a Földnél és nagyon unja, amit elvárnak tőle, hogy megtanuljon a világ lehangoló iskolarendszerében. Őket sűrűn figyelemhiányosnak tartják és gyógyszereket kapnak. Ahhoz, hogy kiegyensúlyozott felnőttekké váljanak, a gyerekeknek szükségük van művészetre, zenére, kreatív elfoglaltságokra és visszahúzódásra, amit sok iskola elhagy.

A gyerekeknek szükségük van kihívásokra, amely illik a tudatukhoz, és szükségük van megtanulni hogyan kezeljék a sikertelenséget és a sikert. Nem örömteli olyan gyerekeket tanítani, akik mindenben kiválóak, amit csinálnak és mindig megszerzik a kék zászlót, mert ez nem készíti fel őket arra, hogy a sokféle tudatállapotú ember között éljenek, amikkel találkozni fognak felnőtt korukban. 

A világon folytatódik az a nézet, hogy semmit sem csinálni negatív dolog. Semmit sem tenni, az egy tevékenység, egy nagyon fontos aktivitás mind a felnőtteknek, mind a gyerekeknek. Hagyni az időt menni semmit sem téve – feküdni a füvön vagy egy természetes környezetben és nézni a felhőket és érezni a napot az arcotokon. Érezni és tapasztalni Gaia gyógyító energiáját. Gaia egy élő lélek, és azt választotta, hogy bolygóként szolgál, amelyen az emberek fejlődni tudnak. Szeressétek őt, becsüljétek őt, és mutassátok ki neki, hogy elismeritek, megérdemli, hogy a Fénynek egy társa legyen.

Túl sok szülő próbálja újraélni a saját életét a gyerekein keresztül, és túl sok szülő próbálja enyhíteni a saját bűnét, hogy a karrierje távol tarja az otthontól, ezért minden szabad pillanat eltöltésére tervez valamit, vagy technikai dolgokat használ, hogy az legyen a bébiszitter. Ez nem szeretet, de egyszerűen csak az a hit, hogy az egyre többféle foglalkozás és az anyagi javak – nagyon kevés nevelés mellett –az a szeretet.

Azt mondjuk, hogy ez nem bűn, de megvilágítja a helyzetet, hogy sok jószándékú szülőt rászedtek. A mai technológiával és annak sokféle aktivitási lehetőségével az elfoglalt szülőket könnyen becsapják azzal, mi a legjobb a gyerekeknek. A legtöbb szülő őszintén a legjobbat akarja a gyerekeinek, miközben ugyanakkor a saját individualitását is kifejezi.

A nők is részben ezekkel a kérdésekkel küzdenek, mert sokan a földön továbbra is úgy látják őket, mint akik „kevesebbek”-- az ő szerepük csupán csak anyának, feleségnek, szeretőnek vagy akár a férfiak kiszolgálójának lenni. Sok helyen a Földön továbbra is a múlt elavult nézeteit tartják, nem engedik a nőknek, hogy az ő sokkal fejlettebb tudatállapotukat kifejezzék.

Amint az emberiség felébred, a férfi és női energiák az egyensúly felé mozdulnak el, mert az egyensúly a realitás. Minden egyéni spirituális utazásban elérkezik a készenlétnek egy pontja, amikor a férfi és női energiák már jelen vannak, az EGY megteremtésének egy tökéletes egyensúlyi formájába kerülnek. A férfi, az aktív, a létező, a tevő és a nő, az intuitív, az elfogadó. Az egyik fél sem most és soha nem volt jobb, mint a másik fele.


Amint a női és férfi oldal egyensúlyba kerül, az emberek elkezdik felfogni, hogy Gaia az anya – aki a forrása és a kútja mindennek, ami rajta él. A Föld-anya cím nem csak egy kedves kifejezés Gaia-ra, aki önzetlenül továbbra is szolgál a tiszteletlenség, a semmibevétel és a tönkretétel ellenére, amiben van és még mindig ki van téve ennek. 


A szeparáció és a kiegyensúlyozatlan férfi/női energiák harmadik dimenziós hite a világtudatban azt eredményezte, hogy továbbra is úgy használják, veszik, figyelmen kívül hagyják és tekintik Gaia-t, mint a pénzgyártási műveletek helyszínét. Ennek meg kell változnia és változóban van, és egyre több és több ember ébred rá az Egység valóságára.


Segítsetek Gainak az anyagi, valamint a spirituális útján is! Mindennel együtt küldjetek Szeretetet és Fényt, fogjátok fel, ki ő valójában, és cselekedjetek ennek megfelelően! Ha ti még nem vagytok újrafelhasználók, kezdjétek el azt! Amennyire képesek vagytok, szedjétek fel a szemetet az erdőben, az utak mentén és a tengerpartokon! Tanítsátok meg a körülöttetek levőket (különösen a gyerekeket) Földanya szeretete és óvása fontosságára! A társadalomban sokan továbbra is azt hiszik, hogy ez „nem az ő dolguk”, de ez minden egyén dolga, amikor felébred az EGY igazságára.

A világ az Egység új és magasabb tudata felé halad és Gaia nem maradhat ki. Azok, akik azt választották, hogy eldobják a szemetet az erdőkben, az autópályákon, vagy kiszórják a vegyszereket a földre és a vizekbe, azok nincsenek tudatában, hogy ezt maguk, a családjuk, a barátaik és a gyerekeik ellen teszik. Gaia egy élő lélek, akit ennek megfelelően kell kezelni mindenkinek, aki a spirituális fejlődést keresi.


Sokan közületek már elmozdultak vagy készek az elmozdulásra az Egység felfogása tudata irányába. Egyszer valósággá válik ez az igazság, mint bármelyik igazság, és azt meg kell élni és bevinni a mindennapi élet minden vonatkozásába. Készen álltok megérteni és cselekedni abból az igazságból, hogy minden ember, állat, növény és elem (víz, föld, tűz, levegő), a természetes szellem és annál sokkal több, mint amit láthattok, azok jelenleg az Egy és csak az Isteni Tudatosság kifejeződései. A lábatok alatti talaj szent.

Az életszakaszokon keresztül a tudatlanság sötét energiájában élt emberek arra a hitre jutottak, hogy bármi ami más, mint az ember, az nem létezik vagy nem tiszteletreméltó. Nektek ezt most meg lehet változtatni, mert ez egy új idő kedveseim, az emlékezés, a fejlődés és az élő Szeretet ideje.

A Szeretet minden. A Szeretet a válasz és valóság mindenre, amire gondoltatok a küzdelem és a keresés életszakaszaiban. Megérkeztetek. Elmozdultatok a szeparáció elavult nézetei fölé és alkalmasok vagytok az Egység - a Szeretet megélésére és megtapasztalására. Itt az ideje, hogy megkapjátok az örökségeteket.







2016. május 4., szerda

A célvonal felé - Judas Iscariot 2016.05.01.

"Most van itt az ideje kedves gyerekei a Földnek, elindulni abba az irányba, amit a szél mutat. Lehet együttesen, lehet egyedül, de a végén ez a legnagyobb jó mindenkinek."

Tájékoztatásul:
"Tudjátok meg, hogy Júdás nem árult el engem. Ő volt az én legigazabb, szeretett barátom. Ő volt az egyetlen, akire rábízhattam a tartózkodásom helyének a megadását, amikor az idő eljön. Senkinek nem volt olyan erős hite és olyan hűsége irántam, akiről tudtam, hogy meg tudja tenni, amit szükséges egy pillanatnyi töprengés vagy sajnálkozás nélkül".

Részlet innen: http://szepjovot.blogspot.hu/2015/07/az-igazsag-helyettesiti-haborut-sananda.html





A célvonal felé


JUDAS ISCARIOT


Csatornázta:  Ann Dahlberg, április 30.
Svédország

 2016, május 1.


Iscariot Judas vagyok és üdvözöllek benneteket fentről. Örülök, hogy ma beszélhetek veletek, mivel fontos dolgokat kell elmondanom nektek. 
Először is a valuta-váltások folyamata komoly mértékben elindult. Néhány ország figyel erre és egyre több és több kapcsolódik hozzájuk. Ez most beindul kedves barátaim, többé már nem lehet titokban tartani, egyre jobban és jobban kiderül. Néhány bank már elkezdett alkalmazkodni az új valutához. Ezek az első független bankok, amelyeket nem szorítottak be a nagyobb bankok, amelyeket cserébe a központi bankok ellenőriznek.
Most nektek kell majd megfogni a kalapotokat. Most valóban szeles idő fog kezdődni. Azonban érzékeljétek azt figyelmesen, lehet, hogy a meleg szél segíti az utatokat. El fog fújni minden piszkot és szemetet, ami az új idők útjában áll, ami nagy erővel tör előre. Most van itt az ideje kedves gyerekei a Földnek, elindulni abba az irányba, amit a szél mutat. Lehet együttesen, lehet egyedül, de a végén ez a legnagyobb jó mindenkinek. Mi egymásért dolgozunk, a Földért, az egész Univerzumért. Minden összeköttetésben van egy nagy szövettel, amit mi együtt szövünk. Ha ez valahol elszakad, a mi dolgunk megjavítani azt, hogy minden harmóniában, örömben és szeretetben teljesedjen ki. Részei vagyunk ennek a nagy szövetnek és visszatérünk a szépségbe és harmóniába ebben a nagy műben.

Visszatérve a valutához és a bankokhoz, most sok letartóztatás van folyamatban, ahol néhányan a nagy banktulajdonosok közül bűntetteket hajtottak végre az emberiség ellen és helytelenül kezelték mások javait. Ez hamarosan meg fog jelenni a médiában, hogy mindenki olvashassa. 
Az egyik dolog a másikhoz vezet, így a kormányzás változása a küszöbön áll. Így a komoly erkölccsel és etikával rendelkező emberek el fogják foglalni a helyüket és mindenki legjobb érdekében fognak dolgozni. A megbeszéléseket közvetlenül az emberekkel fogják lefolytatni és nem azon a módon, amint most zajlanak, nem zárt ajtók mögött. A döntéseket a nép legfőbb érdekében kell meghozni, és nem néhány egyén érdekében. Mindannyian egyformán értékesek vagyunk, és jogunk van egyenlően élni ma a Földön található  bőséggel. A meglevő technológiával, ami létezik, de nem használják, mindenki egy jó életet fog élvezni.

A földünket és a testünket meg kell tisztítani a mérgektől, hogy visszanyerhessük az optimális energiánkat. Ez egy tisztább képet fog adni nekünk arról, kik vagyunk és hova jöttünk. A mérgek elzárják ma az áramlást sokak testében és ez a gyerekeket  
károsítja a legjobban, mert a testük túl kicsi ahhoz, hogy minden szemetet el tudjanak viselni, ami különböző módon beléjük jut. Ez most a legnagyobb bűncselekmény az emberiség ellen és mondhatjuk, ez az utolsó csepp a pohárban. A Mennyek döntése egyértelmű – az emberiség számára most van itt az ideje, hogy felemelkedjen és induljon újra haza. Ez a menet most végbemegy és már sokan hazaértek. A többiek az útjukon vannak.  

Nagy dolgok vannak készülőben – a meglepetések a küszöbötökön állnak. Mindannyian büszkék vagyunk és boldogok a fejlődésetek miatt kedves Földlakók. Az Univerzum minden helyéről és irányából  minden Fényt elküldünk nektek. Most  fanfárok, énekek és tánc kísérik a lépteteket a célvonal felé. Ez a célvonal, amit ti, mint a kollektív emberiség, hamarosan átléptek. A családjaitok itt állnak és várnak, ahogy már korábban is mondtuk. Ők mindannyian a szeretetüket küldik Nektek.
Ezekkel a szavakkal hagylak el titeket nagy szeretettel: Júdás

Megjegyzés: Ma már nem titok, hogy a bibliát többször "cenzúrázták", átírták. (Hogy könnyebben tudják tartani a gyeplőt.)
Milly